Új privát üzeneted érkezett!

Alkohol-köldökKép válaszok, köszi. Most, hogy írtátok tényleg nekem is beugrott.

Lau Kép, beszti Kép Én is nagyon-nagyon várom, hogy ciciztethessem a picikémet, el sem tudom képzelni, hogy valamiért nem fog menni, de ugyanakkor normális keretek között egy picit parázok is tőle, mert tényleg marhára tud fájni a mellbimbóm. Nade tudom, akkor kell átmenni a hídon, ha odaérünk Kép

Moszi Kép Kár, hogy nem jössz tornára, igazán összefuthatnánk már. A csütörtöki babaklubot tervezem, nagyon jó lenne elmenni, be is írtam a kis noteszkémbe.
Én olyan 12 kilót híztam. Most vagyok 77 kg és 175 cm magas. Igazából nem a súly miatt ajánlotta a doki a diétát, hanem hogy ne kezdjek el vizesedni, ezért van heti egy nap almanap és visszafogott étrend. Ami sótlan, fűszertelen étkeket és a füstölt cuccok kerülését jelenti. Emiatt délelőtt csak gyümölcsözöm, délben natúr halacska vagy sajt vagy csirkemell zöldségekkel, és este vagy müzli vagy valami minimális szendvicske. Igazából ez nem kötelező jelleggel bír, csak ajánlott, de úgy döntöttem, hogy ezt a másfél hónapot kibírom ilyen kajálással és akkor talán nem dagad el a lábam és a felszedett kilókat is könnyebb lesz leadni Kép

Autósülés. Nekünk azt mondta egy nagyon szimpi eladó, hogy a 0-13 kg-os általában addig jó, amíg a gyerkőc nem éri el a 8-10 hónapos kort, mert onnéttól nehezen viseli és jobban csípi, hogy felülhet a kisülésbe.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit! Nekünk akkorra jött össze a 9 kiló, váltottunk is rögtön nagyobbra KépKépKép

Csirkesz! Mostanra már sikerült megtanulni a pozitív hozzáállást, sokáig ez nem ment. Főleg hogy kamaszkoromban jött ez az egész, akkor meg amúgy sem tetszik a kamasznak semmi sem, pláne nem egy ilyen állapot.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Pocó!
Nem ott , hanem a MÁV-ban szülök. Oda járok diab kezelésre is, elég sok cukorbeteg kismama sorstársat láttam a legutóbb is, kb 20-an voltak.
Én valahogy megálltam a hízásban 58 voltam 9 hetesen most 65-66 és már áll a súlyom 3 hete.172 cm magas vagyok.
Mi pierre c kocsit veszünk, ezen a modellen hordozó 0-13 ig, le lehet venni, és egy pillanat alatt összecsukható a kocsi is, és BKV gond se lesz a súlyával és a méretével.Később azért tuti veszek egy kengurut is. Meg normál autós ülést is.Így is rengeteg anyagi áldozatot követelKép
Noémi
fantikbaba

Edit!
Remélem csütörtökön találkozunk. Oda tutira megyek.
Most azért sűrű a hetem, mert hétvégén a barátnőmnél voltunk, és házi munka a hétre maradt, és megspékeltem egy ismerős vásárlással, és a szülésznővel is találkozok, ha sikerül, pénteken. Ugyanis a hétfőn sajna le kellett mondania. De ami késik az a vonat. Kép
Én gyanítom, hogy vizesedem, mert a Kismama nagykönyvben azt írta, ha reggelre merev ujjakkal ébredek, akkor vizesedés jele. A lábom nem vizesedik, de az izületeim reggelre nagyon merevek, elmacskásodnak.
Szerencsére én csak 6,5 kg-nál tartok, tegnap este méredzkedtem

Én is azt hallottam, hogy kb. 10 hónapig jó a babahordozó.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Pocó!
Ügyes vagy, és büszkék vagyunk rád, mert sokkal ügyesebb vagy mint mi!!! Kép Tudod mit?! Egyezzünk ki abban a 27-ében, és akkor együtt tudunk szülni, és holtversenyben győzünk! Kép
/Különben meg addig marad a baba úgyis ameddig jólesik neki, tök mindegy mit számolok én vagy a doki! Kép Azért nem bánom, hogy későbbre vagyok kiírva, mert így nem akarják idő nap előtt kirángatni belőle a csimotát./

Kéjgáz?! hmmmm, lehet hogy ezt a kecsegtető lehetőséget én is felvetem kispapinak... Mi nem terveztünk közös szülést, de lehet hogy ez mégis becsábítja?! Kép Pláne ha én is szívok, meg ő is.. jó kis páros lennénk! Kép

Eredetileg az EDA-ra sem gondoltam, de minél közelebb vagyunk, annál inkább kezd inamba szállni a bátorság! Kép Viszont nálunk ha előre nem kérem, akkor el is felejthetem, csak akkor érzéstelenítenek, ha császárra kerül a sor!

