Új privát üzeneted érkezett!

Nna meg nekem is :!: 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

TETŰŰŰ :!: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

te kis tetuhabzsolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dejo en meg lapalja lettem 8) Jol teleirkaltuk magunkkal azt az oldalt :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

De jóó lett az új vonalzid :!: :wink:

betty615

De hát nem baj....azéé van :!: :lol:

betty615

Koszi mar multkor is akartam tenni de aztan megsem :oops: valahogy annyira nem passzol a tobbi utan :? de megiscsak csinaltam mert meg tuti csomoszor megkerdik majd mikor koltozunk 8) :lol:

Marmint a laptetu van azee :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Neem, a felület, amire írni lehet 8) :lol:

betty615

Jah kepzeld eszrevettem am,hogy a hosszu vonalzid ami nem vonalzi...szal,hogy egyszer nappalt mutat egyszer meg ejszakat es igy valtakozik...de csak mikor rajovok az oldalra....aztan marad ejszaka :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Téllleg :?: :shock: Nem mondod :!: :lol: (csak poén volt)
Ezért is tetszett meg...mert 4-szer váltakozik, utána meg éjszaka marad.

betty615

Lépek mára...további szép estét :!:

Kép

Kép

betty615

A kovetkezo jovonek

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt csajok!

Én ma teljesen egyedül vagyok, úgyhogy ráérek.
Bridget,Betty: tegnap jól elvoltatok:-)
lujzedli

Én is itten vagyok...amíg Api enged :oops: :lol:

Kép

Kép

betty615

Szia Betty:elmeséltem Apának a laptetűs sztoridat a wc papírral, jót nevetett,azt mondta, energikus lehet a párod, ha már kora reggel ilyeneken jár az agya :D
lujzedli

Kép
lujzedli

:lol: Az a sztori tényleg jó volt...de hogy hogy jutott ez eszébe :?: :!: :lol:

betty615

Kép

Ezt mindannyiotoknak küldöm,és nagyon szeretlek titeket.
lujzedli

Gondolom azért, mert te is szoktál mesélni rólunk a párodnak.
Én legalábbis szoktam, persze nem mindent, csak a neveket. Amióta kaptam egy netbookot,azóta egy csomó titkom lehet előtte,és ezt nagyon élvezem. Ma tök egyedül vagyok,párom dolgozik, én nem,és tök uncsi minden..... :shock:
lujzedli

Jaaaj, de szép, köszönjük szépen....le is mentettem :wink:

betty615

Nagyon szívesen.
Ti mindig raktok be szép képeket, én sohasem, most van időm, ezért most raktam be egyet nektek.
lujzedli

Persze, hogy szoktam neki mesélni rólatok, mindenkiről...valamikor ide jön mellém, és Ő is olvassa.
Anyum is általában olvas minket, amikor dolgozik... :wink:

betty615

Párom az már mindig kérdezi,hogy írtam-e a barátnőimnek? :)
Sajna nem voltam jó passzban az elmúlt időben, ezért nem jöttem, de mindig olvastalak titeket. Ne haragudj érte te sem, nehéz idő volt,de azt hiszem már túl vagyok rajta.
lujzedli

Lujzi
nincs semmi probléma...mindenkinek vannak rossz periódusai...
Egyáltalán nem haragszunk...most már legalább leszel ezentúl, ennek örülök nagyon :!: :wink:

betty615

Most lépek picit, majd még jövök később...van még pár dolgom itthon amit meg kell csinálni :roll:

betty615

Igen, leszek.
Most nosztalgiázom, 90-es évek zenéit hallgatom. Juj,de jók...
Szoktam azon meregeni,bár nem szabad a múlton rágódni,de mi van,ha csak egy picit máshogy élek.
Azért gyötrődöm, mert a múltam egy rész ismét részese lett az életemnek és a mindennapjaim a nosztalgiázással telnek. Bárcsak túl tudnám magam tenni rajta :?
lujzedli

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lujzedli 2009.09.19 13:54-kor.
lujzedli

Kép

Totyi nyuszim egész délután aludt. Okosan, csendben a ketrecéhez lopóztam, mindig le szoktam fényképezni,amikor alszik, olyan cuki. Most viszont meghallotta,ahogy odamentem,és a fenti képet sikerült készítenem. Látszik a fején,hogy felriadt.
lujzedli

Hallali!

