Katica:
Hölgyeim tegyék meg tétjeiket!
Én Sacira szavazok
ő a legmozgékonyabb sajtkukac nálunk
Amúgy tudom, hogy nem ezen múlik
minden kisgyerkőc a saját maga ütemében fejlődik.
Nikid sincs egy cseppet sem lemaradva, még mi sem mászunk - csak alakulgatunk...
Sajnálom, hogy olyan rosszak az estéitek
Benedek is elég nyűgös, neki is várjuk alul az újabb fogacskákat, ami új, hogy egyre nehezebben viseli magát a babakocsiban. És gyakorta nemhogy sír, inkább visít, meg feszíti hátra magát az ölemben is... kis akaratosnak tűnik, eléri amit akar
legyen szó szopiról, vagy a szökésről a babkocsiból. Ha olyanja van, csak ölben hajlandó lenni, ha olyanja van, tegyem le a földre játszani, de el ne menjek mellőle
és alapvetően legyek ott akkor is ha épp alszik
Nagyon ragaszkodik...
Gabi: a mei - tai tényleg jó kis találmány
várjuk a fotókat rólatok is!
Olyan jó kis holmikat fogsz ki teszveszen
mint múltkor az autósülés is - én meg ha kinézek valamit, tuti, hogy annyira rámlicitálnak, hogy annyikat már nem akarok kiadni érte
most tesóm lányának néztem ki egy kiscsizmát, de nagyon elszaladt az ára...
Egy anyuka megállított az utcán, és szólt, hogy lesz hordozókendős felvonulás a kis városunkban (a múltkorában látott már a MT-jal) és annyira jólesett! Ha belefér a programba, igyekszünk is majd elmenni
Ma evett Benedek is zsömit - "engedélyt" kaptunk a védőnőtől. Sőt ő is azt mondta most, amiről már a múltkor beszélgettetek: a háziorvosuk kapott értesítést a gasztroenterológusoktól, hogy az sem tűnik túl eredményesnek, ha nagyon későn kapják a gyerekek a glutén tartalmú ételeket.
Na mindegy a lényeg: nagyon ízlett neki, szépen elnyammogott rajta:D