Új privát üzeneted érkezett!

Na, Jázmin, pedig Ti közelebb vagytok Bettihez.Azért mégiscsak furcsa az eltérő protokoll, így aztán ki érti, ki tudja melyik a jó...

Nekem is megvolt a belgyógy, vv,vizelet, plussz toxopl, hepatitisz, és itt a vérbajt is ellenőrzik vérből.Sőőőt egy hónap múlva mennem kella védőnőhöz vércukor vizsgálatra, zsemle, tej, reggeli után szigorúan egy órán belül!

Sotske!
Én meg kitaláltam ,hogy a tehénperselyembe a 100 ft-os érméket gyújtöm..aztán majd csodálkozunk mért nincs pénz a hó végén! :lol:

KépKépKép
tünci28

Szintus:őt is megnézik legközelebb, ha megyünk! :wink:
Hát igen, jó lehet a család..mindneki becsülje meg alaposan.
(ha lehetséges és megérdemlik)
Én el sem tudom képzelni, hogy vannak kölykök, meg apu, anyu, nagyszülők és összejárnak... :shock:
Én egy kis különc ufo vagyok. :D

Zaha:nem nagyon nyugodtam meg, de legalább az jó hír, hogy próbálkozhatunk dec-től.Ez is valami.
Sotske:köszikösziköszi!

Kép
jázmin20

Hát itt a 16. hét előtt nem nyúlnak hozzád.
Akkor van vér és vizelet. Addig csak nőgyógyi lát, kétszer, mikor megállapija a terhességet és a 12. héten. Engem mondjuk most szinte két hetente lát, mert ragaszkodok hozzá.

Betti
Kép
betti0412

Jázmin,majd mi megmutatjuk, lesz szép ,összetartó családunk,igazi fészek!!!Mert hiába a nagy család ,ha legtöbbjüket nem ismerem ,ha a saját bátyám szót nem vált velem....stb...

KépKépKép
tünci28

Jaj, a vérnyomásomat megmérték. Múlt héten. Először, elnézést....

Betti
Kép
betti0412

Jázi, jó, hogy megérkeztél! én titkon sokkal jobb hírekben reménykedtem.. csodában. Mondjuk, hogy kiderül minden oké mindenféle kromoszómával.

Ez a 10 % nekem semmit sem mond. De az bíztató, hogy mégiscsak jobb, mint az 50-50%.
(nem vagyok kibékülve a százalékokkak. A köldökzsinór okozta fulladás háromezerből(!) egy esetben fordul elő. Nekünk mégis ez a 100%! Hiába icuri-picuri rá az esély a statisztika szerint.. de most nem ez a téma)

Na mindegy, a genetika végülis statisztikák gyártásáról szól.

Akkor mostmár tényleg nincs más hátra, mint belevágni. Mi meg majd szorítunk nektek ezerrrrel, hátha ez segít valamit. :wink:

Eszembe jutott egy "magyarázat" a 10%-os adatra:
a következő 9 gyereked tuti, hogy egészséges lesz!!!!! Szóval NO PARA! :D utána meg majd elgondolkodsz, hogy szeretnél-e tizediket.
:wink:
franka

Úgy pörögtök ma, alig győzöm olvasni! :)

Zaha, jó, hogy Te is jelentkeztél! Gyere és írj még sokat sokat!
oké, küldök neked vizsla képet! :lol:

Betti, megkérdezhetem, hogy milyen kromoszómákat vizsgálnak nálad? (vagy nem akartál válaszolni? :oops: )
franka

hehe, jó is volna...ha más nem, majd veszek gyereket a tecsóba, ha lesz akciós...ez szar vicc, de néha kínonban már csak röhögök.
Csoda a mi esetünkben nincs.Mindenért küzdenünk kell.Megszenvedtünk a kapcsolatunkért, Jáziért azt a majd két évet és most ezekkel a szar kromoszómákkal.De majd én megmutatom mindenkinek, hogy én is anya leszek és nekem lesz a legszebb kisbabám!!!(szedek egy új gyógyit az allergiámra, valószínű van benne valami kábítószer, ezért vagyok ilyen kis optimista)
van meló kilátásban?

