Új privát üzeneted érkezett!

Tilli,
köszi a drukkokat! :) 2-re megyünk, de már nagyon be vagyok sóóóózva!
Micsoda tortúrán mentél keresztül!!! :shock: Na, de 14 nap múlva... :wink:

Tegnap Férjuramat felhívták a Kaáliból, h. "remélik el tudunk menni, nem jött közbe valami, és szeretettel várnak bennünket holnap 2-re. :shock: Annyira meglepődtünk és olyan jól esett, nagy-nagy piros pontot kaptak is tőlünk a figyelmességükért! :D

Tényleg Csajok az első konzin a megbeszélésen kívül még mi szokott történni, gondolok itt vizsgálatra, vérvételre stb???

Kép
arikon78

Helló Lányok!
Mai napi drukkokat küldöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V

Kép
nemevi

Arikon,
hát igen, itt ilyen kedvesek! :D
Első konzira vidd el minden eddigi eredményeteket, összes leletet, és írd össze a kérdéseidet! :wink:
Kényelmes bőrfotelban, asztal mellett fogtok beszélgetni az orvossal! :D

Nemevi,
jó a vonalzód!!! :D
Drukk elsősorban Neked!!!++++++++++++++++++++++++++++++

(Lányok, mi volt a babanettel? :evil: )

Mindenkinek pussz!

Kalkatám,
köszönöm kérdésed :P - még egyben! :roll: (megegyeztünk Lencsivel, hogy októberben jön :roll: :roll: :lol: )

tillidian

Arikon, mi volt mesélj!!!

Tilli, drága, igen tudom, hogy "megegyeztetek" Lencsivel, csak azért bátorkodtam érdeklődni hogylétetek felöl :)
Sokáig rossz volt reggel a babanet :roll:

Alle, sok a munka?

Babi, döntöttetek?

Puszi, puszi

Szép délutánt Mindenkinek!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kalkata, te olyan édes vagy!Mindig figyelsz rám :oops: . Még nem tudom, mi lesz.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Köszönöm Lányok, hogy izgultatok értünk, drukkoltatok és a gratulációkat is! :lol: Most már remélem minden rendben lesz bár még mindig görcsölök! :shock: Szedek Magne B6-ot hátha jobb lesz. Készítettem vonalzót de az előzőt nem szedem le babonából. :wink: (bár nem tudom, hogy mit számol :shock: )

Arikon,
mi volt a dokinál?

Sannah,
:cry: a bogyókat én sem javasolnám. A baba pedig jönni fog nem soká hidd el. Akkor majd sokkal nyugodtabb lelki állapotban leszel és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog!!!

Till
Visszaszámlálás!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Nemevi,
Hányadik napon vagy? És mikor tervezed a tesztelést? :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
hogy vagy? Gyere, ha úgy érzed. :(

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok, és megnyugodtam. :D
Nagyon kedvesek voltak, pont ahogy mondtátok. Elég sokan voltunk, egy picit csúszott is az időpontunk, de 20 perc simán belefér! :)

Kovács Péter doktorúr nagyon kedves, segítőkész volt. Jól kikérdezett minket, megmutattuk a leleteinket. Azt állapította meg a papírjaimból, h. úgy tűnik velem minden okés, de mivel csak 1,5 éve állt be a menszeszem, Ő javasolja, h. uh-on megfigyeljék a petefészek működését a 6-22-ik nap között.
Férjecském a nehezebb eset, mármint a papírjai alapján. Azt mondta, h. közepes az eredménye, de egy ismétlést kér, úgyh. jövőhét kedden spermavizsgálat. Így legalább lesz összehasonlítási alapunk! :wink:
Elmondta, h. a viszér miatt az andrológussal is konzultálni kellene, de mivel műtét után sem 100 % a javulás, így nem annyira szükséges szerinte.
Szóval a lényeg: spermavizsgálat, uh. és utána konzultálunk újra, h. mi légyen; inszem, lombik, v. Férjecskének hormonpótlás 2 hónapra, de ez nem valószínű. :)
Végülis megnyugodtunk, bár én nagyon izgultam amikor bementünk a dokihoz, h. akkor most tényleg itt vagyunk... :roll: Így szinte nem is kérdeztem semmit, azonban Férjuram csak beszélt és beszélt és beszélt....Pedig alapvetően szűkszavúbb ha dokinál vagyunk! :D
Nagyon örülök, h. elindultunk a szülővé válás folyamatán, és megérzésem szerint ITT VÉGRE JÓ HELYEN VAGYUNK!
Na, úgy látom kitört belőlem egy jókora pozitív enerdzsi! :D