Lau!
Arra azért kiváncsi leszek milyen újdonságot tudok majd mondani egy már gyakorló anyukának! Kép Kép Kép

Hőgutás csajok!

Igazi melegben ne hűtsétek magatokat. Még nagyobb lesz a hőmérséklet különbség a külső és a testhő között, ergo még jobban le akarja küzdeni a szervezet, tehát még jobban kinlódsz.
Igyatok meg egy forró /de legalábbis meleg/ zöldteát, meglátjátok jobb lesz! És a zuhanyvizet se hidegre állítsátok, legfeljebb hideg-meleg felváltva, és meleggel befejezve! Bocs az észosztásért, de tapasztalatból tudom, amikor kint éltem Cipruson nyáron árnyékban voltak 45-46 fokok + 80-90% feletti páratartalom...

Ma megint megyünk vásárolgatni, majd holnap beszámolok milyen kincseket szereztem be! Kép

Macs
maccs

Hát én pedig most vettem egy 5 perces hideg zuhanyt, nem bírtam már tovább!!! Annyira jó volt!!! KépKépKép Lehet, hogy 5 perc múlva ismét folyik majd rólam a víz, de legalább az az 5 perc egy frenetikus élménnyel ért fel!!! KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Maccs! Azért vagyok max ügyesebb, mert már volt időm megtanulnia dolgokat KépKépKép
Oké, kiegyezhetünk, nem bánom Kép De most azért te még egy esetleges szept eleji szüléssel is fogsz tudni újdonságot mesélni egy októberi első babás anyukának, ne aggódj KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Maccs: azért majd 6 év alatt kissé kijöttem a gyakorlatbólKép Épp néztük apával, hogy hihetetlen, hogy megint babacuccokat nézegetünk, pelusokkal ismerkedünk megintKép

Engem még jobban kiver a víz, ha pl. meleg teát iszom, vagy kávét. Lehet, hogy fordítva működöm?Kép

Pocó: az élet apró örömeiKépKép Én is alíg várom, hogy hazaérjek, és menjek a zuhany aláKép

Lau
lau

A babó fejlettségét ítélve engem is előbbre hozzott ki az UH, szept 2-reKép
Szóval.....elől leszek az őszi topikbanKép
fantikbaba

Maccs, eddig nem is tudtam, hogy te is kútvölgyis vagy. Kép
Megkérdezhetem, ki az orvosod?
És hogyhogy a kútvölgyis topicban nem vagy jelen? Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Linato,
Tudom, hogy még nyaralsz, de most írom, mert most van eszemben. Befurakodhatnék én is a táblázatba? Na, léccí,léccí...

Előre is köszönöm,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Most bizniszeltem össze egy elektromos orrszívót, 5000-ért 2006-ig szóló garanciával, szerintem nem rossz.Kép
fantikbaba

Énisénisénis!!! Hol lehet ilyeneket bizniszelni??? KépKépKép

Kép
Kép
pocó

KépHírdetett, kettő van neki az egyiket vette a másikat kapta, pesztonka típus, lényeg hogy nem porszívós (hangos lenne).Néztem az árakat a minimum 7900 Ft volt (Visegrádi utca Mária bolt).Úgyhogy jól jártamKép
fantikbaba

Hello csajok Kép

Mi ez a pangás? Nagy a meleg és strandoltok vagy még alszotok Kép

Én hajnal 4 óta fenn vagyok (nyüszítettek a kiskutyák az udvaron és nem bírtam visszaaludni Kép ), de nem baj főztem egy csirkepaprikást meg egy lasagnet apának, így este nem kell ezzel töltenem az időt.

Moszi Kép Jövő héten, 27-én még lesz torna, viszont utána augusztus 3-án nem, mert szabira megy az Andi.
Holnapi babaklubot nem szeretném kihagyni, ha van kedved fussunk össze. Én már megnéztem a profilodban a képed, majd próbálok egyet én is feldobni, hogy megismerjük egymást.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

En itt vagyok, figyelek. Kép
En sem alszom jol mar egy hete, de azert mert minden hogy kenyelmetlen. Kép
Ezert mindig faradt vagyok.
De mar csak par nap es mar nem dolgozom tobbet. Kép Kép Kép

Magi
Vendég

Edit!

Vagyok én is, csak dolgozok is közben és intézem a magán dolgaimat, mert a tegnapi ismerős tali (vásárlás) elmaradt, ma lesz.

Szegény te nem sokat aludhattál.Kép

Andi meddig lesz szabin? Csak egy hét esik ki?

Holnap tuti megyek, így remélem tudunk találkozni.
Te még dolgozol vagy már otthon pihengetsz?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

EditKép

Alig bírtam visszafogni magam, hogy ne én legyek az első, aki ma megkezdi a topikotKép Igaz, hogy még dolgozom, de már látszik a feladataim mennyiségén, hogy a jövő héten pénteken leteszem a lantot, mert egyre kevesebb dolgot kell tennem.

