Új privát üzeneted érkezett!

Irises,
igen most érkeztünk haza, csak ez a rossz hír teljesen felkavart.
:cry:
Nálunk rendben van minden. Egyedül van a kis drága. láttuk a babót és hogy már pulzált.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Jaj de jó. Nagyon örülök neki. Gratula a dobogó szivecskéhez.

Szorítok, hogy minden rendben legyen továbbra is!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Puszedli !

nagyon nagyon sajnálom !
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Köszönöm Irises!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili, gratula a dobogó szívecskéhez!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
kaptál plusz progit? vagy csak az utrót nyomod?
nani72

Lili
gratulálok !!!!!!! csak így tovább ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vvviki

Lili,
gratulálok, ez nagyon jó hír!

Kép
arikon78

Lapar:mindenki tapasztalata érdekel, ki kinél, hol, mennyiért és milyen tapasztalata van. (Nekem már volt, de érdekelne más tapasztalata is!)

Angel:várom!

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm Lányok!!! :lol:

Nani,
nem kaptam semmit, maradt az utro. Ez a barnázás benne van a pakliban nem kell megijedni, csak ha már sok vér folyik. :shock: Györcsölésre Magne B6-ot javasolt. :wink:

Arkon,
Látom neked szerdán konzi. :wink: Drukkolok!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili: gratulálok a dobogó szivecskéhez! Boldog babavárást! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Lili,
gratula a dobogó szivecskéhez!
Nagyon jó lehetett hallani!
Énis szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :)

Baba,
nekem augusztus közepén volt laparom Fehérváron!
Nincsenek túl jó tapasztalataim, én vérezgettem utána jó pár napig,meg a gáztól minden bajom volt!De sajnos 2hét múlva újra mehetek, mert mikor a hysteroscopiát csinálta a dokim,akkor elromlott a gép,és nem tudták megcsinálni!Úgyhogy az most lesz!
De ettől már nem tartok, mert tudom, hogy jó cél érdekében lesz!
Nekem nem került semmibe, tb alapon csinálták!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Puszika, nagyon sajnálom..... :cry:

Lili, boldog gömbölyödést kívánok! :D

skrisz72

Sziasztok Drágák!

(most értem haza...)

(((((((((((((((((((((((((((((((((((Puszikám)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ÚGYIS lesz babátok!!!!!!!!!! Több is!!!!!!!!!

Én bizony pityeregtem ma :cry: Annyira de annyira akartam, hogy sikerüljön MOST!

Lili,
szívből örülünk Nektek!!! :P Problémamentes, boldog babavárást kívánunk!!! :D (és várunk a babavárósban!!! - ahogy itt Mindenkit!!!! :wink: )

Mindenkit külön-külön pusszantok!!!

tillidian

Melinda, nekem is volt, de azért körbeszimatolnék. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Ma voltam dilidokinál azt mondta kaptam egy enyhe összeomlást, így nem csodálkozik, hogy nem sikerült, sajna elég erősen megjött, pedig még mindig halvány 2 csíkos a tesztem, ezt én nem értem.......kaptam valami bogyót és jövő héten kell visszamenni hozzá. Beszéltem a Kaális dokimmal is, valszeg megcsináltatom a 2. lapart is és az összeférhetetlenségi vizsgálatot aztán kiderül a hogyan tovább.

Puszika: a qva életbe, annyira drukkoltam, bassza meg a maci!

Lili: gratula, fantasztikus hír!!!!!!

Mindenkinek drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá babák!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sannah, nagyon sajnálom, jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado

Sannah
nagyon sajnálom !!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

vvviki

Babaimádó
nekem két hete volt Debrecenben a DOTE-n, nagyon jó tapasztalataim vannak
a nővérek nagyon rendesek, az orvosok lelkiismeretesek
szerdán délben műtöttek, szombat délben már jöhettem haza
TB alapon ment

vvviki

ja, és a lapar alatt megcsinálta a doki az átjárhatóságit is, szövettant is vettek, a héten lesz eredmény

vvviki

Puszi, Sannah, :cry: :cry: :cry:

Lili, boldog babavárást, gratu a pulzáló szívecskéhez! :lol:

Nevemi és a többi akciózó, mindenkinek drukkolok a háttérből!

