Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyógyszer:
Anyósnak nagyon fájt a lába és valami nagyon erős fájdalomcsillapítót írtak neki fel, kiváltotta bevette este ment a sogórnőm és kómás volt anyós, hívtak dokit, rohammentő vitte kórházba, mert előtte két nappal elesett és beütötte a fejét és azt hitték, hogy vér rög van a fejében, kórház labor, fej CT, aztán megérkezett a sógornőm vitte magával a gyógyszertárban kapott gyógyszert és kiderült, hogy altató (jó erős)jó, hogy nem halt meg, mert szíves azt mondták nem sokon múlott! Mi pont nyaralni voltunk apa már indulni akart haza, ez is nagyon durva eset meg Miáé is!!!

Mia!
Én úgy tudom, hogy a vérnyomi csökkentőnek kel pár nap míg rendesen hat!!!

Sziasztok, lehet még benézek ma :)
Vendég

sziasztok!

Gyors bejelentkezes mert nagyon keso van:

vizsgalatok rendben mentek ma, minden OK nagyjabol. :D
A jobb bokam eltunt !!! a bal normalis, a jobb durung mereture dagadt. Klassz.

Meg szedulok a vernyomi gyogyszertol de mar elviselhetobb lett...

CTG rendben, labor is, (trombocita eleg c@r, de meg hatareset...) a gyerek termeszetesen bealudt a CTG kozben, de azert valamit ki tudtak csiholni a dologbol. :) Majd jovo heten mar trukkosebb leszek, viszek bubis vizet es benyakalom CTG elott. :D

Bezzeg most, csuklik, mocorog, dobol, mindent csinal....

Dolli: NAGYON NAGY GRATULA !!!!!!!!

Vernyomi bogyesz: 2x1, a legalacsonyabb dozist kaptam. (de valahogy en mindent ultra szenzitiven megerzek. Amikor anno kezeltek a depimmel, olyan punnyadt voltam a cuccoktol 3 hetig, vilagomat nem tudtam. Viszont 6 honap alatt rendbejottem az atlag 12 honapos kezeles helyett. Az is valami. :D

Hajni: Majd mi megyunk kirugni a hambol egyutt! anyuka az anyukaval ;) A barinok akik elszeledtek meg monnnnnyanak le!!!! :D:D:D
Sajnos ez igy szokott lenni, hogy a mas eletszituban levo baratnok elidegenednek. Az en elet-halal baratnoim sem voltak kivancsiak ram amikor elmentem kulfoldre dolgozni (pedig az csak tavolsag....) es amikor hazajottem sem eleventitettek fel semmit. Igazad van, az uj kapcsolatok hozhatjak a megoldast! A forum engem nagyon rendbetett lelkileg, mert tudom hogy fontos vagyok! (LOVE U FOREVER lanyok!) Mi lavju longtajm. Heehehee

tierno:
anyum es parom is megnyugtatott (ok mindketten vernyomi gyogyszert szednek) hogy ez normalis par napig, aztan elmulik majd a szedelges.

tierno zsand es Hajni a bulizos csapat.Ugye engem is bevesztek (majd) a buliba? ;) ;)

zsand: anyos esete a bogyesszal azert ultradurva!!!! Mik vannak, orulet! (Ez is gondatlansag.) :(:(:( Isteni csoda hogy igy rendbejott!!!

Elmegyek aludni, most menni fog gond nelkul! :D

HOlnap este jovok lanyok, addig jok legyetek!

JOEJT!

sünciboglya

Szijasztok jóreggelt! :D

Mindjárt indulnom kell a lányokért, még gyorsan pötyögök pár sort, amíg iszom a kávémat!

Csütörtök szuper volt Papáméknál!
Brigi! Sajnos csak 1 napra mentünk, mert Bubunak pénteken már suli volt!
De tartralmas volt! :wink:
11 felé értünk oda, Papám fogott egy 2,5 kilós süllőt(szerintem ennél finomabb halacska nincs is!!)
De azt még sózni kellett és még csak akkor pucolta Apám mikor odaértünk, így megettük a borsólevest és desszertnek szánt csúsztatott palacsintát!Húúúúú de fincsi volt! :D
Aztán vízre szált az egész társaság! Mi Apával kenuval, Apukámék a gyerkőkkel a vitorláshajóval.
8 kilómétert leevezett Apa, Papáék motorral jöttek mert nem volt szél!Nagyon szép vadregényes helyre érkeztünk! :D
Minden csodás volt, az idő, a víz, a természet, a madarak....stb
Később csatlakozott a Nagybátyám is hozzánk, a Kispiroska motorcsónakkal(ez azért szívdobbanást okoz egész családnak, mert még Nagypapámé volt! :D )
Visszafelé vontattak minket, a gyerekek ki be száltak hajóból, kenuba, kenuból csónakba, gondolhatjátok mit össze nem paráztam, mindezt a nyílt vizen! :shock:
Fél 5 felé értünk vissza a nyaralóba, elkezdtük sütni a halacskát, közben Nagybátyám vízre rakta a gumimotorcsónakot a nagy motorral és felváltva mindenkit furikázott!
Úgy szgoldoztunk, hogy 1 métert kiemelkedett a csónak eleje a vízből, sikítottam örömömben! :D :D :D
Este 8 -ra értünk haza, hulla fáradtan beestünk az ágyba!