Azért hajnali 4-kor tutira nem jutott volna eszembe főzőcskézni. A csirkét is akkor vágtad le???
Az elkészített ételekből arra következtetek, hogy a férjed jó éhesen fog ma hazatérni, ha a csirkepöri után még lasagne-t is fog tudni enniKépKép

Kiskutyákkal mostanra már minden oké??

Az én férjemuram szerintem akkor fog hazatérni, amikor én már csicsikázom, mert ma jön a germán főnöke, és három napig kell őt szórakoztatnia. (Engem bezzeg sosem hívnak el vacsizni...Pedig nem zavarnék, csak csendben eszegetnék, aztán szépen hazasurrannék.)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok lányok!

Vagyok, visszaolvasok és majd jövök. Táblát javítom, H. Kata beírlakKép
linato

Sziasztok!

Voltunk ma reggel ultrahangonKép 1481 g a csöppség és 37 cm, szépen befordult már, jobb oldalt lent van a buksija, bal oldalon a popó, és jobb oldalon a bordáim alatt kalimpál a lábaKép Olyan édesKép És 1000% kisfiú, szóval tuti a Balázs KrisztiánKép Apa vigyorgott, mint a vadalmaKép
4D-re is szeretnék menni, annyira érdekel, milyen a pofikájaKép
Doki mondta ma, hogy a köv. 5-6 hétben vigyázzak magamra nagyon, utána már nem számít koraszülöttnek.
Szóval, izé...nemsokára abszolút célegyenesben leszünkKép

Éjjel nemigen tudtam nyugodtan aludni, izzadtam mint az igásló. Este-reggel tusolok, napközben csak azért nem, mert itt bent az irodában elég hűs van, pedig lenne zuhanyzó is.

Szép napot nektek!!

Lau
30+1
lau

Szia LinatoKép

Mesélj, milyen volt a nyaralás? Lányok pancsoltak sokat? SZép barna lett a család?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

LauKép

Gratula az uh-hoz, meg a kisfickóhozKép
Hozzád hasonlóan én is átmentem vízicsibébe, több köbméter vizet fogyasztok naponta több alkalommalKépKép (és nem csak szájon átKép)

Eddigi életem során soha nem tudtam takaró nélkül elaludni, ha máshol nem is, de a lábamon lennie kellett. Na, manapság már ez sem igazKépKép
Sőt, ott tartok, hogy az esti tusolás után jól behintőporozom a cickóimat alul (ahol napközben sajna takargatva vannak), és még a combom között is hintőporozok, mert képes vagyok enélkül szó szerint vizesre izzadni magamKépKép
Így azonban nem. Viszont mókásan nézek ki kifehérített cicikkel, és nagy fehér combokkalKépKép
Sebaj, apa legalább jókedvűen fekszik mellém esténkéntKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok !

Hát ez a meleg engem is teljesen kikészít. Egész nap csak aludnék, a baj csak az, hogy utána meg lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem használom ki aktívan ezt a kis időt, mielőtt megérkezik a kis vinnyogós. (persze lehet azt mondani, hogy most aludjak, később nemigen lesz rá lehetőség, pláne 2 gyerkőc mellett..)

Tegnap voltam dokinál, Marcival minden rendben, él mint hal a vízben (most éppen a magzatvízben). Keményedések szépen megvannak, lehet, hogy már hiányoznának is?! Méhszáj szerencsére rendületlenül tűri a strapát, ezért továbbra is maradunk a magnéziumnál.

Mi 3 hete voltunk a Praxisban Hajdú doktornőnél, párom teljesen el volt ájulva a mai modern tudománytól. Egy bibi van csak, felfedeztek 2 koponyaűri cisztát, ami a doktornő szerint nem betegség, nem is kell vele foglalkozni, minden esetben felszívódik a 28-30. hétre. (a 20. heti genetikain még nem látszott semmi) Ezért 1-2 hét múlva ismét megyünk babavideozásra, reméljük addigra tényleg eltűnnek. Addig nem is vagyok hajlandó aggódni.

Linato,
köszi

Pusz,
HKata
26+3

Kép

Kép
anyamanya

HKataKép

Ha a dokinő azt mondja ne aggódj, akkor ne is! Sőt, ha a vizsgálatok szerint minden esetben felszívódik, akkor gond egy szál seKép
Méhszáj ügyesKépKép Adj neki továbbra is sok magnéziumot!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz,

Köszi, magamat is meglepve most tényleg teljesen nyugodt vagyok. Azt hiszem azért van, mert elgondolkodtam azon, hogy a statisztika szerint minden 4-5. babánál fedeznek fel ilyesmit. A 20. héten nem is látszott semmi, tehát ha nem megyünk egy újabb alkalommal, most erről nem is tudnánk. Lehet, hogy Hannánál is volt, csak akkor még nem volt 3 dimenziós móka, nála a javasolt 1 genetikai vizsgálat után (20. héten), ahol minden érték normális volt, már nem is rohangáltunk máshova.
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Moszi Kép

Andi egy hétig lesz csak szabin.

Igen, én még dolgozom. Még kb. 2 hétig, úgy a 35-36 héten már nem akarok, csak ha nagyon vészhelyzet lesz.

