Na megpróbáltam visszaolvasni és válaszolni…
Detty
Szerintem nagyon jó én nagyon ajánlom a Liliputit. Mi azt használjuk, csak az első két hónapra kell keresni valami más megoldást. Bár békalábtartással ebbe is lehet picuribbat, de nem a legelejétől.
Bubb
Husibb baba elég hamar kinövi a Baby Björn és szerintem bizonyos súly felett a mamának sem kényelmes, igaz nekem nem a drágább volt.
Biribon
Az én Liliputimnak nem puha a derékpántja. Lehet az enyém újabb kiadás?
Én nem is próbáltam csípőn, arra ott van a babaerszényem.
Én babaerszényt használok az elején nekem bevált, az, hogy mennyire tűnik el benne attól függ, hogy hogy tesszük bele.
Hálózsák
Én szerettem. Egész picinek mi sem használtuk akkor még nem rúgta le a takaróját. Csak egy rugi és egy vékony takaró.
Monccs
Igen én vartam itt láthatsz több képet:
Ginnie
Én estére három hónappal nagyobbra növesztem a hasam!
Honey
a Lövőház utcában van 2in1 outlet is!! Pont a rendes bolt mellet. Ott minden 30-50%-kal le van értékelve. Én nagyon imádom a cuccaikat.
Én is ezt ajánlottam, csak most pár hétig vannak 70%-os termékek is azok azt hiszem nincsenek egész évben… de lehet, hogy tévedek.
Örülök, hogy tetszik a babazsák.
A bolt miatt meg nyugodtan reklamálj! Biztos megkapod! Nyoma van a rendelésednek és nem akarnak ők vevőt veszíteni.
A bölcsőhöz meg gratula! Én szeretem a használt holmikat, már van történetük. A ruháknál meg kifejezetten hasznos a használt. Már nem megy össze, nem veszti a színét… és olcsóbb is.
Csézjang
Algopyrint tudomásom szerint a terhesség első harmadában is simán lehet szedni, mert nekem is azt adtak a kórházban terhességi vészes hányásra az infúzió mellé mert a kiszáradástól nagyon fájt a fejem.
Az én dokim csak a középső harmadra ajánlja… de azt pl megengedte, hogy fejfájáskor bevegyek, de rendszeresen nem ajánlott. Az utolsó harmadban azért nem jó mert a babát túl korán kezdi el felkészíteni a kinti életre!
Hasplasztika
Én úgy tudom csak a harmadik gyerek után ingyenes… bár most már szerintem akkor se…
Én nem hiszem, hogy beneveznék szabás-varrásra… úgy sem leszek már fiatalabb.
Én boldog vagyok, hogy anya vagyok és nem is akarok tinilánynak kinézni. Persze azért elhanyagolni sem akarom magam, de a férjem szeret úgy ahogy vagyok és ez a lényeg.
Pocakkencének a mandulaolaj (van a Níveában is) és a búzacsíraolaj jó! De pl a dm-ben lehet kapni pocakkrémet szerintem az is jó!
Fürdés
Szerintem nyugodtan végig! Igaz én szülni is vízben szültem!
Alvás
Nálunk úgy szokott lenni, hogy van a nagy ágyunk mellett egy bölcső. Este a gyerekszobában teszem le a kicsit is de éjjel amikor felkel már nem fogom visszavinni akkor legfeljebb a bölcsőig vánszorgok el vele, de sokat alszik a nagyágyban is. A nagyok is átjönnek éjjel. Öten már nehezebben fogunk elférni!
Mi szeretünk összebújni, együtt lenni. De az éjjszakát kettesben kezdjük.
Oltás
Mi csak a kötelezőket adatjuk be.
A rotát szerintem tök felesleges, mert ez csak egy fosós vírus az ezer közül. Ha ezt nem kapja el akkor elkap másikat.
Otthonszülés
Szerintem megy a megfélemlítés ezzel kapcsolatban. G.Á. esetén lovagolva, holott a kórházban sokkal több halálozás van pont a túlzott beavatkozásoknak köszönhetően, csak ott könnyű eltusolni.
Nekem most harmadjára megfordult a fejemben… de nem fogok otthon szülni. Megpróbálok eljutni az Istvánba. Én biztonságban érzem magam az István kórházban. Úgy érzem sikerült egy olyan kórházat találnom ahol fontos a természetesség, és minimális a beavatkozás. A dokimról nem is beszélve. (5-7% nála a császárok aránya, az Istvánban 10-20% ami szintén nagyon jó! Van ahol 60-70%)
Szerintem a legfontosabb a szülésnél, hogy az anya olyan lehetőséget találjon ahol biztonságba érzi magát. Sokaknak ez az otthont jelenti.. és ezáltal megnő az esélye annak is, hogy ne kelljen beavatkozni. Egy dolog van ami engem eltántorít az otthonszüléstől, az a köldökzsinór előreesés.
A lehetőségét meg meg kellene teremteni, és nem gáncsoskodni és démonizálni.
Én a születésházakat nagyon jó megoldásnak tartanám.
Alegutóbbi G.Á. botrány is egy vicc volt! Hiszen pont, hogy nagyon is felelősen cselekedett saját hírbehozásától sem tartva azzal, hogy bevitte az anyát a kórházba aki a negyedik gyereke után, aki 5 kiló felett született erősebben vérzett. Ebben a történetben mégis mi a rossz?????
Ktouch
Ismered a mamamit?
Intimtorna
Nekem a dokim mondta, hogy várandósan már ne, mert nagyon megerősíti az izmokat és nehezebb lesz ellazítani.
Ginnie
Szerintem ne aggódj, ha ennyire jó a nyakiredő, és orrcsont eredményed!
Vivi
Csak védekeznek mert félnek… hogyha netán mégis valami gond van akkor tudjanak mire hivatkozni. Ezért nem merik teljesen megnyugtatni az anyukát.
Ne aggódj!