Kép Kép Marcipán úszott is! Kép Kép Kép
Vendég

Jóregg!

Mia! Bibibiiiiiiiiiiiiiiiiiii, én 2x1/2-et szedtem! :wink: Remélem, hogy lassan alakulsz majd, nem fogsz szédelegni, és a bogyó is hat!
Vizesedésre mondott valamit a doki? Én is két napja elefánt bokákkal közlekedem esténként! :(

Zsand! Jesszum, anyós esete! :evil: Én torokvájásra Homeogenet szoktam szedni, meg a méz és kamillatea vált be.Remélem, nem robbansz le!

Brigi! Szerintem totál jól tetted, hogy nem adtál Dorcinak ebéd HELYETT túrórudit... Az nem ebéd, hanem desszert! Nyugi, ha pár ilyet csinál, akkor sincs gond, éhen nem hal!
Nekünk volt olyan periódus, hogy Gézu nem akart enni, el kezdtem vele harcolni, aztán rájöttem (szerencsére 2 nap után), hogy így lehet elcseszerinteni az étkezést, és játszmát csinálni belőle. Utána hagytam. Annyit evett, amennyit akart, de persze normál vacsiból...
Hú, ez a cikk... csak belenéztem, de majd végigolvasom szabadidőmben. Nekem ultrabaromságnak tűnik elsőre! :roll:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Dolli Te is ráérsz????? :lol:
Reszkessél megyek Érted! :D
Szerintem Andink még húzza a lóbőrt! :wink:
Szilvi meg a kapuban van!
Vendég

Orsi! Jujj, de szuper lehetett! :D És milyen klassz időt fogtatok ki! Halacska, palacsinta... (hopp, +1 kiló Dollira a gondolattól :D ) Nyami! :D

Kép
Kép
tekiroll

Simán ráérek, cucc összepakolva. :lol: Már nagyon várom a merülést...
Lányok, én úgy dagadok, hogy extragáz. Lehet, hogy pajzsmiriggyel gond lesz? :roll: Jövő héten lesz eredményem...

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Leúsztuk a fél maratonnak a felének a felét, de négyen! :wink:
Nagyon jó ksi reggel volt!
Azt hittem fel sem tudok majd kelni, mert tegnap egész nap vasaltam, aztán délután füvet nyírtam, autót porszívóztam-mostam, aztán tekertem 45percet, szaunáztam, majd fél 10-kor nekiálltam megcsinálni kezem, lábam!
Fél 12-kor feküdtünk le, 5:30-ra állítottam a vekkert, de a lányom már 5 előtt felkeltett.

Most gyorsan megcsinálom az ebédkét, egy kis rántott husi lesz krumplipürével, salival. Már 11-kor ebédelni kell, hogy nagyon korán le tudjuk rakni a gyerkőket alukálni!
A nagyok zsúrba mennek, Api meg viszi anyóst a Szépvölgyi útra.
14h-kor kell indulniuk,de vinniük kell Bogikát is, mert hozzám meg vendég jön!
Nem egyszerűűűűű! :lol:

Hajni, Lini! Teljesen megértelek Benneteket! :cry: Nálam is detto ez volt! De megfigyeltem, hogy a régi barátnőimmel már nem is tudok miről beszélgetni!Tök jól elbeszélünk egymás mellett! :lol:
Én a csodabogár vagyok a három gyerekemmel, közben meg csomóan irigykednek is! :cry:
Szerintem barátokat folyamatosan kaphat az ember, ritka szerintem ha a gyerekkori barátok megmaradnak ha az ember férjhez megy! Persze a kivételek erősítik a szabályt! :wink:
Nem kell otthon ülnötök, pattanjatok autóba és irány a szabad!
Csináljatok nagyobb túrákat, próbálgassátok mit bírnak a babák! Ők is élvezni fogják! :wink: Szerintem jobban is alszanak utána!
Ahogy mi érezzük, hogy be vagyunk zárava, szerintem azt a babák is érzik!
Hajni, ha van kedved eljöhetsz hozzánk, délelőttönként szabad vagyok!Pedit, manikürt tudunk csinálni gyerekek mellett, a masszázs az nem megy!
De ha csak beszélgetni akarsz akkor is szívesen látlak! :D

Mi annó elkezdtünk járni moziba egy barátnőmmel, de aztán pocakos lett és most meg pici babája van, így megszakadt a dolog!

A hétvégéimet sajnálom beáldozni(az APÁÉ!!! :oops: ) de hétköznap elmehetnék este a Camponába egy mozira!
Este 20h-s előadásra odaérünk! :wink:
Nnnnna????? :wink: Szerintem mindenkinek jól esik egy kis kimozdulás!És persze jár is Nekünk! :wink:

Na megyek mert még takarítani is szeretnék!
Annyira jól érzem magam, kezd viszatérni az erőm, az energiam!
Létezik, hogy az embert a stressz ennyire leamortizálja?????

