Új privát üzeneted érkezett!

tudja valaki hogy kell nyitni? Épp most sütöttem piskóta nélküli túrótortát! Kíváncsi vagyok milyen lett!

Kép
Kép
onlány

Szerintem várjuk meg Esthajnal áldását,mégiscsak a neve alatt futna a topik!

(Bridget ma nem fog jönni,a hétvége netmentes náluk :wink: )
Vendég

Sziasztok.

Onlány: igen, férjnél vagyok,2éve, majdnem 6éve vagyunk együtt a párommal. Ez a fiú,akin sokat töröm az agyam,ővele még ifjú titán koromban jártam.9éve kb.
Nem is lenne semmi,ha éppen nem közölte volna velem, hogy sajnálja,amiért férjhez mentem, nem sikerült neki utánam tartós kapcsolatot létesíteni senkivel sem, meg hogy milyen szép vagyok(jót tett az önbizalmamnak,mert az nincsen)...NA BUMM...Ennyi nekem éppen elég is volt. Nem volt sok pasim,jelentős csak 3,ebből egyik a férjem, a másik ez a fickó.
lujzedli

Onlány:
aza exszemmel egy volt osztálytársnőm által ismertem meg, nagyon régen. Helyes fiú volt,már-már zavart,nem értettem,mit akar egy efféle nőtől egy ilyen jóképű fickó. .Szakítani nem szakítottunk,a távolság miatt egyszerűen nem taliztunk többet,aztán volt egy rádiós műsorvezető haverom,akiért rajongtam, és ő felajánlotta, legyek a nője. Közelebb is volt, imponált is a munkája 4évig jártunk. Aztán megismertem a férjem, a pasast meg egyszerűen faképnél hagytam.
lujzedli

Lujzi

Én értelek,de...az esküvőnk után engem is ostromolt ilyen szép szavakkal az expasi (aki óriási szerelem volt,már lassan 20éve tartott,időről időre fellángolva)
Nagyon jólesett,hízelgő volt-de ennyi!!

Ugyanez a pasas még az előző házasságom alatt is megkeresett.Szépeket mondott,elbizonytalanított-mert el tudott...belementem a játszmába,mert éreztem még valamit iránta. Sok évig tartó viszony lett belőle.

Érted mit akarok ezzel mondani?? Ahol rés van,ott tud a múlt szart kavarni,ahol nincs,ott mosolyogsz,megköszönöd a bókot és azt mondod:ezaz!még mindig én kellenék neki,jó csaj vagyok!!
És még ha egy röpke pillanatig bele is gondolsz,mi lett volna,ha...simán visszarázódsz a mába.

Ne kövess el olyan hibát,amit később nehéz helyrehozni.Hogy értsd:nem a megcsalásra gondolok!!! Hanem arra,hogy babát egy stabil kapcsolatba szabad vállalni,oda ahol néhány kedves szó ilyen vihart kavar,talán még nem...(én beleestem ebbe a csapdába)
És bocs az őszinteségért... :roll:
Vendég

Milyen: nem baj, hogy őszinte voltál, és köszönöm.
lujzedli

Lujzi

:) segíteni szeretnék a tapasztalatommal...

Az én fiam így született-sajnos..mármint nem az sajnos,hogy megszületett,hanem hogy "hiánypótlásnak"(bár ezt akkor még nem fogtam fel).
Utána mindketten a gyerek felé fordultunk és máris úgy éreztük,nincs baj.Pedig volt...csak már nem érdekelt...
Vendég

Én hiszem, hogy rendbe jön minden, csak most kisiklott az életem a medréből egy picit, de jó lesz minden. Talán mindent a gyermektelenség okoz, kicsit talán attól félek,mi van, ha a férjem nem képes gyermeket nemzeni és elpocsékolunk minden egyes együttlétet,amia gyermek miatt van...Soka megválaszolatlan kérdés,de ahogy írtam, hiszem, hogy jobb lesz minden.
lujzedli

Hány éves is vagy,Lujzi?És a férjed?
Vendég

én 28, a férjem 33
lujzedli

És el tudnád fogadni,ha nem lehetne közös gyereketek?Mellette maradnál?
Vendég

Onlány
sztem jó ötlet ez a receptes oldal..EHCS-vel majd megbeszéljük, hogy nyisson egyet fölöttünk, vagy alattunk :wink:

Lujzi
én is Milyen álláspontján vagyok....én is úgy gondolkodom erről, mint Ő.

