Új privát üzeneted érkezett!

Gabi

Kép

Jövő hét kedden :?: :shock: :o Ez jó gyors volt :!: :lol:
Király :!: :wink:
Itt nálunk 30 napot ki kellett várni, miután bejelentkeztünk a házasságra (nemtom miért) mindenkinek ki kell várni....talán hogy közben még meg lehessen gondolni a dolgot :?: :roll: :lol:
Aztán kinéztük ott a naptárba, hogy mikor van a 31. nap...és mentünk is, mint a szélvész :!: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vazze, laptetű :shock: pedig most nem is néztem... :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Itt is kellett volna várni,de mondtuk,hogy lombik miatt sürgős lenne és így eltekintenek a 30 naptól! :D

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Kép kedden akkor mar asszonyka leszel 8) Erdekes,hogy igy eltekintettek a 30naptol :shock: azt hittem ez torveny :roll:

Betty
Epp akartam irni,hogy laptetu tolvaj :lol: latom ez veletlen volt :wink: 31.nap mar spuriztatok is :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah Bri
mentünk mint a szélvész :lol:
Alig bírtuk kivárni....pedig már évek óta együtt voltunk előtte :lol:
Érdekes dolog ez.....

Vazze, 4 nap és költöztök :shock: , hogy megy az idő...besz@rás :!:

Gabi
lesz gyors leánybúcsú a hétvégén :?: 8)

Angyal
mizu veled :?: Hun vagy :?: :roll:

betty615

Szia betty!

itt vagyok már, de nem a legjobb hirekkel.
A másik fórumban leirtam, a beültetés előtt és utánban

röviden nem tudtunk kezdeni, mert ciszta van, amely remélem, hogy csak sima ciszta és nem endo.

vérzés 1-2-ik napján megyek vérvételre és UH-ra, akkor beugrik a majom a vizbe.lesz-e ciszta, vagy sajna visszajött az endo és ujabb lapar kell.Ennyi történt ma drága.

Te, hogy vagy?

Szép estét Mindenkinek!
Vendég

Betty
Igen ezek erdekes dolgok :)
4nap jaj ne is mond...meg jo hogy ide 2boronddel jottem es nem kell cuccolnunk annyit at :roll: Kicsit felek,hgy fogok aludni majd az uj lakasban meg az a sok doboz ami majd megerkezik :x es meg kiiskell takaritani es ezt mint 29-en :twisted: mert ezeknel nem ugy muxik,hogy pl atvihetnenk a cuccunkat mar a hetvegen a 2borondot meg kitakaritanank aaaah majd 29-en kapunk kulcsot :roll:

De akkor mar jonnek pakolni is hozzak a szallitok a cuccaink ami japobol jott hajoval,meg az a jo sok minden amit a konyhaba rendeltunk :shock:

Vegre elokutatom a gyogyszereim is :x van elevitem,vasam,magnezium minden nyavaja mar reg szedhetnem erre tudod a 2honapbol 3honaps varakozas lett...na mind1 :roll: szal lesz dolgom es a legtobb cuccot is csak miutan bekoltoztunk akkor tudom megvenni mert akkor tudom pontosan beis ker meg hogy smint :roll:

De aze izgi es 11nap mulva megyek haza 8) Aztan nem sokra ra konzi,babasdas haza es ennyi :D :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Angyal
Haat ezek nem jo hirek :( En is cisztas voltam 3honapig :twisted: remelhetoleg jovo honapra elmulik :roll: Neked is kuldom a cisztauzo drukkkat :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
akkor most minden 29.-én jön mindenhonnan :?: :shock:
Te szegény, akkor lesz dolgod rendesen majd mi :?: :!: :roll:
De munka után legjobb a pihenés...és a babásodás nemigaz :?: :!: :wink: :D

Angyal
igen, olvastalak a másikban, mert mindig olvasom azt a topicot (is) 8)
Hát nem a legjobb hírek, hogy nem tudtok egyből kezdeni, de reméljük hogy ez a ciszta (remélhetőleg az) hamar el fog múlni... :roll:

betty615

betty!

remélem, hogy csak a sima ciszta lesz az nem nagy ügy.
De ha endos az már gáz., az nem szivódik fel ott már lapar kell.