Lili,
szerintem jól tetted, h. feltetted a babás vonalzót! :wink:

Tilli,
tényleg nagyon kényelmes a bőrfotel... :wink:

Kép
arikon78

Lili: Még nem döntöttem, okt. 01-jére időzítek, akárcsak Tilli.- :lol:
ET+6 van ma.

Kép
nemevi

Arikon: Nagyon örülök, hogy pozitívan csalódtál! Ez kísérjen végig benneteket. Apácskádat bátorítsd csak.

Puszikám: Ölellek!

Lili: Tök jó a vonalzód! :D

Lányok: Pusszantás Mindannyiótoknak! JÓéjt! V

Kép
nemevi

lili!
aztazeget! megcsinálta a picurka! bent van a pociban!fantasztikus lehetett! gondolom, apuka is majd kiugrik a bőréből! őszinte gratulációnk!

sannah!
hát, nem tetszenek a híreid... abban viszont 1et értek veled, hogy nem kell folyamatosan szedni az "anyagot"! ha úgy érzed, kapjál be 1et, de tudd, hogy csak hiszed, ,hogy attól jobb és 1ébként meg te erős vagy és kitartasz és haladsz az úton, bármilyen göröngyös is!
mert, amíg el nem indulunk, addig a legnehezebb!
huh, remélem a zagyvaságaimból azért értesz vmit!bocsi, ,ha hosszú voltam!

arikon!
figyelj drága, bocs, hogy lemaradtam, de ti melyik kaáliba voltatok helyileg? tök jó a pozitív gondolkodásod - sajna, én úgy érzem, hogy 1 helyben topogunk...

tilli!
hamarosan te is itt hagysz bennünket - legalábbis pár napra biztosan!a szabadságolásodat engedélyezzük, de mindig olyan jól esnek a mondataid - akkor is, ha épp nem nekem írsz! Lencsike boldog baba lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sajna nálunk még nincs hír... pénteken lesz kiskatona-vizsgi eredmény, uh jövő 7 csüt-re tolódik az androlúgus-konzi... komolyan mondom, már keresek 1 olyan idézetet magamnak, ami arról szól, hogy örök várakozók, csúszódók, tolódók, késők.. vagyunk!
ja, és bocs a hisztimért!!!!!!!!
jó éjt mindenkinek!

bolsról tud vki vmit????????,
gysmintlegyen

Szép estét mindenkinek!

Kalkata, igen, ráadásul most már biztos, hogy október 31 lesz a fúzió, úgyhogy a jövő hónap biztosan bolondokháza lesz :?

Till, centit vágod már? Holnaphoz egy hétre már október lesz :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Gysminti, itt vagyok, a háttérből figyelek, rendszeresen olvaslak benneteket!

Mindenkinek amihez éppen kell ++++++++++++++++++++++++!

Jó éjszakát!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok, Drágák! :P

Arikon,
beeezony, jó kis bőrfotel az! :wink: (én is ugyanezt mondtam, mikor először felálltunk belőle: végre célnál vagyunk!!! :lol: )

Kalkata :D
Nálatok mikor lesz folyt. köv.?

Babám,
ölellek!!!!!

Nemevi,
megadrukkok okt 1-jére!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++

Lilikém :D
naon szép vonalzó! :wink: (tessék most már bekukkantani a babavárósba is! - nagyon kell az utánpótlás!!! :P )

Alle,
bizony vágom a centit :D (nehezen vonszolom már magam, de nem panaszkodom, nemsokára Te is megtapasztalod!!!!! :D )

Bols, Drága,
nagyölelés!!!!

Puszika??? :roll:

tillidian

[quote="gysmintlegyen"]l írta:gysmintlegyenili!
arikon!
figyelj drága, bocs, hogy lemaradtam, de ti melyik kaáliba voltatok helyileg? tök jó a pozitív gondolkodásod - sajna, én úgy érzem, hogy 1 helyben topogunk...