Kép
jázmin20

még semmi. Hacsak nem jelentkezem kasszásnak az általad említett tecsóba :( Bár, ki tudja, lehet, hogy az lesz.
franka

Franka, azt NEEEEEEEE!
csináltam,az borzalom, percenként összevesznél a tahóbbnál, tahóbbakkal...
tünci28

Franka 9 gyerkőc után gondolom Jázi sem akar már tizediket!
Ez jó volt! :wink:
Kako si danas?
:wink:

Itt nálunk akkor mész uhura,ha kimarad a menzid,2héttel utánna,rögtön irnak vérvételre,meg bekell jelentkezni a korházba a 12.-dik heti uhura!Utánna a terhesség végéig 6hetente vér,vizelet!
Ha valakinél gond van természetesen gyakrabban néznek mindent!
Most az állami gondozásról irtam és magánba nem járok!

Magzatviz vételre ugye nem köteleznek senkit,az a 12-dik heti vérvétel alapján dönti el a genetikus,hogy menni kell vagy nem!
Aki már a genetikushoz kerül az mindenkinek azt mondja,hogy menyjen!Persze ő nem vállal felelősséget,hogy nem mondta!

Itt nem kell a szülésért sem fizetni!Császárt én is majd megbeszélem valamelyik dokival,ha kell akkor adunk egy kis hálapénzt és ennyi!Nővérkéknek esetleg valami ajándékcsomag!
szintus

Jázi, tökjó, hogy zenész a férjed!!!!! játszik valami bandában, vagy "csak" réged szórakoztat otthon?

az én emberem (pasim, barátom, minek nevezzem..) is gitározik. Ő csak itthon.
franka

Ti még jól jártatok a pasikkal..enyém énekel..de nem tud... 8)
tünci28

Franka, általános kr vizsgálat lesz, van -e bennünk valami......
A hülyeségért felelős kr-em tuti mutáns... :D
A nyitott gerincre nincs kr vizsgálat, arra nem lehet. Arra a legjobb még mindig az Afp.

Betti
Kép
betti0412

Franka:Volt régebben egy bandájuk, de szétmentek, most meg újraegyesülés van.Szerencsére nem otthon nyomják, van termük.Otthon kiakadnék a dobtól, meg sem engedtem, hogy elhozza, csak a gitár volt eddig otthon.Az erősítő nélkül még elment.Én csak macskazenekarnak hívom őket és örömzenének a zenélésüket.Itthon szoktam kérni autogrammot a cicimre és dobálom a bugyijaimat felé... :P (és megkértem, ha lesz teltházas pesti nagykoncertjük, akkor írjon nekem egy dalt)
(amúgy nem bírom a zenéjüket)
Te zenészed milyen zenét nyom?

Kép
jázmin20

jó, tesco kilőve. Tuti, hogy bőgve jönnék ki, ha valaki nekem jönne. Vagy megölném.

Elég szarul kezdődött ez a nap (is). Reggel nem tudom már milyen indíttatásból elkezdtem megint nézegetni ezt a köldökzsinóros halált a neten ( hát.. ööö néha "rámjön" és muszáj keresgélni)

Egyszer csak belefutottam egy olyan irományba, amit ől azóta is zakatol a fejem, egyszerűen nem tudom mit gondoljak. Nem akartam megemlíteni, de azt hiszem, nem bírnám sokáig magamban tartani, most annyira nyomaszt.

Elöljáróban annyit elmondanék, hogy nem hiszek a horoszkópokban, hókuszpók, asztrológia.. És most mégis fejbe vágott amit olvastam, egyszerűen nem tudok elmenni mellette.