Sza Bridget!!

köszi ari vagy!!

Szintén megy a cisztát elzavaró drukk!!!
Vendég

Betty
Igen jon a kontener cuccunk japobol+mi visszuk innen a cuccot magunkkal+minden amit vettunk elektronikai cucc nem a butorok!
Es aznap meg kikell takaritani es spuriban elkezdeni kipakolaszni mert ra egy hetre megyek haza...kellenek a cuccaim,gyogyok es kesz is szeretnek lenni...es meg vennem is kell par dolgot.

Miutan bekoltoztunk meglatom,hogy fer ki a szonyeg pl...meg szekreny kiegeszitokrol mar nem is almodozom novembernel elobb(vaza gyertya viragok) :roll:

Jo,hogy nektek nem kell koltozni...egy koltozes se piskota foleg ha egy tok ures helyre mesz :x

Angyal
Koszi es nincs mit....mi mast ugysem tehetunk a drukkolas es szurkolason kivul de azt akar minden nap :wink: :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Betty!Nem nagyon vertük nagydobra a dolgot,így nem lesz lánybúcsú.Mostanában annyi elintézni való van,h csoda,h ezt a házasodást sikerült összehozni. :)

Angyal!Drukkkkk++++++++++

Bri!
Kitartás!

Jaaaaa! A rákszűrés eredményem jó lett.Ezt legalább már tudjuk.

Kép
cukigabi
Budapest

Olyan kíváncsi vagyok rátok.Fent vagytok iwiw-en?

Kép
cukigabi
Budapest

En fent kuldok privit 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kellemes délutánt lányok!!

Köszi a drukkot Mindenkitől:))

Remélem, hogy jól vagytok:)

Cukigabi!
Örülök, hogy jó lett a rászürés eredménye!
Vendég

Szijja Angyal :!: :D

Remélem jól vagy :!: :wink:

Bri
remélem már vágod a centit a hazaútig :lol:
Jaaj, én úgy szeretném már, hogy itthon legyél, és ott legyetek már a beülti napján legalább :!: :D

Gabi
én is fent vagyok iwiwen, minyá küldöm a nevem priviben :!:

Ma tesóméknál voltunk azért csak most jöttem....

betty615

Helló csajok!

Bri!
Megnéztelek,nagyon kis szépek vagytok a pároddal! :lol:
Honnan ismered a Varga Tomit?Te megnéztél?

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!
Ti is szépek vagytok!Ilyen szép rucid volt az esküvőn?Hát nekem nem lesz!Bár mostmár kezdem sajnálni! :(

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Vagnam mar ha lenni centim :lol: te meg jovoheten mesz dokkerhez es most mar remelem lesz idopontod 8)

Gabi
Nana,hogy megneztelek 8) 8) gondolom sokszor hallod,hogy nem nezel ki 30evesnek :D ngyon kedves kis pofid van annyira jo radnezni kicsattansz a boldogsagtol es paroddal ngyon edik vgyok!Anyciddal a kep is jo mennyire hasonlitotok :shock: Szep vgy :D 8)

Polgari eskuvo utan meg tarthattok lagzit barmikor :lol: aztan lesz feher rucid is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok!
Rólatok se mondanám meg,h 30-on túl vagytok!
Hát igen,jól tartjuk magunkat,bár én az utóbbi 1 évben híztam vagy 10 kilót,de ez van. :?

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
majd itt dumcsizunk 8)
Aha, hétfőn megyek dokkerhez délután azt majd elmondja mi a helyzet, hogyan tovább...hát kíváncsi leszek rá :!:
Privi...

Gabi
te is jól nézel ki, bár csak egy képedet láttam, mert le van lassúlva az iwiw :twisted:

betty615

Betty!
Majd írj ide is mit mondott a doki.Kiváncsi vagyok én is.
Bri!
Mikor költöztél külföldre?Lehet,h írtad,de nem emlékszem :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó éjt lányok!
Sajnos holnap munka van. :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Köszi drága betty, jól vagyok:)

pusza Mindenkinek!

