Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: vicsorgó csiga! :lol:

Kép
Kép
onlány

Én úgy szoktam rákeresni, hogy animált gif a googleba, és kidob 600000 fajta oldalt....prószáld majd meg :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

nézem

Kép
Kép
onlány

nem akar valaki honfoglalózni? :oops:

Kép
Kép
onlány

Én aztat nem naon szeretem... :oops:
Férjem szokott régebben vele játszani, én talán 2* álltam neki, de nem volt hozzá türelmem :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Csajok!

Köszönöm szépen nagyon aranyosak vagytok és nagyon - nagyon jólesett!

királylány

A falu nyugdíjba vonuló lelkésze helyett egy fiatal érkezik a templomba. Az idősebb türelmesen elmagyaráz mindent, a fiatal pedig bólogat. Egy hét múlva az öreg pap lopva beül a gyóntatófülkébe, ahol a fiatal éppen gyóntat. Mikor végez, az idős pap félrevonja kezdő társát:
- Fiam, a gyóntatással kapcsolatban szeretnék neked pár dolgot mutatni. Próbáld utánam mondani: "Ezennel feloldozlak bűneid alól, Ámen."
A fiatal csodálkozva utána mondja.
- Látod fiam, mennyivel komolyabbnak tűnik ez, mint amikor a térdedet csapkodod, nevetgélsz, és azt mondod: "Nem mondod komolyan! Tényleg? És aztán mit csináltál vele?"

Fickó stoppol, megáll egy apáca. Elindulnak, a fickó csak bámulja az apácát kigúvadt szemekkel. Az apáca végül megkérdi:
- Uram, mi a csudát bámul annyira?
- Hát, tudja, régi vágyam, hogy megcsókoljak egy apácát.
- Elvileg nincs akadálya - mondja az apáca - de nőtlennek kell lenned és katolikusnak.
- Az vagyok, az vagyok - mondja a fickó.
Kiszállnak, a fickó megcsókolja az apácát. Mikor mennek vissza az autóhoz, a fickó elkezd sírni.
- Most meg miért sírsz - kérdi az apáca.
- Vétkeztem - mondja a fickó - nős vagyok és zsidó...
- Annyi baj legyen - így az apáca - én meg Józsi vagyok és jelmezbálba megyek...

betty615

Betty: :lol: :lol: :lol:

királylány

na jóccakát lányok!
Vendég

Jó éjt Milyen :!:

betty615

Onlány:

Kép

Kép

Kép

Kép

betty615

Betty
Jo az uj vonalzid...irigylem a turelmedet :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

8) :wink:

betty615

Kép
lujzedli

Kép

betty615

Kép

betty615

Kép Ő Golyó, a felnőtt kandúrkánk.

Kép Ő pedig Bogyó, a kislány cicuskánk, aki itt épp a gyerek bilijében fekszik :lol:

Kép Itt pedig a kisfiam toloatja egy bevásárlókocsiban. :lol:

Majd receptet is írok a másik topicba, ha lesz egy falatnyi időm. :roll:

Puszi

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Juhééé, váltott a vonalzóm :D , most már szedercsíra állapotú a nem létező babám :P

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

De édes macskuszok!!!

Nálunk szóba sem jöhetne,mert a hapsik erősen macskaszőrallergiásak,a férjem be is fullad tőle sajnos.Pedig a fiam imádja a cicusokat...

Egyszer elmentünk a menhelyre,vittünk nekik cuccokat,és ott bementünk a macska -szobába,szegény férjemnek 5 perc adatott meg,mert iszonyatos viszketésbe kezdett.
Vendég

jó reggelt mindenkinek!

A képeken annyira jót nevettem! Kompenzálta a reggeli fejfájjással ébredésemet. 11re megyek védőnőhöz, de nincs kedvem odamenni. Ha az a fránya mérleg nem lenne.... :roll:
Látom vannak már receptjeink! Majd ha hazajöttem én is teszek fel :)
Anyci, várom/várjuk a recepteket!!!!

Kép
Kép
onlány

szedercsíra :shock:
Nekem sajnos volt egy nagyon rossz élményem a macskákkal és azóta kutyám van :D

Kép
Kép
onlány

kismamijainkkal mi a helyzet? Recon?

Kép
Kép
onlány

Kép

betty615

Sziasztok Lányok!

Megpróbáltam visszaolvasni :lol:
Hétvégén elhozta a férjem a bútort és össze is rakta a picikének, nagyon szép lett!!! Ja és már a babakocsit is elhoztuk ezért nem jöttem, illetve már csak egy gépünk van és nem férek mindig ide :lol:

Remélem jól vagytok Lányok! A receptes topik jó ötlet, nekem nagyon sok receptem van, mert gyűjtögetem állandóan mindenhonnan. :lol: :lol: :lol:

Most is lépek, mert almás sütit csinálok, majd után jövök.

