Sziasztok!
Anita, hol ez a bizi? A Fekete pillangó a Tescoval szemben?
Van még egy gyerekruha bizi az Egyetem sugárúton is (Füredi sarok) a Karát, Gyógyszertár mellett. Baby szalon.
Zsanna, használt babakocsiban gondolkodtatok? Szerintem érdemesebb jobb minőségű drágábbat venni, mint valami új nevenincs kocsit, hiába olcsó.
Teszveszen, Vaterán nézted már?
Ha még nagyon az elején vagy érdemes lenne elmenni bababoltokba szétnézni, kipróbálni.
pl. nekem minden kocsi alacsony, görnyedni kell, nagyon kényelmetlen hosszú távon.
Nem utolsó sorban egy Perego-t, Bébé confortot, Quinny-t mindig el lehet adni, ha nem jön be.
Sokan úgy veszik, hogy a másodiknak is jó lesz, de ez nem biztos, hogy így lesz, meglátsz egy másikat, amibe beleszeretsz (szebb a huzat, a forma), de lehet, hogy csak én vagyok mániás.
Viszont tényleg fontos, hogy vízszintesig dönthető legyen, mert hordozóba újszülött csak 1-2 órát lehet.
Sok sportkocsit hírdetnek, hogy "újszülött kortól használható", de ez félig igaz, mert 160 fok alá nem dönthető a háttámla, külön kell mózest venni.
A mózes egy jó dolog, védettebb a pici, hason is alhat. Nekem mindkét gyerekem májusi, de olyan szél volt és hűvös, hogy be kellett bugyolálni őket. Van amelyik mózes kocsiba is köthető (nem mind, vagy kell hozzá adapter).
A hordozók típusszámát is figyelni kell, az új előírás szerint. Nem árt, ha a babakocsival kompatibilis, így rá tudod tenni a vázra (pl. elalszik útközben), csak rápattintod és kész , nem ébred fel a picuri.
Bolygókerék, hm. Ez jó dolog, bár én sokszor utálom. Tény, hogy könnyebb vele közlekedni.
Átfordítható tolókar. Ezt is szempontnak szokták venni, nekünk sosem okozott gondot. Textilpelus mindig volt nálunk, rátettem a kupolára és kész.
Más most nem jut eszembe.
Alízom, ilyen kicsi fiúruháink nincsenek.
Jó lehetett a talákozó.
Nekünk még egy sem volt.
Vikinek nem kell overáll? Van egy piros 74-es, lábfejes.
Kicsijuci!
Börzekérdés, hűha.
Egyszer voltam, majd megfogatam, hogy soha többet!
Tömegnyomor, rengeteg bolt, babakocsival nem tudsz bemenni. Igaz, én Apára hagytam a kicsiket, de nem mindenki tudja ezt megtenni.
A lényeg:
Évszakonként jó lenne
Árulni nem hiszem, hogy mennék, de vásárolni igen
Eladni nem tudok menni, a lányok kimazsolázzák, a többi megy a bizományiba
Nagyobb hely kellene, képtelenség átnézni, az asztalokon ömlesztett áru (mint egy nagy turkáló)
Kevesebb bolt legyen, hiszen ez egy börze, anyukák adnák a kinőtt rucikat,megunt játékokat, boltba el lehet menni bármikor.
Asztaljegy, fogalmam sincs, 1000 Ft körül, annál többet nem hiszem, hogy érdemes érte fizetni
Igazából Panka (te nem ismered) tudna erről nyilatkozni, meg is kérdezem mitől volt jobb a Pesti börze , ahol ő volt
Ja, igen. A nyíregyházi börzére inkább megyünk ( igaz barátlátogatással egybekötve), a nyomor ua., de a belépőjegyhez kaptunk Hipp bébiitalt, bébiételt, nem Libero kupont.
Jól esett.
Esetleg pelus-, popsitörlőminta?
Később jövök
Kriszti