Mi most voltunk először a budapesti Kaáliban, az Istenhegyi úton van. Szerintem ha nem vagy teljesen elégedett akkor váltsál. Én nagyon megjártam, mert kb. 1 évig hittem a korábbi nőgyógyászomban, azonban ez alatt az idő alatt semmilyen vizsgálatra nem küldött (se hormon, sem hsg...) ennek ellenére azt mondta az utolsó megbeszélésünkkor, h. ő már nem tud mit tenni, menjek meddőségibe... :evil: Na, akkor dőlt meg bennem a pozitivitás és a hit, és kerestem egy másik nőgyógyászt, aki röpke 3 hónap alatt megcsináltatta velem a rákszűrésen felül a hormont, hsg-t is+ javasolta Párom kivizsgálását is. Szerintem megéri váltani, ha az ember csalódik a dokijában, hisz nem kicsi a tét, és az idő meg ketyeg... :)
Ti hová jártok?

Nemevi,
igen-igen bátorítom, amennyire korábban ódzkodott a mintaadástól, mostmár simán beszél is róla... :lol:

Tilli,
:lol: ja-ja alig akartam kiszállni belőle :D

Kép
arikon78

Arikon:drága barátnőm, nagyon örülök, hogy sikerélménnyel és pozitív érzésekkel vagy tele, nagyon drukkolok, tudod és jövök majd olvasni a fejleményeket.Puszillak.

Kép
jázmin20

Jázmin,
köszönöm szépen, tudom, h. Rád mindig számíthatok! :) :wink:

Kép
arikon78

Sziasztok!

Bocsi, hogy ritkán jövök, de nálunk most nincs semmi különös.Várom a lapart, mert a dokim azt mondta, hogy csak utána ajánlja a fogigátló kezdését!Csak azért izgulok, hogy mi lesz, ha nem jön meg rendesen a mensim!Akkor tolódik minden?Aggódok egy kicsit!
Volt valaki,akinek fogigátlóval kezdődött a program?Hány napig kellett szedni?Kellett szünetet tartani?

Arikon,
örülök, hogy jó tapasztalataid voltak!Énis hasonlóképpen éreztem!És nagyon jó volt, hogy reménnyel telve jöttünk ki mi is a konziról!
Nagyon bízok a Kaáliban!

Till,
nemsokára megszülsz!Jajj, nagyon drukkolok, hogy gyors,és könnyű szülés legyen!Lencsi nagyon jó anyukát választott magának!

Puszi!
Hogy vagy drága?Sokat gondolok Rád!

Sannah,
énis hasonlóképpen gondolkodom a gyógyszerekről, mint a lányok!
Küldök egy kis pozitív energiát!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nemevi,
babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gysmint,
Ti melyik intézménybe jártok?Most hol tartotok?
Ha nincs meg a kellő bizalom, lehet váltani kellene!Máshol lehet megkapnátok azt a pluszt, ami lelkileg is segítene!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok Drágák! :D

Csak gyors bekukk, drukkokat közvetíteni! :D

Nemevi :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkit ölelek, később jövök! :P

tillidian

Haliho!

Nemevi: babaragacs ezerrel ++++++++++++++++++++++++++

Puszi: hogy vagy? nezz be hozzank :oops: , hianyolunk!

Till: ki lesz majd a hirvivo, ha Lencsi baba megszuletik?:) Nehezek az utolso napok/hetek, kitartas!

Kalkata: sok munkad van meg? :roll: mit is mondtal, mikor lesz a kiallitas? Addig is puszikat kuldok!

Arikon: orulok, hogy jol alakultak a dolgok! :)

Sminti: turelem turelem turelem, egyszer majd csak beindulnak az esemenyek, aztan majd kapkodod a fejed ;)

Lili: szep az uj vonalzod! :) tecccik

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Nemevi,
+++++++++++++

Bols,
:D :wink:

Arikon,
örülök, hogy jó az első tapasztalat, no hajrá! :)

Melinda,
négy fogigátlós stimum volt, nem volt két egyforma :lol:
1.) 30szem
2.) 19szem
3.) 30szem 7napszünet 25szem 7szünet 24szem
4.)2x35szem egy hét szünettel
elég változatos :wink:

angel37

sziasztok!

