Doris!
Nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődsz.
Már előtte is nyügi volt, mert alvás következett volna, a vizsgálat alatt sírt, pedig csak megtapogatta a dokinő, meghallgatta, megnézte a torkát, megmérték, 4900 g és 59 cm-t mértek, aztán jött a szuri. Amikor kihúzták a fecskendőt akkor kezdett el bömbölni, de ő előtte még egyik gyerek sem sírt ilyen hangosan, nemhiába Dana a hasfájások alkalmával edzett, gyakorlott volt már ebben. Szóval volt nagy bőgés, csak részben tudtam megnyugtatni, később nyugodott meg teljesen. Utána csak aludt meg szopizott felváltva, meg este volt egy kis nyügi, de nem volt más különösebb gond.
Ti ott kint ugyanezeket a szurikat kapjátok?
Szöszi!
Hurki!
Ma 11-kor úgy éreztem valamelyikőtöknél biztos beindult a szülés. De ha nem, akkor talán csak a 9 héttel ezetőtt történtek elevenedtek fel bennem, nekrm pont akkor folyt el a magzatvíz.
Karmen!
Megnéztem a képeket, nagyon szuper kirándulás lehetett! Olyan jó, hogy Orsi mindig ilyen mosolygós!
Cateye!
Nekem akkor volt 107 a hasam amikor szültem.
Hogy állsz a cipő fel- levétellel?
Kár hogy nem találkozunk, hogy most én nézzem meg, hogy te hogy csinálod!!!
Dana hasfájása mostanában sokkal elviselhetőbb volt, de nem merem elkiabálni hogy esetleg kifelé lábalunk belőle. De hátha...
Holnap megyünk a Balatonra 3 napra. Remélem minden jól megy majd, Danával még nem voltunk a városon kívül.
Puszi, Leone és a ma 9 hetes Dana