Új privát üzeneted érkezett!

Fitie!
De édes,szép fiú Peti!!!!!!!!Gratulálok!!!!!
Én is kérek privit! :lol: :wink:

phpBB: Kép
belluska

Belluska,
egyre gyanúsabb vagy neke ezzel a sok laptetővel :lol: :wink:

i.kata

Kata!
Jaj, bocsi - úgy értelmeztelek (mindig a pozitívat feltételezve :wink: ), hogy azért akar majd megcsörreni, hogy megmondják hányra menjél a babókért! :oops: Szóval, akkor azért drukkolok, hogy NEHOGY megcsörrenjen a telefon!!!!! 8)

Fitie!
De jó, hogy visszanéztél hozzánk! Hiányoztál nekem is, pedig akkortájt én még csak olvasó üzemmódban voltam... 8) Petike szép nagy fiú, gratulálok hozzá!!! :D Kaphatnék én is privit? :wink:

Belluska!
Lassan neked is elkezdünk drukkolni a laptetőkhöz!!!! :lol: :lol: :lol:
hbzs

Lányok!

Újabb kérdésem: szombaton van beültetés, de nincs leszívás? Leszívás csak péntek vagy hétfő? Mert nekem péntek a 12. nap, hétfő a 15.
babszi

Babszi,
szombaton csak beülti van. Ne izgulj a ciklusnapok miatt, a gyógyszerekkel tudják befolyásolni. De ha holnap már nagyok lennének a tüszőid, akkor lehet pénteken meglesz a leszívás. Nekem a 2. lombik punkciója azt hiszem 12. ciklusnapon volt. Ne aggódj, meg tudnak oldani bármit :wink:

Hbzs,
semmi baj, csak inkább tisztázni szerettem volna, nehogy az ellenkezője miatt drukkolj :wink:

i.kata

Ó, lányok!
Mindenkié az én laptetőm! :lol:
:oops: :oops: :lol: Nekem már nem fog kelleni! :oops: :oops: :lol:
Most legfőképp a négy lánykáé(Babszié is természetesen)!!!!!
Nekem is volt 12 v.13 napi leszívásom mikor nagyon begyorsítottam!

Babszi!
Ebben az intézetben nincsen lehetetlen!Ne izgulj!

belluska

Fitie, Petike nagyon szép baba, gratulálok hozzá!

Dezsike, köszi akkor legalább péntekre nem kell szabit kivenni a páromnak! Holnap szerintem 4,30 körül kelünk... :roll:

Babszi, én is a 12-ik napon leszek holnap! Egy kicsit parázok ám, mert szerintem már hétfőn is túl nagyok voltak a tüszők, remélem nem repednek meg...Hess-hess, nem negatívkodom! :twisted:

Kata, te nem jössz holnap? Már nem talizunk? :roll: :(
Vendég

Tücsi, volt már olyan, amikor elmaradt a leszívás, mert túl nagyok voltak a tüszők?
babszi

Tücsikém,
nem megyek holnap, de ha mennék, akkor sem mennél velem sokra :lol: Legfeljebb csak akkor találkoznánk, amikor te mész haza :lol:
Ne izgulj, azért kellett beadnod azt az uccsó Orgalutrant, nehogy megrepedjenek idő előtt.

i.kata

Babszi, 1x volt, hogy csak 1 tüszőm volt, és a leszívás napjára eldurrant így inszem lett belőle DE!!! Akkor még nem volt Orgalutran+ a leszívás előtti éjjel nem bírtam magammal és rávetettem magam apára :oops: :oops: Meg ugye csak 1 tüsző volt, hát nem tom remélem most azért a végére visszakapok majd 2 embrikét és lesz belőle baba is!
Vendég

Katám, én is az Orgalutranban bízom! :roll: Jaj, szeretnék már 1 nappal idősebb lenni!
Vendég

Tücsi,
lazíts! Holnap gyorsan túlleszel a leszíváson, aztán majd azt kívánod, bárcsak 3 vagy 5 nappal lennél idősebb :lol:
Nagyon drukkolok holnapra!

i.kata

Tücsi!
Barni holnap is fél 7 körül fog kelni,hát gondolok majd rád feltétlenül!
Drukk,drukk,drukk....! :P Csak lazán,minden szuper lesz!

belluska

Tücsi, Kata, nagyon köszönöm, hogy írtok!!! Mennyi mindenen kell izgulni...
babszi

Kata, Bellácska köszönöm szépen!!!

