Melike,
Nekem az elején egyáltalán nem volt hányingerem, az 5. és 6. héten talán 1-2x hánytam, meg olyan más volt minden. De ha jól emlékszem, a 'vicces' része pontosan a 7. hét elején jött, és tartott a 10-11. hétig (na erre jó a blog, utána lehet nézni, mi hogy volt, mert már most nem emlékszem egy csomó mindenre! ).
A cicifájás is hamar elmúlt nekem, talán 6. hét környékén, és igazából most egy hete kezdett el megint fájni, meg nagyot nőni, de úgy, hogy néha aludni alig tudok (Moncsi, Chilke, ezzel ti is így vagytok?)
Chilike,
Én cukrot egyáltalán nem használok, korábban valamilyen édesítőszert használtam, bár igazából azt sem sokat, mivel én szinte semmit nem eszem/iszom édesen. PL. teát/kávét üresen vagy mézzel, sütiket elég ritkán eszem, a 'normál' kajákat meg én sosem curkozom (pl. zöldborsófőzelék). Most picit úgy éreztem, hogy megfáztam, és mézes teát ittam- a méz is hízlal, de ilyen szempontból nem érdekel, mert kicsit a mennyiség, a torkomnak meg kellett. A múltkor csináltam muffint, abban az a nagyon sötét fajta nádcukor volt, ami már tényleg szinte fekete.
Édes vagy, de nem vagyok huszonéves: pont most voltam 31. De ettől függetlenül, az ICSI miatt kellett volna az amnio. Apánknak megmutattam a kombinált teszt eredményét, és nem is próbált meg minket rábeszélni azután az amniora, mondjuk elég határozottan mondtam, hogy nem.
A következő lépések: most sokminden lesz, szerdán Apánk (reménykedem benne, hogy megtudjuk a nemét...), aztán 2 hét múlva AFP, rá két hétre meg a genetikai UH. Mi mindent az Istenhegyin csináltatunk (AFP, genetikai UH).
Moncsim,
Aranyos vagy, ahogy leírtál engem Melinek
Azért amióta találkoztunk, sajnos rámjött 1-2 (na jó, asszem 5) kiló, de még így sem vészes a helyzet
Vitamin-téma: én femibion 400-at szedek, és egyáltalán meg sem említette Apánk, hogy nem minden nap kéne szednem...
Nekem vasat sem kell szednem, mondjuk jó magas volt a vérvételen a vas értékem, ezt csak akkor mondja, ha alacsony valakinek?
Jó, hogy benthagytad a freudi elszólásodat, na abban tényleg biztos vagyok, hogy Te nagyon jó anyuka leszel. Ráadásul te azért tudod már, hogy ez mit jelent, olyan sok gyerekkel, családdal találkozol...Nekem ez teljesen új lesz, én nem tudom hogy kell bánni egy babával. Tudom persze, hogy ösztönből jön, és nem is szeretném ezt túldimenzionálni, de azért jó lenne valami kapaszkodó...
Érdekes amit írsz, a gyerekkel szembeni elvárásokról... egyrészt ezt én gyerekként eléggé megtapasztaltam (én voltam az a gyerek, akinek minden nap volt különórája, mert ugye zongora, furulya, szolfézs meg sport nélkül nem gyerek a gyerek), illetve érdekes módon a kutyával is ezt rontottuk el, hogy mivel a világ legintelligensebb fajtája, túl sok elvárásunk volt, túl korán....illetve főleg a páromnak sajnos
Hú mostanában dől belőlem a szó, bocsánat!!!!!