Új privát üzeneted érkezett!

Tetőőő 8) 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty ez már jelent valamit :wink: Remélem szerencsét hoz és persze a sok drukk Nektek!!!

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Húha micsoda indulatok voltak itt. Szerencséje volt a csajszinak, hogy éppen nem jártam erre, mert tőlem is megkapta volna a beosztását.
Csillag nem elmenni, szükség van itt rád, különben is Te alapítottad ezt a topicot. Senki nem kérte a HP-t, hogy írjon ide, arról meg, hogy írigy és rosszindulatú senki nem tehet.

Visszaolvasnom reménytelen, de így jár az aki lemarad......
Remélem mindenki jól van, kismamik, leendő kismamik....

királylány

Bri!

Szegény J nem tudja hova és kihez keveredett :shock: :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Halllli Mindenkinek :)

Megkerült az eltűnt kisbárány :)
És holnapra kérek minél több drukkot az újabb inszememre :)
Szerdán volt 10-11-es mnyh-ám és volt egy 20-as meg 1-2 18-as tüszőcském :)
Most már tutira sikerülnie kell! :)

Kép

Kép
princzike

princzi: tetszett ez a megkerült az elveszett kisbárány felvezetés... én azonban most tényleg a "Kis-Bárány-ért" drukkolok :D :D :D
Vendég

Csibuc
Remélem kezed lábad keresztben érte :lol: Legalább is, amíg nekem nem lehet :) (mondjuk pénteken biztos nem :) )

Kép

Kép
princzike

Köszi-köszi tényleg kislánykáim :)

Naná, hogy drukkolunk Barika, és persze mindenkinek itt, aki még eddig nem babásodott, most már gyerünk csajszik, hajráááá!

Lujzedli, hormonzavar, vagy esetleg valami más. Ha nem múlik, azért nem ártana utánajárni a dokidnál. Viszont Apa nagyon ari, hogy ilyeneket mond neked, és mindent megtesz, csak ha nem most várható az ovud, akkor inkább tartalékoljon akkorra :wink:

Tényleg, Melikével mi lehet?

Pusz

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

princzi: én is drukkolok neked, nagyon.
lujzedli

SZIASZTOK!!!!

LUJZIKA:BOCSÁNAT, hogy tegnap nem írtam, de nem működött a freemail-em.
De ma pótolom, jó?
Ugyi, nincs harag?

PRINCZI:DRUKKOLOK EZERREL,hogy a kis báránykád megfoganjon!!!!!!

Esthajnalcsillag:Csatlakozom az előttem szólokhoz, kérlek itt ne hagyj bennünket.SZÜKSÉGÜNK VAN RÁD NAGYON!!!!

PANNY:DRUKKOK MENNEK a pozi LHteszthez és az utána jövő BABÁSODÁSHOZ!!!

Kép
rozsa1979

Prinzci!

Én is drukk neked!

Nekem is holnap vagy holnapután lesz pé...Ha Isten is úgy akarja lehetünk együtt kismamik :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia rozsa: dehogy haragszom,várom ma a leveledet.
lujzedli

Panny
Tudom...en is neztem mar 8) Tegnap volt idom es kicsit olvasgattam erre arra :wink:

Akella
Nem tudom,hogy merre jarhat latod ot nem talaltam :roll:

Csillag
En is lattam azt a bejegyzest :wink: Es asszem nekem mar nem is kell mondanom semmit mert a csajok meggyoztek :)

Milyen
Asszem neked mondtam msn-en,hogy mi fog kisulni abbol a bizonyos....es nezd meg...nem is kellett sokat varni :wink: Ha nem ertenek irj privit :lol:

Betty
Neked is megy a privi 8)

Mai drukkjaim Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

akiknek meg kozeledik a peKép

KépKép
bridget0801
Kulfold

LUJZIKA, ELKÜLDTEM A VÁLASZT E-MAIL-EN.
Gyerekek, nosztalgiázok!!!
Mindjárt megosztok veletek egy képet.
Ha sok vagyok, lőjetek le..

Kép
rozsa1979

No, az egyiken mindenórásan strandolunk, a másikon meg megszületett Lilike... Kép

Kép
rozsa1979

Köszi lányok a drukkokat, jól jönnek :)

Panny
Ok, én benne vagyok, ha együtt babázunk :)

Rózsa
Én csak egy képet látok :(

Kép

Kép
princzike

én is csak egy képet látok
lujzedli

Bridg, oks. :wink:

Rózsa, gúvasztom szemeimet :shock: , olyan pici az a kép, a másik képet én sem látom, lehet, hogy átlátszó? 8) :lol:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Szasztok!

Csillag te csak maradj itt a kis formás fenekeden!!!Te vagy ennek a topiknak az anyja,ne hogy egy ilyen kötekedő rossz indulatú ember miatt feladd!Szeretünk téged!!!

Bridget,ez a luvnya már egyszer keverte itt a fekáliát :?: :idea: :shock: Olvastam akkor dia is beszólt neki :shock:

Betty csákó-mákó :lol: :lol:

Princ drukkolok neked ezerrel!!!!