Babszi, pont azt mondom, hogy nem szabad izgulni, Te!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok, csinálom a táblát. :lol: Vagyis karbantartom. De majd csak akkor teszem fel, ha már túlvan a turnusunk a beültiken.

Tücsi, nem emlékszem mit írtál. Betehetlek a táblába, ugye?

Babszi, ugye te is szeretnél szerepelni a táblázatban?
Ehhez kellenének az adataid.

Hbzs,
hányadik inszemed lesz? 5?

i.kata

Kata, igen, igen, szeretnék. Milyen adatok kellenek?
babszi

Kata, szerintem tényleg várjuk meg ezt az akció végét, mert ha nem sikerülne, akkor részemről ennyi volt a babatéma! De azért köszönöm, hogy felajánlottad!:-)
Vendég

Tücsi!
ugye nem vagy negativ???? :roll: :?:
Holnapra millió és ezer drukk!!!!! :)
Tudod, most Katával hármasban bebabásodunk!!!! :wink:

Fitie!
Gratulálok Petikéhez! Nagyon szép kisfiú :P :D

Holnap jövök 10 után....a hírekkel :D
dezsina

Dezsikém, nem nevezném negatívnak, egyszerűen úgy érzem, hogy ennyi elég volt! Október 12-én lesz 13 éve, hogy csak a babatémáról szól az életem... de ezt te is tudod, hogy mit érzek most! Most bevetek mindent és tiszta lelkiismerettel mondhatom majd, hogy mindent megtettem! Nyah, megyek csicsikázom, mert holnap korán kelünk! Puszillak!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Én ma 8-ig aludtam!!!!! Nem is tudom, mikor keltem ki az ágyból utoljra ilyen későn :shock: :shock: :shock:

Terhesgondozás: minden eredményem tökéletes (milyen is lenne más :lol: :lol: :lol: ). Még két hétig itthon vagyok. Csak a 38. héten fektet be, aztán laborok, és a 39. héten meg is csasziznak. Most így néz ki. Méhszáj teljesen zárt, semmi jelét nem mutatja Bence, hogy ki szeretne jönni. Magnéziumot már nem szedek, hogy meginduljon a tágulás. Szódabikarbónás vízben áztassam a lábamat, heti két gyümölcsnap, több mozgás, séta és szex!!!!

CTG: az én drágaságom vizsgálat előtt és után fent volt, alatta persze meg vagy kétszer. 35 percig hallgathattam a szivecskéjét... annyira jó volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!

Nekem eddig nem jött be a babanet. :evil:

Tücsi,
ezer drukk! Gyere majd a beszámolóval.

Babszi,
a lakhelyed (település), korod, azt tudom, hogy ez az első lombikod, ugye? Ja de most nézem, hogy ott van a nevednél, hogy Budapest. Akkor csak a korod kell.
Iwiw-en fent vagy? szívesen bejelölnélek.

Wepe,
te sem voltál itt akkor, amikor itt sorra bejelöltük egymást. Neked van iwiw-ed?

i.kata

Sziasztok

Köszönöm lányok :D Petike nemcsak szép kisfiú, de legnagyobb szerencsémre jó kisfiú is :)

Tücsi
remélem minden rendben ment reggel, már biztos túl vagy a csokievésen és teaiváson is :D

Dezsike
:D várunk a hírekkel

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Dezsina,
na telefonáltál már? nagyon izgulok a picikért.

i.kata

Zsuzska

addig aludj amíg lehet :D :D Bencus pár hét múlva már nem fog hagyni 8ig lustizni
Melyik kórházban fogsz szülni?

