Sziasztok!
Hatalmas gratula az új babához, s minden gömbölyödő pocakhoz!
Nem tudom, hogy mennyire járok jó helyen a kérdésemmel, azt látom, hogy mindenki átélte már legalább egyszer azt a szörnyűséget, amit ma én hallottam,hogy nincs senki a petzsákban
Igazándiból azt szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan köztetek, akinek nem javasolt a doki műtétet, arra hivatkozva, hogy még kicsi, s egy nagyobb vérzés keretén belül el kell menjen magától. Persze visszarendelt két hét múlva kontrollra, s mondta, hogy hívjam, ha úgy gondolom, hogy baj van (nagyon-nagyon vérzek, vagy két napnál hosszabb a nagyon vérzés
Bízom a dokimban, de olvasgatok, s már nem vagyok biztos semmiben sem
Rövid történet: negyedik terhesség (első méhenkívüli, második: 16 és fél éves Kristóf
haramadik: majdnem két éves Marci
, s most ez lett volna (volt) a negyedik.....mai nappal 8+2 lennék, s nem volt mérhető embrió a pocimban. ez már a harmadik UH volt, az elsőn (5+2 hetesen)5mm-es petezsák, nem láttunk benne semmit, másodikon (7+2 hetesen) valamit mért a doki a 8,4 mm-es petezsákban, de én már akkor éreztem, hogy baj van, de ő azt mondta, hogy szerinte rendben, akkor az UH 4+6 hetesenek vélte a babót...s a harmadik UH pedig ma volt, amikor a doki mondta,hogy nincs ott senki/semmi a 1,2 cm-es petezsákban
Nem is lett olyan rövid, ezért bocsánat!!!
Szóval örömmel venném, ha kapnék vmi okos tanácsot, bár nem szeretnék nagyon parázni, de nem lenne jó, ha ezért nem lehetnék mondjuk újra terhes