csáóka mindenkinek!
Moncsika
Előszőr is szuper, grtaula, örülök neki-mondtam én, hogy jó lesz az eredményed
Akkor már csak a jövő héten mész genetikai uh-ra? Vagy kell még menned valamire?
Jaaaaaj, hát a pocikád nagyon édike.Olyan fura, amikor utoljára láttalak még alig volt egy kicsike hasad, mostmeg rendesen ki vagy gömbölyödve.
Na ma csináltatok a párommal én is egy képet
. Én azt hittem csak nekem jött ki a gyomrom és neked még csak alul van hasad-látszik, hogy nem értek a terhességhez-de, látom te is egybe gömbölyödsz. Igy, hogy mostmár láttalak nem is tartom olyan nagynak az én pocimat a két babához képest.-Na mindegy majd délután eldöntitek.
-amikor felteszem a képem-
bodzika
Ja , én a polóra gondoltam
-na mindegy, az ilyen húzásaimtól akadnak ki rajtam itthon is
rencsike
köszi a képméretezőt, délután letesztelem
Veled most mi újság? Elvesztettem a fonalat...
Mész még apánkhoz vagy már csak az új dokidhoz mész? Ha mész apánkhoz és most normális lesz veled akkor meg nem lesz ciki lemondani a másik dokit?
Biztos szuper lesz látni Domikát.Nem kell ár olyan sok ahhoz se, hogy élőben debütáljon
.
Szerintem is csini vagy a képeken, szép hosszú a hajad. Nekem amikor megtudtam ,hogy terhes lettem, nagyon elkezdett hullani, ezért inkább csak 1x mostam hajat a héten, hát nem voltam topp forában az biztos, de mostmár rendeződni látszik, szinte nem is hullik, csak amennyit normálisan "kitépek" a hajkefével.
julcsika
Jobb kedved van szivem?
Néd meg a kisbabád fotóját, attól biztos felvidulsz.
gmelcsi
Norbi rudit én is eszem néha, igaz én nem kivánom az édességet-még-, de mivel sokszor sütögetek itthon, jó lenne, ha nem sima réteslisztből kellene csinálnom, hanem valami diétásabb változatból.Tönköly lisztet használok,de tudod azért a sütésnélk az elég nehéz fajta liszt, szóval nem olyan könnyen kezelhető.
Én lekvárt nem nagyon eszem, max. palacsintába, de akkor házi sárgabarackot használok hozzá.
Hogy vagy/tok különben? Készülőtsz már a kórházra?
Milyen vizsgálatok vannak ilyenkor a vége felé? Kicsit mesélhetnél...Tényleg engem is érdekelne, hogy hány kilót hiztál, meg milyen elosztásban, mármint, hogy havonta mennyit, stb. Habár én 2 gyermekkel többre számitok,de mostmég próbálom tartani magam.