Kispici,
kösz az írást
Nemmondom, én nem hiszem, hogy tudnék olyan hiúz lenni...nagy határ kitartást neked!!! Kölkecnek meg kicsit kevesebbet, úgy tűnik, neki már van több mint elég
Nálunk azóta változnak a dolgok, Cicó már reggel se kér cicit, és a körülményektől függően néha a délutáni is elmarad. Ha normál eset van, anyával kettesben otthon, akkor kell a délutáni szopi is, de ha pl. babakocsizunk, vagy autóban vagyunk éppen ebéd után, akkor ált. elbágyad-bealszik magától is, a mozgás elzsongítja. De ez persze nem mindig kivitelezhető, hiszen csak ezért nem indulok neki vele a déli negyvenkét foknak...
Az esti szopi viszont elengedhetetlen. Igaz, nálunk kb. öt perc, vagy annyi se, sőt volt már olyan, hogy kis cumizás a cicin, aztán lefordul, félálomban kepeszt egy kicsit lefele a mkaromból, ha nem értem, mit akar, akkor félig csukott szemmel közli, hogy "ágyikó", aztán bepuffan hasra az ágyába, csámcsog kettőt, és alszik (bár ez is ritka még, de ígéretesnek tűnik).
Viszont már csak egy-másfél órát alszik délután, és kilencnél egy perccel se többet éjjel. Éjjeli ébredés változatlan, azzal a variációval, hogy már senki nem alszik vele egy szobában (én nem merek megmozdulni álmomban, nehogy felverjem, így akkor se alszom, ha ő igen, a párom meg nem tudja megnyugtatni, ha felsír, úgyhogy egyedül hagytuk), csak áttántorgok, ha felébred és hív. Ez így egész jó, ha jövök, akkor csak egy kicsit meg kell ölelgetni, esetleg iszik egy korty vizet, és gyorsan visszaalszik, méghozzá most már mindig az ágyában (bár ott kell vele maradni, amíg el nem alszik újra).
Értés, hát hogyne értenék! Ha Cicó reménykedve közli velem ebéd vége felé, hogy "mingyá kimegyünk", és meg azt felelem, hogy nem megyünk ki, hanem alszunk, akkor ő "aszunk, aszunk..." aztán felragyog a kis feje: "cicikét!!!" Ha meg vmi oknál fogva napközben eszébe jut, hogy cicizni akar (pl. unja magát, bár ez nagyon ritka), akkor én mondom neki, hogy most nem, majd este. Erre pár napja tudod, milyen monológot vágott le???
"Este...pancsizol...Apucikával, anyamesééél, aszunkcicii..." Majd megszakadtam
Üdv
Kriszi