Jó éjt lányok :!:
Vendég

Kép

betty615

Sziasztok lányok :!:

Kellemes hétvégét Mindenkinek :!:

Hogy vagytok?

Bridget, betty, cukigabi?[/b]
Vendég

Angyal!

Jól vagyunk!Sok munka+pihi.Ennyi a hétvége. :(
De mi ezt már megszoktuk.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Amint megyek iwiw-re visszajelollek 8) Az a fekete rucid ngyon csini elfelejtettem a multkor mondani :wink: Fuuu en mar ngyon reg :oops: 9eve koltoztem Japanba :roll: aztan ott voltam 9evet es most koltoztunk amcsiba :? Majd ha elfogadlak latsz meg majd mas albumokat is :wink:

Angyal
Nalunk netmentes a hetvege ezert nem jottem jaaah meg nagy vasarlasban vgyunk jovoheten koltozes aztan 1hetem van kipakolni es megyek haza 8) Szal most nem ngyon vgyok aktiv de egy nap egyszer probalok beugrani 8) Hogy vgy?Johoheten neked is doki :!:

Betty
Megprobalok oda is irni aztan meglatjuk de orulok neki,hogy itt barmikor megtalalhatlak meg amugy is priviben :wink: Hetfore hiper mega Kép

Csajok nektek is bemasolom:

Volt egyszer egy ember, akit megkérdezett a Jóisten, hogy mit szeretne? Ő azt mondta, szeretne egy gyönyörű virágot és egy pillangót. A Jóisten ezt meg is ígérte neki. Hát amikor elmegy a kertjébe, látja ám, hogy ott virít nála egy csúnya kaktusz, meg egy hernyó. Az ember elkeseredett, de nem panaszkodott. Úgy gondolta, annyi embernek van szüksége Isten jóságára, Az meg biztosan összekevert valamit.
Eltelt egy kis idő és a mi emberünk újra a kertje felé sétált. És akkor láss csodát, a kaktusz kivirágzott és a hernyóból pedig egy meseszép pillangó lett. Az ember pedig megértette a leckét, amit őrizzetek meg ti is jól a szívetekben:

Az Isten jó. Bár nem mindig azt kapjuk Tőle, amire vágyunk, de mindig megadja nekünk azt, amire igazán szükségünk van. Gondoljatok hát a pillangóra és a virágra!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.09.27 16:55-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bri
Nemtom ezt a linket megnyitni.. :roll: valami nem jó vele, másold be lécci mégegyszer, köszi 8)
Nagyon jó ez a kis történet, tecccik :!: 8)
Köszönöm a holnapi drukkot...most jól jön...na nem azért mert be vagyok szarva, hanem, hogy azt mondja a doki, hogy akkor mehetünk tovább, és nyomja a kezembe az időpontot :!: 8) :wink: Pakolás neked.... :roll: Nem irigyellek..

Angyal
nincs semmi, mi is jól vagyunk...holnap megyünk a dokkerbácsihoz :!: :wink:

Gabi
Veled mizu :?: Már nagyon közel van a kedd :!: :wink:

Jaaaj csajok, néha qrva lassan telnek a napok... :roll: . Épp tegnap mondtam férjecskémnek, hogy bárcsak már ott tartanánk, hogy szúrnám az első szurit magamba....mert már akkor mindjárt a célban lennénk.....nehéz kivárni nagyon :!: :roll:

betty615

Kellemes vasárnapot lányok!

Cukigabi :!:

Örülök, hogy jó vagytok :D

Bridget :!:

Igen tudom, hogy netmentes vagy hétvégén meg azt is, hogy nemsoká költöztök igy el vagy foglalva nagyon.

Köszi jól vagyok, holnap reggel kell megjöjjön, két hónapja 24. napra állt be a mensi és akkor 8h-ra mennem kell vérvételre és UH-ra.
Majd a vérvétel eredményéből kiderül, hogy mi lesz a folytatásban!

oly jó lenne, ha nem lenne ott a szemét ciszta, nagyon haragszom rá, mindig keresztbe tesz :evil:

betty :!:

Örülök, hogy jól vagy :!:

Kivánom, hogy minden rendben legyen a dokinál!

puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok!

