Visszaolvasva!
Boszi!
Örülök, hogy tali jól sikerült Tenciékkel!
Milyen buli lesz, hogy receptek kellenek?
És én nem félek tőletek, de doki bácsi azt mondta, hogy 5 napig NO közösség csak utána. Na most a szerda még beleesett az 5 napba.
Egyébként meg Nektek kellene/kellett volna jönni!
Mocizós Lara meg.....
Vero!
KIKA: időpontot kérni/kérdezni lehet telón. A szám: 0623/449-052. Lefoglalni viszont csak személyesen lehet 5 ezer forint előleggel. A gyerekek száma: min. 10 fő, max. 22 fő lehet. Két órára 2500ft/fő, ha külön foglalkozást is kértek, akkor 3000ft.
Az alapárban (2500) benne van a játszóház használata, arcfestés, szülinapi torta (ezt választhatsz, hogy milyen ízűt szeretnél), étel-ital (rágcsálnivalók...ropi, keksz, stb, üdítő-víz) és meglepetés a szülinaposnak. Ezt általában a kisebb gyerkőknek ajánlják (6 éves korig).
A nagyobbaknak (iskolásoknak), akik esetleg már igénylik, hogy foglalkozzanak is velük..... különbőző feladatok és vetélkedők.....nekik 3000ft/fő.
2 nő (animátor) volt ott az egyik szakképzett óvónő a másik meg bölcsis néni. Nagyon kedvesek és aranyosak voltak, odafigyeltek a gyerekekre.
Mi szülők addig a játszóház előtt ültünk és kávéztunk, beszélgettük és az ablakon keresztül rájuk láttunk!!!!
A hölgy még mondta, hogy a hétköznapok azok szabadabbak és lazábbak, mint a hétvégék, mert akkor nem nagyon vannak ott más gyerekek általában csak a szülinapozók.
Most Benő szülinapján is csak 2 "külsős" kisgyerek rohangált bent.
Na remélem érthető voltam, ha nem kérdezzél nyugodtan.
Ja és ha októberben szeretnétek tartani esetleg, akkor jó lenne már a jövő héten érdeklődni és jelentkezni, mert vannak foglalások rendesen. (Ezt a hölgy mondta)
Nem mondod, hogy Zsófi is 80-t hord?!
Mondjuk magasságban Jáz már most akkora, mint Adri volt 1 évesen
, de szerintem ezt nekem köszönheti!
Adri viszont magasságban...is.... szerintem Apja lesz!
Kata!
Köszönjük a képeket! Boti milyen nagyfiú!
Mikor megy oviba?
Brigi!
Csípőszűrésen minden okés volt? Fiúk hogy vannak?
Különösebben nem szerveztük agyon....máskor sem!!!.... ezt a találkozót. Judy bedobta a közösbe, mondtunk időpontot és mivel Mindenkinek aki el akart és tudott jönni jó volt, hát összejött és szuperül sikerült.
Szóval legközelebb hajrá!!!
Arról egyenlőre csak annyit, hogy az már tuti, hogy valahol játszóházban vagy olyan helyen lesz, ami "fedett", mert mostmár bármikor jöhet a rosszidő na meg az eső!
Steff!
Nimi hazaért már? Gyerkők ma is a tyúkokkal feküdtek?
Hogy vannak? Meggyógyultak már?
Na remélem Mindenkinek válaszoltam, akinek kellett. Mára kellőképpen elfáradtam.
És hétvégén is "műsorok" vannak. Holnap Adriék ovival táncolnak a XI.kerületi SZTK-ban a szoptatás világnapja alkalmából,....leszenk még műsorok meg polgi beszéd meg védőnő, stbstbstb..... úgy hogy délelőtt 10-től 12-ig ott nyomjuk az ipart!!
Családilag!!!
Vasárnap meg jönnek Papáék!
Úgy hogy nem biztos, hogy holnap jövök! Vagy ha igen, akkor csak estefelé.
Na jó, mégis jövök inkább este és dobok képeket, nehogy a végén még meglincseljetek!!!!
Szép estét és jó hétvégét Mindenkinek!!!!