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Akella
majd dobj fel képet a bútorról 8)

EHCS
asszem ma elutalódott a píííz...legalábbis nekem megjött róla az sms... :wink:
Jó a vonalzid...szedercsíra állomány 8)

betty615

Onlány, milyen rossz élmény ért macsekügyben?

Betty, még nem ért ide.

esthajnalcsillag

Akkor majd fog..gondolom van valami átfutási ideje, vagy ilyesmi...
Naon arik a macsekok :!: :wink:

betty615

Bri
hát te :?: :shock: ilyenkor :shock: 8) :lol:

Bár gondolom Puszi miatt (is) jöttél :!: 8)

betty615

Kismamik!
Mizu veletek? Senki nem akar képeket hozni :(

Csillag
Édesek a cicusok.
Nekem hasonló kis vörös kandúrkám volt :), de még nagyon picin elajándékoztam :)

Szóval... pénteken voltam inszemen és megtörtént a beavatkozás, most már csak szűk két hetet kell kibírnom, hogy teszteljek.
A biztonság kedvéért 2010 februárjára kaptam időpontot lombikra is :(, amit már ugye decemberben el kell kezdeni.....

Kép

Kép
princzike

Princzi
reméljük, hogy a lombikra nem kerül már sor :wink:
Drukk :!: ++++++++++++++++++++++++

betty615

Betty
Köszi :), de valamiért az az érzésem, hogy most sem sikerült :(
Nem tudnám megmondani, hogy miért :roll:

Kép

Kép
princzike

Princzi
azért ne gondolj erre, mert akkor bevonzod a rosszat :!:
Töröl :!: :!: 8)

betty615

SZIASZTOK!!!!
Jelentem, jól vagyok...
BOCSIKA,hogy nem írtam, DE olvastam ám :wink: , stikában.
Likémnek sapkát akarok kötni, csak egy baj van, NEM TUDOK.
Így hát kötök, bontok, de akkor is megcsinálom és szép lesz... :roll: , ugye elhiszitek?

PRINCZIKE:Gratulálok a beültetéshez, hidd el, hogy sikerült.
Fő a pozi gondolkodás!
A lombik bizti nem kell februárban...
Jó a receptes topic!
CSILLAG, cicók szépek nagyon, mindegyik.Bár a lány cicu kicsit jobban tecc nekem.

Kép
rozsa1979

Betty
Ok, igyekszem törölni ezt a gondolatot :roll: :? :wink:

Rozsa
Én is szeretném, ha így lenne.... :)
Akkor lehet érdemes benézni a receptes topicra :)

Kép

Kép
princzike

Hali!

Bridget,én voltam érthetetlen :oops: Antibogyó az mi? :oops: Kezdek megint szenilis lenni :shock: Azt nem tudtam hogy nem is szedtél hancurbogyót :oops: Lehet írtad de ilyen szita agyú nő nincs a világon mint én :shock:

Betty,új hónap új lehetőségek :wink:

Princ,csak pozitívan :!: :!: :!: Azért drukkolok hogy ne legyen lombik :!: :!:

Onlány milyen rossz élményed volt macskával?Én is allergiás vagyok rájuk és be is fulladok ha sokáig vagyok olyan helyen ahol macska van,ezért lesz majd kutyánk :wink:

Milyen szijjamijja :lol: :lol:

Csillag édesek a macsekok :wink: :lol: Majd én is rakok be receptet csak össze kell guberálnom a legjobbakat mert annyi van :shock: Jól néz ki a nem létező babád :wink: :lol:

Kép
anyci

Anyci 8)

Azt hittem már ide nem is jössz...everem az orrodat meglásd :!: :lol:

betty615

Sziasztok!

Kész lett a süti vittem anyukáméknak belőle :lol:

Csillag
szépek a cicusok :wink:

Betty ha szépen össze lesz rakva minden, majd akkor rakok fel képet a bútorról.

Princzike mennek a drukk hegyek, remélem én is, hogy most sikerrel jártok! Mi jól vagyunk, növögetünk szépen :wink: Már akkora a hasam, mint aki benyelt egy labdát :lol: :lol: :lol:

A héten vagy a jövőhéten megyünk babamoziba, akkor hozok Nektek gyönyörű képecskéket :wink:

Milyen recepteket szeretnétek (sütemény, főétel), nekem is nagyon sok van, majd rakok fel, nem is győzitek majd nézegetni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Hali!

