Anita!
Csodallak, hogy ilyen jol birod. Nalunk 8 honapig ment ez, es En valtottam, es mindenkinek jot tett.
Egyreszt kulon szoba. Igy mi nem zavarjuk ot es o sem minket.
Es a legfontosabb. 1 eves gyereknek mar nincs szuksege arra, hogy ejszaka egyen, es foleg nem egy faradt anyukara. Este leteszed, es ha felebred es sir, odamesz hozza, megsimogatod, beszelsz hozza, esetleg visszafekteted, ha felallt, de semmikepp !!!nem veszed ki!!!.
Neked kell kovetkezetesnek lenned. Utana kijosz.
Ha sir, visszamesz 2 - 3 perc mulva, ugyanez. Utana 5 perc mulva, ugyanez.
Addig folytatod igy, amig el nem alszik, novelve az idot.
En nagyon feltem, hogy nagyon fog sirni es sokaig, de az megnyugtatja, hogy bemesz, es latja, hogy nem hagyod el.
Emma hamar megertette, hogy uj helyzet van, es mar masodik nap 7 orat aludt egyben, amit el sem akartam hinni. 5-6 nap mulva pedig beallt 11 orara, ami azota is megmaradt. (Elotte mi sem aludtunk 3 oranal tobbet egyben!!)
Meg a ragofogaknal sem igazan aludt nyugtalanabbul utana, inkabb csak delutan.
Nezd, nalunk ez bevalt, azert ajanlom. Szerintem erdemes megprobalni, mert ez akarmeddig mehet meg igy nalatok.
Egy a fontos, ha raszantad magad, vidd vegig, es mukodni fog.
(Aludj jol gyermekem!)
Tudom, hogy sokan adnak tanacsot, hogy megoldodik magatol, stb. de igazan csak az tudja aterezni a helyzetet, aki ugyanilyen cipoben jart. Es ez a babanak sem jo!!!!, nem csak neked, gondolj erre! Ejszaka egy ilyen idos gyereknek 11 -12 ora alvasra van szuksege.
Na eldugulok,
Mindenkinek koszi a drukkokat,
Kakukk