amina!
oxi, szerzek vhonnan türelmet!

meli, arikon!
köszönöm érdeklődéseteket!
mi a miskolci Kaáliba "járunk", és a doki nagyon rendes, ,de az asszisztensek és a laborosok stb. tök érdektelenek - a barátnőm is emiatt váltott(ő most a debreceni kaáliba jár, ET+2, napon van). az a legfőbb gondunk, hogy apával vannak problémák és azt mondták, javítsunk az eredményen, addig ne is menjünk vissza! pedig én úgy tudom, hogy az ICSI-hez éppen a nem megfelelő esetekben folyamodnak - mint pl. nálunk!ugye jól tudom?

bols!
nagyon jó, ,hogy beugrottál!tedd meg többször is! akkor is, ha nincs híred - mert jó, ,ha nem tűnsz el!!!!!!!!!!
gysmintlegyen

Gymint,
sajnálom, hogy az asszisztencia ennyire érdektelen!Az embernek meg tudják keseríteni az életét!
Sajnos ICSI-hez én nem értek!De nagyon drukkolok, hogy minél előbbmegtaláljátok a megoldást!
Nálad nincs gond?
Apácskának milyenek az eredményei?

Angel,
nagyon köszönöm! :lol:
Akkor nem kell aggódnom talán!Mert azért paráztam, hogy beleférjünk még az idei évben!Ugye most lesz a laparom, és csak utána kezdhetem a fogigátlót!De ugye a vérzést meg kell várni?Hányadik napon lehet kezdeni a gyogyót?Vagy ez is egyénfüggő?

És Lányok, még lenne egy kérdésem!Az hogy van, hogy valakinek volt 8stimuja, de csak a 4.beültinél tart?Előfordul, hogy egyetlen embrió sem lesz? :shock: :cry:
Bocsi a sok buta kérdésért! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lili,
nagyon édes a vonalzód! :D :D :D
Mikor kell menned uhura?Most már a saját nőgyógyászodhoz kell majd menni, ugye?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda,
megjövés napján kell kezdeni.
lapar mikor? utána gondolom egy ciklust kell várni (vagy nem? ezt viszont én nem tudom biztosan:) de ezzel együtt is beférhettek!

sajnos előfordul, hogy nincs petesejt, vagy van, de nincs megtermékenyülés, vagy hyperstimu miatt leállítják. de azért ezek nem gyakran fordulnak elő.

Gysmintlegyen,
hát ja, ha apával gond van, ICSI jó megoldás lenne. vagy ha túl vastag a petesejt burka. és meddig akarnak várni apa javulásra?

angel37

Sminti: szegenykem...
ez tenyleg erdekes... Mondjuk nem tudom milyenek a ferjed eredmenyei. (Az en uramnal nagyon rosszak voltak, es minden orvos azonnal a lombikot, pontosabban ICSIt javasolta, fel sem merult a varakozas...) Lehet, hogy lattak remenyt, hogy javuljon, es nem akartak feleslegesen a lombikos torturat javasolni. :roll: :oops: . Mikor voltatok eloszor a miskolci kaaliban? Szed valamit a ferjed?
Meg egy hulye kerdes,de tenyleg nem ertem: ha penteken megy kiskatona vizsgalatra, miert kell konzi az androlgoussal a jovo heten??? /szamszeruen minden le van irva a paprion, ti is tudjatok ertelmezni, de a kaalis doki meg mindenfelekeppen, minek fizetni kulon a andrologusnak? :roll: :oops: /
Bocsi, csak nem ertem az egeszet, lehet azert, mert mi a Krioba jarunk-pontosabban apa :oops: - kap egy papirt, aztan viszlat, nem megy meg konzikra...
Sajnalom, hogy ennyit vartok, kuldok egy kis turelmet, nekem most kivetelesen sok van ;)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

amina09

Melinda: ugy van ahog Angel irja, sajnos az is elofordul, hogy nincs transzfer.
Szerintem tudom, kire gondoltal, amikor ezt kerdezted :). Remelem leirhatom, hogy egy igazi sikersztori a "nemfeladasrol". Tobb inszem es 8 stimulacio - ebbol 4 visszaultetes utan most sikerult a lanynak a lombik, es ugy nez ki, hogy mind a 4 babo megtapadt! :shock: :D . Ebbol ketto meg nagyon pici, remeljuk megoldja a termeszet a dolgokat.

