Sziasztok!
Megint hetek ota nem tudtam olvasni se, vendegjaras volt, ami
, masfel eve romlo bolcsessegfogam kellemetlenkedett
de megszabadultam tole, ez szinten
Kozben rengeteget jarok most tornara, meg tartasjavito treningre, mert birhatatlanul fajt mar neha a hatam
nagyon szeretnek lefogyni is, nem kellene sok, csak 6-7 kilo, tippeket ezerrel halasan varok! (Beuuuu!
)
Alvastemakba olvastam bele, es meg kell osszam veletek: Viola egyre stabilabban atalszik, ugy este 10-reggel 5-6-ig, akkor nagy cici es utana meg 8-fel9-ig!
Es most mar hetek ota! En annyira boldog vagyok, hogy az leirhatatlan!
(Tok vicces, mikor lelkesen mondja, hogy "cici", es ujabban, ha az elsobol mar nem jol jon, akkor "me" = "masik"
)
Mi kibirtuk szoktatas nelkul, neha nagyon kozel alltam hozza, de szerintem nem mukodott volna, mert o ha megsertodik, egyre jobban behisztizi magat, es total ketsegbeesik, fuldokolva sir, reszket, ellok magatol, egyszer masfel oraig bekithettem, hat az sem jobb. Iszonyuan erzekeny gyerek.
Nalunk 3 dolog segitett:
1. a hason fekves
2. anyapotlo targy (nalunk vegul egy nagyon puhi koalamaci van, amihez odanyomja a feje bubjat, es igy gyakran sikerul visszaaludnia, ha kicsit megebred. Mielott kimegyek, eleve oda szoktam tenni a fejehez. nagyon konnyu, nem fulladhat meg tole. De sokan eskusznek az anyaszagu polo "rongyi" verziora.)
3. rengeteg agyalassal rajottem, hogy a rossz ejszakai kb. egy nappal kovetik az ido huvosodeset. Az osszes ismerosunk babaja hidegkedvelo, Viola viszont fazos! Kiprobaltam, amikor huvosebb volt, raadtam a vastagabb halozsakjat es ataludt! Most a kanikulaban hosszuujju body + vekony halozsakban alszik jol.
Hat ennyi, maradjon igy kopp-kopp, mert nagyon hosszu volt ez az ev...
Sofka,
nagyon sajnalom Marcipant
pedig en semmikepp nem akartam bariellenit, de atgondolom meg egyszer...
Kepek szuperak
fantasztikus tempoban fejlodnek ezek a csemetek!
Csak jokat!
Kaska