Andika! Már csak két hét van a buliig, addiga le akarok fogyni és veszek valami csinos rucit! :wink: Most ez éltet!
A fodrásszal is várok, hogy frissen vágott legyek! :D
Vendég

Sziasztok!

Zsand!Amit anyósodról írtál,az nagyon durva. :evil:
De jó oviba jár Dorina!Gondolom élvezik a gyerekek ezeket a dolgokat!
Tekerj Dorina,hajrá!!!

Hajni!Itt van a Spaten,szokott lenni Retro party.Vagy ha nem éjszakázásra gondoltál,csak valami beszélgetésre,iszogatásra akkor Dreher vagy mászkálás,mozi akkor Campona.
Mondtam páromnak,hogy kiruccannék,hááát,nem volt lelkes.De puhítom.Az én barátnőm is lepattintott,mikor utcabálon hívtam,hogy bulizzunk.Én pont ezért teszek nagy sétákat,hogy ne depizzek be.Épp ezért buszoztunk+ vonatoztunk,magam miatt is.Ezért félek,mi lesz télen. :(

Dolli!A szomszédod mindennap átrendezi a lakást?Biztos,hogy bútort tologatnak?De minek? :shock:
Akkor megnyugodtam,hogy jól csináltam,hogy nem adtam.Engem már nem tud érdekelni,hogy ha ebéd nélkül fekszik le.Párszor eljátszotta velem,hogy válogat,kiborít,stb.Majd ha éhes lesz,eszik.Éhen halni úgysem fog.Párommal annyira ellentétesen gondolkodunk a gyereknevelésről,sokszor lehidalok miket mond.Azért kíváncsi lennék,hogy az ő "módszerével" mi lenne Dorinából.Na,de arra mégjobban,hogy az enyémmel. :?

Mia!Szédelegsz még?

Orsi!!Kár,hogy nem ugrottam fel titokban a kocsitokra!Nagyon jó lehetett a napotok!!!
Nézd!Buli előtt megcsinálod ilyenre a körmeimet?Hihi!! :lol: http://www.youtube.com/watch?v=_vop-RutCSQ

Mennem kell,Dorina fölkelt

Kép
tierno

Sziasztok!

Voltunk a tétényi szüreti felvonuláson, nekünk természetesen a gebéket kellett néznünk semmi más nem érdekelte a gyerkőt!!!!Nagyon szép volt!!
Csak ketten voltunk, mert apácska dolgozik Cegléden, de gondolkodok még, hogy átmenjünk-e Tárnokra, mert ott is szüret van!!!
És a lovak között volt egy FRÍZ ÉS MEGSIMOGATTAM GYÖNYÖRŰ volt.

Erősen gondolkodok, hogy jól jönne nekünk egy ló!!! Csak még az embört kéne puhítani:)))

Kimozdulás:
Mikor Dorkával itthon voltam bizony rajta is észrevettem, ha két napig itthon voltunk kezdett kezelhetetlenné válni, nyőglődött, hisztizett aztán egy kimozdulás teljesen kicserélte!!!

Bringa:
Egy olyan 6-7 tekerés megy egyedül.

Szerintetek, hogy tanítsam a gyereket cigánykerekezni, fogom a lábát vagy hogy??????????????

Retro party:
ÉN BENNE VAGYOK!!!! MENJÜNK!!!!!!! Általában ezt a pasik nem szeretik, ha nélkülük megyünk, de azért csak MENJÜNK!!!!!Bár apa nálunk támogatná!!!

Sziasztok Kellemes délutánt!!!
Vendég

Hali,

Nagyon jó volt ez a reggeli úszás, ahhoz képest hogy én nem szeretek korán kelni, teljesen fel voltam dobva utána. Tele voltam energiával és pörögtem egész délelőtt :D

Hajni,
Szerintem a mozgás is jót tesz depi ellen. Ha apa bevállalja Lilit, akkor menj el kondiba vagy akár görkorizni amit csak szeretsz. Lényeg hogy mozdulj ki otthonról babó nélkül. Délelőtti babatalik is jó ötlet, jöhettek hozzánk is valamelyik délelőtt.

Orsi,
Nagyon jók a képek ismét. Milyen rucit fogsz venni? Nekem is kéne valami csini felső.

Brigi,
Milyen a Spaten? Voltál már ott?

A végére számomra egy nagy örömhír, rámjött a 38-as pulcsi :D :D

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok:)

Eleg keson de csak megjottem....

Ma volt egy kis maszkalas, seta, rantottsajt zabalas es homeos bogyok beszerzese. :D Mar be is ujitottam az elso adagot meg a malnalevel teat. Egesz ihato!

