Hanna, sajnálom, hogy ilyen vacak éjszakátok volt!
Nagyon szépen köszönöm én is a vendéglátást!Olivérbe továbbra is szerelmes vagyok!!!!
ANNYIRA SZUPER VOLT A TALI!!!!!!
Lois, köszi a fini rétest. IR-nek most jól betettem! Életem legfinomabb gyári rétese volt.
KisZé pedig egy tündér!
Hunci: nagyon aranyos a kisfiad és annyira tetszett neki a dühöngő, hogy szerintem írjatok is a Jézuskának.
Viktu: nagyon örülök, hogy végre megismerhettelek és tök vicces volt, amikor ugyanezt betűről betűre együtt mondtuk elköszönéskor. Marci nagyon aranyos és azért megmaradtak az ujjaim.
Katica, örülök, hogy találkoztunk.Nagyon kis szolíd, csendes kislányod van (talán, mint Te.)
Kiscsillag!Örülök, hogy megismertelek ennyi idő után. A picilány pedig annyira tüneményes!Látom magam előtt, ahogy örül és tapsol, ha odaad valamit!
Leo, örülkök, hogy ismét találkoztunk, de legközelebb szóba sem állok veled, ha nem hozod KISLEÓT
Dalmi! Én hiszek benen, hogy aki ennyire szereti a gyerekeket, mint Te, az megérdemli és előbb-utóbb meg is kapja a saját kisbabáját! Ha van igazság a Földön, akkor neked KELL, HOGY SIKERÜLJÖN!!!
Puszikám, drága barátnőm! Mit mondjak neked?Amire gondolok, úgyis tudod, hisz kiszúrtad, hogy Téged és Dalmát figyelve elfutotta a könny a szemem. Inkább nem is részletezem. puszillak