Jaj,de szép Rencsi!!!Kitudtok venni belőle valamit,h kire hasonlít?(csak mert mi 4d-n láttuk,h Peti az én számat örökölte,meg a férjem szerint olyan durcásan tartotta mint ahogy én szoktam-na de én nem is szoktam durcás lenni!!!
)
Nagyon édes kis pofija van!!!
A dupla méhlepényről igazából nem tudok semmit,nekem csak a szüléskor derült ki,h az van,amit én láttam,h jó nagy volt(és csúnya),meg nem olyan"veseformájú"volt,hanem szép kerek.A doktornő mutatta is ott a gyakornokoknak,h ilyet ritkán látni,volt egy nagyobb főrésze ahoz csatlakozott Peti,és egy kisebb része,de az is élő,dolgozó rész volt,de mégis látszott,h az egy különálló vmi..A dokim arra tippelt,h lehet,h ikreknek indultunk,aztán a Peti elnyomta a másikat,ezért nem fejlődőtt tovább az az oldal.De ez csak felvetés volt.Szerintem jelentősége nincs,max.majd a végén amikor nézik,h öregszik-e a lepény.De majd rákeresek a neten,hátha okosabb leszek.A zabagép alatt meg azt értem,h mi Petire mindig mondjuk,h aki bennt dupla lepényből élt(nem is csoda h ekkorára nőnek),kinnt sem lesz normál kajaadag elég.PL.van egy ismerősünk,ugyanaznap született kisfia,mint nekünk,Apa összetalálkozott vele a TB-ben amikor a taj kártyát intézte a gyereknek(egyébként itt laknak a szomszéd utcában,jó mi?),két kispapa nekiállt beszélgetni,h mennyit esznek a gyerekek.(eltudom képzelni
),a férjem mondja,h kb 90-100 ml,a másiknak kikerekedett a szeme,uram meglepődőtt,kis naiv,megkérdezte,miért az kevés?Erre mondta a másik fiú,h az övék kb.40-50 et eszik..Jó kisebb súllyal is született,de ez tényleg így volt.Akkor volt a gyerek 2-2 és fél hetes..Megis hízta eleinte a heti 250 g-ot..
Csak persze ezmellé fájt a hasa,mert a gyomra ezt a mennyiséget még nem bírta.
Egyébként ezt a diéta,hízás dolgot még mindig nem értem,de örülök,h megnyugodtál!
Melcsi,úristen neked már mindjárt itt van a Marci..Izgulsz már?Apa bemegy veled,h tervezitek?
Egyébként az uh is bőven csalhat a méreteket illetően,látod neked is össze-vissza mérték Marci fejét..Kiváncsi leszek mekkora lesz a végén,mi jön be a méretekből!!
Fogadtatok szülésznőt?És másik dokit?
J.héten már kezdődik a ctg?Jánosba mész?
Julcsi,te mikor mész uh.ra?háth a megmutatja magát a pici
!Ez olyan izgalmas!Van valami megérzés egyébként,vagy amit inkább szeretnétek?S nevekkel hogy álltok?
Na puszi.
Ui:holnap megyünk Etyekre a fesztiválra,volt már valaki ott?