Mivel már nem emlékszem, mi is szerepel az előző oldalon, így bocsi, de nem tudok azokra reagálni :mrgreen:

Igazából csak puszit jöttem dobni a nózitokra :wink:

Mindenkinek szép napot!

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Minimum 30 db tesztcsík rendelése esetén 100 Ft/db, minimum 50 db tesztcsík rendelésekor 90 Ft/db kedvezményes áron vásárolhatsz tőlem!

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.

Lujzi, édibédi ez a meglepett nyuszkó :)

Elárulom, nekünk most egy kis fehér perzsánk van, nemrég vettük a fiúhoz, Golyónak és Bogyónak hívják őket. Bogyó egy veszett nagy rosszcsont kisasszony. :D

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Még 2 nap, és váltania kell a vonalzómnak, hű, alig várom.. :shock:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag: rakj már majd egy képet fel,légyszi.
lujzedli

Nagyon el vagytok hallgatva...

betty615

Csak beugrottam netmentes hetvegenk van :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali Bri :!:

Kép

betty615

Lujzi, miről tegyek képet? :o

esthajnalcsillag

"Elárulom, nekünk most egy kis fehér perzsánk van, nemrég vettük a fiúhoz, Golyónak és Bogyónak hívják őket. Bogyó egy veszett nagy rosszcsont kisasszony. "

Erre gondoltam kép gyanánt.
lujzedli

Kép

Kép

betty615

Egy férfi szívet tépő története az eutanáziáról

Tegnap este a feleségem és én a szalonban üldögéltünk és az élet dolgairól beszélgettünk. A halálról is. Azt mondtam neki: " Drágám, soha ne engedd meg, h vegetatív állapotban éljek, gépektől és folyadékokkal teli üvegektől való függésben... ha látsz ilyen állapotban, kérlek húzd ki az engem életben tartó berendezéseket az áramból, mert akkor inkább meg szeretnék halni!"
Erre ő felállt olyan arccal, ami mély csodálatot tükrözött... és a dög kihúzta a tv-t, számítógépet, i-podot, mobilt... és elvette a sörömet!!!
A kurva anyját...
... majdnem meghaltam!!!

Házaspár utazik haza az esőben. Ahogy mennek egyszer csak a férj meglát egy nagy békát az út közepén. Kiszáll a kocsiból, és átviszi a békát az úton, mire az megszólal:

- Amiért ilyen rendes voltál velem, teljesítem 1 kívánságod!

- Hát ott van a csomagtartóban az öreg kutyám, sajnos megdöglött, nem tudnád újraéleszteni?

- Kinyitják a csomagtartót, megszólal a béka:

- Ezt nem tudom teljesíteni, tehetek valami mást érted?

- Hát a feleségem öreg is csúnya is nem tudnád megszépíteni? Ott ül az első ülésen.

- Kinyitják az első ajtót, a béka gondolkodik, majd megszólal:

- Megnézhetem a kutyát még egyszer?
Vendég

Jó hétvégét mindenkinek! :wink:
Vendég

Milyen
A vicc ngyon jo volt :lol: :lol:

Lujzi
Neha en is elmelazok rajta mi lett volna ha foleg mert akkor mar lenne egy 15eves fiam :roll: aztan a 2.jelolttol akitol elment a baba pl ha megmaradt volna akkor mi lett volna :roll: ilyenek :? De persze tudom minden valamiert tortenik :roll: most nem ulnek itt a mostani tunder parommal :roll: Es nem hiszem,hogy azokkal a fiukkal lennek :roll: es hogy az eletem milyen lenne haat azt sem tudom :?

Mondjuk nalad mas mert a multad bejott az eletedbe...ha ekkora hatassal van rad lehet nem veleteln :roll: De akkor miert is mentel ferjhez a mostani parodhoz? :shock: Csak ereztel valami eroset vgy nem...

Csillag
Elozo oldalon csak mi csacsogtunk bettyvel semmi extrarol nem maradtal le :oops: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen
jók a vitzek :lol: :lol:

Bri
Találtam neked megint valamit
Kép :lol: :lol:

Lujzi
én eddig szinte csak hüle palikat tudtam kifogni, úgyhogy eszembe sem jut velük nosztalgiázni... :roll:
Nem tudom ez milyen érzés, ami benned van, erős, vagy nem annyira...

betty615

Kép

betty615

Sziasztok!

