Sziasztok!
Na, megjöttem az Istenhegyiről. Először is marha mákom volt, mert miközben a doki UH-zott, felhivták, hogy menjen be a kh-ba, mert szül az egyik páciens 8gondolom magán és gondolom nagyon sürgős lehetett, mert mikor végeztünk, megint rácsörögtek, hogy hol van már)
Na, megint kifogtam a Gasztonyit. Jót röhögcséltünk az elején, de aztán hozta a szokásos formáját.
Sztori: aszisztens bekisér, mutatja az "ágyat", ahol pakolhatok. Én veszem le a gatyámat (gondoltam, a Fehérvári úton is csináltak hüvelyit is, hátha itt is), néz rám a doki, elképedve kérdezi:
-Mit csinál? Elég csak pocakot szabaddá tenni.
Én:
-jaaaa, ha nincs rá igény...
Doki röhög:-
Ezek a mai fiatalok Rögtön vetkőznek. (nézi az uh-t)
Látja, meg is van az eredménye.
Első baba?
Én:
-Nem, a 3.
Doki: -Na, látja, plááááne.
És innentől nem szólt egy mukkot se. Jó, gondoltam, alaposan megvizsgálja. Mikor jó sok minden lemért, mondtam neki, hogy múlt héten véreztem, és a kh-ban hematómát találtak, vessen rá egy pillantást, legyen szíves. Na, ezt sztem szó szerint értette, és gondolom, csak pillantást vetett rá, mert semmit nem mondott (gondoltam, majd leirja a papirra, hát semmi. Se azt, hogy ott van, se azt, hogy nincs, hogy mekkora vagy izé. Jó, nyilván nem ezért mentem, én ugye csak a down szűrésért fizettem, dehát akkor is.) Vége felé kérdeztem, hogy tudom, hogy még korai, de esetleg látszik, hogy fiú vagy lány? Nem mond semmit. Befejezi az uh-t, mosolyog:
gyerek lesz. Hjaaaa, hát ennek igazán örülök, jó hogy nem kiskutya, vagy aranyhörcsög. de ezt már nem mondtam neki. Kaptam képet (és nem 3d-s, pedig Csongival legalább pár pillanatig átkapcsolt) cd-t, papirt az adatokkal és elbúcsúztunk.
A vérvétel eredményei nagyon jók, mind valami tizenezres arányszám, abszolút negatív az eredmény.
Közben új fiúnév merült fel, mert a Zuram szerint a Nimród nagyon komoly. Javasolta a Gellértet, ami tetszene is, de nem nagyon lehet becézni. Még vívódok...
Tábli: most nem tudom,
angiet kivegyem? Mert nagyon elbúcsúzott, ha jó értettem.
Varrósok: én tavaly sok rövidgatyámat átalakítottam pocakossá, 2 technika is van, vagy csak az elejét vágod ki félkörívben (egy nagyon vékony kalapgumi sztem igy is jó, ha van benne, mert tapasztalataim szerint az összes lecsúszott enélkül) Vagy az egész tetejét levágod, és körben varrsz rá pamutot, én pl vettem olcsóé passzé anyagot, ami eleve 30-40 cm széles (jól nyúlik), és ezt nem is kell nagyon szabogatni, csak odailleszted és körbevarrod. (nem tudom normálisan elmagyarázni, fotózom, ha érdekel valakit) Most az én varrógépem is bekrepált, anyum elhozta az övét, de rájöttem, hogy kb fél éve selejteztem le a kihizott farosaimat a Vöröskeresztnek, na, ezeket most pont jó lett volna átalakitani... hát igy jártam...
Honeymoon
chlamidiával eddig nem volt közünk egymáshoz, így nem tudok mit mondani... Neten találtál valamit róla?
Andrea
Hűűű, remélem, nincs gond. Azért ez nagyon nagy felelőtlenség, ha valaki nem oltatja a kutyáját...
Na, balra el...