Vettunk szolocukrot a szuloszobara, de majd csokit is veszunk, shallallaaaa! :D boldogan fogok bevonulni azzal a tudattal hogy vegre zabalhatok csokit !!! Mar nem is felek a szulestol hehe. :mrgreen:

Dolli:
A szedules ma mar elkerult, csak picit meg nyomott vagyok, aluszekony, de ez mar hatereset. :D

A vizesedes nalam sajnos mar normalisnak mondhato igy az utolso 3 hetben kesz csoda lett volna ha megusztam volna. Mar kiegyenlitodott, mindket bokam dagadt, de csak kis mertekben. :D Nem zavar csak esztetikailag kisse bizarr!

Orsi:
Gyonyoruek a fotok! Latom Marcipan nagyon elvezte a hajokazast!

Milyen buli lesz ket het mulva? (en is en is.) Ja, hogy szulok? el is felejtettem :D

tierno:
Jelentem a szedelges tegnap ota nincs, most mar csak aluszekony vagyok. Arra meg mindig van ido. :D

butortoli: Ameddig tarsashazakban laktunk, minden egyes helyen volt egy ilyen toli-toli szomszed! Mi mindig felvittunk (vagy le) egy jo adag felragaszthatos filcet, volt hogy parom sk tette fel a lako butoraira! Igy valamelyest jobb lett a helyzet.

kostyika:
nagy gratula a 38-as pullihoz!!!! WOW!!!!
(irigy-irigy!) :D

sünciboglya

Sziasztok!

Zsand!Voltatok Tárnokon?
Igen,ezt én is észrevettem Dorinán,hogy a kimozdulástól megnyugszik.És tudtomra is adja,hogy ő babához akar menni.Szóval muszáj is kitalálnom valamit,mert különben nagyon elszomorodik,majdnem sír. :(
Hááát,párom is beleegyezett,de nem tűnt valami őszintének...Azért megértheti,hogy nekem is szükségem van néha kikapcsolódásra.Én már teljesen be vagyok indulva! Kép

[quote]& írta:quot;Minden anya és minden apa is megosztja a maga életét. Az anyák a testüket is megosztják a gyerekeikkel, ez azonban szinte semmi ahhoz képest, hogy mit adnak oda még azután az idejükből, erejükből, figyelmükből, álmukból, olvasásukból, pihenésükből, szabad mozgásukból, munkájukból, s nem utolsó sorban anyagi javaikból. De nem azért, hogy feláldozzák önmagukat, hanem hogy megtalálják."

Hajni/Lini!Babás programok:.La Leche Liga érdi csoportja(Érd, Riminyáki út 85.) ,Művházban Baba-Mama Klub 2 hetente+Ringató.Vagy az Evangélikus templomban is van baba-mama 2 hetente(Thököly u.)
Én pl azt csináltam,ha láttam nyűgösködik a babakocsiban,hogy elkezdtem mesélni,hogy mit látok éppen,vagy melyik fa alatt haladunk el és Ő is elkezdett figyelni.Mostanában azt figyeljük,melyik kertben lehetnek kutyák. :)

Mia!Örülök,hogy már nem szédülsz.Egyébként én gyógyszer nélkül szédelegtem a vége felé,egyedül nem is mertem elindulni sehova. :?
Hehe.Szőlőcukrot én is vittem a szülőszobára.Haza is hoztam. :)
Meg a többit is bevásároltuk,amit ti,még gátolajat is,de nekem semmi nem használt.Vagy mihez képest?Remélem Neked beválnak ezek a dolgok!!
Málnalevél az fini.Cukor nélkül is ízlett.

Kostyika!
Voltam már Spatenben,szerintem egész jó.Most volt valami átalakítás.Nem tudom milyen lett.Vannak 15 évesek is,de láttam már 40-50 évest is.A vodka-narancs tavaly 600 ft volt.
Retro lesz:Okt.3;10;17;24;31.Belépő 300ft.
Okt 1én nem jöttök csiri-birire?A 10 órásira.

Szerintem megyek aludni..
Jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok Jó reggelt! :D

Mia! Örülök, hogy hat a gyogyó, az meg nagyon szuper hogy kimozdultatok egy picit!
Majdnem sírva fakadtam(meghatottságtól), mikor megláttam, hogy holnap már 37 hetes vagy! :cry:
Annyira gyorsan elszált ez az időszak, mintha csak most lett volna, hogy bejelentkeztél és nagy bután kétrdeztem mit jelent a vonalzód! :oops:
Mintha most lett volna, hogy küldöm a gólyáimat és Ti készültök Érdre költözni! :shock:
Patrika baba egy kicsit a mi babánk is, végigizgultuk az egész terhességedet, vártuk a bűvös 12 hetet, aztán izgultunk tovább!
Annyira kiváncsi vagyok már erre a kisfiúra!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Lehet olyan kérérs, hogy Péter küldjön egy sms-t nekem, ha beindul a szülés, hogy tudajm tájékoztatni a Csajokat????
Háááát okt 8.-ig már nincs két hét sem! :shock:

Brigi!
Jó, hogy mondod a Spatent, mert közben engem meg meglepett a barátnőm egy másik barátnőmmel együtt és kiatlálták, hogy menjünk el csak csajok megünnepelni a szülinapomat! :D
Mi is a Spatent néztük ki, csak hallottunk róla rosszat(rómaiak, drogosok stb.)
De úgy vagyunk Vele, hogy ha nagyon car, kijövünk max 300 Ft-ot bukunk! :wink: Én táncolni szeretnék, retro buli meg tök jóóóóó!(hátha lesz Zoltán Erika is! :wink: )
23h-kor kezdődik, ami elég későn van, előtte bemegyünk alapozni a Lajszhoz! :lol:
Hazajutás problémás, mert vagy kell egy sofőr, vagy Taxi!