Skorpió vagyok, és mint tudjátok a babám a kzs.miatt halt meg. Ennek fényében, olvassátok el ezt:

"a halál torkából szoktak visszatérni, vagy olyan veszteségek után "szedik össze magukat" és kezdenek új életet, amelyeket más emberek soha nem lennének képesek kiheverni.
....mindazon közismert szülési komplikáció felléphet, amely a születendő magzat és az édesanya életét is veszélyeztetik. Súlyosabb esetekben akár az anya, de főként a magzat (magzatok) elhalálozása is megtörténik
....olyan életveszélyes komplikációk mint a magzat nyakára tekeredő köldökzsinór, a szívműködés leállása, és a magzatnak az anyaméhben történő elhalása, a vér és oxigén ellátás megszűnése az anyának a tudattalanjában teremtés és életellenes képzeteknek átélése következtében jönnek létre.
"

:cry: :( :evil: :( :shock: :cry: :?: :!:

Mondjon valaki valamit légyszi!
Zugolvasók is!!!!

Van itt más skorpió is? :( Tudom, hogy nem lehet, hogy minden ilyen jegyűvel ez történhet.. de annyira kiborító ezt olvasni. Most akkor mi van ?!?! Tehetek róla? Hibáztam, mert nem találtam meg az életcélomat szülésig????
És mi lesz ezek után???
franka

a link:

http://www.kozmaszilard.tvn.hu/szulonok.html

bár lehet, hogy jobb, ha nem nézitek meg a ti részeteket :? :(
Ugye ez egy baromság?????

Kép
franka

Hát megmondom őszintén, hogy éppen elvonultam sírni egyet..mert néha ,amikor így beszélgetünk, csak jönnek a dolgok és szinte ledöbbenek mikor rájövök, hogy előfordul néha teljesen tárgyilagos beszélgetés és ez kiborít..aztán visszajövök, s épp ezt olvasom..

FRANKA!AZ ég áldjon meg, NEM TEHETSZ RÓLA!!!!Senki se!!Akkor tehetnél, ha ütötted, rúgtad volna, ha egész nap arra gondoltál volna, hogy bár halna meg, ha utáltad volna a létezése első percétől!De nem így van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azoknak a nőknek is megszületi kegészségesen akik ezeket a durva dolgokat valóban megteszik és érzik!!!
Nem tehetsz róla, ahogy egyikünk sem tehet!!!

Nem, nem és ezerszer NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGTILTOM, hogy ilyesmire gondolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

[quote="jázmin20"]I írta:jázmin20tthon szoktam kérni autogrammot a cicimre és dobálom a bugyijaimat felé... :P
Te zenészed milyen zenét nyom?

:lol: :lol: :lol: szerintem neki már ezért a bugyidolbálásért megéri, hogy egy bandában játszik!
Náunk a rock megy. 8) De semmi keménykedés. Meg van pl. RHCP, ami nemtom milyen műfaj. Saját számok nincsenek, vagy csak "imprók".
franka

Franka:ne butáskodj, erről te nem tehetsz, ez asztrológia és baromság!!!Emlékezz, miért hagytam ott a kinezológusomat!(bevonzottuk a betegséget...)
Tudom, ilyenkor folyékony vagy minden szarra, de legalább ne ezeknek a meséknek dőlj be, mert ezek valóban ökörségek.
Én bika vagyok és mégis baj lett.Nem írja véletlenül?
Ne vádold magad kérlek.

Kép
jázmin20

Hihi, ez is rock, de inkább keményebb fajta.(Iron M.)
Én nem bírom, én kis laza rádiózós vagyok, mindenevő.És ájláv Robbie W. ...ja és most épp Nickelback.

A RHCP szerintem rock.Szeretem. :wink:

Kép
jázmin20

[quote="franka"]
írta:
frankaElöljáróban annyit elmondanék, hogy nem hiszek a horoszkópokban, hókuszpók, asztrológia.. És most mégis fejbe vágott amit olvastam, egyszerűen nem tudok elmenni mellette.