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Wepe!
Hát a verda 115 ezer volt.
Néztük a kéket, a pisztáciát, a bordót és ezt a bézst... és ez volt a legszebb.
Gratula a pici mozgásához!!!! Aztán majd sokszor fogod kívánni a végé, hogy de jó lenne, ha aludna :P :P :P :P
Pocaksimi nektek!!!

Dezsi!
örülök, hogy jobban vagy!!!!
Csak semmi negatív hullám!!!! Szúúúúúúúúúúúúúszá!!!!!!
Csak nyugi!!!!

Babszi!
Ne törődj a háziorvosddal.... annyira nem értenek hozzá... az enyém is ilyen.... ő már most meg akar császároztatni engem..... én nem is értem, komolyan!!!!! Állandóan csak a frászt hozza rám a nő!!!

Tücsi!
Fő a pozitív gondolkodás!!!!! Hajrá!!!
Drukkhegyek!!!!!

Hbzs!
Én Tortugát imádom!!!! Csak vigyázzatok, hogy táskák bele ne essenek a lábatok alatti medencébe!!!! És olyan édesek a tekik, ott rohangálnak a földön!!!!! ÉS telefonon kell időpontot kérni!!!

Fitie!
Örülök, hogy jelentkeztél!!!! Puszi nektek!!!!!
Tündéri Peti!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Fitie!
SOTE II-n szülök.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hááát, el vagyok keseredve. Ma voltam uh-n, és bizony Sipos doki nagyon komor arccal nézegetett. Max. 2 tüszőt, vagyis petét tud mondani. Nem tudom hogyan tovább. Még telefonálnom kell, hogy milyen lett a vv eredménye, mert attól függ, hogy ennyi volt, vagy esetleg befejezik a lombikot. Ha befejezik, akkor pénteken leszívás, ha ennyi volt, akkor végképp magam alá esek - de már most próbálok talpra állni, új célokat tűzdelni magam elé. Nem tudjátok ilyenkor mi történik? Újabb fél év várakozás, vissza a sor végére, vagy ilyenkor becsusszanhat a páciens hamarabb????? Merthogy nem történik meg az eljárás. Vagy nem tudom. Teljes kesergés, sírás és miegymás, de tartom is magam, mert ha ügyesek a dokik, akkor egy pete is elég lenne egy egészséges babához...
babszi

Sziasztok:)
Kata, hát itt vagyok, és köszönöm, hogy megadtad, ezt a kis szuper topikot.
:lol:
beus84

hellobello

6ból 6 :D :D :D :D :D :D
vagyis mindenki megvan :lol: :lol: :lol:
Tanárúr azt mondta, meg a biológus lány is (talán Gabi) hogy holnapra azért lesz szelekció :( DE holnap megyek 10-re és mindent megbeszélünk!!!! :D :P :P :P
A kis egykém remélem nagyon ügyi lesz és tovább fejlődik!!! :D
dezsina

Jó reggelt! Eddig sajna nekem sem volt babanet - biztos valami központi bibi lehetett... :cry:

Dezsi, Tücsi!
Nagyon várunk benneteket a jó hírekkel! :D

Kata!
Az utolsó, azaz a 6. inszemre készülök... 8)

Babszi, Wepe, és Ladiva is!
Én is érdeklődnék az iwiw elérhetőségetek után! :wink:

Ladiva, egyébként hol vagy? Nem kezdődik még a lombik? Tudom, hogy még messze a november, de mintha előrébb tartanának... Úgy néz ki, mégis te leszel előbb, mert ez az utsó inszem nálam nagyon várat magára... (Én remélhetőleg nem is foglak követni, mert nem lesz rá szükség. :wink: )

Zsuzska!
Gratulálok az eredményeidhez! Ez már aztán tényleg a célegyenes! Vicces, hogy mit elő nem írnak ezek az orvosok! :oops: :lol: A szívecskéjét pedig biztos szuper lehetett hallgatni! :D
A Tortugában ti is a dohányzó részben voltatok, vagy vannak már a nem dohányzóban is tekik?

