Új privát üzeneted érkezett!

ezt találtam, valakinek fondtos infó:
A program jelenleg már fut, az ingyenes Down-kór-szűrés az alábbi intézményekben, központokban érhető el: Székesfehérvár - Család- és Nővédelmi Központ, Cegléd - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Szentes - Városi Kórház, Mohács - Városi Kórház, Marcali - Városi Kórház, Nyíregyháza - Jósa András Megyei Oktató Kórház, Fonyód - Egészségügyi Kht., Mosonmagyaróvár - Városkapu Egészség Centrum. Budapesten a Margit Kórház, a Szent István Kórház, a Szent Imre Kórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, az Állami Egészségügyi Központ és a Szent Rókus Kórház kötött együttműködési megállapodást Magzati Diagnosztikai Központtal. További egészségügyi intézményekkel is folyamatban van az együttműködés kialakítása.

Kép
Kép
onlány

juli!
Nem csak szerdán rendel?? :shock:
Vendég

Joli!
ha munkám engedi, akkor elnézek arra. bár ha barátnőm 10 körül jön (ha jól emlékszem) akkor még lehet fél12-kor simán ott leszek :o
-j-
Baja

Hát Joli mekkora bunkók, hogy előadták ezt a fizetős verziót. Hihetetlen, hogy mik vannak :evil:

Kírus
-kozák sapka tényleg, így is hallottam. Tényleg macera, de időnként megéri fakítani vele :wink:

Juli, szerintem időközben alakulnak majd a törénetek. Amikor hirtelen sokan lettünk, én is napokig azt se tudtam ki-kivel van. Aztán, főleg, ha valaki sűrűn jelentkezik,kialakul majd a kép mindenkiről :wink:

Betty, nem teszteltem, valahogy most nincs a fejemben, hogy kéne. Nem tünetelek, nem izgulok. Ráadásul a mhelyemen annyi minden történt, hogy egész nap azon agyalok mit tehetnék.

Csip-csip-akkor neked ez jó nap :wink:

réka80

Joli!
Hát én ezt nem értem :roll: !
Akkor ezt az én védönömnek is kellett volna tudni,ilyet nem mondott :shock: ..
Sőt még a Karasz is mondta hogy van lehetőség az ingyenesre meg a fizetösre..és hogy gondoljuk át..
Ez akkor most érdekes :lol:
Vendég

[quote="kírus"]j írta:kírusuli!
Nem csak szerdán rendel?? :shock:

nem tudom, mikor rendel, én a kórházban szoktam nála próbálkozni :)
-j-
Baja

TELEFON: 06 1 273 0794
http://www.sejtbank.hu/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára onlány 2009.09.21 14:31-kor.

Kép
Kép
onlány

juli!
Ja ugy más!!!
Én a rendelöjébe járok :)
Vendég

naaaaaaaaaaaaaa! Felhívtam a sejtbankot! Amit kimásoltam az imént azt a listát már bővítették. a 11-14.hét között uh papírral együtt kell jelentkezni és nem kell érte fizetni azoknak, akik a listában benne vannak.

Kép
Kép
onlány

hű, lehet, hogy most hülyeséget fogok írni, de nem úgy van, hogy a kombinált teszt ingyenes, az integrált pedig a huszonezer?
-j-
Baja

nem, most hívtam fel őket.

Kép
Kép
onlány

[quote="onlány"]n írta:onlányem, most hívtam fel őket.

igen... ilyenkor látszik, hogy nem vagyok benne... MÉG!!! :)
-j-
Baja

Juli!
De de így és én a kombináltra megyek!
Csak az a másik nem jutott eszembe az a fizetős 30000 ft.
Vendég

Nem baj Juli, nemsokára! Akit érdekel, szerintem hívja fel! Tutibb, mint az afp, ahol még ilyesztegetik is a kismamikat

Kép
Kép
onlány

[quote="kírus"]J írta:kírusuli!
De de így és én a kombináltra megyek!
Csak az a másik nem jutott eszembe az a fizetős 30000 ft.