Kép
anyci

Helló csajok, én is visszaolvastam azt az ütődöttet, de hála égnek eltűnt... Ugye? :roll: :shock:

Esthajnal ne gondolkozz hülyeségeken, hiszen látod még nekem is szükségem van rád!! (Köszi a teszteket az uncsitesóm nevében) :wink:

Princzike szurkolok holnapra, és mindenkinek amúgy is!!!! :lol:

Panny látom te is esélyes vagy hamarosan! :lol:

Nálunk minden ok, kiscsaj rúgdos rendesen, hasam növöget, ezt az egyet elég nehezen viselem... (Bulimiás voltam, és az elhízás a rémálmom...)
melike30
Győr

Hát, igen, ez csak egy kép lett.
A másikat nem tudom feltenni.

Kép
rozsa1979

Melike,de örülök hogy jelentkeztél!!! :D :D :D A kilók miatt ne stresszelj!!Majd lemegy ha meg lesz a baba!Név van már?

Kép
anyci

Anyci
Igen nem is emlexel ra vgy te meg akkor nem voltal :roll: na mindegy nem is ez a lenyeg...hun voltal :shock:

Melike
Orulok,hogy elokerultel es te merre jartal :shock: tul vgy a felidon :!: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,akkor én még nem voltam itt amikor ez a csaj keverte itt a dolgokat,csak most olvastam abból amit beraktál.Pedig anno elolvastam az elejét a topiknak de nem is emlékeztem rá :oops: :shock:
Nagyon fáradt vagyok meg álmos,tegnap csak olvastam de majdnem elaludtam a gép előtt :? Ma meg a varrógépnél aludtam el majdnem :? Álomkóros lettem,pedig nem is tavasz van 8)

Kép
anyci

Anyci
Csak nem a teli alvasra keszulsz :wink: :lol: Mikor is kell nem megjonnie 8)

itt is ramaty ido van....esik az eso es az antigyogyo miat gyengusz is vgyok meg nincs kedvem setalgatni a varosban igy :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

melike? örülök, hogy itt vagy,puszi neked, meg a kis pocaklakódnak
lujzedli

Bridget,igen :lol: :lol: Jövő hét végén kéne nem megjönnie :wink:
Ma annyira nem volt car idő,bár reggel esett,de ki tudja miért vagyok álmitos :wink: Majd jövő héten pippantok egy tesztet :D

Kép
anyci

Anyci
Jo majd varom a teszted Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Reggel 7utan mar fentvoltam mert apacska mindig felebreszt mikor kel :x aztan meg megy tudolni nyitott ajtonal es bent hallom,hogy csobog a viz :x Jottem egybol bnetre erre sehun senki nana,hogy pont ma nem porogtok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget úgy lesz ha az lesz :lol: Ja most nem olyan hiperaktívak a csajok :shock: Ma sem mész sehova?

Kép
anyci

én itt vagyok. ha valaki akar írni,akkor csak bátran.
lujzedli

Anyci
Nem hiszem azert kimozdulni kimozdultam tegnap is de nem tekeregetem...amig a gyogyot szedem nem szivesen maszkalnek :?

Lujzi
Mit irjak...irok nevhez szoloan mindig de valasz nem sok jon... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
privit nem kaptam :roll:

Olvasok tovább...minyá jövök

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Anyci! Név Dóra vagy Zsófia. Mindenképpen olyan nevet szeretnénk, amit komoly nőként is rendesen fog tudni használni, bármi is lesz belőle! Dr.... :wink: Betti is ezért lett Bettina! :D Ilyenkor nem értem a Málna meg az ehhez hasonló neveket, amik 12 éves korig jók max... Szerintem...

Tesztelj csak jövő héten, de én már "tapasztalatból" mondom, hogy csak akkor lesz enyhén halványan csíkos amelyik nap meg kellene jönnie. Én 3 vagy 4 negatív tesztet produkáltam magamnak a türelmetlenségem miatt most mire kétcsíkos lett. Tök szar napok voltak a negák...

Bri, vagyok én, csak mióta beköltöztünk az új házba van egy csomó tennivalóm. Ha más nem is, valahol tuti kosz van vagy rendetlenség... Tényleg nagy nekem ez a ház, de nem tehetek róla, imádom! :lol:

És hogy vannak az ujdonsült kismamik???

Ja, és apropó, mikor jössz haza Bridget?? Megbeszélted már a "programotokat" a dokiddal?
melike30
Győr

Kisbari 8)
Holnap kezem-lábam x-ben érted :!: :!: :!: ...de akkor hogy fogok írni :?: :!: :lol: majd megoldom 8)

Panny
rád is ugyanez vonatkozik... :wink:
Jó lenne, ha egyszerre lennétek kismamik..

