Szép jó reggelt!!!
Beze,
köszönöm a választ, meglátjuk, hogyan lesz... Neked viszont kívánom, hogy mielőbb spontán légy pocakos!!!! Gyönyörű Lexike!!!!
Rodina,
hogy vagy??? piri odért már végre??? ha mész dokihoz a kaáliba mész vagy a sajáthoz??
Bikfy,
drukkolok, hogy jók legyenek az eredmények!!!! Holnap mész, igaz? Szerintem nyugodtan mondd meg a dokinak, hogy még szeretnél adni egy kis időt a szervezetednek, ezt az évet erre szánod, aztán majd jövőre jelentkezel. Azt hogy mikor meg ne fixáljátok le! Biztos megérti!!!
Ranita, Babicsek,
drukk++++++++++++++++++++++++++++++
Lányok, hogy ti mennyit feküdtetek inszem után
Nekem mindig azt mondta a doki, hogy ez gyakorlatilag ugyanaz, mintha apával sexiztünk volna, akkor sem fekszem napokat utána... Inszem után ott fektetnek fél órát, aztán kész. Mi mindig este még rádolgozunk Apával. Utána már nem, merthogy elvileg a repedés után 6-12 óráig megtermékenyíthető a petesejt, s az is órákig tart, mig a kiskatonák eljutnak a méhbe...
Vius,
remélem ma már látszani fog a kis bébitek!!!!! Gyere majd és hozz képet!!!!
Bumi,
hogy vagy???? Voltál másik dokinál??? Lehet, hülyeség, de egy tüszőrepesztő szuri nem tudna segíteni???
Lucuzs,
sajnálom, hogy nálatok ennyire összetett a dolog, de a lényeg talán tényleg az, hogy most már ismeritek az okot és tudjátok majd kezelni!!!! Drukkolok nektek is!!!!!!!!!!
Linácska,
annyira édesek a gyerkőcök!!!! S hogy neked mennyi energiád van
Milyen adatok is kellenek???
Én 32 éves vagyok, most március óta próbálkozunk, fejér megyében élek, fehérvári kórházba járok a meddőségibe és most volt a 4. inszem.... ha még kell valami, szólj nyugodtan!!!
Mi ma négyre megyünk családostól fogorvoshoz, remléem ott ism inden rendben lesz!!!!!