Na,felébredt
Angel,én mindjárt megeszem a kicsi lányod
nagyon ügyes,és mintha élvezné is
Rani,gratulálok a genetikához
Till,izgi-izgi,lassan de biztosan október lesz
szerintem ha meleg a pléd,akkor elég
Hajrá mosás-vasalás
Krisz,mi ki szoktunk menni,de most ebben az esős időben nem voltunk.Persze eddig még csak a kertig mentünk,és ott babakocsiztunk,mert fél óra múlva már lehetett is etetni újra...mert ugye evés,büfi,peluscsere,aztán a másikkal ugyenez,aztán én is wc,öltözés,gyerekekre sapi,lecuccolás a babakocsihoz,és már egy óra el is telt...és az első kezd nyöszögni,hogy enne...még fél órát bírom tologatni őket,néha kicsi bealvás,de hamarosan belátom,itt csak a cici segít.Remélem hamarosan másra is tudnak majd gondolni,amikor éppen nem alszanak
Timi,szép álmod lehetett...nekem mikor megszülettek,akkor eleinte szinte mindig,mostanában csak néha ébredek arra,hogy azt álmodom,hogy az ágyban fekve etettem(amúgy nem szoktam,próbáltam,de nem jött be),és elaludtam,és a gyerek is valahol az ágyban,olyankor kapkodom a takarót,meg tapogatom az ágyat,hogy hol lehet,végül rájövök,hogy lehet csak álom volt...aztán nézem a melltartót,.látom be van gombolva,és akkor jövök rá,hogy nem is etettem.De volt,hogy nem értettem,miért sírnak,mikor most ettek...aztán rájövök,hogy még nem is ettek,csak azt álmodtam...rémes...,reméljük te mindig csak jókat fogsz álmodni
Ági,szuper,hogy tök jól vagytok
Mégegy kérdés,tudom megoszlanak a vélemények,de ti adtok cumit a gyerekeknek?Én nem akartam,nem is vettem nekik,de volt a várandós csomagban,és tegnap bizony odaadtam nekik.Délután csak ölben hajlandók ellenni,ha sétálok velük,az még jobb,szépen nézelődnek,de ugye addig a másik sír.Aztán csere,de így elég fárasztó.Pedig nem akartam rászoktatni őket,de úgy néz ki Balázsnak bejön,bár párszor nekiállt volna sírni,de ahogy érezte,hogy úgy esik ki a cumi,gyorsan szopizta tovább
legalább fél órát elvolt így...Noéminekpár perc is elég volt,aztán kiköpte