Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük szépen, hozom majd a képet is.

Szisz
Május 24 a naptár szerint. És nagyon remélem ,hogy májusi baba lesz, az a vágyam. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy, én Lilluval május 30-ra voltam kiírva, május 26-án született :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok lányok!

ma is csináltam tesztet,de ez nagyon nagyon halványka lett,alig látszik valami
meg az is nagyon aggaszt h állandóan görcsölök,mintha rögtön meg akarna jönni kérek időpontot az egyik dokitól és meglátom mit mond,remélem csupa jó hirt..

KépKép
bettike83

Susy jöhet a kép!!!!!!!!!!!
Betti nehogy keseregj!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

susy

mikor mész dokihóz?
én majd délután kérek időpontot.

nita

próbálok nem keseregni :lol:

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy eltűntem, de mostanában sűrű az életem. Hugikám nehezen szedi össze magát. Anyum egész nap nála. Én is ahogy tudok, bemegyek hozzá. Szegénykémnek most epekőgyanús. Holnap megy uh-ra és akkor kiderül. Próbálja magát összeszedni, de mindig van valami. De mondtam neki, hogy innentől tuti minden szép és jó lesz.

Vasárnap töltöm a 12. hetet. :lol: Védőnénihez meg most megyek pénteken először. :lol: Hugom mondta, lehet, le fog szúrni, hogy miért mentem ilyen későn. De hát ez van. Mostanra sikerült összehozni mindent. Hétfőn pedig megyünk 12 hetes genetikai uh-ra. Kezdenek beindulni az események. :lol:

Susy, Bettike
Gratula mindkettőtöknek. :lol: Az első tesztem nekem is nagyon halvány volt. Pedig én is meg voltam győződve róla, hogy most tuti nem vagyok babás. De aztán mégis. :lol: A hasam nekem is görcsölgetett, fájdogált, de erre azt mondják teljesen normális dolog.

Ja és öröm hír, hogy a rosszulléteim majdhogynem teljesen elmúltak. Nagy ritkán van hányingerem, de nem hánytam már két hete. :lol: Ilyenkor tanulja meg az ember az apróságokat is értékelni, örülni nekik. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

HURRÁHURRÁHURRÁHURRÁ!!!! Susy, nagyon nagyon gratulálok! De jóóó, úúúúgy örülök Neked! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betti, neked csak halkan megy a drukk. Szerintem még ne menj el dokihoz, mert csak kétszer fizethetsz. Még úgyis max petezsákot láthat, amiből még tényleg bármi lehet. Szóval majd a 8-9. hét körül menj el, akkor már lesz szívhang is. A görcsölgetés meg normális, emiatt nehogy parázz :wink: :lol:

Azt figyeltem meg, hogy kettesével babásodunk, nem? Nitácska és Sziszkó, Kima és én, Ronci és Ildi, Susy és Betti :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

tényleg örülnék ha nem történk meg ezt a szokást és kettesével babásodnánk,annyira örülnék :cry: :) jó lett a tábli :)

KépKép
bettike83

ENCSIKE!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!
(Igaz,tudom tegnap volt!Sorry! :cry: )

Kép :-) :-) :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Encsike, mi is boldog névnapot kívánunk!

Szisza, nem fog leszúrni a védőnő, sok doki alapból csak 12. hét után küld hozzá. Én a 12. heti uhon is kiskönyv nélkül voltam :oops:

Ezt a dupla babásodást én is figyeltem :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Brigi
Köszi, hogy betettél a táblibe, nagyon örülök.

Mindenkinek köszönöm a gratulációt nagyon aranyosak vagytok.

Hoztam a képet, bár rájöttem, hogy élőben sokkal szebben látni.

Kép

Kép
Kép
susytunder

nagyon szép teszt susy :wink:

KépKép
bettike83

szép teszt+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem meg kicsivel erősebbek a "fájások"de még mindíg nem rendszeresek........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bettike!
Bhcg és progeszteron vérvételt kérjél!
Ott minden látszik, hogy elég e progi stb
reméljük igen

a régi Szilvike1972
babatszeretnek_972

oké:)majd ha megyek akkor kérek.

veled mizujs?

KépKép
bettike83

Szilvike, veled tényleg mi az állás?

Betti,
ahol én szülök, ott BHCG-t az elején csak probléma esetén, vérzés, méhenkívüli, vetélés kapcsán csinálnak... szóval inkább azt kívánom, hogy ne tudd meg mennyi, de szépen emelkedjen és egy aranyos májusi babád szülessen :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

ildi

értem,hát remélem tényleg nem kell megtudnom :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csak egy gyors hírrel jövök Nektek!
Nita ma bennt volt a kórházban és nem akarták hazaengedni,mert 2 újjnyira nyitva van.De kiharcolta magának,hogy hazaengedjék és délután visszamegy.Akkor már valószínűleg szülni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mennek a drukkok Neki! :) :wink:
Ha valamit megtudok,írok! :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

HÜHHA NITA HAJRÁ!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
80olgi

Nita!

Nagyon nagyon drukkolok nektek! Szép és gyors szülést kívánok!!!

Kép
Kép
susytunder

gondoltam hogy ilyesmi lehet nitával,jaj de jó,várom a hireket :) ügyi legyél nita++++++

susy

te mikor mész dokihóz?

KépKép
bettike83

Nita, drukkolok! De jó neked már!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Betti, csináltál újabb tesztet? Erősebb lett a csíkod?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nita, szurkolunk nagyon :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Bettike
én olyan 2 hét múlva szándékozok menni. Már akarok hallani egy kis szívdobit is majd. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!