Tilli, finisben vagy! :D :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

sannah drága, nagyon sajnálom :(

Kép

Kép
leo50

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((Sannah))))))))))))))))))))))))))))))

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sannah :( , bár azért ha figyelembe vesszük a körülményeket, talán nem voltak ideálisak a körülmények. De akkor hogy lehet zebra a teszted? Vérvétel, uh volt? Nem kellene csinálni egyet? Hanna is elég erősen vérzett, aztán Olivér már 8 hónapos.

Lili, grt a pulzáláshoz :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Lili,
köszi a drukkot, már nagyon várom a holnapot! :)

Sannah,
bár nemrég óta vagyok itt nálatok, de visszaolvastam, és nagyon sajnálom! :( Kívánom, h. minél hamarabb talpra tudj állni, és ÍGY IS LESZ!!!

Lányok,
látom most főleg a "laparról" dumcsiztok, leírnátok nekem, h. az micsoda? :oops: Én még eléggé "tapasztalatlan" vagyok ebben a témában, de nagyon érdekelne! :)

Kép
arikon78

Baba, írtam privit

Meli, én csak sok-sok rosszat tudok mesélni az szfvári kórházról (ezért inkább hallgatok nagyokat)

Lili, szívből gratulálok a kis pulzáló szivecskétekhez!!!

Sannah, annyira vártalak a jó hírekkel :( :( :(
3 évvel ezelőtt nálam is ezt diagnosztizálta egy prof. (a munkámból adódott), felírt bogyókat, de a család nem engedte beszedni (féltettek, függővé válhatsz - komolyan), csak a kemény 3 hónap betegállomány használt sok-sok pihenéssel, gyogyik nélkül. JOBBULÁST kívánok!!!!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Arikon, laparoszkópia = hastükrözés, a kismedencei szerveket ellenőrzi, hiszteroszkópia = méhtükrözés

kalkata

Lili,
gratu a szívecskéhez!

Nemevi,
+++++++++++++++

angel37

Lili: gratulalok a dobogo szivecskehez! szep, problemamentes babavarast kivanok! :)

((((((((((((Sannah)))))))))))))))

Lilypie First Birthday tickers
amina09

szép napot mindenkinek!

Baba: lapart nekem Tatabányán csinálták, semmi rossz élményem nem volt. Kellemeset aludtam, délután már fel is keltem, másnap itthon voltam, egy éjszakát kötelezően bent kellett maradni, akármennyire is jól voltam. Egy metszésem volt köldökben, meg kettő kicsi a hasfalon, ma már nem is látszik. Vérzés minimális volt közvetlenül utána, aztán meg is jött nekem, de ez nálam a hsg-nél is így volt, megnyugtattak, normális.

allegrobarbaro

Kalkata,
köszi az infot! :) Kiknek szokták javasolni ezeket a vizsgálatokat?
Bocsi, a sok kérdésért, de még csak ismerkedem a dolgokkal... :oops: :)
Eddig nekem hsg-t csináltak és ott rendben találtak mindent.

Kép
arikon78

Sannah sajnálom nagyon. :cry:

Baba nekem 2008. elején volt a Jánosban lapar. 3 napot kellett bent lennem, mert más is volt (ciszta). Én szarul voltam másnap, de gyorsan javultam. Tb- s műtét volt. Nekem utána vérzett, majd rendes időben újra megjött.