Köszi a macsekdicsiket, a kandúrcinkról igazán nem sikerült jól a kép, nem egy fotómodell alkat :lol: , és egyébként krémszítnű. Meg nyáron szépen lehullik a nagyon hosszú szőre, így nem látszik rajta annyira, hogy perzsás. Meg mivel kinti macsek, gyakran koszos szegénykém. Tegnap azért sikerült megfürdetnem, hát nem volt odáig érte. :lol: Ma meg a kisasszonyt fürdettem meg, ő sem vízimádó, de ez van. :P

Princz, márpedig sikerült, és kész, punktum! :wink: Miért ajiztad el a cicódat? :roll:

Rózsa, hajrá, kötögess csak, előbb-utóbb sikerül :)

Akella, dobj sok receptet a másikba, várjuk :wink:

Cupp mindenkinek csibék

esthajnalcsillag

Anyci
Antibogyo az antibiotikus felfazasra kaptam es egy hetig szedtem.Es mivel kiol minden bacit ezert nem ngyon akartam kimozdulni.Birkozos bogyot eletemben 1szer szedtem 15-6 evesen 1honapig te tiszta pati lettem tole es abba is hagytam jol teherbe is estem mar abban a honapban :? :oops: Azotase szedtem sohaaa....de most hystero elott a dokim felirta,hogy mehessen a lombik ugye...lenyomja az fsh-em mehet a szuri meg amugy is szoktak lombik elott...szal most szedem 45napja es nincs nagy birkozasi vagyam mostansag :?

Akella
Sziiijaaaa kismami :D Kép

Betty
Igen jottem Puszi miatt de nem sikerult neki sajna :cry: vv eredmenyed meg nincs meg :roll: Miko mesz ma dokihoz :?: Holnap :?: :roll:

Csillag
Cicusok eeedik bar en is allergias vgyok rajuk szeretem oket :D es szep a vonalzid tenyleg hogy valtozik :shock: majd oktoberben en is ilyenre valtok 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
most piri van...úgyhogy jövő hét hétfőn megyek dokkerhez..
Ja, olvastam Puszit én is...szegényke :(
v.v. eredmény is csak hétfőn lesz, mert akkor adja oda...de tuti nincs semmi gond ott 8)

betty615

És én is ilyen vonalzit csinálok majd hamarosan, mint EHCS-é :!: 8)

betty615

Betty,verd csak le nyugodtan az orrom úgy is nagy :lol: :lol:

Bridget,mondom hogy szita agyam van :oops: Antibogyó akkor jó erős lehetett ha így kiütött :? Fogigátlótól azért nem vagy rosszul?Attól elhiszem hogy nincs kedved hancúrozni,sajnos ez egy mellék hatása :?

Akella,szia!Várjuk akkor a baba képeket :D

Ki az a Puszi?

Csillag rakjuk ám a recepteket ezerrel majd :wink:

Kép
anyci

ÉN IS ÉN IS!!!! :lol: :lol:

Kép
anyci

Betty
Tudom mar a masikban irtam is neked,hogy piri monnyon le :twisted: de akkor miert nem 3.nap mesz miert csak hetfon :roll: vgy mert akkorra van konzid :? akkor te is oktoberben kezdessz 8)
jo neked is ilyen lesz meg ahogy latom Anyci is csatlakozik 8) :lol:

Anyci
Nem az hogy kiutott de eleg nyomott voltam :? es hat a birkozas marhara hianyzik :roll: kepzeld el minden este lefekszunk en minden este azt hiszem na majd ma akciozunk...erre semmi kedvem mar majdnem 2hete nem volt :oops: Parom faradt mindig...hol koran kel hol sokaig bentvan...szal o mindig faradt de mindig kiharcoltam a birkozast sot olyan balhekat tudtam csapni :oops: nem hagytam addig aludni mig nem birkoztunk....most ehhez kepest eleg nyugis elete lehet csorikamnak mert nemhogy nem ko vetelodzom de meg az alap sincs meg :oops: Mondtam is neki olyanok vgyunk,mint a nyugdijasok :shock: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci
de lüke vagy :lol: miért lenne nagy az orrod :?: :!:

Puszi a beültis topicból egy csaj, akinek ma volt a lombik utáni v.v.-e, és sajnos nem sikerült...

betty615

Bri
3. nap :?:
Úgy nem tud megvizsgálni...mert most elfoglalta a várat a vörös hadsereg...majd ha elhúznak onnan, és tiszta lesz a terep 8) :lol:

betty615

Bridget,ja így már értem.Csináljatok nyugdíjas szexet :wink: Azért nem lehet így se könnyű,neked a bogyesztól nincs kedved párod fáradt.Nincs kedved csak úgy szexelni?Jövő hónaptól már alap is lesz hozzá!

Betty,jól van na én akkor is nagynak látom az ormányom 8) Így legalább mindenbe beleüthetem :lol: :lol:
Jaj szegény,sajnálom hogy nem sikerült nekik.Ez hányadik lombikjuk volt?

Kép
anyci

Vörös hadsereg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jó vót :lol: :lol:

Kép
anyci

8)

betty615

Most hajtok..

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?