amina09

Angel,
köszi szépen! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Angel,
lapar október 8-án lesz!Krizsa doktor azt mondta, hogy ha meglesz a lapar, utána kezdhetem a fogigátlót(akkor ciklus 1.napjától)
Már nagyon izgatott vagyok!Sosem hittem, hogy egyszer várni fogok arra, hogy fogigátlót szedhessek! :roll: :lol:
Egyébként nekem azt mondta, hogy ő 2x24napra gondol, de majd még egyeztetünk, hogy beleférjünk a 2009-es évbe!
Nagyon bizakodó vagyok!
Nálad a kis csöppség hogy van?
Raksz fel róla képet?Kicsit visszaolvasgattam, láttam korábban jött a picike! :( Remélem most már minden rendben van! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Amina,
igen,énis őrá gondoltam! :wink:
Minden jót kívánok Nekik!!!!!!! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Köszi Lányok! Most már bátorkodtam csinálni egy terhes vonalzót is. :lol:

Amina,
Nekünk is el kellett menni andrológushoz, miután rossz volt az eredmény. Ilyenkor ő adja az i-re a pontot, hogy javasolja a lombikot, mert csak úgy lehet baba. Persze a részleteket már rég megbeszéltük K.P-vel. :lol: Ez biztos az állami támogatás miatt van. Kötelező körök. Amúgy a Kaáliban Papp professzor rendel havonta egyszer és a tiszteletdíja 3000 forint. Rendes doki csak az apukajelölteknek egy kicsit fura ez a vizsgálat, ami érthető is. :shock:

Meli,
hajrá!!! Most már peregnek az események! :lol: Nekünk október 6-án kell visszamenni a Kaáliba uh-ra. Remélem ez lesz az utolsó és utána mehetek a dokimhoz. Na nem mintha nem szerettem volna oda járni, mert tényleg nagyon jó élményeim vannak, de az már azt jelentené, hogy minden rendben van és közeledik a cél. :lol:

Arikon,
ezek jó hírek!! Szerintem hozzátok is nem soká beköszönt a gólya. :wink: Nálunk is ez volt a baj.

Till,
most már tényleg aktívan részt veszek a másik topikban is, csak olyan nehéz elszakadni innen. :oops: Persze majd én is benézek minden nap és drukkolok a lányoknak, mint ahogy te is csináltad. :lol: Hogy viseled az utolsó napokat?

Nemevi,
akkor még tényleg ne tesztelj, mert csak stresszeled magad. Ezt tapasztalatból mondom. Most már én sem csinálnám. :wink:
Babaragacsok mennek!! +++++++++++++++++++++++++++++

Gysmint,
Köszi! Igen nagy a boldogság, ami tele van félelemmel is de minden nappal könnyebb. Péntekre drukk!!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Melinda,
ja, ha már így volt róla szó, akkor belefértek még ebbe a évbe az tuti! :lol: annak idején engem is bezsuppolt egyszer decemberre, pedig január volt a terv :wink:

köszi, Makilány most jól van! :D kontroll kontroll hátán :wink:
(nem kicsit, több, mint 3 hónappal érkezett korábban :oops: )
képet a a babavárósba szoktam tenni! :wink:

Amina,
hű sok türelem? gratulálok, ha van! :D

angel37

Angel: kulon puszi Diokanak! - igen, ma rengeteg turelmem van :) szivesen osztogatom :)

Lili: persze, az elso vizsgalatnal kellett nekunk is (prof. Pappnal voltunk mi is :) ), de utana mar nem kellett a konzi is kulon :roll: . Smintieknek ez nem az elso vizsgalat, ha jol tudom... (De nem okoskodom tovabb :oops: :oops: :oops: )

amina09

Angel,
nagyon stramm kislányod van!!!! :D
Hát,akkor énis reménykedekmostmár abban, hogy beleférünk az idei évbe!Jajj, nagyon izgatott vagyok! :D

Lili,
akkor mostmár nem kell sokszor a kaáliba visszamennetek!
Majd csak 2-3év múlva, a kistesó miatt! :wink:
Remélem, hogy azért nem hagyod mejd el ezt a topicot sem!
Kell a pozitív példa, így könnyebb a folytatás!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

