Sziasztok!!
Köszi mindenkinek a megnyugtató válaszokat a szemészettel kapcsolatosan!!
Exi!
Végül is Petinek kellett szemüveg?????? (bocsi, de nem emlékszem).
irigykedem Rád a nagydumás fiadért!!
Jobbulást Petinek!!!
Anett!
Bence annyira meglepődött az eredményen, h elfelejtette megkérdezni korrigálható-e a gond. Véleményünk szerint igen, vagy legalábbis mérsékelhető.
jól emlékszel, nem vagyunk szemüvegesek. Bár Bence + 1,5 olvasószemüveget visel a munkájához, de ez amiatt kell, mert sok év alatt elromlott a szeme a monitornál és a tervezőasztal mellett.
Ábel a gyermekorvosi rendelőben ordít,
pedig nagyon szeretik......
Enikő!
Ábel szemével vannak gondok, Konstié okés.
A Bethesda jó hely, nagyon szorítok!!!!!!!!
Nórus!
Nekünk az a szerencsénk, h itthon kell szemcseppenteni, így talán nem lesz komolyabb sírás.....
Kármen!
Én sem értem, de bízom benne, h a műszer nem téved!!!
Kitartás a gyógycípős mizzériában!!!!!!!
Szilcsi!
Sok erőt Neked!!!!!!!! Nekem azt mondta egy ismerős, ha egy gyermek könnyen beszokik oviba-bölcsibe, nem sír, akkor ott később is kijöhet.... valahogy normális, h Lali ellenkezik, de biztosan megszokja!!!!!!!
Nálunk ovinapok vannak most. Tegnap délután felavatták Ábelék csoportszobáját, ami idén nyáron készült. Ők a 7. csoport
Minden csoport bemutatkozott, dalocskával, mondókával, volt tánc, dzsúdóbemutató....
Ábel hozta a formáját, megkaparintotta a mikrofont és riporterkedett versmondás helyett....
kicsit elcsodálkoztam, de persze örültem, h három hét alatt nagyon összekovácsolódott a társaság.
Ma egésznapos játék lesz, ugrálóvár, arcfestés, lovacskocsikázás.....mi szülők meg főzünk bográcsban és közösen ebédelünk. Apa dolgozik, de Én megyek Konstival.
Pár kép tegnapról:
"a riporter"..
csipetcsapat
szeretetvendégség
Konstantin is jól érezte magát