Andika!

Egy fekete kötött rucit szeretnék, egy fekete csizmával, hozzá valami színes harisnyát, ami passzol táskával! :wink:

GRATULA A 38-ashoz! Lesz ez még 36-os is, csak bízd ide! :wink:
Majd mesélj milyen volt a skanzen!
Mi végül maradunk itthon, szép nyugisan megcsinálom a háziteendőimet, egy kicsit még kertezünk, Apa tegnap berakta zuhynkabint(nagggyon csecse :D ) de még azt kell beragasztani, szigetelni stb.
Délutánra, alvás utánra tervezünk egy kis sétát(Normafa, Batta, valamelyik! :wink:

Szilvike! Milyen volt a K&H-s nap? :D Begyüjtöttetek minden jót?
Oviszsákot elkezdted???
Nekem van egy felesleges, ha nem lennél készen vele! :wink:

Dolli merre vagy? Minden okés????

Lini! HOGY VAN LILIKE??????????????

Hajni, Anett, Gabi, Mimi! Rég voltatok! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Brigi: nekem a kirúgunk a hámból egyenlőre csak a 20 - 24 óra közötti idősávot jelenti. :oops: :oops: Ha éjfélkor nem kerülök ágyba nem bírom Lili hajnali 5-ös kelését. :? Viszont a retro party sajna 23-kor kezdődik. Kár, mert tökre mennék..... :x
Viszont ha nagyon unatkoztok otthon és szar az idő gyertek fel hozzánk nyugodtan! :lol: :lol: Legalább mi sem unatkozunk!

Lini: Hogy van Lilike??????? Ugye javul?

Orsi: Párom látta a Becsés képeket és lefolyt a székről. Imádjuk az ilyen helyeket! Ha tehetjük ilyen helyekre járunk hosszú hétvégézni. Irigykedünk nagyon! :oops:

Lányok! Annyira aranyossak vagytok!!!!! Orsi, Kostyika még szavatokon foglak Titeket és beugrunk dumcsizni.
Miattatok nem érzem magam magányosnak!

Na megyek, megyünk Anyuékhoz felköszönteni az egyik húgomat. MA 17. De jó neki......

Puszi

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lányok!

MEGÉRKEZETT PATRIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2830gr, 53cm

Most kaptam az sms-t, majdnem elájultam! Akkor ezért volt eszembe egész nap Mia!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Hatalmas gratula Nekik!
Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánunk!!!!!
Vendég

Jaaaaaaaaaaaj annyira büszke vagyok Miára!!!!!
Természetes szülés lett, éjfélkot elment a magzatvíz, 10,5 órát vajudott!
Naggyon ügyes lány ez a Mia!
Azért én örülök, hogy előbb jött Patrik bébi és nem "kínozta" tovább anyucit!

Remélem ma már csokit eszik Mia! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

MIA!
Nagyon nagy gratula!!! Micsoda hír, most már érthető, hogy Mia miért nem találta mostanság a helyét!!!
Pont tegnap írta, hogy már nem is fél a szüléstől, hát nem sok ideje maradt meggondolni magát!!!! Ha félt, ha nem Patrik kibújt!!!!

Orsi!
Te meg boszorkány vagy, pont reggel írtad, hogy szóljon, ha beindul a szülés!

Itt se vagyok sziasztok
Vendég

Zsandi!

És ezt nem is olvasták, mert a kórházban voltak! :D
Vendég

Orsi!

TUDOM!!!! pont ezért írtam, hogy boszorkány vagy, hogy ráéreztél!!!!!!!! :shock: :)
Vendég

Egy friss kép rólam! :wink:

Kép
Vendég

Jajj! Hatalmas gratula Miáéknak! Itt könnyezem a gép előtt! :D
És hogy természetes szülés lett.... Hihetetlen erős, ügyes és bátor csajszi... Illetve édesanya! :oops: :D

Kép

Kép
Kép
tekiroll

De jó,hogy benéztem!!! :)

Gratulálok Mia!!!!!!Jó egészséget Nektek!!!

Orsi!Vannak rómaiak is,de semmi gond nem szokott lenni.Én is úgy vagyok vele,hogy olcsó és helyben van,ha nem tetszik,haza tudok jönni.

Hajni!Akkor menjünk el billiárdozni! :wink:

Megyek,átadom a gépet.