Hát tényleg nem sokat aludtam. Éjfélnél előbb sosem kerülünk ágyba és most ez a 4 órás kelés Kép, nade sosem voltam egy hétalvó Kép

Csirkesz Kép Nem egyszerre eszi meg apa Kép Mostanában úgy főzök, hogy előre 1-2 napra, aztán bevágom a mélyhűtőbe és így legalább nem kell minden nap főznöm, bár imádok a konyhában téblábolni Kép

Köszi, a kuttyok jól vannak, most hétvégén már 6 hetesek lesznek és viszik el őket az új gazdik.

Lau Kép Gratula a nagylegényhez Kép

HKata Kép Tényleg jó, hogy nem aggódsz, barátnőmnek is találtak ilyet, de nem akartam senkit ezzel rémisztgetni és tényleg elmúlt. Ő egyébként aug. közepén szül.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Lányok,
Én sem azért írtam erről a ciszta-dologról, mert bárkit is ijesztegetni akartam volna, épp ellenkezőleg, arra gondoltam, ha esetleg másnál is volt vagy van ilyen és nem akar beszélni róla, nyugodjon meg, nincs egyedül.
HKata

Kép

Kép
anyamanya

HKata Kép

Jó is hogy leírtad. Én sem azért mondtam. Az tök természetes, hogy ha veled történik megosztod velük, én csak nem akartam a barátnőmről írni.
Remélem nem értettél félre Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!
Én nagyon hét alvó vagyok. Már alig várom, hoyg otthon legyek és kialudjam magam. Mint a gyerekek visszaszámolom már a napokat. Már csak 1,5 hét.

Lau!
Szép nagy fiad van. Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Nagyjából képben vagyok. Először is a táblázat.
<pre>
NICK HETEK NAPOK BABA NEME NEVE SZÜLÉS IDEJE SZÜLÉS HELYE
Bellana 37 6 egy kisfiú Gergely 2004.08.05 Jávorszky Ödön kórház
Kormi 35 2 egy kisfiú Benedek/Domonkos 2004.08.23 Bajcsy kórház
Babs 34 0 egy baba Péter Johannes, Anna Catherina 2004.09.01 Máv Kórház
Noémi 33 6 egy baba Heléna/Alex 2004.09.02 Máv Kórház
Betti 33 2 egy baba 2004.09.06 Toldi Ferenc kórház
Macs 33 2 egy kislány Lili 2004.09.06 Kútvölgyi kórház
Pocó 33 1 egy baba 2004.09.07 Dél-Pesti kórház
Ildikó 33 0 két kisfiú 2004.09.08 Kiskunhalas
R.Edit 32 4 egy kisfiú Bálint 2004.09.11 Szt.Imre Kórház
Patricia 32 3 egy baba 2004.09.12
Beszti 32 0 egy baba Hanna/ 2004.09.15 Máv Kórház
Zsófi 31 5 egy kislány Rozi 2004.09.17 Sote 2-es Klinika
Brius 31 4 egy kisfiú Brandon 2004.09.18 USA Milwaukee
Csengo 31 4 egy kisfiú Miklós 2004.09.18 Szt.Margit kórház
Trompipi 31 4 egy kislány Lili 2004.09.18 Bajcsy kórház
Orsoly 31 4 egy kisfiú 2004.09.18 Sote 2-es Klinika
Alice 31 4 egy baba 2004.09.18 Kútvölgyi kórház
Bea 31 1 egy baba 2004.09.21 Uzsóki Kórház
Dino 31 0 egy kisfiú Bernát 2004.09.22 Schöpf-Mérei kórház
Kata 30 5 egy kislány Dorka 2004.09.24 Máv Kórház
Mágika 30 5 egy kisfiú Zoltán Tamás, 2004.09.24 Máv Kórház
Moszi 30 5 egy kislány Viktoria Anasztázia, 2004.09.24 Szt.Imre Kórház
Csirkesz 30 4 egy kisfiú Botond 2004.09.25 Uzsoki úti kórház
Momo 30 3 egy kislány Emese 2004.09.26 Szt.István kóház
Linato 30 3 egy kisfiú, egy kislány Ruben Márk, Lorena Liza 2004.09.26 Szt.István kóház
Laura 30 1 egy kisfiú Balázs Krisztián, 2004.09.28 Uzsoki úti kórház
G.-né Kriszti 29 6 egy kislány 2004.09.30 Mezőtúri kórház
Zsuzsa 29 3 egy baba 2004.10.03 Kistarcsa
Krisztinke 29 2 egy baba 2004.10.04 Péterfy kórház
Moncsi 29 1 egy kisfiú Gábriel 2004.10.05 Barcelona Institut Dexeus
Persela 29 0 egy baba 2004.10.06 Uzsoki úti kórház
Niki 28 2 egy kislány 2004.10.11 Szt. Margit kórház
Judy 28 1 egy kisfiú 2004.10.12 Kútvölgyi kórház
Macsek 28 1 egy kisfiú Márk 2004.10.12 Szt.Imre Kórház
Bibi 27 6 egy baba Zsófia/Zsolt 2004.10.14 Szt.István kóház
Cateye 27 2 két kisfiú, Olivér, Sámuel 2004.10.18 Schöpf-Mérei kórház
Liv 27 0 egy kisfiú Dávid (Szonja) 2004.10.20 Kútvölgyi kórház
Motiot 26 4 egy kisfiú Ábel (Emese) 2004.10.23 Stuttgart/Németország
H.Kata 26 3 egy kisfiú Marcell 2004.10.24 Máv Kórház
Eszter 25 6 két kisfiú Ferenc, Péter 2004.10.28 Sote 1-es Klinika
Szila 25 6 egy baba 2004.10.28 Péterfy kórház
Györesz 25 5 egy kisfiú Norbi 2004.10.29 Kútvölgyi kórház
Iboly 25 3 egy kisfiú Dániel 2004.10.31 Budai Honvéd Kórház
Marica 24 1 egy baba Róbert/Mariann 2004.11.09 Szegedi Klinika
Edina 24 0 egy baba 2004.11.10 Sote 2-es Klinika
Orsi 22 0 két kisfiú Máté, Levente 2004.11.24 Sote 2-es Klinika
Babóca 19 0 egy baba 2004.12.15 Schöpf-Mérei kórház</pre>