[quote="gysmintlegyen"]
írta:
gysmintlegyen
meli, arikon!
köszönöm érdeklődéseteket!
mi a miskolci Kaáliba "járunk", és a doki nagyon rendes, ,de az asszisztensek és a laborosok stb. tök érdektelenek - a barátnőm is emiatt váltott(ő most a debreceni kaáliba jár, ET+2, napon van). az a legfőbb gondunk, hogy apával vannak problémák és azt mondták, javítsunk az eredményen, addig ne is menjünk vissza! pedig én úgy tudom, hogy az ICSI-hez éppen a nem megfelelő esetekben folyamodnak - mint pl. nálunk!ugye jól tudom?

Nekem nagyon fura, h. "parkolóra" tették Férjuradat... Nekünk tegnap pont azt mondta a doki, h. még a viszér műtétet sem javasolja - de majd az andrológussal is kell konzultálni - mert az esetek harmadában hoz csak javulást. Az ő véleménye szerint nagy számbeli javulás nem nagyon szokott bekövetkezni....
Neki milyen eredménye lett? Esetleg írd le! :)
Az én privát véleményem szerint nem érdemes várni a jobb eredményekre, mert igazából mitől is javulna meg annyira a spermakép...vitamintól vagy esetleg hormontól???

Az ICSI valójában akkor alkalmazzák ha magától nem tudnak a srácok "bemenni"...na ez elég pongyola megfogalmazás volt, de lehet így egyértelmű voltam.
Amúgy nemrég olvastam egy orvosi lapban, h. steril férfiakat is képesek babához segíteni, mert herebiopsziát csinálnak és azt teszik a petri csészébe. :shock: Annyira jó, h. ilyen ütemben fejlődik az orvostudomány! :)

Kép
arikon78

Amina,
akkor így már én sem értem. Azt hittem, hogy ez csak az első vizsgálat a lombik miatt. :oops:

Meli,
jövök és drukkolok Nektek! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

sziasztok!

köszi a türelmet++++++++++++amina! és mindenkinek köszi a hozzászólásokat!

Mi 2% élénken mozgóról indultunk, majd (vitaminok) feltornáztuk 32%-ra, viszont júniusban (mikor akartunk kezdeni) épphogy 1-2 DB mozgolódót láttak csupán. A Kaális doki javasolt - név szerint - 1 andrológust s tőle várja papír szerint a jobb eredményt! nem értem én sem
Holnap 7re megyek az eredményekért, aztán már csak azért is beszaladok a miskolci Kaáliba és megkérdezem, hogy mit tudunk vele kezdeni, aztán - ha elhajtanak - akkor jövő 7en hívjuk a debreceni Kaálit és ott bepróbálkozunk!
holnapra lécci drukkoljatok!!!!!!!!!!!!4
gysmintlegyen

Csak 1 gyors bekukkra jöttem, drukk mindenkinek, akinek szükségeltetik++++++++++++++++ !

Ma egész du. "babáztam" , kolleganő kisfia 1 éves,őt köszöntöttem. Jó vót! :D
nani72

Eltűnt a tegnapi hsz-em. :( Pedig tegnap is küldtem a drukkokat!

Na, de ma is megy ám, akinek kell!

Fehérvári lányok! Egy kérdésem lenne! Tudtok olyan turit, ahol vannak babaruhák is?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sminti,
nálunk minden alkalommal ICSI volt, a magas FSH-m miatt (így ugye kevés petesejt nyerhető, ezért nem kockáztatnak meg normál "randit". Lencsi is ICSI-s baba :wink:
Nagyon drukkok mára!!!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++

Nemevi :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili :P
"most már tényleg aktívan részt veszek a másik topikban is, csak olyan nehéz elszakadni innen." De miért kéne innen elszakadnod? :wink: Látod, mi is itt ragadtunk, igaz, Angel, Timi, Skrisz? :P
(nekem a várakozás hónapjai alatt nagyon sokat segítettek itt a már babás lányok, pl. Xandra, Hunci. Mindenki tapasztalata jól jön :P )

Amina, Drága,
Skrisznek és Puszikának küldök majd helyzetjelentést (ha beleegyeznek :roll: ) :P
De nem szabadultok ám meg tőlem :lol:

tillidian

Tilli: juj de jo, akkor lesznek informatoraink :) teljesen igzalomban vagyok mar! :)

Nemevi: babaragik +++++++++++++++++++++++++++++++

Sminti: neked is sok sok drukk hogy jol alakuljanak a dolgok
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

amina09

Gysmint,
(bocsi a rövidítésért) :oops: :D
Mennek a drukkok!!! Tudtok már valamit?