Betty!

Én is szuriznám már magam.SŐŐŐŐŐŐŐŐŐT!!!!Még jobb lenne,ha már ezen is sikeresen túl lennénk,de eljön a mi időnk!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2010.01.12 21:39-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Kijavitottama kodot vegulis csak egy csuri kez akart lenni :) Nyugi csahaje az a baj jol belelovaltad magad a lombikba mar 2honappal ezelott pedig idopontot lehet meg csak novemberre tudnak majd adni bar ne ugy legyen :roll: Most mar nyugi 1nap es kiderul minden...majd beulti utan nezd meg milyen lassan megy az ido 8) :lol:

Angyal
Akkor jo na meg a koltozes meg jo hogy a cuccunk hajoval jott es kontenerben van...innen errol a helyrol csak 2-3borond lesz fejenkent amit vinnunk kell igy "anyit" nem kell pakolnom de azert ezt sem semmi osszeszedni :x

Gabi
Ajha hat anyos elmehetne a sutyiba...es miert nem o allja ha mar ilyen jo otletei vannak :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
jah, akkor köszi a csurit :!: :wink:
Igen tudom, lehet, csak decemberben kerülök sorra, lehet, hogy már idén nem is....ne így legyen, de ha így is lesz, ezt a kis időt ennyi idő várakozás után már fél lábbal is kibírjuk :lol: 8)

Gabi
Hát igen, akkor ezek szerint jobb lett volna titokban tartani...nálunk sem tudták sokan, mert nem akartunk felhajtást...utána tudta meg szinte mindenki :wink:

Angyal
köszi neked is a drukkot :!: :wink:

betty615

Betty!
Drukkolok++++++++++++++++
Remélem jó hírekkel jössz.

Kép
cukigabi
Budapest

Kellemes napot lányok :!:

Szép hetet :!:
Vendég

Csajok pakolnom kell holnap koltozes aztan meg nem udom mikor lesz netem :oops: tartsatok a frontot babasodjatok es legyetek jok 8)

Betty
Dokinal mi voooot :?: :idea: Tukon ulok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajszik
ide is bemásolom ok :?: :!:

Megjöttünk dokitól, itt van a telószám a kezemben :D :D :D
Holnap délelőtt kell felhívnom, konzira időpontot kérni :!:
A doki azt mondta, szerinte simán mehet párhuzamosan a férjem dolga, és a lombik 8) :wink:
Úgyhogy örülünk... :D

Bri
tükön ültél :?: :lol: :lol: Hát itten vagyok e :!: :lol:
Kellemes pakolászást neked....aztán gyere mihamarább (ez meg milyen hülye szó :roll: :lol: :lol: )

Többieknek sok puszi, és további kellemes estét :!: :wink:

betty615

Jah, készen vannak a 14. és 21. cn.-i v.v.-eim is, majd bemásolom, de nincs benne hiba :!: :D

A citológiám is P1-es :wink:

betty615

Szia Bridget :!:

Jó utat, ahogy tudsz gyere:))

Vigyázz Magadra :!:
Mielőbb várunk vissza:))

Adddig is kivánok Neked spontán babavárást:))+++++++++++++++

puszaaa

Szia betty :!:

Örülök, hogy minden eredményed rendben van :D

Hajrá lombik, amely sikerülni is fog!

Nagyon drukkolok :!:

puszi lányok!

További szép estét, jó éjszakát :!:
Vendég

Betty
Jah tukon ultem hat izgolok erted na :lol: P1 :shock: az csak a szuzeknek van :lol: vv eredmenyeket varom aztan holnapra megint drukk 8)

Angyal
Neked meg szerdara drukk orulok,hogy megjott piri 8) Nem utazunk csak koltozunk a hotelbol a berelt lakasba :wink: Utazni majd jovohet kedden mikor megyek haza 8) Spontan meg nem johet a baba mert fogigatlot szedek a lombikig :shock: Bar csodak vannak 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok lányok!
Látom minden jól megy.

Betty!
Örülök a jó eredményeidnek! :D :D :D

Bri!
Kellemes berendezkedést kívánok!Én nagyon szeretek pakolászni.Kicsit irigykedem.

Angyal!
Drukkolok!

Puszi nektek,jó éjt!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Jaaaaaaaa és holnap 3 órától a családi állapotomra azt kell válaszolnom,hogy HÁZAS! :D :D :D :D :D :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
lehet akkor, hogy szűz vagyok :?: :!: :lol: :lol: :lol:
Nemtudom, egyedül 2006-ban volt P2-es, amióta járok, mindig P1-es szokott lenni :!: 8)

Gabi
Majd holnap akkor már le lehet asszonyozni mi :?: :!: :lol:
Aztán jól gondold meg, aláírod-e a nagykönyvet :!: :lol: 8)
Majd mesélj mi volt :!: Szorítok :!:

Angyal
Szerdán csuriban érted mindenem :!: :wink:

betty615

Betty
Altalaban P2 szokott lenni legalabbis az en koromban...azert te fiatalabb vgy nem :roll: :oops: De ugy mondjak csak a szuzeknek van P1 hogy a fiataloknak :lol: Jo az am nincs avval gond :wink:

Gabi
En utalok pakolaszni egesz eletem errol szol :x azert 1szer 1szer koltozni az odaig oke de csaladdal is minden 1-2-3evente mentunk...meg kint is laktam 9ev alatt vgy 8helyen :roll: ha nem tobb :x Es minen haza utazaskor borondoles pakolas van neeem szereteeeem :x :twisted:
Holnapra meg mivel en nem jovok mondjuk mire te jossz:

Kép
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

[quote="bridget0801"]B írta:bridget0801etty
Altalaban P2 szokott lenni legalabbis az en koromban...azert te fiatalabb vgy nem

:lol: :lol: :lol:
Te Bridget
Hát igen én sokkal fiatalabb vagyok...mennyivel is.... :?: Jah, napra pontosan 1 évvel 8) :lol:
Úgy írtad, mintha már vén szatyor lennél... :lol:

Gabi
Kép

Már nem sok van vissza....... :lol:

Angyal :?:
Mizujs :?:

betty615

Betty!

1 hónap és 7 nap?Gyorsan elfog repülni! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Elszállt, amit írtam.... :evil:
na mégegyszer...

Szal nemtom hogy felejthettem el tényleg :oops: :oops: :oops:
Igen, nov. 5.-re kaptunk időpontot, és nagyon örülünk neki :arrow: véletlen kihgytam magam az előbb a szórásból :roll: :arrow: Hiába...tényleg öregszem :!: :lol: :lol:

betty615

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy a topikba bepofátlankodok, de nagyon úgy áll jelen pillanatban a dolog, hogy nálunk lombik lesz a dologból.
Most volt az 5-ik inszemem, aminek a hétre várom az eredményét, de nem vagyok elájulva magamtól, hogy bármi is lenne, ami pozitív eredményt hozna... :roll:

Szóval már lombikra is van időpontom.
Gondoltam jól kikupálódok itt mellettetek, mert eléggé be vagyok tőle sz**va. Aztán túl sok kedvem sincs hozzá - mármint lombikozni.
Most egy kicsit üresnek érzem magam és eléggé anyámasszony katonájának. Csak azt érzem, hogy soha semmi sem sikerül :(

Betty, Bridget SZIASZTOK :)

Kép

Kép
princzike

Sziasztok :!:

Cukigabi :!:

Gratulálok :D :D

Sok boldogságot kívánok Nektek :!: :lol:

Betty :!:

Köszi drága ari vagy :!:

November 05 majd meglátod elrohan az idő és kezdeni fogtok és hiszem, hogy sikeres beültetésed lesz :!: :D

Nálam semmi különös fáj a hasam, ömlik rendesen , majd holnap többet fogok tudni irni :!:

Bridget :!:

Jó költözködést drága :!:

Szia princzike :!:

Ne félj drága minden rendben lesz :!: :D
Sikerülni fog csak kitartás és higyj :!:

puszi Mindenkinek :!:

További szép napot lányok :!:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?