A nyaralás jó volt, bár csak az utolsó négy napban volt strandidő. De nekem ez is bőven elég volt. Lányok nagyon élvezték a Balatont. Tegnap, hogy örüljek találtam Mindy hajában serkét. Irány a gyógyszertár az egész családot le Nittyforoztam. Aztán egész nap csak serkéket kutattam. Korinak is volt, de csak kettő. Miléna hajában kb. 30 és egy tetű. És mindezt a balaton partján sikerült begyüjteni. Jobban örültem volna valami jobb ajándéknak. Holnap jön a barátnőm és átnézi az én hajam is, bár apukám és a párom szerint nekem nincs. De ki hisz egy pasinak aki még életében nem látott ilyet, pedig megmutattam mit kell keresni.Kép

Lesültek a lányok szépen. Én is pedig napon nem is voltam. Pocak méretem még mindig 130cm. 9 kg jött eddig fel.
Ikres barátnőm írta, hogy 9 kilót hízott és már -17-nél tart két héttel szülés után.
Alvás nekem is rémes. Ha éjjel felébredek pisilni nagyon nehezen alszom vissza. Ma is fent voltam 2-fél 5-ig. Pocak sokat keményedik és néha nagyon kényelmetlen. Még 6 hetet kéne kibírni egyben és utána már megszülethetnek, ha nagyon akarnak. Hétfőn megyek uh-ra.
Szép napot nektekKép
linato

Linato, kérlek, nálam majd vedd ki a táblázatból a Szonja nevet, mert már láttuk a bizonyítékát annak, hogy kisfiú. Szonja majd a következő bébi lesz. Köszi! Kép
Liv

Kép

Kép
liv

HalihóKép

mi is megvagyunk, de többnyire kint hűsölünk az árnyékban, meg megy a pancsolás. amikor meg alszik a ded, jöhet a házimunkaKépKép

csirkeszKép
Ezen gondolkoztam én is, hogy mit kezdjek a cickó alatti részekkel. Nem vagyok én nagy cickókhoz szokva, olyan furcsa, hogy dől alóla a vízKépKép Akkor a hintőpor bevált?
Takaró dettó, én sem bírom, pedig amúgy elég fagyos vagyok. Azért hálóing még rajtam volt, de a férjem már csak a padlón bír aludniKépKép Mindig ez az igazi kánikula jele, éjjel megyek pisilni, férjem eltűnt az ágyból, akkor vettem észre, hogy leköltözött a padlóraKép Nászútunkon ő kint aludt az erkélyen a meleg miatt, én meg állig betakarozva az ágyikóbanKépKép

Linato
SerkeKépKép Én a koszmóval küzdök, de nem bírom megszüntetni. Ma jól lenyírattatom Gergő haját, mert nagyon hosszú. Szerintem melege van és attól koszmós, a babaolaj nem segített. Csak nálunk kész horror a hajnyírás, annyira üvölt a gyerekKép

Moszi
Akkor nemsokára Mormota lehetszKép

Hkata
Biztos minden okés leszKépKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Linato,

nem láttam magam a táblázatban, légyszi írj be!
Lbori, 26+4, baba neme: ?, neve: Eszter/Dániel, Okt. 22., Szt. Imre kórház

Köszi.
Bori
lbori

Sziasztok Csajok! Kép

Megjöttem... Edit! Hiányoztam reggel mi?! ;) Nem volt aki jó korán lefárasszon benneteket! Kép