Babszi!
Nagyon sajnálom!!! De még nincs vége mindennek! Addig, míg azt nem mondják, hogy most ennyi volt, ne add fel! Ez ugye az első lombikod? S előtte volt inszemed? Mert ha ez az első stimulálásod, akkor szerintem nem annyira meglepő, hogy csak 2 tüsződ érett, mert még nem ismernek, hogy hogyan reagálsz a gyogyikra! S ha oda kerülne a sor, hogy most le kell állítani, legközelebb tuti, hogy sokkal jobban fog sikerülni!!! :wink: A dokik és a biológusok ügyességével egyébként biztos, hogy nincs gond - csak sok érett tüszőből könnyebb jó eredményt elérni, ezért esetleg nem akarják, hogy te viszont elveszíts egy lehetőséget a támogatott lombikok közül.
hbzs

Sziasztok

üdv közöttünk Beus

Babszi
nagyon sajnálom hogy ez történt, de ne add fel. Amikor nekem volt az első lombikom volt egy lány a szobában akinek egy petécskét sikerült csak leszívni, szóval a dokik teljesen nyitottak szerintem ha van egy jó pete akkor megpróbálják. Remélem a vv eredményed jó lesz! Szorítok Neked, hidd el a dokik igazán ügyesek!! Tanár úr mindig elsütötte hogy az eredményhez már 1 :!: :!: :!: petécske is elég. Fel a fejjel :)

Dezsike!
:D :D ez aztán a jó hír! megadrukkok mennek egykédnek! :D

fitie

Dezsi!
SZUPER!!!!!! Annyira örülök!!!! :lol: :lol: :lol: Hajrá hagyományoska!!!! :wink:
Még tegnap kérdeztem, hogy választhatsz majd? :wink:

Beus!
Köszöntelek itt! Én már egy kicsit ismerlek :lol: , mert a Nők Lapja Cafés fórumot is figyelemmel kísérem, csak oda nem írok! Jó, hogy jöttél! :wink:
hbzs

Értem. És ha most nem csinálják meg, akkor új sorszámmal megint fél évet kell várni?
babszi

Babszi!
ha most nem lesz leszívás, akkor nem veszítesz támogatást. legalább ennyi. De azért bízom még a csodában! érdeklődve várom a fejleményeket!!!! :wink:

Hbzs!
:D köszönöm!!!! már szóltam a tanárúrnak, hogy az egyeskét mindenképpen szeretném!!! azt mondta, hogy ők is úgy szokták, mert azok az igaziak :D

Fitie!
:) köszönöm!!!

Tücsikém!
szerintem most értél haza :P Amikor telefonáltam, akkor küldött el titeket a Tanárúr haza, pont fent volt és utána lement a telefonnal!!! :D
mik a hírek :?: :?: :?:
dezsina

Dezsikém!
Fantasztikus hííííííííííííííírek!!!!! Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beus!
Üdv neked itt!!!! Mielőbbi babásodást kívánok Neked is!!!! Drukkhegyek holnapra!!!!!!!

Hbzs!
Tekik mindkettőben vannak. A belső részben úgy van, hogy a terem két oldalán az asztalok alatt végig van medence, de a középső rész alatt nincs egyedül.

Babszi!
Annyira sajnálom, hogy rossz híreket kaptatok!!!! De ne add fel!!! Csak ennyit tudok neked mondani!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Most értem haza, mert még bementünk az Auschanba, elfogyott a narancsom és vettünk még vörösbort is szintén terápiás célzattal!;-) A lényeg:
Szavakkal nem lehet leírni azt a boldogságot amit most érzünk a párommal, azok után hogy volt olyan lombikom amikor egy petesejtem sem lett vagy max 3-4 és azok sem a legjobbak: ma 10 gyönyörű petesejtem lett!!! Az egyik felét összeeresztik a fiúkkal a másik fele ICSI lesz! Bár mi is lesz a vége nagyon-nagyon elégedett vagyok!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy gondolt rám!