Majd jövök!

Kép
tierno

MIA!

GRATULÁLUNK PATRIK ÉRKEZÉSÉHEZ!!!!!
ÜGYESEK VAGYTOK!
JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNUNK!!!!!!

Kép

Annyira örülük!!!!! :lol: :lol: :lol:
sylph

Isten hozott Drága Patrik!

Kép

Gárdonyi Géza:
Mikor a gyermek gőgicsél

Mikor a gyermek gőgicsél,
Az Isten tudja, mit beszél!
Csak mosolyog és integet.
Mit gondol? Mit mond? Mit nevet?
S mint virággal az esti szél,
Az anyja vissza úgy beszél,
Oly lágyan és oly édesen
De őt sem érti senki sem.

Hogy mit beszélnek oly sokat,
Apának tudni nem szabad:
Az égi nyelv ez. Mély titok.
Nem értik, csak az angyalok.

Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Brigi: menjünk billiárdozni! :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok,
Sajnos nem tudtam a Mia belépési kódját megfejteni ugyhogy kénytelen voltam külön regisztrálni :)

Szóval Hajni így legyen máskor is igazad.....a bármikor vasárnap délelőtt 10:22-kor érkezett el 2830 grammal és 53 centivel.

Patrik és a Mia köszöni szépen megvannak az ilyenkor szokásos fáradtsággal.
Mellékeltem két képet is a kis jövevényről, bár egyenlőre még én is szokom a gondolatot, hogy most már ezentúl hárman vagyunk :)

Üdv,

a Mia párja

Kép
Kép
felhocske

ÁÁááááá ha nem lennék informatikus akkor ez természetes lenne, hogy ilyen hülye vagyok, de csak most fedeztem fel hogy fordítva van az oldal és alul vannak a friss hozzászólások :) úgyhogy ezért duplán hülye vagyok.

Köszönünk szépen mindent egyébként.....

Péter, Mia párja

ps.: amig nem tekertem lejjebb az oldalon csodálkoztam is hogy pont az Orsi nem újságolta el még mindenkinek, hogy mi történt :)
De hát nem csalódtam :lol: :lol: :lol:
felhocske

Felhőcske! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szija Péter!

Itt is gratulálok Nektek!!!!!!!

GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ KISFIÚ PATRIK!!!!!!!!!
Büszkék lehettek Magatokra!

Miának üzenem, hogy egyen sok csokit, amíg bent van pihenjen sokat és nagyon várjuk az élménybeszámolóval!!!!!

Gondolom Te sem aludtál túl sokat!Azért mentek inni haverokkal??? :D

Nem kell valami segítség????? Vasalni, takarítani mire hazaérnek?
Tényleg mikor jöhetnek haza?
Vendég

Csajok észrevettétek, hogy valójában van Mia gépén ékezet???? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Péter!
Gyönyörű baba Patrik, még egyszer nagy gratula hozzá, remélem, mihamarabb hazajöhetnek, akkor válik kézzelfoghatóvá majd igazán az édes hármas lét! :D

Orsi! Mia írta, hogy van ékezet, csak nem bírja megszokni! :lol:
Egyébként vagyok ám, csak pakolásztunk, holnap jön a festő, tegnap meg vadasparknál voltunk ebédelni, sétálni, párom keresztanyujáéknál sütizni (ne tudd meg, mennyit ettem! :lol: :oops: )
Ha lesz kis szabadidőm, jövök!
Hátad?

Andi! Te hátad? Izomláz? Mondtad, hogy tuti lesz...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

De édes Patrik baba!Nagyon szép,formás!Neked is gratulálok Péter!Milyen rendes vagy,hogy regisztráltál miattunk! :)
Mia 21.14-kor még ide írt,most meg már ölelgeti kisfiát.De jóóó:)

Hajni!Mikor? :)

Apa ma elvitte a lányokat játszótérre. :) Nagyjából készen van,voltak is jó páran.

Drága nagynéném ma letagadta,hogy állított valaha olyat,hogy nem vigyáz Dorinára.Pedig szerintem még írtam is Nektek.Mindig azzal fárasztanak,hogy mikor megyek takarítani Diósdra.Még hova?Lesz még ajtó csere,festés,burkolás.Amúgy nem beszéltem vele az összeszólalkozás óta...

Sylph!Nektek meg holnap ovi? :wink: Mesélj majd mi volt!

Mára ennyi!Jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelit!

Hááááh Dolli! Mi is vadasparknál voltunk, de nem mentünk be csak sétáltunk az erdőbe, vittük kutyust is! :D

Brigi! Mi is pont tegnap néztük a parkot! Nagyon szép lesz! :D
Már várom, hogy menjünk! :wink:

Dollikám! Nyugodtan egyél, nagyon csini vagy és ne sértődj meg kérlek, de most maggyon jól nézel ki! Kellett Rád ez a pár kiló! :wink: Csinos, feszes, formás vagy, látszik hogy jártál-jársz edzeni, a hasam meg nekem nagyobb, pedig nem is vagyok 18 hetes terhes! :oops:
Ha meg Ne adj'Isten rajtad maradna +3 kiló,röhögve leadod! Ennek 10x-esét adtad le, tudod,hogy kell! :wink:
De szerintem, Neked nem szabad 65 kiló alá menned, mert az arcodon nagyon meglátszik!