Skorpió vagyok, és mint tudjátok a babám a kzs.miatt halt meg. Ennek fényében, olvassátok el ezt:

Mondjon valaki valamit légyszi!
Zugolvasók is!!!!

Van itt más skorpió is? :(

Franka, ugyan, ne viccelj már! És ha eddig nem hittél benne, lehetőleg ezután se. Ha igaz lenne, akkor az emberek egytizenkettedével ez megesne! Áhhh!
aarnika

Kösz, hogy mondogatjátok, hogy nem tehetek róla! Ha az eszemre "hallgatok", akkor én is csak azt tudom mondani, hogy ez csak blabla, és semmi jelentősége.
De akkor is bennem van ez a nagy fekete félelem.. mégis mi van, ha van benne valami? :cry: Mi a frászt csináljak? A következőnél nem akarom ezt a kockázatot megint! Annyi van még enélküli is!
Hogy a francba lehet rendbe jönni "spirituálisan" ?!?! NEM AKAROM ezt!!!

Már órák óta nem tudok megnyugodni, nyelem a könnyeimet.....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mondogatom, hogy ez egy hülyeség, de hiába.

írjon légyszi légyszi mindenki véleményt, ötletet! Ért valaki az asztrológiához?

Kép
franka

Franka
Bár nem értek az asztrológiához,de NEM A TE HIBÁD!!!!Ezt biztosan állíthatom és pont.Kérlek,ne kínozd magad ilyennel,és legfőképp,ne magyarázd be magadnak!
Vendég

felejtsd el ezt a hülye asztrológiát meg ezoterikát meg természetfeletti baromságot!!!Nem szabad ezzel foglalkozni, mert semmi alapja nincs, nincs bizonyítva egyik sem, ezek ilyen belemagyarázott faszságok, már elnézést, de ez az,Ráadásul a javából.Teljesen igaza van Aarnikának, olvasd el az utolsó mondatát!Ne dőlj be ennek te lány, ezzel nem tudsz mit tenni a múltban és a jövőben sem.És lehet, hogy megtörténik, de lehet, hogy nem.De így nem szabad gondolkoznod, mert akkor bele fogsz őrülni a saját magad kreált gondolatokba!Én pl félek a haláltól nagyon, de azért kocsiba ülök és eljövök mindennap dolgozni, közlekedek.
Legyen félelmed, legyenek aggályaid, legyen lelkifurdalásod (ha kell), de baromságon ne agyalj.Ez tényleg az, hidd el nekem.

Kép
jázmin20

Franka ,véleményem lásd feljebb, kitartok mellette!!!!!!

FElháborító ,hogy egyáltalán ilyet le mer vki írni, mint az a sok baromság a cikkben!EgyIGAZI asztrológus sosem vetemedne ilyesmire!

KépKépKép
tünci28

[quote="franka"]b írta:frankaevonzottátok a rendellenes kromoszómát?? :shock: :evil:
hajjaj

na erre gondolj most is, mert tök hasonló a helyzet.

Kép
jázmin20

Add már meg a nevét légyszíves ennek a seggfejnek.

Kép
jázmin20

http://www.kozmaszilard.tvn.hu/szulonok.html

gondolom kozma szilárd. Gondolkodtam, hogy írjak-e neki. :?

Egyébként már nem sírok :|
Olyan sz.., hogy nincs magyarázat. Egyszerűen csak "megesik az ilyen, anyuka". Ha lenne valami értelmes, tudnám, hogy hol volt a hiba.... de nincs semmi. Véletlen és kész. Ezzel nem tudok mit kezdeni. :(
franka

