Sziasztok lányok.
Angie!
Nem találok szavakat, el vagyok képedve.
Csajok, ilyenkor mit lehet csinálni? Lehet dönteni még a megtartásról és a nem megtartásáról is? Vagyis ilyenkor még elvehetik ha akarod? Ez nagyon brutál. Egy kolléganőm volt úgy hogy 20 hetesen derült ki az uh-n hogy betegek az ikrei és altatásban megműtötték, teljesen ki volt akadva a férjével utána sokáig, azóta viszont van egy kislányuk és iszonyat boldogok, szóval az élet nagyon durva tud lenni, nem is tudom mit mondjak...
Nektek is szokott fájni a hasatok? Ha házi munkát végzek, felmosok, porszívózok hajoldozok tök elkezd utána fájni a hasam aztán másnapra elmúlik.Asszem lassítanom kell a tempón....
A lábam nekem is borzalmasan szokott görcsölni, ja és amit utálok, hogy ég a nyelőcsövem, főleg éjjel, vagy ha savasat eszem iszom, pl: tea, gyümölcsök, paradicsomlé, na ezek szinte marják a torkomat...
Megmondom őszintén nektek csajok hogy én nem mentem kombinált tesztre az orvosom javaslatára aki elég profi mert meggyőzött arról hogy véleménye szerint a 12.heti uh, az afp és a 18 heti genetikai uh bőven elég képet ad egy gyakorlott orvosnak arról hogy beteg- e a babád, így hát én úgy döntöttem kihagyom ha minden okénak tűnik, elmegyek majd a 18 heti genetikai uh-ra, meg 20 hetesen még valahová egy 4D uh-ra, szerintem ezek után már biztosan fogják látni hogy minden rendben van.
A babám nyaki redője 0.9, és van orrcsont, így hát én bízom benne hogy rendben fejlődik odabent.
Tudom hogy jó a kombinált teszt, de engem a dokim meggyőzött róla hogy ő sem csináltatta meg a saját kicsi gyerekeinél mert lát mindent egy jó uh, és a gyakorlott orvosi szemek, úgyhogy én bízom benne. Persze rám bízta a döntést ha akarom megcsinálhatom.
Persze mindenki maga dönti el, mi nyugtatja meg.
Ha gondot látott volna, habozás nélkül elmentem volna.