Andika! Juuuuuuuj de várlak Benneteket! :D
Még mára jó időt mondanak, aztán jön az eső! :(
Apa leállította a canga ülését, már csak az kell, hogy ideérjetek! Gyertek időben, hogy ne kelljen kapkodnunk, legyen időnk messzebb menni! :wink:
Betámadunk valakihez meglepinek!Reszkessetek Csajok! :wink:
Na megyek készülődni!

Jaaaaaaaaaaaj Szilvike! De izgi, majd gyere és mesélj mi volt oviban! :D
Vendég

Jó reggelt!

Orsi! Oppsz, ha összefutottunk volna... :)
Nem sértődöm meg, csak magamat másképp látom, de az más tészta. :D Apósom sógora mondta nem rég, hogy "már bocs, ilyet egy nőnek, de pár kilóval többen csinibb voltam..." :lol: :oops: No megvan a pár kilo. :)
Játszót mi is meg akartuk nézni szombaton, de már nagyon későn keveredtünk haza... Este láttuk, ahogy ki van világítva a tó! Csodás volt! :D Csak vigyázzanak is rá az emberek! :roll:

Szilvi! Látom, most nagyon belemerültél az ovis dologba... nem csodálom! Majd írj, milyen volt? Hogy tetszett Bubunak? Tényleg? Azt írtad már, hogy melyikbe vették föl? Nem emlékszem! :oops:

Brigi! Nagynéni... :?

No megyek, keltem csibét, mert mindjárt itta festő! :D

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Kitartás a festéshez, remélem hamar végeznek, nem maszatolnak és hétvégére azt is elfelejtitek, hogy ott jártak, csak szép új szobák maradnak! :wink:

A tó tényleg nagyon szép lett! Úgy örülök neki, most már van mini Feneketlen tavunk! :wink: Szökőkút baromi szép benne! :shock:
Játszó is nagyon klassz lesz, körbe hatalmasat lehet majd motorozni, a hatalmas platánfáktól(lehet nem platánfák, de jó nagyok! :lol: ) meg jó kis árnyék lesz nyáron is!
Még jó, hogy pont most nőttek ki a gyerekeim a játszóterezésből! :cry:
Hihetelen, hogy jövőre Bogi is ovis! :shock: Igazábó ez az utcsó évem! :cry: :cry: :cry:
A nyarat ki akarom használni rendesen, mert az ide nagyon elszállt!

Na lépek mert ma korábban kell beérni!

Naggggyon várom Andikát, csinálunk fotókat! :wink:
Bogi imád cangázni, egy egész napot elviselne az ülésben, remélem Zsombikának is tetszik majd! :wink:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁ megint micsoda hülyeségeket írok, pár helyen lespóroltam a betüket! :oops: :oops: :oops:
Nézzétek el nekem!
Vendég

Azta....... elképesztően szép baba Patrik!!!! Olyan a kis szája mintha ki lenne rúzsozva, kis húsis. :lol: :lol: :lol: Annyira szép, mintha nem is tette volna meg azt a nagy utat Anya pocijából ebbe a nagy világba. :lol:
Hihetettlen de Őt elnézve olyan érzésem van mintha Lili évekkel ezelőtt született volna. Pedig csak 4 hónapja. De annyira változik, minden nap mutat valami újat, hogy rohan az idő. :? Lassan mi is megyünk oviba. :shock:

Brigi: nekem a péntek este jó mert akkor Apa nem dolgozik másnap.
Lányok jöttök pénteken billiárdozni?

Lini: írj, hogy van Lili mert aggódom. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni, mennék-mennék de pont pénteken szalma leszek, illetve 3 gyerek társaságában töltöm el a vidám péntek estémet, mert Apuci megy cspatépíteni! :(

De kiváncsi vagyok milyen lesz, majd meséljetek, fényképezzetek! :D

Amíg nem jön Andika kicsit takarítgatok! Csak nehogy nagytakarítás legyen belőle! :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok! Festő még sehol, Gézu taknyol megint, nekem meg a torkom fáj. :?
Jól indul a nap, ennél remélem, csak jobb lesz!

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!
Jobbulást Nektek! :(
Volt az újságban,hogy már loptak el valami lámpákat, és majd őrizni fogják a parkot.Kiváncsi vagyok.Amúgy kipróbáltam én is mindent. :oops: Biztos nem néztek hülyének. :?

Orsi!Mentek bicajozni?Húúú,én is kedvet kaptam.Ma alvás időben buherálni fogok. :)

Hajni!Péntek?Hány órakor?Párom 10 körül ér haza.Tudsz valami jó helyet?Én csak a Drehert ismerem.
Lassan ovi? :shock: Akkor nekünk meg lassan isi? :shock:

Kép
tierno

Dolli!