Endo-t is kerestek, de nem találtak. :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Arikon,
nem kell ennek elébe menni, hisz azért műtét, macera :wink:
ha a doki úgy ítéli, el fog küldeni.
én doki kérni szokta a 2. v. 3. sikertelen beülti után.
alapból tán tényleg akkor van értelme, ha pl. gyanús vagy endóra.

hsg kevesebbet tud, az csak a petevezetők átjárhatóságáról ad infót ill. némileg a méh belsejéről. lapar az egész kismedencébe belát, felfedezhet összenövéseket, amit egyben meg is lehet oldani.

angel37

Arikon
nekem endó gyanúja miatt csinálták meg, és találtak is
és az összenövéseket is feloldották közben
véreztem még néhány napig utána

vvviki

Volt már laparom 1999-ben vidéken, majd a méhenkívülim is laparos volt. A méhenkívüli műtétkor a vezeték össze volt nőve több helyen ahasfallal. Kivették. A másik oldal nem tudom, milyen, ill.endo van-e, esetleg más a műtött oldalon, mert nagyon tud fájni ott. Állandó a gyulladás. Emiatt lenne jó. Csak informálódok.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Angel és Viki az infókat, igazából csak érdeklődöm, és nagyon remélem nem leszek a dokinak "gyanús". :D

Kép
arikon78

Baba: nekem 2001-ben vették ki az egyik petevezetékemet laparral és az az oldal azóta sokat fáj, szúr. A dokik azt mondták, hogy ez sajna ezzel jár, mert a vezeték helyén letapadások, összenövések jönnek létre és azok húzódnak, feszülnek. Nekem a doki feleslegesnek tartotta tavaly az új lapart (pedig én nagyon szerettem volna), csak egy méhtükrözést kért.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sannah, azt hittem jobb hírre jövök. :cry: Borzasztó lehet, amin most keresztül mész. Nagyon sajnálom, együttérzek veled. Léleksimit küldök.

skrisz72

Sannah: Drága! Nagyon sajnálom a rossz hírt, de Kalkatának igaza van. 5 hónapos terhes voltam, amikor Apu beteg lett, aztán 9 hónapos volt a baba, amikor elment. Gyógyszert nem szedtem, mert nem tudtam volna szoptatni a fiamat.
Kérlek fontold meg ! Nem kellenek, a lelkeden a gyógyszer úgysem segít.

Arikon, Baba: Tb-re ment a lapar tavaly októberben, a Rókus Kórházban, ami kiderítette, hogy mindkét petevezetőm elzáródott. Egy éjszakát kellett kórházban töltenem, egy hétig gyógyultam utána, mert folyton mozogtam, és a köldökömben lévő lyuk nem tudott beforrni. Mostanra egy csillag alakú heg maradt utána. A petevezetőmet oldották, mert a hasfalhoz volt nőve néhány helyen.

Pusszantás mindenkinek!Akciósoknak, konzisoknak, halasztóknak, babásoknak egyaránt! V

Kép
nemevi

((((((((((((((((((((((((((((((Sannah))))))))))))))))))))))))))))))
Úgy sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Baba,
laparhoz sajna nem értek (nekem csak méhfeltöltésem volt :roll: )
De nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! :P

Arikon,
drukk holnapra! :P

Puszikám, Bols
hogy vagytok? :roll:

Nemevi :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

[size=18]Likikém!
Szívből gratulálok egyszemkéhez! V[/size]

Kép
nemevi

Lányok!

Érdeklődnék, hogy az ovitrelle inj. beadásától kb. hány nap múlva lehet reálisat tesztelni, ha HCG-t nem kaptam? V

Kép
nemevi

Sziasztok!

Tillidian! Melyik az az 5 intézmény, ahol voltatok? Hová ne menjünk? :)

Nemevi! Valószínű, hogy nálam van gond. Miómám és sövényem is van, amit a tapolcai orvosom nem akart észrevenni. 2 miómám van, egy befelé nő, egy kifelé. Műtét kellene, de nem tudom, hogy lapar vagy hisztereszkópia. Illetve, ami 29 évesen nagyon furcsa számomra korai petefészek kimerülésem van. Így nincs sok időm, de jó intézményt kellene keresnem.

