Sziasztok mamik!
Kicsi helyzetjelentek.
Talira nagyon szerettem volna menni, de gondoltam, hogy nem jön össze, babalátogatóink jönnek.
Litti tegnap volt két hónapos, szegényke szülinapjára ő is megkapta a két első szuriját, mindkét combiba egyet-egyet. 5200g és 56cm. Ordított a drága, már csak azért is mert beleunt a várakozásba, már félórája pelusban voltunk, mire végre a doktornőhöz jutott. Rakok fel róla új képeket, olyan kis gömböc, hogy kűünk rendületlen a redőivel, főleg a nyakánál.
kis Zé-hez hasonló volt az ő pofija is, de az már eltűnt szerencsére, de most van helyette koszmónk.
Ki is kérdezte a Gripe water-t? Én egy-két kiskanállal adok neki naponta. Így nagyjából elég is, de azért van olykor hascsikarás, de gyorsan elmúlik.
Kenguru ügyileg mi még teljesen "szűzek" vagyunk, van egy amit úgy kaptam olcsón ismerőstől, e az inkább olyan mei-tai-kenguru keverék. Eddig azt gondoltam, korai lenne neki benne.
Orrszívással meg úgy jártunk, hogy amikor akartam használni orrszívót, nagyon bénázhattam, mert Litti szó szerint mosolygott rajtam. Nem is jött össze. Maradt az orrspray, ami egyenlőre nekünk elég.
Timi, Rani, szép pocakocskák! Nekem már semmi nyoma, hiányzik is néha.
Ja mondjuk van helyette jó kis száraz bőr, nincs valakinek jó ötlete, mi az ami használ. Eddig babaolajjal kenegettem, de nem használ. A testápolók zömének meg nem bírom a szagát, de ha valamelyik nagyon beválna, akkor elviselném.
Till!
Nagyon szurkolok nektek, hogy minden zökkenőmentes legyen!!!!
Hanna!
Azért én is megadom az emailcímem priviben jó, htha el tudnánk ugrani egy kicsit a talira csak egy kis szemrevételezésre legalább! Jó lenne látni mindenkit!
Angel!
Nagyon szépen megnőttetek. Én is kezdem egyre jobban élvezni Litti "beszédét". Már nagyon figyel mindenre és egyre többet gőgicsél, mosolyog, figyelgeti a kezét. Olyan kis cukorfalatok tudnak lenni.
Puszi Mindenkinek!