Új privát üzeneted érkezett!

Sikerült :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Heni
Hát szívből gratulálok nektek! Nem semmi 3 fiú mellé még kettő. Maradnátok a fiúknál, vagy beújítotok és lányt szeretnétek? :lol:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Üdv.az új Kismamiknak!
Heni,külön gratulálok az ikrekhez.Az izgi lesz... :)

Köszi mindenkinek a szobatisztasággal kapcsolatos hsz-t.Próbálkozunk ,majdcsak lassacskán megszeretjük azt a bilit.

Andi:jó lett a táblázat,köszi,hogy megcsináltad.

Magamról annyit,hogy Erika vagyok,34 éves,2.baba lesz,a teszt 09.12-én lett pozítív, a 3.próbálkozás után.Szt.János kórház Bp. fogok szülni.
Szül.időpont:2010.05.18. Neveink konkrétan még nincsenek.

Teszek fel képet a kislányomról,talán sikerül...A 2.szülinapon készült.
''Nagytesókról'' kérünk képet,ha lehet.
Kép

Norci
Kép
Kép
norci2007

Heni!!! Ikrek? Jaj de jó! Biztos megoldjátok valahogy és meg fogsz lepődni, hogy milyen jól eljátszanak majd együtt :)

Párom is ezzel húz, hogy hátha ikrek :) Én szeretném is, meg nem is, de nincs sok esély rá. Holnap megyek dokihoz, idővel minden kiderül.
Szorítsatok, hogy minden rendben legyen.

Mindenkinek szép estét!

KépKépKép
bogme

norci, nagyon kedves arcú leánykád van és még az is lehet, hogy mi egyszerre szülünk?legalábbis egy helyen az biztos.te kihez jársz?
Vendég

Ahogy elnézem itt az én terhességem a legfiatalabb. De remélem jönnek majd utánam is. :)

Norci
Nagyon szép a kislányod! Micsoda szemek! :)

Hoztam én is egy képet Kristófomról.

Kép

Kép
Kép
susytunder

Köszi Andi a bókot.

Én Zsolnai Csabánál fogok szülni remélhetőleg.Nagyon meg voltam elégedve Vele az előző szülésemnél.

Felújították a szülőszobákat 1 éve?Te mit tudsz erről?
Az jó lenne,ha együtt szülnénk.
Neked ki az orvosod??

Norci
Kép
Kép
norci2007

Susytündér:köszi,Kristóf is nagyon szép.

Ő is szeret homokozni??Nórit alig lehet elcsalni onnan,ahol homokozót lát.. :wink:

Norci
Kép
Kép
norci2007

Köszi mindenkinek.....:)!
A három fiú mellé jó lenne már kislány is, sőt, kettő, így már nem lesz olyan férfiuralom, mint most.:) Teljesen elnyomnak.:)

Raktam fel képeket a fiúkról, a vonalzókat már nem engedte a profil, túl sok....

:lol:

Kép Legnagyobb és én Kép Legkisebb Atika Kép A középső Balu
heni baba

Nagyon édesek a "nagyok".

Valaki elárulja, hogy tudok képet feltenni? Bocsi, hogy ennyit bénázok :o

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ott a beírandó hely alatt, hogy melléklet feltöltése.....utána kiválasztod a gépeden a képet és feltöltés....
heni baba

A legnagyobbnak, Viktornak most volt a szülinapja, és így fotóztam le.... Kép Bond.James Bond.....:)
heni baba

Sziasztok!

Üdvözlöm az újonnan csatlakozókat!

Cs-andi!
Az én hiányzó adataim:
első pozitív teszt: 2009. augusztus 31.
szülés: Siófok

Én holnap megyek orvoshoz, már nagyon várom! Igaz, UH-t még nem csinál, majd azon meg tudják mondani, mennyi idős a baba. Most kicsit keverem a dolgokat, de azt hiszem, Betty, Szamóca és Caysee adatai hasonlítanak az enyémhez. Nekem is augusztus 8-án volt meg utoljára, és 26 napos ciklus mellett engem is május 13-ra írt a babaszoba kalkulátora. Majd az orvos biztosan mond pontosabbat, feltéve, hogy 1-2 nap számít egyáltalán. Ha igen, megváltoztatom a vonalzómon az adatokat.

Most sokat nem olvastam vissza, mert már tusolni készülök. Remélem, mindenkivel minden a legnagyobb rendben.

Jó estét kívánok!
Vendég

heni

gratulálok az iker bébikhez :) remélem lessz köztük lány is.

aranyosak a nagobb gyerekek is

susy

édes a kis drágád :)

norci

de édes a picilányod

KépKép
bettike83

én ott szültem pont a felújítás után 8-9 hónapra.nagyon rendben van .minden szoba más színű, hát nekünk ez jutott.
az ajtó mögött fürdőszoba van wc-vel zuhanyzóval és ahonnan fotózva lett ott van a babapelenkázó és öltöztető komód mellette a másik falon egy kézmosó ott fürdették le kicsit szülés után és mindent itt csináltak vele és velem ebben a helyiségben ami nagyon jó megoldás szerintem(látványpékség)a komód másik oldalán egy kisasztal hi-fi-vel és székekkel apa itt szedte össze magát a nagy feladatra míg én tusoltam:))))az utolsó fal végig szalagfüggönyös ablakos kint a nagy platánfákkal azokat imádtam meg babuka is...
Kép
éna dömötörihez jártam, de túlhordtama babám ő meg elment nyaralni így a pálmaihoz kerültem és most nála folytatom a pályafutásomat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.17 22:24-kor.
Vendég

ja és a rossz hírem az , hogy nekem legalább is nemmúlt el a hányinger a 12.héten, de akkoriban kezdett enyhülni és kb.a 16.hétig eltarthatott emlékeim szerint.bár nekem most gyengébb mint akkoriban volt :roll:
az én elsőszülöttem:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Elkapott az álomkór. :D Tegnap este hamarabb bealudtam, mint Kende! :D Bár mióta 3 órákat alszik délután ez nem nehéz, mert még 10kor is ébren volt.