Dezsike, nagyon boldog vagyok, hogy megvannak mind a 6-an!!! Kb mikor lesz beülti?

Nyah, lassan lefekszem, bár annyira fel vagyok dobbva, hogy lehet hogy nem tudok aludni! Szerencsére a pocim is tűrhető, még futottam is egy keveset a leszívás után, mert a párom elment mellettem a kocsival! :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Beus,
SZIA!!! Örülök, hogy csatlakozol hozzánk.
Írd le légyszi mi a helyzet nálatok, akkor a többiek is képben lesznek veled kapcsolatban.

Csajok,
Beust az NLCafén ismertem meg és idecsaltam közénk :lol:

Dezsina,
szuper! Nagyon örülök ezeknek a szép eredményeknek! Holnap hogy-hogy be kell menned megbeszélni? Ja várjál, holnap már lehet beültid is lesz? Teljesen időzavarban vagyok. :oops:

Babszi,
nagyon sajnálom, hogy csak 2 tüszőcska indult el.
Ha nem csinálják meg a leszívást, vagy megcsinálják, de nem jutnátok el a beültetésig, akkor biztos nem kell újabb sorszám mistt fél évet várnod, mert ha nincs beülti, akkor ez nem számít bele az 5 támogatott beavatkozásba. De a sok gyógyszer miatt szerintem 2-3 hónap szünetet biztos javasolni fognak.
Én azért reménykedem, hogy lesz leszívás és az a 2 kis picit vissza is tudják majd ültetni.

i.kata

Tücsi,
hipp-hipp-hurrá! Izgulok tovább holnapig :lol:

i.kata

Tücsi!
Fantsztikus ez a 10 petike!!!!! Gratulálok!!!!

Kata!
Nagyon jól tetted, hogy Beust átcsábítottad!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi!Mikor én voltam most nemrég lombikon,volt egy lányka,akinek 2 petesejtet tudtak leszivni,abból lett 2 embije,és egy babája most is a pocakjába...Tehát nem szabad feladni a reményt,és addig még nőhet még petike is,nem?Nem tudhato... :wink: Dezsi nagyon jók az eredmények....látod-látod....! :lol: Tücsi,gratula a szép petikékhez!Hol vagy Belluskám?Kata mindjárt te jösz,de jó!:)Zsuzska!Légyszi irdd meg a terhesrendelés időpontját,jó?Mennem kéne lassan.A 12.heti kötelező uh-t te a Szathmáry-nál csináltattad,itt az sztk-ba?Lányok,mit tudtok a Bolgárkerék utcai intézetről?

salygabó

Wepe!Ha jól sejtem,te is csepeli vagy ugye?Te hol tervezel szülni?

salygabó

Tücsikém!
ugye jól számoltam, hogy otthon kellett volna már lenni :P de az Auchant nem tudtam számításba venni :)
Csodálatos eredmény!!!! Nagyon drukkolok! Jó érzésem van Veletek kapcsolatban :D :wink:
Tücsikém! ne futkozzál :x :D :lol:

Zsuzska!
:) köszönöm az örömködést! :)

Kata!
elméletileg beülti lesz, de gyakorlatilag mégegyszer átbeszéljük, hogy holnap hogyan állnak a sejtek! :)
ilyenkor mindig kételkedek, hogy vajon jól döntök e majd, ha ragaszkodnék a blasztóhoz.... vagy inkább tetessem be a srácokat/lányokat :) És egyeskét is :D :D :D
dezsina

Tücsi!
Gratulálok nagyon a 10 gyönyörű petesejthez!!!! :D Ezek szerint a mi intézetünkben is mondják a vörösbort? 8) És milyen dózisban? :wink: :lol:

