Sziasztok!
Azt hiszem átkeresztelkedem, még az sem érdekel hogy szinte egy napon lesz minden ünnepem. Legfeljebb 3 napig eszem-iszom lesz. 23-án névnap, 24. karácsony és 25-én születtem.
A Viktória amúgy is jobban tetszik mint a Judit. Ezért is vagyok már ezer éve Dita!
Én is nagyon irigy-mirigy vagyok a Vikik párjaira. Amikor megszülettek Nellike ikrei, ő is irogatott ide régen akkor a férje tartotta velünk a kapcsolatot amíg ők a kórházban voltak. Hát csajok, ritkán látni ilyen pasit, de most tényleg tök komolyan. Ha nem írja hogy ő a Nellike férje én azt hiszem egy nő írása. Körbeugráltuk a csajokkal, annyit ajnároztuk szegényt hogy már tök zavarban volt!
Mindenkinek ilyen pasit kívánok, amúgy tuti mi rontottunk el valamit ahogy Vicky is írja vagy még anyósaink.
Nálunk mindkettő bejátszott mert anyós egyrészt mindent megcsinált helyettük amíg ott voltak. A feneküket kinyalta szó szerint. Aztán sajnos én meg folytattam, hisz nagy volt az ájlávjú és olyankor az ember mindig engedékenyebb. Nem tisztáztuk le ezt a gyerekdolgot sem az elején. Már első nyáron pár hetes ismerettség után itt volt velem a gyerek egész nyáron.
Már akkor el kellett volna gondolkoznom, de hát a lila köd ott volt még a szemem előtt.
Ez a könyv biztos jó lehet, én ismerek még egyet, bár még nem olvastam de holnap úgyis mennem kell könyvtárba és megkérdezem hogy megvan-e nekik: Miért hazudik a férfi és miért sír a nő vagy valami ilyesmi a címe. Állítólag nagyon viccesen meg van fogalmazva nő és férfi kapcsolata. Ha valakit érdekel megkérdem pontosan a címét. (Zsu köszi a könyvajánlást, engem mindenképp érdekel, remélem meglesz a könyvtárban)
Csajok még nem 100 % hogy holnap megyek a felkészítőre mert nem tudtam ma reggel elintézni a cukros nénit, és ha holnap délelőtt fogad akkor még délután el tudok utazni de nem nagyon bízom benne. Szerdán védőnőhöz is kéne mennem, meg fogászatra, ezeket mondjuk el tudnám halasztani de a cukros nénit nem szívesen. Most telt le az egy hónap kontrollra kell mennem. Ha esetleg nem nagy kérés leírhatnátok hogy miről volt szó amit fontosnak találtok. Nagyon érdekelne a téma.
Az első kettőre tutira el fogok menni. Akkor még "csak" 33-34 hetes leszek úgyhogy még bele fog férni.
Valahol jó érzés hogy nem vagyok egyedül de emellett meg sajnálom hogy máshol is vannak hasonló problémák ha nem is ilyen durván.
Pedig az elején még Colinnal példálóztam apának hogy a párja még egy kiló cukrot sem enged leemelni a polcról annyira félti, hát akkor ezek szerint hamar alábbhagyott a lelkesedés.
Csak abban tudunk bízni hogy ha már "kézzel foghatóak" lesznek a babáink akkor minden egész más lesz, ha nem is rögtön de amikor már elmúlik a bőgős korszakuk és tényleg tök szeretnivalóak lesznek, mosolyognak, lehet velük foglalkozni, játszani. Én azért ezt még kivárom, mert nem kizárt hogy fordul a kocka, és ezt csak úgy tudom meg ha együtt maradunk.
De nem ringatom magam hiú ábrándokba és ha tényleg minden a régiben marad akkor meg kell hozni a kemény döntést mindenki érdekében, de főleg hogy a pici a legjobb körülmények között és szeretetben nőjön fel.
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat és hogy megosztottátok velem a problémáitokat, ezzel éreztetve nem vagyok egyedül és megértitek minden szavam.
Kívánom mindannyiótoknak a legjobbakat, a Vikik pedig becsüljék meg jól a párjukat, mert amúgy tényleg ritkaságszámba mennek már manapság sajnos az ilyen pasik.
Amúgy tegnap nagyon depis voltam, hiába puncsolt egész nap apa. Nem találtam a helyem csak kóvályogtam a lakásban, és emellett próbáltam valamit kihozni a szekrényből. Fúrtam, faragtam de nem igazán akart összejönni. Délután már nem bírta gondolom hallgatni hogy egyfolytában barkácsolgatok meg szenvedek odakint és kijött segíteni. Egy részét meg tudtuk menteni úgy ahogy a szekrénynek. De legalább így van egy kis 50 cm széles szekrényem két polccal meg akasztós résszel. Nem tudtam volna hová tenni az akasztós holmikat mert minden ilyen jellegű szekrényünk dugig van kabátokkal, ingekkel, stb.
Most már csak a szőnyeget várom hogy megérkezzen és még két polc felfúrása várat magára amúgy kész van a gyerekszoba.
Fent van egy karnis de túl hosszú lehet hogy még azt kicseréltetem. Most pörögnek a kisruhák a mosógépben, egy adag már szárad. Viszont lehet hogy csináltam egy baromságot mert a mosógépen nekem van 3 bébiprogram és az elsőre tettem be a rucikat, de nem figyeltem hogy az 60 fokra van beállítva gyárilag, kézzel át kellett volna állítani 40-re és ezt nem tettem meg. Néhány plüss cucc eléggé elvesztette a puhaságát, remélem ha megszárad nem lesz még gázosabb, mert akkor felrobbanok komolyan!!!
Szép napot mindenkinek!!!