Franka, nekem van ismerősöm, aki skorpió, ráadásul idősen is szült, és egyik gyermekével sem volt semmi gond! Amúgy azért igen durva amiket írnak, mondjuk minden jegyhez leírja, hogy milyen gebasszal fog születni a gyerek... hát ez alapján egyetlen egészséges gyermek sem születhetne meg... Végigolvastam a skorpiót, es engem pl. teljesen felháborít, h. azt írja a végén, hogy ajánlatos a terhesség alatt is mindvégigvégig ilyen meg olyan szexuális életet élni, még akkor is, ha az orvos kifejezetten ellenzi! Hát hogy mer olyan "tanácsot" adni, hogy sz...rd le az orvosod véleményét, akkor is, ha egészségügyileg mondjuk veszélyezteted ezzel esetleg a gyermeked? Hát szerintem nem normális dolog ilyet leírni, szerintem már itt borul ennek az egésznek a hitelessége. Ráadásul ezek alapján minden azonos jegyben született anyukának azonos betegségű gyermeke születne, valakinek meg nem is születne egyáltalán. Szerintem borzalmasan felelőtlen, tudatlan, aki ilyeneket leír. NYilván a sok egészésges gyermeket szült skorpió és egyéb jegyű anyuka csak röhög rajta, akinek meg véletlenül pont ilyen problémája volt, annak meg ostoba módon csak fokozza a lelkitusáját ( mintha nem lenne elég enélkül is). Hú, de haragszom az ilyenekért.
nóna

Ja, és sajnos én is imerek olyat, aki hasonlóan vesztette el a babáját, mint Te, meg olyat is, akinek egy hajszálon múlott... egyikőjük sem skorpió, és nem is egyforma csillagjegyűek!
nóna

franka: szörnyű, hogy milyen baromságokat tesznek fel a netre. Én bika jegyű vagyok, a javából....amolyan igazi kis birtoklási mániás....azt írják h ezért nagyon nehéz hosszú vajúdásom kellett volna h legyen......ehhez képest a fiam kevesebb mint 3 óra alatt egyetlen tolófájásra kipottyant....szó szerint...és ráadásul 4200gr volt én meg 165cm 55 kg vagyok alapból a zuram hasonlóan sovány....szval még a méretek alapján is ledöbbennek h ekkora baba hogy lett meg ilyen gyorsan.....nem voltam cukros v bármi...nagyapai örökség h ekkora....ne hidd el ezt a sok sületlenséget. Meghasad a szíved a fájdalomtól e nélkül is....az olyanokat meg akik ilyet feltesznek....na nem mondom....pfuj.
dr_nono

Franka, többiek már el is mondtak mindent.........

Betti
Kép
betti0412

Estére mindenki elfáradt már....

Ma volt a tv-ben egy 18 éves lány, 17 évesen szült ikreket, egy kislányt meg egy kisfiút, de az anyja neveli őket, mert ő még nem tud két pasi közül választani.
Volt egy 23 éves nő is, aki 10 éve van együtt élete párjával és 3 gyerekük van. :shock: A többit nem is írom.

Lassan már ilyenekre nem is ugrok, de azért még eszembe jutott néhányunk, a páromnak mormogtam valamit az orrom alatt.

Betti
Kép
betti0412

A bal oldalon futógépen rohangászó tehénért ugyan mennyit fizettek a reklámkészítőnek?

Betti
Kép
betti0412

Én kos vagyok. beleolvastam.
Ezek a gondolatok, amiket leír szerintem sokunk fejében megfordul, már nem a gyermek tudat alatti elutasítása, csak néhány bizonytalanság, attól mert várandós vagy, nem lesz tökéletes és gondtalan a világ. Ilyen alapon tényleg csak beteg babák születnének.

Betti
Kép
betti0412

nah nem bírom már ezt :S

EZ EGY NAAAAGY BAROMSÁG!!!!!

amúgy meg aszcendenst kell nézni, szóval mindegy is.

Felejtsétek el!!!! MOST!!!!!
gégéé

Mondjon lesz ez a pasi!Azonnal!

Hát szép jó reggelt!Már egy órája forgolódom az ágyban, nem tudtam aludni..