Tegnap vettünk egy pár "kacatot". Kiskádat, pelenkázólapot, egy tündibündi hálórucit... Csak azt nem vettünk, amiért elindultunk: kiságymatracot, és csavarokat a kiságyhoz. A csavarral az volt a gond, hogy mivel mintánk nem volt, apa méréseire hagyatkoztunk, ami szerint 6 cm hosszú kell, viszont a barkácsboltban csak 5 vagy 7 cm-t lehet kapni. Na végül vettünk mintának 1-1 db-t /kőkemény 34 ft-ért - idén eddig a legolcsóbb kifizetett összegem volt!/ aztán otthon megnéztük, és a 7-es hosszú, az 5-ös viszont egész jó lett. A matraccal az a gond, hogy sajnos ilyen méretűt sehol nem láttam. Nekünk 70x115-ös kéne..
Valaki már tett fel egyszer egy honlapot ahol méretre gyártanak kókusz matracot, lusta vagyok visszaolvasni /mert igazából nem is emlékszem, hogy kb. hányadika környékén volt/, nem tennétek fel megint nekem, ha szépen megkérlek rá????
(Piti, piti, piti)

A nap csúcsa az volt, amikor megláttam, hogy hogy néz ki a külön vehető kiskádtartó állvány.
Elbambultam és közöltem a párommal: Te mi pont ilyenen tarjuk a virágainkat az erkélyen..Kép Szóval a sztori úgy volt, hogy bevallom őszintén szoktam kukázni.. Kép Na ne arra gondoljatok, hogy fejest belevetem magam a kukába és fötrök, hanem ha valami jó és használható tárgyat látok, akkor bizony azt hazaviszem. Pl. lomtalanításkor. Pláne, ha nem vernek meg a cigányok. Kép No szóval kb. másfél éve láttam egy valami rácsos teljesen ép állvényt a kukánk mellett, és nálam örök gond, hogy nem férnek el a virágok. Nosza felvittem, keresztbe ráfektettem egy bútorlapot, arra meg egy vagon virágot. Furán nézett ki, nézegettem is, hogy ez biztos nem ruhaszárító, mert annak keskeny, de túl sokat nem filóztam rajta, a célnak megfelelt... Erre most kiderül, hogy ez az első babakellékünk, ami hozzánk került (megjegyzem ár Auchanban 3990,- Kikában 3190,- Ft.).Még mindig teljesen ép állapotban van, mert elég védett az erkélyünk, úgyhogy csak egy csutakolás kell neki, és a virágoknak kell valamit kitalálnom! Kép

Ma "reggel" /1/2 11-re adott időpontot, úgyhogy délre már be is értem a melóhelyre./ védőnőnél voltam, megint lefárasztott a kilókkal, meg a mellbimbómasszázsával... Nem baj havonta egyszer még ezt is elviselem kismanó miatt! Kép Viszont hallgattunk szívhangot. Az klassz volt! Kép

Lau! Szerintem a babázás olyan lehet mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni (bár ez inkább csak női megérzés, tapasztalatom sajnos nincs Kép ) Gratula fiacskádhoz.
Úgy látom lesz udvarlótábora a kismanómnak, eddig a fiúk vannak a táblázatunkban túlsúlyban!

Linato! Örülök, hogy jó volt a nyaralás, háziállatkákon meg ne bosszankodj nagyon, rosszabb dolgok is történhettek volna. Kicsit kellemetlen, de gyakran előfordul.. /gyerek koromban nekem is volt!/ Pocak keményedés miatt pihenj sokat!!! Te is vigyázz magatokra!
Köszönjük a táblát, rég láttuk, jó érzés, hogy szépen haladunk a célegyenes felé! Kép

Pocó! Akkor projekt indul! Kép

Noémi! Ti is jól belehúztatok! Kép Előzni akarsz?! ;)

Liv! Tóth dokis vagyok. Nagyritkán előfordulok a kútvölgyisben is, de ott most kicsit pangás van (nyár miatt?).

Csirkesz! Nem vihet magára az üzleti tárgyalásos kajálásra, hogy magyarázná meg neked, hogy minek kellenek a csinos hostess csajok! Kép
Hintőpor - én is szoktam a cicimet hintőporozni..Hát mókás látvány, nem vitás! Kép

Na megint szófosásom volt, bocsi! Kép

Macs
maccs

Judy!
Mint a mérlegek többsége imádok aludni. Bár tudom, hogy nem sokáig lehet.Kép
Volt ez előtt is olyan időszakom, hogy hétvégn ha nem aludtam 2*10 órát, nyűgös voltam hétközben. Most már meg sem közelítem a régi énemet. Hétköznapokon is csak kb. 7 órát alszom. Most hamarason előre kialszom magam, hogy a kismaszatkával sokat tudjak majd foglalkozni.
Egy kicsit belhúzok majd, hogy igazi mormota lehessek.
Bízom benne, hogy mérleg lesz a lányom, azaz időben születik, és majd ő is szeret aludni, mint az anyja. Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Linato,
Jaj de jó, felfedeztem magunkat ! Hát, nagyon úgy tűnik, dobogós már nem leszek, de jelen esetben boldogan átadom az első 3 helyet másnak.
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Moszi
Remélem a próféta szólt belőled a mérlegek alvási szokásait illetőenKépKép Enyim gyerkőc is annak készül ugyanis. Ha csak nem húz rá, hogy csatlakozzon az apjához és a bátyjához és 3 skorpió csípkelődjön itthonKépKép Egyébként én is szeretek aludni és reggel nagyon nyügi tudok lenni, kell egy kis idő, hogy magamhoz térjek.