Élek csak ez a hetem kissé hosszúra sikerült és hulla voltam :? Pénteken szombaton a döglött lajhár is hiperaktív volt hozzám képest :? :shock:

Melike,nem is szeretnék előbb tesztelni mert múlt hónapból okultam és megvárom a nem megjövő menzim :wink:

Bridget,nem is baj ha nincs kedved néha kimozdulni,a bogyótól lehet azért vagy rosszul mert elszokott a szervezeted tőle és azért ebben még is csak hormon van,no meg lehet ez nem is jó neked.Hú nem soká költöztök :shock: Meg aztán jössz haza is!!!!!Kár hogy nem tudok veled találkozni :( Messzi van Pest és kissé költséges lenne most nekem felmenni.A lányom az megy október elsején koncertre oda,mert jön egy Japo banda ide Mo-ra :D

Betty,szijja csáje :wink: Szuper a vonalzód!!!

Milyen ez naon jó vót :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag hamarosan vált a vonalzid?Kíváncsi vagyok milyen lesz :wink: Ha nálunk aktuális lesz akkor tuti ilyet rakok fel én is :wink:

Többieknek puszi!!!!

Kép
anyci

Helló!

Igyekeztem követni a rengeteg írást,de nézzétek el,ha nem mindenre tudok reagálni!

Bridget

Mingyá itthon leszel!!! (a blogod azé olvasom)Jövök majd msn-re is,csak a héten nem volt túl sok időm!!

Betty

Vitz??Nincs??

Anyci

Rég láttalak,puszi Neked is!

Esthajnal

Téged már leszúrtalak,amiért fel akartad adni!! :wink:

Princzi

Remélem jól drukkoltam Nektek!!!+++++++++

Lujzika

Édes a nyuszkó!!Próbáld a helyére tenni a dolgokat,mert így nagyon nem lesz jó...tapasztalatból mondom... :roll:
Panny

Csíkok??Hányan vannak?? :wink:

A POCAKOSOK növekedjenek,a kisbabákhoz pedig így ismeretlenül is gratulálok!!

Zsuzska

Te pedig gyógyulj!!

Királylányka boldog névnapot utólag is!!

Kriszta puszi Neked is!!
AKit kihagytam jelentkezzen léccilécci!! :D
Vendég

sziasztok!

Lujzi, te férjnél vagy? Mesélnél a korábbi és mostani kapcsolatodról? Miért ért véget hogyan, leendővel hogy találkoztál, stb. Nem lehet könnyű most neked, de tudod, ha el tud bizonytalanítani, akkor valószínű erős érzelmek fűznek még hozzá. Mérlegelni kell!

Bri, hajrá költözés :wink: Kimész a babaexpora?
Panny???
Királylány, utolag is boldog nevednapját!

Hú, amióta terhes vagyok azóta non stop olyan fincsiket rittyentek, hogy csak na! Mindig is szerettem főzni, de nem tettem mindennap! De most! Huh és azt vettem észre, hogy a savanya dolgok és a pari nem igazán bejövősek :shock: pedig Lizával az volt. Máson nem is éltem csak ezen! :roll:
Lenne egy ötletem... Ha benne lennétek, nyithatnák egy receptes topicot is pl lh-s Esthajnalcsillag topicjának receptjei, vagy valami. Mindig nézegetem Bri blogjában a kajcsikat és olyanokat is szeretnék gyártani, de nem tudom milyen alapanyag kell hozzá, vagy japó kajcsit :roll: Szerintetek?

Kép
Kép
onlány

Onlány szia!Japo kaja ügyben lányomat megtudom kérdezni mert valahonnan ő is úgy töltött le egy csomót.De lehet Bri be előz :wink:

Dia utólagBOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kriszta szia,téged is üdvözöllek!

Szija milyen!!!! :lol: :lol:

Kép
anyci

Onlány

Jó ötlet szerintem a receptes topik!!!

Többiek mit szóltok??
Vendég

Én benne vagyok! :D

Kép
anyci

Lujzi

Ennyire nem hagy nyugodni a múlt...?Az nem jó,mert azt jelenti,rés van a mostani kapcsolatodban és/vagy elvarratlan szálak...
Vendég

Remélem a többiek is benne lesznek! Jaj de jó lenne!
Any, jöhet!!! Szerintem Bri még szunyál :D

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?