Kép
arikon78

Gysmint,
mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till,
:lol: :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili: Miért mondod? Te csináltál idő előtti tesztet, ami negatív lett, aztán később teszteltél pozitívat?
Mai drukkok mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++V

Kép
nemevi

Sziasztok!

Nemevi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sminti++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó híreket kaptam ma, megint sikerült egy távolabbi ismerősömnek és az első lombik.

Hajrá lányok, jöjjenek a zebrák, előttünk a rengeteg jó példa.

Én valószínűleg mégsem a kövi ciklusban megyek, hanem novemberben a fagyira. Nem tudom a szabit megoldani én meg nem akarok legalább pár napot dolgozni. Vagy lelépek betegszabira, de akkor meg folyton hívogatnánank, hogy mikor megyek megint.

Amina Te ugye októberben kezdesz?

Keny Te is novemberben jössz fagyira? Mintha korábban írtál volna ilyesmit, hogy tervezed?

Lili hogy vagy?

Kismamik, anyukák kéretik ide is írni, nekünk nagyon jó látni, hogy jól vagytok és hallani a kismamaságról, gyerekekről.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Igyekszem jönni, most is félkézzel írok, mert eszik a kis drágám. Mindennap olvasok, úgyhogy figyelek ám!

skrisz72

Csak gyorsan bekukk....

Drukk mindenkinek (aki szeretné :wink: ) ++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nemevi, legtöbb +++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám, ha minden jól megy novemberben (de pontosan okt. végén tudok meg)
Remélem hétfőn még 2in1 talállak :wink:

Most még siketek gyorsan dolgozni sokat, utána irány vidékre szüleimhez és szüret!!!! (móri ezerjó) :lol:

Puszi Mindenkinek! Jó hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok !

mindenkinek küldöm a pozitív energiát !!!!

lenne egy nagy kérésem : bekerülhetnék én is a táblázatba ?

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Nemevi,
mikor megcsináltam a tesztet két csíkos lett. Másnapra olyan halvány lett, hogy teljesen bepánikoltam. Harmadik nap ismét erősebb, negyedik nap nem változott semmit. Szóval volt sírás, idegbaj stb. :oops: Persze nagy erő kell, hogy megvárd teszt nélkül a vv-t. Azt én nem bírtam volna ki. Minden tisztelet Puszinak, és akik még kibírták. Legközelebb kb ET+10-en tesztelnék, de október 1-én már biztos erős zebrád lesz!!! :lol:

Irises,
köszönöm jól!!! Hányinger van egész nap, de örülök neki, mert így tudom, hogy minden rendben van. :lol: Drukk a novemberi fagyibabákhoz! Igazad van, teljeses nyugalom kell és pihenés.

Kata,
jó szüretelést!!! Hű ott aztán van hangulat. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Jól van, akkor lehet, hogy mégis Apa szülinapján csinálom, hátha nekünk is szerencsét hoz. 29-én lesz, akkor lesz ET+12. Az már adhat reális eredményt... :roll:

Kép
nemevi

Sziasztok!

Nemevi babaragasztóm indul feléd++++++++++++++++ ! :wink:

Lili, de jó neked, hogy veled van rókakoma! :)

Puszika, gondolok rád, remélem jól vagy?!

VVviki, írj Huncinak, ő majd ( ha ráér a kiskrapek mellett) betesz a táblába.

Tiilike, már várom, hogy mikor láthatom Lencsit fotón. :) tudom még van idő, de már készülök! :D

fagyibabások....megvárjátok a fagyokat, akkor mentek értük??? :lol:
( novemberre már nagy hidegeket jósolnak)

No, nekem a lombik utáni hónapban a 24. napra jött meg a mensim...ilyen korai még sose volt! Ragyás is vagyok, meg a melleim is fájnak.( nem szoktak) :?

pussz mindenkinek!
nani72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?