Maccs
VirágállványKépKép Úgyse fogom tudni mire használni pár hónap múlva a fürdetőállványtKépKép
Én is Tóth dokis vagyok, mondtam már? na ő is a szeret a kilókon rágódni, de engem most felmentett, mivel Gergő picurka volt annak idejénKépKép Védőnő mit akart a mellbimbóval?

na pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

MacsKép
Az Üllői úton a Novetex boltban lehet méretre kókusz matracot csináltatni. Ez a Klinikákkal majdnem szemben van a templom oldalában. Azon kívül nagyon klassz gyapjú takarók is vannak, amit szintén méretre legyártanak ha kéred, és többet ér, mint a csicsás babatakarók. Én ma rendeltem ott 2 takarót, és 2 hálózsákot.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Linato: Kép szegény lánykák. Honnan a manóból szedték össze?

Csirkesz, MaccsKépKép érdekesen festhettek hófehér cicikkel, de ez egyáltalán nem rossz ötlet, sőtKép apa biztos értékelni fogja nálunk is.

Maccs: virágállványKép

Moszi: előre nem tudod magad kialudniKép Én próbáltam annak idején, és még szerencsénk is volt, mert csak két éjszakát bekkeltünk végig, amúgy nemigen volt gond.

Cat: ez nagyon jó info, mostanában lelkesen irogatom fel a jó kis boltokat, itt lesz lassan az idő, hogy elkezdjünk körbenézegetni.Kép

Lányok, én már úgy várom, hogy babázhassakKép De azért maradjon még a kislurkó a helyén legalább 6 hétigKép

Lau
lau

Sziasztok!

Hófehér cicikkel én is szoktam rendelkezni, de nálunk a párom kész örömest bevállalta a fehérítést. Nem értem, miért... KépKépKép
Egy kérdés: mindenkinek szokta nézegetni a dokija a méhszáj állapotát? Nekem egyszer volt ilyen turi ( nem is hiányzik mondjuk többször ), és azóta lehet, hogy már ki is nyíltam, mert belém sem néztek. Vagy ezt is dokija válogatja?

Pocó

Kép
Kép
pocó

Pocó!
Nekem mindig néziKép Ez a vesszőparipája?Kép
fantikbaba

Pocó: nekem nézi minden terhesrendelés alkalmával.
Be is kell írni a táblázatba, amit kaptam, de én nem is bánom, hogy megvizsgálja. Anno így derült ki a 35. héten, hogy a külső méhszáj nyitva van kicsit, pihenésre van szükségem.
Az is igaz, hogy dokija válogatja.

Lau
lau

Pocó Kép
Nekem is mindig nézi havonta.

Macs Kép Hiányoztál bizony Kép, de látom egy nagy lélegzetvétellel bepótoltad a lemaradást.

Moszi Kép
Én is mérleg vagyok, mégsem mormota Kép

Linato Kép Serke Kép Kép

Cickók Kép Így legalább könnyebben megtalálja apa a sötétben Kép Kép
Nekem egyáltalán nem lett hatalmas a cicim, kb. 2 számot és egy betűt nőtt, így nincs alatta nagy rész ami izzadna. Azért remélem tejcsi lesz rendesen.

Edit
Kép

Kép
reditke

JudyKép
De örülök neked. Millió és egy éve, hogy nem hallottam rólad. A hintőporozás nálam bevált. Ma egy kicsit lógtam a melóhelyről ebédszünetben, és persze jól összeizzadtam magam. Arra a meggondolásra jutottam, hogy holnaptól nappalra is hintőporozok.
Már csak azért is, mert a cicim alatt már piros volt a mellvonalam. Bőrdoki azt mondta, hogy ne aggódjak, nem gomba (ettől féltem azért), csak az izzadás miatt van. Hetente pár alkalommal azért vékonyan kenjem be Canesten kenőccsel megelőzési céllal, mert a kipállott bőrfelületen könnyebben megtelepednek a gombeszokKép. Szépen ki is halványodott, de nem akarom, hogy újra előjöjjön. Így jött a hintőporos, szárazon tartós ötletem.

Bevallom gőzöm sem volt, hogy mi az a koszmó. Most utánaolvastam kicsit, és sajnálom szegény pici GergőtKép. Nem viszket neki? A napocska sem segít?

MacsKép
VirágállványKép
Én bármire tenném is a növényeimet, akkor is darvadoznának, így maradnak lent a földön. De ha már virágzunk - mivel permetezzem le a petúniáimat, ha a tünet a következő: jó ragacsos levelek, nagyon-nagyon apró fehér pöttyökkel.
Hostesscsajokkal semmi bajom, amíg engem a host-ok szórakoztatnakKép

CatKép
Mennyiért rendelted a takarókat és a hálózsákokat? Milyen méretűeket rendeltél?