Bri tegnap is bekukkolt, lehet, ma is bekukkant kicsit...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Lujzi, valamikor teszek majd képet a cicáról, tegnap már belekezdtem, csak már nem tudtam befejezni a gyerkőcök miatt, ma még nem volt időm ilyenre.
Nehéz dolog amiről írtál, pasi-ex, stb, de azért el kell mondanom, az élet nem fenékig tejfel, legalábbis a többségünknek, sok-sok megalkuvás és harc, kitartás és türelem, ez mind kell egy kapcsolat megtartásához, legyen az csak egy "járás", élettársi kapcsolat, vagy házasság. Tanácsom annyi ezügyben, hogy mérlegre kell tenni a dolgokat, mi fontos ebben a mostani kapcsolatban, miért nem működött a régi, mert gondolom oka volt a szakításnak, és át kell gondolnod, a mostani párodat el tudod-e képzelni, hogy ne öleljen többet át, stb.

Lányok, szerintem van ilyen receptes topic valahol, ha jól tudom, de jó ötlet. Nyissatok bátran ilyen topicot, csak kérlek, hogy azért ide is írjatok ezután is!!! Köszi

pusz

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Milyen: nem tudom, ebbe nem gondoltam bele. Ha miattam nem lehetne gyerek,akkor biztosan. Ha őmiatta nem tudom,max.fogadunk örökbe
lujzedli

Akkor másként kérdezem:szeretitek egymást annyira,hogy kibírná a kapcsolat?? Szeretitek egymást- egymásért?

Azért kérdeztem,mert én nemrég megkérdeztem a férjem,ha nem lesz közös gyerekünk,akkor mi lesz...?Mert ugye nálunk bennem van a bibi...és a férjem még nagyon fiatal,nekem meg csak pár évem van szülni....És azt mondta,hogy nem a közös gyerek érdekében van velem,hanem mert engem szeret,és ha nem lesz közös,akkor élünk tovább hármasban boldogan!!!

(sírtam az örömtől...)
Vendég

a férjem is biztos ugyanezt mondaná,amit a te párod, de én addig nem tartom az életemet teljesnek,amíg nem lesz gyerekem,nem tudom,hogy kibírná-e a kapcsolatunk?
lujzedli

Lányok,akkor szavazzuk meg mi legyen a receptes topik címe!!!
Aztán Csillag majd jól megnyitja!! :lol:
Vendég

Lujzi

Értelek...
És még kérdezek majd ilyen okosságokat,hátha segít előremozdulni!! :shock: :lol:
Vendég

jó,kérdezz,nyugodtan
lujzedli

[quote="esthajnalcsillag"]
írta:
esthajnalcsillag.... sok-sok megalkuvás és harc, kitartás és türelem, ez mind kell egy kapcsolat megtartásához, legyen az csak egy "járás", élettársi kapcsolat, vagy házasság. Tanácsom annyi ezügyben, hogy mérlegre kell tenni a dolgokat, mi fontos ebben a mostani kapcsolatban, miért nem működött a régi, mert gondolom oka volt a szakításnak, és át kell gondolnod, a mostani párodat el tudod-e képzelni, hogy ne öleljen többet át, stb.

EHCS

Az elejével egyetértek!
De szerintem pont azt kellene mérlegre tenni,hogy a mostani miért nem működik,legalábbis miért nem úgy működik,hogy egy ilyen kósza,elvarratlan szál ne tudjon bekavarni.....
Vendég

csajok,ezen most kár is gondolkozni, szerintem minden ember máshogy éli meg ezeket a dolgokat. Nem hagynám el a férjemet, mert szeretem, és csak a szám nagy, agyban megfordulnak a dolgok,de a tettek mezejére nem lépnék.
lujzedli

Lujzi
En is irtam neked a masik oldalon :roll:

Milyen
Te mindig akkor vgy mikor en nem :twisted: mns-en jovoheten elkaplak :wink:

Csillag
Nana,hogy jovunk a masik topik csk a receptekre lesz(gondolom en ez a cel :lol: )

Betty
Nana,hogy ma is bekukucs 8) :lol:
Koszonom a tekiket mentettem 8)

Onlany
Nem hiszem,hogy kimegyek az expora :roll: nekem az meg olyan tavoli dolognak tunik,hogy en babaruhakat meg dolgokat nezegessek :roll: :? De kozel lakom meg akar ki is ugorhatok :wink:

Anyci
Fuu mar nem is tudom mit irtal :roll: :oops: Jaaah szal melyik gyogyoban van hormon :shock: ezt most nem ertem :oops: A antibogyotol vgyok nem tul jol mert jo eros...a fogigatlotol meg nem voltam elszokva mert sosem szedtem :oops: Igen tisztara felporogtek az esemenyek...koltozes,irany haza,babasodas irany vissza... :lol: Betty-vel is ezert nehez a talalkozas :( Lanyodnak jo koncenrtezest en nem vgyok oda a japo csapatokert...1-2szam ok 1-2csapattol de annyi :roll: :lol:

Ti most receptes topikot akartok nyitni?Ahova csak recept megy ugye? :roll: Hat mindenkepp ugy kell kezdodjon ahogy ez a topik hogyha azt akarjuk,hogy ez ala keruljon be pont :? de az egesz cim szerintem hosszu es felrevezeto is :roll: en talan igy oldanam meg:

! LH ovulációs receptjei :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali :!:

Sztem ha ! EHCS receptjei ! lennének, akkor az lenne a legfelső topic nem?
Valahogy pont ez fölé, vagy alá kéne rakni...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bridget: olvastam a tiédet is
lujzedli

! Lh-s csajszik receptjei :roll:
Amúgy Lujzi, arra nagyon figyelj szerintem, hogy a párod lehetőleg ne érzékeljen ebből semmit, mert annál rosszabb nincs. Én is azt írtam az elején , hogy mérlegelni kell!!! Szereted-e annyira a jelenlegi párod, hogy mindenáron kitarts mellette? Ha igen, akkor szerintem a másikkal felesleges tartani a kapcsolatot :wink:
Bri, remélem sikerrel jártok itthon :wink: Nagyon drukkolok nektek! Én már Liza esküvőjét tervezem -kis túúlzással- :wink:
Betty, rakj valami jó pofa képet fel léééccci mert a hangulatom nem az igazi :(
EHCs, majd képet kérünk a cicről
HOGY KELL TOPICOT NYITNI?

Kép
Kép
onlány

Milyen, kissé fáradtka vagyok, de ha jól értem akkor volt egy futó kapcsolatod az exed mellett és lett belőle baba?

Kép
Kép
onlány

Lujzi
jó az új avatarod :!: :lol:

betty615

Ez lesz a jóóó :!: :wink:

betty615

Gyerünk lányok címeket kreálni!

Kép
Kép
onlány

Kép

betty615

mármint amit én adtam címet, Betty?

Kép
Kép
onlány

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hehehe, valami ilyesmire gondoltam :shock: :wink:

Kép
Kép
onlány

juj elfelejtettem ennek a gyüminek a nevét :shock: , de nagyon ennék most ilyet :P

Kép
Kép
onlány

Betty, Bri azt írta, hogy a vonalzód az éjszakát és a nappalt is mutatja, hát nemtom én mindig éjjelt látok

Kép
Kép
onlány

na jól van, lelövöm magam. Még a végén velem lenne tele az oldal :oops:

Kép
Kép
onlány

Onlány

Hát roppant kreatív vagy,de ilyet nem írtam....volt egy exférjem,tőle egy gyerek,majd pár évre rá belépett egy másik pasi-párhuzamosan(ő egy régi-első szerelem volt)

Ehhez mit szóltok:

Esthajnalcsillag-klán receptjei???
Vendég

köszi,gondoltam jó lesz ez, utal a munkámra. Holnap meló, :? :shock:
lujzedli

Bevallom,én rossz szakács vagyok,illetve ez talán nem is jó kifejezés,inkább talán az,hogy kezdő vagyok.
lujzedli

Milyen ez nem kreatívság volt részemről, hanem csak nem értemség :wink:

Kép
Kép
onlány

Nos, akkor a következők vannak EDDIG!:
! EHCS receptjei !
! Lh-s csajszik receptjei
Esthajnalcsillag-klán receptjei
:D :D :D

Kép
Kép
onlány

ha jól olvastam, több nem volt (hulla fáradt kismami olvasta végig....)

Kép
Kép
onlány

Sziasztok, hát bocsi, de szemtelen módon nyitottam nektek egy receptes topicot :oops: Sajna nem került pont fölénk vagy alánk, 7-tel lejjebb található. Ha nem felel meg nektek, ne hari, akkor majd kitöröltetem. :P

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

sasolom

Kép
Kép
onlány

jóóóóóó! lényegretörő!

Kép
Kép
onlány

:D

esthajnalcsillag

Csillag

Tök jó!!!! :lol:
Vendég

EHCS
nekem is tecccik naon :!:

betty615

Betty a csiguszod honnan való????

Kép
Kép
onlány

Húúú valami gif oldalon találtam, nemtom hol :oops:

De láttam több oldalon ezt :!:
Van még egy, ami mosolyog is, ezt kéne megtalálnom, és felraknom, mert ez a kép nem valami jó minőségileg...de ez legalább mosolyog.
Mutizom:

Kép

betty615

ezeknek mi a hivatalos nevük? Mint vannak a smile-k :roll:

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?