Puszedli, Savannah! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Én most tettem túl magam egy újabb csalódáson, és 2 napja már dolgozom. Nagyon megviseltek a történtek, de főleg az, hogy az orvosom lemondott rólam.
csiga805

Sannah, bocs, elírtam
csiga805

Nemevi: a hcg ami az ovitrellben van kb. 5-6 nap alatt kiürül, túl korán nem érdemes tesztelni, mert attól függ a hcg, hogy mikor ágyazódott be a baba. Ebben nem nagyon lehet tanácsot adni, függ attól, hogy hogyan reagálnál egy esetleges negatív tesztre.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: Köszi, akkor maradok az eredeti tervemnél. V

Kép
nemevi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, nagyon jól esett csajok!!!!! Nem akarok gyógyszerfüggő lenni, de néha jó, csak hébe-hóba kapok be egyet és akkor jobb egy időre. Talán Allere kellett volna hallgatni és leállni, de nagyon akartam volna....

Alle: Tatabányán, arra felé laksz???????

Baba: nekem a nődokim ráírta a zárójelentésemre, hogy még egy lapar kéne, de más doki meg azt mondja nem kell, így most én is dilemmázom.

Skrisz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemevi: nekem pl nagyon lassan bontja le a szervezetem a hcg-t, szerintem szervezettől is függ, de inkább később tesztelj, mint fals eredményre örülni kezdj!!!!!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!!

Szia, Csiga: a Kaáli nem vált be? Nekem is magas az fsh-m, de nem mond le rólam a doki, :lol: :lol: :lol: Szerintem lapart csináltassál az mindent kimutat és rendbe tudnak szedni, a dokik szerint többet ér, mint bármi más!

Lili: nnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaagy gratulaaaaaaaaa!!!!!!!

Ha valakit kihagytam volna bocsánat, visszaolvasok holnap és írok mindenre!!!

Off:
(Tegnap este megszületett a sógoromék kislánya 56 cm, 2,7 kg, 10-en x év után, hát ez ad nekem rengeteg erőt!!! Hétvégén babázok!!!!!)

Puszi: hajrá következő!!!!!!!
Vendég

Csiga :P
Kezdtünk a Péterfy meddőségi ambulanciáján, utána jött a Schöpf-Merei (2 inszem, de továbbküldtek lombikra kiskatonák miatt). Majd Nyírő (2 lombik stimu - 1. leállítva), utána SOTE II (hormonkezelések), ezután pesti Kaáli (2 inszem, 2 lombik :P )
Tehát az 5. intézmény vált be :wink:

Nemevi:
ovitrelle beadása utáni 12. napon tudsz tesztelni :wink:

Sannah,
szívből gratula sógorodéknak!!! :D Igazi várva-várt csodababa érkezett, boldog "nagynéniséget"! :D

tillidian

(((((sannah))))),nagy ölelés neked!!!

Nemevi drukkjaim küldöm!

Micsoda laparos sztorik vonultak fel itt!!!!
:shock:
nekem a m.kívülit oldották meg vele, teljesen jól bírtam.( bár 4 napig lógott belőlem a cső,azzal sétafikáltam a kórházban) :?

pusszantás mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
nani72

Sannah,
Bicskén. Itt rendel az ottani nőgyógyászat főorvosa is szakrendelésen, innen a kapcsolat.

Nemevi,mindig az eredeti terv a legjobb.

allegrobarbaro

Sannah, hát igen így utólag okos mindig az "ember lánya"...
Jó babázást hétvégére!!! :)

Alle, sokszor eszembe jutsz Bicske tájékán, ha megyek haza szüleimhez Mór mellé :wink:

Nani, :shock:

Tilli drága, hogy vagytok???

Nemevi, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina?

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?