Story:
reggel 11 óra ctg,semmi extrát nem mutat,aztán doki amniot csinált,hát sajna meconiumos volt a magzatvíz,így mondta hogy irány a szülőszoba!!! Na,nekem több se kellett,rögtön becsináltam,hát nem szülni mentem én alapon,apa kint várt a folyosón,hívtam hogy hozza szülőszobai pakkom,mert nem megyünk haza,közben kaptam beöntést(húúúúú de car ),majd fürcsi ,addig apa is beöltözött és irány az egyágyas szoba,ágyra fel,doki jön burkot repeszteni,na szegény azóta tuti sántít ,mert az egyik lábom apa a másikat a szülésznő fogta,doki meg hogy hozzám férjen leült az ágyra,lábam a combján,sajna nem jött be "a most legyünk ügyesek és ne okozzunk egymásnak fájdalmat" dolog,ő a burokrepesztessél csinált fájdalmat(nekem nagyon fájt,mert fent hátul és vaskos volt a méhszáj),én szétpréseltem a lábát......na folyik antibiotikum a meconium miatt,addig ctg mutat fájásokat,apa mindegyiknél szól jön és lassan vége.......édes volt .....szólt a levegővétel-kifújásnál is .......nagyon komolyan vette a feladatát,majd szóltak,hogy 3-kor megkapom az oxit,na gondoltam eddig ezeka fájások nem voltak túl extrák,na majd akkor!!!Közben doki közölte,hogy jó lenne ha nem edáznánk ,mert az lassítja adolgokat és nekünk most az lenne a legjobb ha minnél hamarabb megszülnék,mondtam hogy hát o..k..ééé,kicsit vonakodva mondtam ki ezt a 3 betűt...,És ezzel együtt közölte hogy mivel esténél előbb nem lesz bab így elmegy az sztkba rendelni,de 25 perc alatt itt van ha kell...mondtam neki ne vicceljen én 2 órát szántam az egészre,kinevetett........doki el, majd nemsokára a szülésznő észrevette,hogy baba szívhangja nagyon leesik a fájásoknál (2-nél)és ez neki nem tetszik,így hívta a dokit hogy mégse induljon el,jöjjön nézze meg....jött is...vártuk hogy lesz-e még mert ha nem jöhet az oxi....hát lett még ilyen leesés,és ekkor a doki mondta hogy ez az jelenti,hogy valami nem stimmel a köldökzsinorral,de így nem tudja mi...vagy a nyaka körül van és azért esik a szívhang vagy a fájásoknál olyan helyen nyomodik hogy rossz keringést produkál,ezért ő azt javasolná,hogy császár....mondtam hogy akkor most azonnal vigyenek a műtőben,mert csak belegondoltam,hogy barátnőmnél hasonló minden,csak állítólag a ctg-je rendben volt...na a babája 1 hónapig volt az intenzíven,így én ezt nem akartam,úgyhogy siettem a műtőbe.....spináris beadása sem egy vágyálom,de mindegy a baba a legfontosabb...és 16.05 perckor megérkezett Berni 3400 gr-mal és 58 cm-vel,doki megmutizta amint kivette,majd vitték rendben tenni,majd visszahozták felöltöztetve,hát én bőgtem (és most is) a meghatottságtól,ez a világ legszebb dolga....annyira kis édes volt,közölte a csecsemős hogy nagyszájú.....na ja nem ismeri az anyját...hihihi ,majd mikor odatartotta és kapott könnyáztatta puszikát,akkor abbahagyta a sírást ,varrtak és irány az őrző,majd később behozták nekünk és elég sokáig velünk lehetett.....itt a vége fuss el véle....
Hát ismertek milyen bőbeszédű vagyok természetesen ezt sem tudtam rövidebben leírni,bocsi.......
A kórházi körülmények és főleg a csaszis (császárnői) szoba jó volt ,kaja pocsék,személyzet segítőkész.....szóval no panasz...de azért már jobb itthon és hát ti is hiányoztatok......
Volt némi gondom a mellemmel,de tegnap (nagy fájdalmak közepette)kimasszírozták és most jobb.
Ja azt el is felejtettem írni,hogy doki a műtőben kérdezgetett,stb,és szóba került a szülés vége,mondta hogy a legjobb időben döntöttünk a csaszi mellett,mert Berni nyakára 2× volt szorosan körbetekeredve a köldökzsinór ........mondtam is neki,hogy látja hogy csak 2 órát szántam rá.. (jó mondjuk nem így gondoltam,dehát a 2 óra az 2 óra akár hogy is........)
És most megkísérlem a visszaolvasást....addig is egy édi kép Berniről: