Én is jelen, persze egykezesen
Angel!
Azannya... enyégyerek ennyire tutira nem nyomja fel magát, Diót ezennel átkeresztelem Xénára
Boldog névnapot kívánunk mi is!!
Mei tai-t viszem majd szombatot, kipróbáljátok, ok? Feltéve, ha megérkezik addigra, amiben erősen bízom.
Rani!
Örülök, hogy minden rendben volt uhun
18.-ik hetin a drnőnél Zé már annyira pasi volt, hogy nagyon
Timi!
Szuper, hogy minden megvan, jól tetted, hogy nem halogattad
Levegőzés:
Mi nem feltétlen megyünk mindennap, néha egyszerűen nem jön össze. Plusz én szar időben sem szoktam. Máskor meg kinn vagyunk egész nap. Én nem tartom ezt szentírásnak, hogy menni kell. És bevallom őszintén, én igazából
"társasági sétálós" vagyok, egyedül uncsi
De ált. van társaságom, szóval sokat megyünk.
Till!
És Vackorral lement a hasad??
Pálgi!
Klassz, hogy minden ok, vigyázz azért Hármaskára
Nyuszi!
Passz, én ilyet még nem tapasztaltam, de én még sosem láttam hogy, milyen intenzitással jön ki a tej a mellemből
Ha mindketten csinálják tuti nem szopisztrájk, vagy gondolod már összebeszélnek?
Cumiról: Én benne lettem volna, ha kell neki, kaptunk párat, néha kicsit cumizgatta, de mindig kiköpte, mire rájött hogy átverés. Ujját sem szopja. Csak engem
Pedig benne lennék valami cicipótlékban
Szöcsi!
Jobbulást!
Ha mi lakótelepen laknánk, én is biztos többet mennék egyedül, de itt max. a kutyák ugatnak meg
Én is etetek mindkettőből, kiv. hajnalban, meg amíg együtt alszunk, akkor felváltva.
Tőlünk is megkérdezik néha, hogy fiú vagy lány, pedig szerintem annyira pasis, plusz persze a körítés is, ruha, kocsi etc.
Mondjuk magamból kiindulva én sem tudom megállapítani néha, de akkor sem kérdezek rá, hanem próbálom valahogy megfejteni....