Szegénykém! Ennél szebbet kívánok!!!! :(

Brigi!

Mennénk-mennénk de Andi sehol! :cry:
Takarítás legalább kséz van!
Megyek leporolom a cangákat!
Vendég

Brigi: megnéztem a Dreher honlapját. Jól néz ki mehetünk oda is ha nincs sok római. :wink:
Nem baj ha csak éjfélig? Muszáj haza jönnöm mert nem bírom különben a másnapot. De gondolom ezt nektek babásoknak nem kell magyaráznom. :)
Vagy mehetünk Orsihoz dorbézolni, hogy ne féljen otthon egyedül a három babóval. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Andi!Hol vagy?Orsi vááár!

Hajni!Persze,hogy nem gond.Azt hiszem amúgyis csak éjfélig van nyitva.Jó akkor 10 után is,vagy beszéljek anyámmal,hogy addig őrködjön,míg haza nem ér a párom?Foglaljunk billiárd asztalt?
Teljesen bezsongtam :lol: 8)

Kép
tierno

Brigi: hát ha meg tudod oldani mehetünk előbb is, hogy legyen időnk. :lol: Csak nehogy gond legyen belőle, Apa nem fog
" morogni" ? Mert annyit nem ér, akkor inkább legyen 10.
Szerintem is kéne asztalt foglalni.
Akartam mondani, hogy holnap lemegyünk a körforgalmi Sparba meg a DM-be. Nem jöttök ki Dorinával? :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ma megbeszélem vele.Biztos nem lesz gond,mert már napok óta mondom,hogy megyek kikapcsolódni. :)
Lefoglalom az asztalt is.ok?
Kimehetünk.Délelőtt?Busszal jöttök?

Dolli!Megérkezett a festő?

Orsi!Megérkezett Andi?

Lépek,megyek játszani :)

Kép
tierno

[quote="cunami"]L írta:cunamiányok!

MEGÉRKEZETT PATRIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2830gr, 53cm

Most kaptam az sms-t, majdnem elájultam! Akkor ezért volt eszembe egész nap Mia!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Hatalmas gratula Nekik!
Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánunk!!!!!

Azta!!
Hatalmas gratula nekik!!!
Még nem is volt időm teljesen vissza olvasni... :lol:
Nem semmi!!!Pont Mia előző üzijében olvastam,hogy jót sétált meg evett,erre ez a kövi üzi :lol:

mimi12

Teljesen elvagyok varázsolva Patriktól.Micsoda gyönyörű baba,és olyan cuki szája van :lol:
De jó!!!Mehetünk nemsokára babanézőbe :lol:

Na magunkról gyorsan.
Minden ok,csak tök lusta vagyok néha.Hétvégén nagyon sűrű progink volt.Szombaton a sógornőmék telkére mentünk szőlőt almát körtét szedni,jól el is ment a napunk.Majd sétáltunk egy nagyot a Velencei tónál,utána nálunk kajcsiztunk.Délután egy másik fórumról egy ismerős család volt nálunk vendégségben Erdélyből.
Vasárnap meg anyumnál voltunk Budaörsön.A Mamikám 80. szülinapját ünnepeltük.No de előtte a Budaörsi Zöld kőrösökkel végig jártuk Budaörs hegyeit.De csajok,frankón!!!kb 3órát kirándultunk sok sok gyerekkel és a Regi végig kendőben alukált.Majd mutizok képet,de frankón felmentem a hegy tetejére így.Jó későn jöttünk haza,mert után a volt a Mamika szülinapja.
Ma meg itt pihegek az izomláztól és felettébb örülök Miáék Patrikjának.
Jaj olyan jó!!!!Úgy örülök,hogy simán született Patrik és ráadásul szerintem gyorsan világra is jött.

mimi12

Sziasztok!

Szia Mimi!, de rég láttunk Téged, örülök, hogy jól vagytok, ki is kell használni ezt a gyönyörű időt, mert nemsokára jön a szürkeség!!!
Hogy telik az idő........Regi már két hónapos.

Orsi, Andi!
Voltatok biciklizni, meglátogattatok valakit, mi sajnos nem voltunk itthon! Elmentünk apával követ viakolort nézni a kocsibejáróra. Meg a futórózsánknak valami állványt amire futhat:)
Dorina olyan aranyos volt szombaton jöttünk haza a tétényi szüretről és mondta: anya itt kellett volna kanyarodni a Fruzsiékhoz, fordulj meg ugorjunk be hozzájuk!!! Mondtam, hogy ez most felejtős!!!

Csajok!
Hol kapok Érden kovácsoltvas virágtartót? azt akarok venni anyum születésnapjára ami szerdán lesz!!!

Megyek a kertbe kapirgálni Mindenkinek kellemes délutánt!!!
Vendég

Nagyon-nagyon gratulálunk Patrik érkezéséhez!!!!
Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk!!!!

Gabi

Kép
gabusz

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?