Rózsa
nagyon ari a képed :!: :wink:

Anyci 8)
csákó-mákó :lol: :lol:
Aztán nehogy elaludj a varrógépen, és végigszántsd az ujjadat vele :!: :lol:

Melike
örülök hogy jöttél, és lejelentkeztél :!: :D
Bébikének van már neve :?: ..most látom, Anyci is épp ezt kérdezte :wink:

Lujzi
pusz-musz :wink:

EHCS
téged is pusszantalak :wink:

Kircsilány
jöhetnél többet...tudom, hogy a munka nem enged...kivehetnél egy kis szabit :lol:
mindjárt itt a névnapod..

betty615

Milyen, Bri, Csibuc
nektek is hatalmas pusza a homlokotokra :!: :wink:

betty615

Melike
Ne is mond mi is koltozunk aztan lesz 1hetem es mar megyek is haza...nem is tudom,hogy mennyire lesz berendezve a lakas mert nem leszek itthon :roll: Dokival levan minden zsirozva...papirokat interurban kuldtem neki hogy attudja nezni mielott megyek minden megvan-e vgy ha valami hianyzik meg idoben beszerezni...Azokbol a leletekbol meg en sem igazodom ki :twisted:

Betty
Vegulis nem kuldtem...vegulis csak a szokasos tema 8) De majd ha erdekesedik a dolog szolok :wink: Merre jartal egesz nap? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
milyen dolog érdekesedik....jáááj megöl a kíváncsiság..én is akarom, én is akarom :!: :lol:
Szal mivan :?: :roll:

el mentünk ma itthonról, kicsit kikapcsolódtunk, meg minden... 8) és pont ilyenkor jössz kora délután :twisted:

betty615

Betty: neked is cupp a homlokodra :D
Most csak csendben olvasok és próbálom megrőszakolni magmat, hogy a vállalati pénzügy házit irogassam, mert megint suliidőszak van :roll:

De majd holnap aktívkodok már! Jóccakát mindenkinek :D
Vendég

Betty
Majd akkor minnya irok 8) Dejo mi is mondjuk elvoltunk hetvegen de mikor hazajon leul hulye verekedeseket nezni a teveben...ejfelkor megyunk agyba mert ma is tegnap is tok koran kelt... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Verekedéseket :?: :shock: ...mármint ilyen box, meg K1-re gondolsz :?:

Várom a privit 8)

betty615

Jah K1 es tarsai...wazze itt van egy csatorna (meg ha csak 1lenne)amin ez megy szerintem ejjel nappal....es az oke,hogy megnezni 1-2szer de wazze nem minden nap vacsi kozben :roll:

Persze cemet se akarok lenni,hogy en egesz nap azt nezek amit akarok o meg hazajon a melobol es nem nezheti azt amit akar :?

De valahol kell legyen egy hatar...aszont ha akarom nezhetek mast o meg bemegy a haloba :shock: beis ment :oops: aztan utanamentem hogy jojjon ki nezze a meccset csak legyen korulottem :lol: addig megirtam a naplomat :twisted:

Ha meg nem epp verekedest nez akkor amerikai foci vgy egyeb sport..en nem birom a sportot nezni a teveben :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az én férjem is szereti ezeket, én nem szeretem ha egymást üti 2 ember..mi ebben a jó...sajnálom őket :!: :lol:
De hát férfiak...ők tudják :roll: Hadd nézzék..

Privi ment vissza..

betty615

Esthajnal
Én nem akartam ebbe a vitába beleszólni, mert friss csirke vagyok még itt, de el ne tünj innen lécccci!
nem akarok nyáladzani ,(ú, ez nem szép szó) de ritka jó kis csapat vagytok, és tük jó látni, hogy egy ilyen nőszemély, mint ez a randa kaméleon, nem tud bomlasztani. Összetartoztok, és kész!
Anno írtam egy topicba, a 2010es-be, nagyon jó kis társaság verődött össze. Aztán megjelent ez a szilvike, és okoskodott. az őrületbe kergetett azzal, h egy egész hszt idézett be, és néha azt sem tudtam kinek akar válaszolni :shock: . elhúztam, de gyorsan. :(

prinzcinek én is nagyon drukkolok holnapra!

panny! remélem neked meg 2 csíkosod van, és befészkeli magát 4eske.

rózsa, nem gartuláltam még neked :oops: , ne hari, teljesen el vagyok foglalva magammal. Óriási gratula a pocaklakódhoz!
Vendég

Kriszta
pedig szólhattál volna nyugodtan, hisz te is hozzánk tartozol már :!: :wink:
Igen, én is olvastam amiről írtál....idegfeszítő :!: :roll: :lol:

betty615

Kriszta
Olvasgattam azt a topikot is :roll: Sajnos keves jo topikot talalni ahol mindenki befogad es meg a hangulat is megfelelo :?
LH tesztjeiddel vegul mi lett?Nem teszteltel utana? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én lassan lelépek...gyűjtök holnapra egy kis enerdzsit, hogy tudjam küldeni nektek :lol:

Kép

betty615

Jo ejt neked is

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

49. 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: