Szia Livia!
Engem végül császároztak. Erzsikénél kezdödött a szülés, ö dolgozik együtt Siklós doktorral, de neki tul sok szerepe nem volt nálunk - sajna!
Ahogy rámrakta a szivhangvizsgáló készüléket, látszott, hogy valami baj van a babámmal. Visszahivta a doktor urat, aki már a szülöszoba bejáratából mondta, hogy a baba életveszélyben van, müteni kell. S e mondata után 10 perccel már a mütöben kezdtek altatni, s perceken belül megszületett a kicsifiam.
Erzsikével a rendeléseken találkoztam.
Kell szerencse ahhoz, hogy ki milyen szobatársakat kap. Én ugy gondolom, hogy nem szabad zavarbajönni a szoptatáskor semilyen helyzetben. Föképp nem egy szülészeten. Aki egy szülészeten nem a világ legtermészetesebb dolgának tekinti a szoptatást, még ha látogató is, legyen az zavarban, vagy érezze az rosszul magát.
Én a szülés elött elhatároztam, hogy mindent megteszek azért, hogy a babám csak anyatejet kapjon fél évig (oka: a párom alergiája). Ezért aztán egészen képtelen helyeken is szoptattam. Pl. a párom édesanyjának a temetése elött a temetö ajtajában álló autó hátsóülésén, mert úgy jött ki az etetés ideje. Az ilyen szituációkat senkinek nem kivánom, de ez talán nem is tartozik már ide.
Egyébként jó hogy inditottad, azt hiszem az István megér egy topicot
)
Viszont tudni kell, hogy az ott dolgozók is emberböl vannak, ezért nem biztos, hogy mindenkinek megfelelnek az elvárásaiknak.
Az biztos, hogy az István környékén a IX. kerületben egészen zürös alakok élnek még (remélem a polgármester terve, az épitkezések ezen is változtatnak majd), de akik az orvosokért jönnek oda szülni, (és nagyon sok ilyennel találkoztam az ottöltött 10 nap alatt) azok csak javitják a környezetet.
No már megint mesélek, bocs! Be is fejezem.
Piroska