Nita! Ügyes légy!!!!
Én meg most jöttem haza Uh-ról. Az afp-s papíromon lévő értékek is jók, meg most az UH-n is azt mondták, hogy minden rendben!
ÉÉÉÉsss! Úgy tünik, hogy kiscsaj a drága! :lol: :lol:
Párom teljes döbbenetben, merthogy meg sem fordult a fejében, hogy tényleg lehet lány is, mert náluk annyira nincs 1lány se, hogy csak na! A nagyszülőknél meg volt visongás meg minden..első lány unoka.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci, gratulálok a kislányhoz! Nevetek van már?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Szikszó, Ildi nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm :D

Susy neked hangosan gratulálok, Bettike, neked még csak halkan!
Nita mennek a drukkok!!!!
Ronci, tök jó, hogy első lányunoka lesz :) El lesz kényeztetve rendesen :D

Olvaslak benneteket, de írni nincs időm igazából...
Járok táncolni, és épp olyan izomlázam van, hogy nehezemre esik felkelni :D

Kép
encsike87

Nita mennek a drukkok, problémamentes szülést kivánok!!!

Ronci gratulálok!!!

Nekem holnap bhcg vvétel és progi.
Ha jó hir van, majd jövök, irok, ma és holnap a moziünnep miatt 1-1filmet nézünk meg este, szombat én 3mat és vas még 2-t:)

mindenkinek szép csütörtököt!
babatszeretnek_972

Köszi a gratukat!!!
Hékás! nincs még nevünk, többek között mert még párom addig nem akart gondolkodni, míg nem tudta, hogy mi lesz, a másik ok pedig, hogy meg sem fordult a fejében, hogy kislányt adott nekem! :lol: :lol:
Ugyhogy majd hétvégén elkezdünk nézelődni..

Kép
Kép
ronci

susy

az jó soká lessz,hogy birod addig? :lol:
én kedden megyek,legalább megtudom hogy mi a helyzet.

KépKép
bettike83

susy

az jó soká lessz,hogy birod addig? :lol:
én kedden megyek,legalább megtudom hogy mi a helyzet.

KépKép
bettike83

Bettike
Utána 2 hét múlva úgy is menni kell, mert ha hamar megyek még nincs szívhang, de lehet, hogy jövő héten elmegyek, hogy megtudjam mi a helyzet, ahogy te is írod.

Be- be kukkantok... Vajon mizu Nitával? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Nekem is többször eszembe jut Nita, de látom, még semmi :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Semmi? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Bocsika,hogy délután nem voltam!
Nitáról még semmi hír! :shock: :shock: :shock: Ha lesz,ígérem jövök és megosztom Veletek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

várjuk a hireket :)

ronci

gratulálok a pici lányhoz :)

susy

jól teszed,igy legalább a doki is biztosit arról hogy minden rendben van :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!

Leskelődtem a másik topikban, és Nita sms-e amit a topikba írt:
Szia! Hargitai Barnabás most születtem 21:23kor, 3350 grammal és 49 cm-rel a szüleim és a bratyóm nagy örömére. Millió puszi mindenkinek.Barni"

:lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Na,most akarok jönni Nektek a jó hírrel,erre látom már Ronci beelőzött! :cry: :cry: :cry:
Sajnos nem tudtam hamarabb írni,mert az este nagyon rosszul lettem vacsi után és az előbb felébredtem,most meg nem tudok aludni.
De nem én kaptam az sms-t Nitától az októberi topicba,ezért maradtam le a nagy eseményről!

Nita!Akkor itt is gratulálok Barnihoz!A méretei is pont jók!Ügyes Voltál!Sok tejcsit Nektek!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Bocsi Szisz!!!!
De olyan kiváncsi voltam! :oops:

Kinga, hol vagy??????????

Kép
Kép
ronci

Nita
Szívből gratulálok a kis családnak, nagyon jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Kép
Kép
susytunder

De jó Nita!

Megvan az első babánk - már bocsánat, hogy kicsit a miénknek is érzem. Csak Hékás lesz bajban, mert már nem jó a táblán a fejléc - a szülés várható időpontja :D

Susy!
Neked is nagyon gratulálok.

Betti!
Azért mennek a halk drukkok!

Ildi!
Lehet, hogy csak elsikkadtam felette, de voltatok már az afp után uh-n? Lehet, tudni a pocaklakó nemét - bár most mintha rémlene, hogy lányt írtál.. :oops: Kicsit össze vagyok zavarodva...

Szilvi!
Jó mozizást és kikapcsolódást!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!

Nita,
gratulálok Barnihoz, nagyon jó egészséget nektek! Vigyázzatok egymásra, minden szépet és jót az egész családodnak! :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Megérkezett pici Barni baba,sok blodogságot :)

KépKép
bettike83

Nita,
mi is szeretettel gratulálunk és sok örömöt kívánunk Nektek :lol:

Mmanya,
csak szerdán megyünk az uh-ra, még nem tudjuk a babó nemét, de kíváncsiak vagyunk :)))

KépKép

KépKép
beneildi

NITÁCSKA, ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK!

Mmanya, nem vagyok gondban a táblával :lol: Kettébontottam. Attól az eredeti táblában is benne maradt Nitácska, csak más betűtípussal.

Sziszkó, jobban vagy már?

Kép

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Nitáról hoztam híreket: természetes úton, gátvédelemmel és fájd. csillapító nélkül szült! Amúgy jól vannak!

És egy kép Barniról:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nita!
Aztamindenit! Milyen ügyes vagy! Így simán szülni, nagyon nagy dolog! Barni pedig gyönyörű babácska :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Nagyon aranyos, szép baba Barni, gratula hozzá még egyszer!!!

Kép
Kép
susytunder

Kitti, köszönjük az infókat. Olyan csufik tudnak lenni az újszülöttek, de Barni nagyon szép, formás baba!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?