Sziasztok Lányok!
Hát látom azért mindenki húzza még az igát rendesen ebben a hőségben is.
Hát aki nászúton volt annak gratulálok, aki meg itthon van, annak jó munkát, jó pihit, én csütörtökön megyek 18 hetes UH-ra, hát már nagyon izgat a dolog, hogy mit fognak mondani, de remélem, rendben lesz minden.
Dia!
Örülök neki, hogy Gigi ezt írta, meg is fogjuk keresni, szerintem ne hallgassunk Brúnóra, nyugodtan előbb is felkereshetjük és megbeszélhetjük a részleteket vele.
Az a tuti.
Én azért az Erzsikét sem hagyom annyiban, őt is jó lenne megismerni és megkérdezni, hogy el tud-e vállalni, valamelyik csak ráér amikor szülünk.
Két hét múlva megyek a Pálfalvihoz, meg fogok vele beszélni mindent, azt is hogy valószínűleg előbb szülök, itthon lesz-e, vagy most mi van.
De lehet, hogy időközben még megbeszélem vele Brúnót is.
Hát majd kiderül.
Vasárnap nagyon fáradt volt Gyuri teljesen kitikkadt, el is aludt, meg én is.
Tegnap anyunál voltunk este, csinált rántott tököt, finom volt, este még bedinnyéztünk, és végre szexeltünk. Hurrá.
Bár őszínte vagyok egy picit fájt, fogalmam sincs mitől, de nem volt az igazi, bár már nagyon hiányzott apa.
Most is hiányzik, meg egyfolytában. Ez már hihetetlen.
No eldöntötte Gyuri végre, hogy menjünk le Vonyarcvashegyre.
Jó is lesz majd remélem jókat megyünk pancsolni, természetesen csak bokáig.
Én már alig várom, hogy babázzunk.
Jó lenne. Tegnap elfordultam hajnalban bal oldalra és olyan ramazurit csapott a gyerkőc, hogy meg is lepődtem, csak reggel fogtam fel végre, hogy ezt már le sem lehet tagadni, hogy ő volt. Tök jó érzés
A helyzet az, hogy fogalmam sincs mikor fogok szülni. Abszolut nem bírom elhinni, hogy Pálfalvi így elszámolta volna magát.
Szerintem Dec. közepére meglesz.
Szóval december elején én már készülök, hogy akár bármi is lehet.
Hát jól lenne, mert egyrészt nem kéne a Karácsonyt a Kórházban tölteni, meg nyilas gyerkőc lenne és azt nagyon csípném.
Jó kis eleven.
Hát kezd terülni a pocakom, most már nem tudom, hogy fiú lesz-e vagy lány, de még mindig azt mondom, hogy fiú.
Na jó majd még ma te is írj.
Tegnap azért nem írtam, mert egész próbáltam feljelentkezni és nem tudtam erre a honlapra, de semmi nem jött be a neten.
Ma meg simán.
No sok pussz Andi