Na, gyertek, beszélgessünk! :lol:

KépKépKép
tünci28

Tünci, ne már........... :D

Betti
Kép
betti0412

Franka:ugye nem olvasod már ezt a szart?Én most olvastam bele, figyelj nekem mit írt.(csak egy sor...)

"Sőt: az összes betegségeit az anyának e természetellenes állapotából keletkező tudattalan lelki feszültségeinek köszönheti."

Szóval egy természetellenesen büdös bunkó vagyok, aki lelkileg silány és inább romboló, ráadásul idegbeteg és emiatt a gyerekem minden létező betegséget megkap majd, ami kizárólag arra vezethető vissza, hogy az anyja egy szorongással teli kretén barom.
Ugye jól olvasom? :D

Innen szeretném üdvözölni kozmáékat és kívánom nekik, hogy éljék át az összes általuk leírt szörnyűséget.És tiszteletteljesen megkérem őket, hogy ilyen írományokat soha ne adjanak közre. :twisted:

Kép
jázmin20

Az az érdekes, hogy szinte minden jegyhez azt írja, hogy az anya elfojtott szorongása vágja tönkre a gyermeket.
Mutassanak már nekem egy nőt, aki a 9 hónap alatt teljesen kiegyensúlyozott, száz százalékig meg van arról győződve, hogy ő lesz a világ legtökéletesebb anyája, mindig 100%-ot fog hozni, a sülő sütemény illata lengi be minden nap a házat, nem szed fel egy kilót sem és 3 fogásos vacsival várja minden nap a családot haza, amellett, hogy a karrierje is tökéletes, a feszes testére simuló ruhakölteményekben.
Az ő elméletük alapján tényleg mindenki olyan, ahogy Jázmin leírta, de én egyáltalán nem hiszek ebben a fajta jóslásban, főként mikor mindenki kinevezheti magát önjelölt asztrológusnak.
Irtózatosan, bődületes baromság.

Betti
Kép
betti0412

Betti:ilyen tökéletességre még Bree sem képes, pedig ő aztán miss tökély!

Kép
jázmin20

Egyébként pont rá gondoltam!

Betti
Kép
betti0412

Na, megint jó reggelt!

Háromszor próbáltam meg visszaaludni ,de esélytelen.pörög az agyam minden szarságon, hajnalban megcsináltam a következő negyedévre való családi költségvetést..ááá, hüle vagyok.
Most meg a fáradtságtól annyira szédülök, még felállni sincs kedvem,aludtam négy órát, három pisiléssel megszakítva..

Ki az a Bree?

KépKépKép
tünci28

Született feleségek
ejnye bejnye, feketepont...

Kép
jázmin20

Ah, értem, melyik is az, a vörös?Néhányszor megpróbáltam felvenni a fonalat a sorozatban ,de nem tudok mit kezdeni vele,már mindenki szexelt mindenkivel, újabban úgy láttam az egyneműek is, úgyhogy nekem az ilyesmi:cancel... :?

KépKépKép
tünci28

[quote="jázmin20"]S írta:jázmin20zületett feleségek
ejnye bejnye, feketepont...

Tünci nem sorozat rajongó ő még a barátokat sem nézi! :lol: :wink: :roll:
szintus

valami ötlet kellene, hogy csináljam a mai napot..azt se tudom mihez nyúljak, minden idegesít, a szomszéddal ma még tuti üvöltök, nem bírom elviselni az állandó óbégatást az udvaron, a megvetemedett vaskapu zuhogását naponta 50*, mikor nyitja, csukja,megőrülök!!!Azt hisze mostanában nem voltam olyan idegbeteg ,mint ma,Isten óvjon mindenkit...

KépKépKép
tünci28

akkor két fekete pont. 8)

Kép
jázmin20

Helló Szinti!

Á, amúgy sok sorozatot nézek, de mostanában inkább mindenbele belekukk jelleggel...de a családi dolgokat ált. nem szeretem, nem valósághű..

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?