Hú, Dezsina, akkor nem is fogjuk tudni előre, hogy beülti lesz vagy még csak megbeszélés? :? És neked kell döntened, hogy blasztót szeretnél, vagy sem?
hbzs

Hbzs!
igen, ott döntünk.... és holnap nem is fogok jönni a netre utána.... :(
dezsina

Dezsi, nem is jössz??? :( De azért ugye megtelefonálod, SMS-ezed valakinek, hogy mizújs? 8)
hbzs

Dezsina,
megadjam a számomat? :wink:
Kérdezz rá holnap, hogy nem lehet-e ezt a kétszeri beültetést. Ültessenek be holnap 2-t, aztán vigyék blasztóig a többit. Kérdezd meg, nincs veszíteni valód.

Hbzs,
szerintem napi fél deci megengedett.

i.kata

Dezsi!
Annyira örülök a szép eredménynek,csak így tovább!
Kíváncsi leszek holnap mi lesz a döntés!Ja és örülök a kis természetes egy babócának nagyon(SZUPER)!Összekulcsolva a kezem tudod! :D :wink:

Tücsi!
Na hát fantasztikus az eredmény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISTENEM DE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TUTI KELL,HOGY LEGYEN MINDEN!
PIHENJÉL,AZTÁN KAPOD VISSZA MAJD A KAPASZKODÁSRA VÁRÓ BABÓCÁKAT!!!!!! :P :P :P :P :P Puszillak!
CSúcs szuper!!!!!! :P

Katám!
Péntekre ezek után a jó hírek után csak a nagy ébredés lehetséges!Nagyon izgulok értetek is és neked is kell a "hármas fogattal" :lol: kismamásodnod! :P :wink:

Beus!
Ez egy igazi jó kis csapat,szuper hogy átcsalt Kata! :P
De írjál magadról!!!!!Várjuk!

Babszi!
NEM KESEREDÜNK EL!!!!!!Végsőkig kell reménykedni és bízni!
Szorítunk értetek nagyon!Sipos dokiék mindent megtesznek értetek!Sosem adjuk fel!

Gabókám drága!
Nem tűntem el! :wink:
Csak sok dolog volt délelőtt nagyon!Gyerkőcök is nyűgik voltak!Most pihiznek! :lol:
Hogy repül az idő nálatok is a kis picurkánál! :D Pocak simi,méghozzá sok-sok-sok!!!!! :P

Minnie!Pocak simi!
Allergiád?Remélem kordában tudod tartani a teával továbbra is!
Párocskád szeme?Elmúlt neki????
Minnienek puszi!!!!Babóca mocorog?

Krisztám!
Pocak simi és rosszullét elűzőt küldök!
Lánykádnak millió pusza!

Fitie!
Örülök,hogy Petike jó fiú!Van még tejcid?

Zsuzskám!
Kitartás!Örülök,hogy mindent rendben találtak nálatok!
Pocak simi!(a jó nagy pocira) :lol: :wink:

Wepe!
Pocak simi!!!!!!!Tényleg most már van dokid?

Ladiva!
Már nem is olyan sokára te is kezdesz!Puszi!

Andi!
Hová tűntél?Ne tűnj el sokáig! :) :wink:

Hbzs!
Annyira várnám már veled együtt a mostani tüszőid eltűnését!Hess-hess-hess!Megvannak fenyegetve! :lol: :wink: Puszi!

Mindenkinek további szép napot! :P

belluska

Kata!
ezt is feldobom....
küld a priviben a számod
:D
dezsina

Én nagyon csodálkoznék, ha mehetne ez a kétszeri beültetés. Szerintem, amikor a 2. beültetést végeznék, az első babókat megbolygatnák... :?
De annak gondolom semmi akadálya, hogy holnap beültetnek valamennyit, s ha még akkor is mind olyan gyönyörű, a többit elviszik blasztóig, s őket lefagyasztják egy következő beültetésre (kistestvérnek :wink: ). :D
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?