JÓ reggel!
Beze
Hát persze, hgoy csatlakozhatsz! Mindig örülünk az új tagoknak!
A kislányodhoz nagyon gratulálok! Nagyon helyes, szép kislány!
7 hónapos létére nagyon ügyes!
Én többnek gondoltam.
A képeknek meg mindig örülönk! Szeretjük a képeket! Úgyhogy nyugodtan tegyél majd!
Látom te is PCOS-es vagy. Nálam is ez a baj. Szedsz valamit? Mikor derült ki? Én metformint szedek, már 4 hónapja. Ráadásúl a mensimmel is gond volt. Erre is 4 hónapig szedtem gyógyszert. A páromnál is volt baj, majd jövő héten lesz meg a legújjabb eredménye.
Zsu
Na mostmár azt is tudom, mi a flowmetria.
Köszi.
Akkor Bence majd születése után is frontérzékeny lesz?
Ezekre e görcsökre, keményedésekre van valami megoldás?
A babakocsihoz nagyon jó áron jutottatok hozzá!
Nócika
Nagyon sjanálom, hogy Regit már ennyire nyúzzák a dokik Most a szemecskéjével van gebasz? Na a lényeg az, hogy legalább kiderült, és majd meggyógyítják. Csak mint anyuka, tudom, hogy aggódsz érte, és félted, meg rossz nézni, hogy mit csinálnak vele.
Fürtöske
Nem vagyok én elveszve.
Legalábbis igyekszem
A fiad hétről-hétre nagyonbb.
Micsoda kis kópé.
Gondolom nem győzöl utána szaladni.
Kitty
Mi még nem fűzzük a paprikát. Legalábbis Mami nem szólt, hogy menjek segíteni. Egyébként van egy hatalmas terület takarmáynkukorica, meg van jó nagy konyhakert is. Azt majd fel kell készíteni télire. Tele van virággal, a hagymákat is ki kell belőle szedni. Ilyen melók vannak.
Meg most újjították fel a tanya épületet. Fürdőt csináltak, bevezették az áramot. Van mit csinálni.
Ki kell takarítani.
Párod mikor ért haza?ez Murphy törvénye, hogy mindig a legrosszabbkor romlik el a járgány!
Mára jó munkát nektek! Hol, milyen szőlőt szedtek?
Bridget
Jó volt ujra dumcsizni egy "kicsit".
elég rövidre lesz szabva a költözés után az időd. Épp elég lesz elpakolni.
Igen a 2. szuris hónapunk. De nekem már most elegem van.
Előbb -utóbb majd összejön, csak ahogy te is írtad, a várakozás a rosz.
A blogodban meg hamarosan nézzük majd a kis manócskád képeit!
Ez a 20 perc együttlétután, akkor már nem érvényes? Szóval hiába van 20 perc, nem ér semnit? Én nem is tudom hol olvastam, valahol egy doki írta.
Várom a képeket az új lakásról. Bizotsan jól fogod magad érezni azért ott is!
A játszóteres képeket persze, hogy néztem.
Nekem egyből a Guliver, meg a törpék, meg a hüvelyk Matyi és ilyenk jutottak eszembe.
Nagyon édes.
Enis
Na, most már jól belekeveredtél ebbe a barátnős dologba. A bartánődtől nemvolt szép, hgoy téged okol. Te csk aggódtál érte. Na mindegy. Ez van.
A bartánőd húgának nagy nagy gratula a babához! Nem semmi, hgoy már most ennyire aktív.
Pedig állítólag a császárral nagyon meg szoktak szenvedni.
Enis, ha nem is írsz név szerint, akkor is örülünk neked!
Legalább tudjuk, hogy jól vagy!
Kati
Nem tudom megnyitni a blogodat!
Jajj, de közben sikerült! Csak a baj vele, hogy a hu után került a vessző, és nem akarta megnyitni.
De aztán felfedeztem a hibát.
Ha tudod, javítsd ki! Lilla nagyon kis aranyos.
Persze Leventéről sem feledkezünk meg!
nagony fess fiatalember.
Tök jó volt elolvasni a naplódat. Igaz, még nem olvastam végig, de meg fogom tenni.
Te egyébként mennyi metformnt szedtél? Mostmár egyébként lehet pcora is kiírni. Nem rég fogadták el törvényileg. Én nem fogyok tőle. Nem tudom miért. Te mennyi idő utn kezdtél el fogyni? Fogyókúráztál is?