Sajnálom, hogy ennyire nem jött be neked a szülésznő, nekem is ő volt bent, mikor szültem, nem fogadott volt, csak akkor ismertem meg, de velem nagyon kedves volt.....segítőkész, és már várta otthon a családja, de mégis bent maradt velem végig, igaz össz-vissz 3 órát voltam ott, utána már csak varrtak, akkor elbúcsúzott. Kedden szültem, szombaton jöttünk haza, de többször benézett hozzám és a babához, hogy hogy vagyunk, hallotta elájultunk, de mondta ez előfordul..pedig hangsúlyozom, nem fogadott volt, pénzt se adtunk neki, az orvos mellett nem tudtuk vállalni, pedig szívesen adtunk volna neki.
Viszont a burokrepesztés nálam nem "gyártott" megviselt gyereket, egy darab ránc, vagy véraláfutás se volt rajtunk. Kérdezték is, hogy császáros baba volt, mert annyira nem viselte meg egyáltalán a kijövetel. És repesztés után nálunk hamar jöttek a tolófájások, de én utána szülősámlin ültem. Ja és semmit nem kaptam, oxyt se....!Lehet hogy gyakran jár együtt vele, de nem törvényszerű. Sajnálom hogy nálad szükség volt rá..nem tudom milyen lehet a fájás oxy mellett gondolom nem kellemes..