LinatoKép
SerkeKép Azért megértem, hogy egy "hozzáértővel" is megnézeted a saját fejbőrödet. A hapsik gyakorlott szemeiről nekem is kialakult véleményem vanKép
A csajócáknál már hat a kezelés?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Poco!

Nekem is csak egyszer nezte eddig. A 12. heten.
Most 31. heten tartok. Kép
Jovoheten megyek megint, most megint megnezi, mondta is, hogy ugy keszuljek.

Magi
Vendég

PocóKép
Dokinéni nekem is mindig nézi a méhszájat, ráadásul rendi, mert extra óvatosan vizsgál. A kismama könyvembe pedig mindig beírja az eredményt. Fura, hogy neked nem nézi.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Poco, nekem szokta nézni, de nem minden alkalommal, hanem kb. minden másodikkal. Sôt, most hogy költözni fogunk, azt is mondta, hogy nyugodtan cipekedjek. Hát, ezt én azért még meggondolom.

A cici alatti probléma nálam is megjelent, de nekem a gondozóban ajánlották a Garmastan nevu˝ kenôcsöt, ami elsôsorban a mellbimbóra és a bimbóurvarra jó, de mindenféle érzékeny, gyulladt bôrre lehet kenni. (Nagyon vékonyan.) nekem az bejött a cici alá is, pillanatok alatt elmúlt a kipirosodás (na jó, másnap reggelre), és nem is viszketett. Nem túl drága, de 1000 ft felett van, viszont annyira kevés kell belôle, hogy nagyon sokáig elég. Én kb. a 4. hónaptól használom, mert mindig kiszáradt zuhanyzás után a bimbóudvarom. És még bôven elég lesz, ha Baba is nyekteti majd.
lbori

PocóKép
Nekem is nézik minden alkalommal a méhszájat (havonta). A Praxisban az UH alapján is mondta, hogy szépen tart a belső méhszáj. Ha voltál UH-n, ott is szokták nézni, nekem az ultrahangos leletemre rá is van írva. Egyébként a kiskönyvbe is be kellene írnia a dokinak. De sosem késő megnézetniKép

CsirkeszKép
A gyapjú pléd 110*70 cm-es és 4.990,- Ft. Ebből is van többféle, többféle árban. Viszont jó sokáig elég lesz nekik. Én legfőképpen babakocsis sétákhoz vettem télre.

A hálózsák mintás, lehet mintát választani. 100% pamut, és 2.070,- Ft. Ez 62-68-as méretű. Ebben kitelelnek a babák. Hálózsákból is létezik olyan, aminek gyapjú a belseje, ezt kimondottan téli babáknak ajánlják. Az árát nem kérdeztem meg, mert biztos drágább mint a textilzsák, és bazi vastag.
Egyébként van honlapjuk is: www.novetex.hu, de itt nincs fent minden termék. Ja és kb. 1,5 hét a rendelési idő, ha nincs raktáron, de ha kéred kipostázzák az árut.

Cat

Cat
Kép
cateye

Judy!
Egy volt kolleganőm hobbiból foglalkozott ilyen horoszkópos dolgokkal és ő mondta, hogy a mérlegek szeretnek aludni. Azt tudtam, hogy én igen, de általánosság a mérlegekről ezt nem hallottam. A poén az volt, hogy a másik kolleganőm, akivel gyakran dolgozunk együtt ős is szept 30-ai és ő is imád aludni. A férjem, mint mérleg már nem igazán sokat alvó, bár lehet, hogy neki sportszíve az ok.

Lau!Nekem hétvégn a barátnőm barátja ajánlotta, hogy aug. 1-től kezdjünk el aludni...Kép
Igazából, én csak nagyon pihent akarok lenni a szülésre. Bár az majd lefáraszt, de biztos jobban érzem majd magam, hogy előtte ki tudtam magam pihenni.

Pocó!
Nekem nem nézi mindig. Volt, hogy én kértem, mert mentünk nyaralni és biztosra akartam menni.

Edit!
Ezek szerint te vagy az a kivétel, aki erősíti a szabályt. Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Hát akkor én vagyok az egyetlen, akit nem tapizgatnak állandóan, pontosabban soha sem... Én is aban "reménykedtem" egyébként, hogy mint Magit, engem is legalább a 32. héten megnéz, de már 33 vagyok, és sehol semmi. Na nem baj, végül is még egyben vagyok, szülni sem szülök még tudtommal. De azért furcsa egy kicsit.

Cicim nekem alapból sem kicsi ( 95B-C ), de most már az E is kezd rajtam összemenni ( lehet, hogy sokat mosom???KépKépKép). Úgyhogy ez sem könnyíti meg a helyzetemet. Fura egyébként, mert 2 éve a szoptatós melltartóm volt 95D-s, és jó volt. Azt hiszem azt sem fogom használni... KépKépKép
Pocó

Kép
Kép
pocó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?