Szia!
Már azt hittem megharagudtál rám. A Várandóság topicban van egy dohányzás a terhesség alatt című topic. Ott egy kicsit összevitatkoztam egy lánnyal, illetve nem a mondandójával, hanem a stílusával voltak problémáim. Azt gondoltam, olvastad, és te se állsz szóba velem többet
Egyébként igazad van a cigivel kapcsolatban, meg azzal is egyetértek, hogy vagy baba, vagy cigi, de nem vagyunk egyformák. És azt már írtam, hogy én nagyon érzékeny vagyok ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, mindenféle különbözőséget, másságot próbálok tolerálni, ennek még régről van nyomós oka az életemben.
Ez a nyilvános szoptatás is egy érdekes topic, vannak benne szerintem nagyon kulturált hozzászólók és egészen öntörvényűek egyaránt. Például semmi bajom a nyilvános szoptatással, én szoptattam már padon parkban, de ez az étterem nekem egy kicsit erős. Azt gondolom, megért volna a dolog egy kérdést a pincértől, hogy nem tudnának-e valami öltözőhelyiséggel, vagy hasonlóval segíteni. Lehet, hogy az adott esetben ez nem megoldható, akkor persze visszavonom, de egyébként lehet ezt úgyis csinálni, hogy nem is igen látszik, hogy mi is történik valójában. És ez ellen aztán senkinek nem lehet kifogása.
Most, hogy már ketten vannak a gyerkőcök, én is szeretném, ha a mamánál aludnának egyszer-egyszer, de csak akkor, ha a kicsi már nem szopik. Az még legalább fél év. Néha jó lenne a párommal kettesben ébredni az ágyunkban, mert Tami általában 4-5 óra körül jön át hozzánk, a kicsit meg a reggeli szopi után viszem be, 5-6-7 óra, úgyhogy reggel 8-kor már négyen vagyunk, igen szűkösen
.
Magánszervezésben megyünk nyaralni, illetve a szállást lefoglaltuk. Itt az interneten találtam egy olasz utazási irodát és az ő ajánlatuk nagyon tetszett. Aztán rákerestem a szálláshelyre külön és elolvastam a saját honlapjukat is, így sikerült ezt kiválasztanunk. 2 faluval odébb már voltunk 2 éve, és akkor nagyon tetszett. Átmentünk Monacoba, az valami egészen fantasztikus hely. Franciaországban merre lakik a nővéred? Oda ment férjhez? A franciák annyira nacionalisták, például egyáltalán nem akadnak ki, ha valaki beszéli a nyelvüket. Nekik ez tök természetes. Pedig szerintem viszonylag kevesen beszélnek franciául.
Én is szeretném vinni Adriennt úszni. Írnál erről bővebben? Ez csoportos, vagy egyéni foglalkozás? A nagy is velünk lehet, vagy csak zavarna?
Mikor mentek nyaralni?
Üdv Bucska