a nővérem úgy oldotta meg az integráltat, hogy vannak a fentebb felsorolt kórházak, ahol ingyenes, kért beutalót (ő a Tóthoz járt), és átment pécsre a 2. vérvételre.
azért az utiköltséggel, mindennel együtt még így is olcsóbb volt.
-j-
Baja

igen, onlány! remélem, nemsokára :)
-j-
Baja

Hát lányok.... azért én is " jófej " vagyok..... :roll:
itten jól bejelentkezek, aztán meg semmi életjelet nem adok magamról.
Szóval most csak önző módon annyit, hogy pénteken volt az inszeminációm és éppen várakozó állásponton vagyok, hogy mi lesz két hét múlva... :roll:
Egy kicsit bizonytalan vagyok. Valahogy úgy érzem, hogy nem igazán sikerült.. :? Bár már mondták mások is, hogy ezt azonnal verjem ki a fejemből.
Mivel ez volt az 5-ik inszemes próbálkozás, így már csak 1 van hátra, aztán lombik. Már meg is kaptam februárra az előjegyzett időpontomat.. :roll:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Hú jó sokat írtatok,nem is tudok mindenkinek írni :oops: Elnézést előre is :oops:

Jó magam nem fogok semmilyen tesztet megcsináltatni ha jön most a baba,mert nekem eleve lesz amniocentézis,így nem hinném hogy értelme lenne szét böködtetnem magam,mivel az100%-os eredményt mutat.Mondjuk ezt nem én fogom eldönteni hanem a dokim meg a genetikus :roll:

Köszönöm csajok a drukkot!!!Remélem bejön és hozhatok nektek egy zebrát :wink:

Plusz tünetem annyi hogy szédölgök néha :roll:

Mindenkinek puszi és ölelés!!!!

Kép
anyci

Jaj üdv itt Juli :lol:

Kép
anyci

én már nem tudok semmit és nem értek semmit!
Anyci, miért kell neked az amnió? Kor?

Kép
Kép
onlány

Princike! Ne aggódj és verd ki a fejedből a sok negatív dolgot. Tudom, könnyű mondani... AMúgy az inszemet a tb támogatja? Mennyiben vagytok most?
Anycikám, sztem tök egyértelmű tünetek!

Kép
Kép
onlány

Nem,hanem mert ugye kromoszóma rendellenes volt a kis Emesénk :(
Így azt mondta a genetikus is hogy mindenképp kell,meg a dokim is azt mondta.
Próféta szóljon belőled!!!

Kép
anyci

Princzike!
így ismeretlenül is megy a drukk, és ne is gondolj olyanra, hogy esetleg nem sikerül!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2009.09.21 16:15-kor.
-j-
Baja

anyci!
köszi neked is az üdvözlést :)
-j-
Baja

:idea:

Kép
Kép
onlány

Juli :D

Onlány felkapcsoltad a villanyt :wink: :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

nem, megvilágosodtam

Kép
Kép
onlány

[quote]N írta:em,hanem mert ugye kromoszóma rendellenes volt a kis Emesénk Sad
Így azt mondta a genetikus is hogy mindenképp kell,meg a dokim is azt mondta.

Kép
Kép
onlány

megvadulok! Nem tudok még egy vonalzót beilleszteni!!!!!!!!!!!!!!!!! Akinek 3 van, az hogy csinálta???? Azt írja, hogy az aláírás túl hosszú

Kép
Kép
onlány

S lőn világosság :wink:
Igen sajnos nekem ezért kell az amnio :(

Kép
anyci

Betty Kép

Kép
anyci

Anyci

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty

Kép

Kép
anyci

Anyci

Kép

betty615

Jaj olyan jók ezek a képek :lol: :lol: Én nem tudok ilyeneket felrakni mert leterhelném a gépem vele,szegény már nagyon öreg,de tovább bírja mint a laptopom :D
Amúgy köszi Betty nagyon aranyos vagy,mint az a cicus :D

Kép
anyci

:lol:

Kép

betty615

Kép

Kép
anyci

Kép

betty615

Kép

Kép
anyci

Na jóó, te nyertél :!: :lol:

Kép

betty615

Jól elvoltunk ezzel :lol: :lol:

Kép
anyci

:lol: :lol: :lol:

betty615

8) :lol: :lol:

Kép
anyci

8) 8) :lol:

:idea: :arrow: :lol:

betty615

Kép pápá!

Kép
anyci

Kép

Kép

betty615

Sziasztok Csajok,
itt vagyok, visszaolvasok, sok a munkám, nem vagyok még túl jól!
Kedvesek vagytok, hogy hiányoltatok, igazán nagyon jól esik, nekem is hiányoztatok!

Vidám, szép napot, sok puszi Mindenkinek!

Később jövök!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok, csak lejelentkezni jöttem. Hétvégén volt egy két napos migrénem, tegnap meg barnázni kezdtem, így rohantunk a dokihoz. Szerencsére nem vér, azt mondta a doki, a petezsák 15 mm, szép szabályos.

Anita

Kép

Kép
anita1984

Anita, szegénykém, pihenj!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?