Timi, Rani!
Köszi a testápolós tanácsot!
Vanda, Angel!
Hát Litti is csak azért vigyorgott, mert béna anyja nem merte szívni az orrát.
De neki egyenlőre tényleg elég az orrspray. szegényke nagyon megijed ahogy az orrába fújok, nyeldekel meg szívja-fújja a cuucost, de aztán meg is lesz az eredmény. egy perc múlva már mosolyog.
Lois!
Igen a múltkor is írtad, hogy érdekes hogy a babócák kb. egy súlyan vannak, de kis Zé nem ilyen gömböc. Gondolom ez a fiú-lány különbség. Párom egyik munkatársa nagy jstehetség, állítólag nem lesznek gondjai a súlyával.
Rota-vírus: hát nekünk nagyon ajánlgatta a gyerekorvos, fel is írta a receptet. én is inkább arra hajlanék, hogy kapja meg. Most mi is két oltást kaptunk, az egyik a prevenar volt a másik a kötelező. Nálunk is 37.7 lett a popsis hőmérés, de aztán annyiban is maradt. Mondjuk elég folyós a kaki, de nem tudom az attól van é. Végül is úgy tűnik, ezt elég ügyesen vette a kis szervezete.
Egyébként ez a gyerekorvos biztos nem híve a felesleges pénzkidobásnak, mert az uh-t is ajánlotta, de azt mondta nem vagyunk elkésve ha későn kapunk időpontot se ne menjünk azért fizetős dokihoz.
Lili!
Gratulálok!
Tobi!
Ebben a topikban találkoztunk mi már? Nekem úgy rémlik nem így nagyon örülök, hogy itt vagy!!!!
Naaa, ezzel a malátasörrel én is megpróbálkozom, mert egyébként utálom a sört. Hátha ez jobban csúszik.
Lányok, Ti hová viszitek a bogyókat csípő uh-ra?
Én ki vagyok akadva, mert az ÁEK-ban amikor szültem kaptam egy visszahívót az ortopédiára és azon rajta volt hogy szükség esetén uh-t is csinálnak. erre rákérdeztem telefonon, kiderült, hogy ott egyáltalán nincs is uh. akkor mi a sz@rnak írják a papírra? :evil Már eleve mérges voltam rájuk, mert már a 4. héten hívtam őket időpontért, közölték csak két hétre előre látják a naptárat. később amikor telefonáltam már csak a 10. hétre lett időpont, ez lesz hétfőn. : Most járhatok utána, hová vihetném Littit uh-ra is, és ugye a várólista mindenhol legalább egy hónapos.
Szép hétvégét és jó talit! Nekünk 70% hogy nem jön össze. Készítenétek pár képet hogy az elmaradók is örüljenek?! Köszi