Heni baba, gratulálok az ikrekhez!Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Mindenkinek csodaszép a babája, susy, micsoda szemei vannak Kristófnak! Gyönyörűséges!

Anita

Kép

Kép
anita1984

Jó reggelt!:)

Nagyon aranyosak a babák!:)

Cs.andi, nagyon szép helyen szültél, sajnos itt Nagykanizsán ilyen nincs....:( Sima kórház, igaz van baba-mama szoba, de este elviszik a babákat.

Nekem még annyira nincs hányingerem, igaz, nem is hiányzik, bár tegnapelőtt éjjel arra ébredtem negyed egykor, hogy megyek hányni, annyira felfordult a gyomrom.....aztán kicsit vártam, elmúlt.
A három fiúval azért mindig volt majdnem a 14. hétig hányingerem.
Utánaolvasgatok, mire készüljek az ikrekkel kapcsolatban, hát dupla annyi fáradtság az elején, hányinger és 37. hétig tart kb. a terhesség.

Anyósoméknak még meg sem merem mondani.......így is állandóan azt szajkózzák, minek 3 gyerek, na ha még megtudják a két pontocskát is.....:)
heni baba

heni
nem nekik kell felnevelni,ugyhogy nincs gond,max segitenek neked,dehát ez elvárható :)

andi

nagyon cuki a pici lány,látom szeret pakolni :)

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok!

Hogy vagytok, mi újság?
Heni gratulálok az ikrekhez, párom is teszi az ilyen megjegyzéseket, mert az ő családjában voltak.

Andi:Micsoda szülőszoba, leesett az állam :shock: , kaposvári kórháztól előre félek......

Nagytesók meg mindenkinél nagyon cukik...

Ma annyira álmos vagyok, nem tudom hogy bírom ki ezt a napot. Ráadásul nagyon tartok a hétvégétől, mert megyünk anyósomékhoz, ahol krumpliszedés, meg kertimunkák lesznek, amiben mindig szoktam segíteni, de most nem szeretném megemelni, vagy nagyon megerőltetni magam, és valamit ki kell találnunk, hogy miért nem megyek velük, mert addig nem szeretnénk nekik elmondani, amíg orvos nem látott.

Szép napot lányok!

ui:bettike: nagyon régóta olvasom már a blogod zúgban, és annyira örülök, egyenlőre csak halkan, hogy Neked is sikerült
bdori

Sziasztok lányok!

Üdvözlök minden új tagot a csapatban! Név szerint most fel se tudom sorolni annyian lettünk hirtelen :-)
Tegnap voltunk dokinál, ahol csinált hüvelyi ultrahangot is. Kb. tényleg 6 hetes a babuci. Adatai szerint: 11,5 mm a petezsák. 2,4 mm a szikhólyag. A babu pedig kb 1,5 mm!! Nagyon picike azt mondta a doki bácsi. Most igazándiból kicsit tanácstalan vagyok ezekkel az adatokkal, mert bárhogy is rákerestem nem tudom h. normális ez a nagyság e, vagy van okom parára. Az ultrahang során talált valami folyadékot, ami valószínűleg valami vérömleny. Kérdezte is, hogy nincs e valami panaszom. Mondtam neki, hogy igazándiból a hasam szokott szurkálni meg a derekam fáj, illetve a fejem igencsak gyakran. Mondta h. pihenjek nagyon sokat. A leletre azt írta, hogy veszélyeztetett terhesség egyéb, ismert okok miatt. Akkor most tényleg veszélyeztetett szerintetek, vagy mindenkinek ezt írják rá és, csak nem akart ijesztgetni? A párom rögtön mondta, hogy szépen menjek el betegszabira, pedig nem igazán akartam úgy, hogy még nem is tudják bent. 2 hétig maradjak itthon és pihengessek. Bent meg mondjam h. influenzás vagyok, mert még nem akarom elmondani az igazat. Szívhang a jövő héten már elvileg lesz, de csak következő héten hétfőn megyek vissza. Az ikrek témakörre utalva a képen én is azt hittem, hogy először 2-en vannak, de utána már csak 1 volt látható
caysee

Nem hiszem el, bepötyöktem egy tök hosszú hozzászólást, és erre valamit csináltam, és eltűnt :roll:

Caysee!

Dejó, hogy már láttad :D gratulálok! És tényleg pihenj sokat, az indok megvan, bele sem köthetnek az influenzba, te meg vigyázol nagyon a Picurkára az ágyikóban.

Rájöttem valamire, hogy nem szabad ezen kívül más fórumokat nagyon olvasgatnom, mert csak megrémítenek.
Nincs most sok munkánk, ezért van időm netezgetni, de úgy érzem most befejezem a keresgélést......

Kép
bdori

Bdori!

Pontosan így vagyok vele én is, mármint az olvasással! Csak ezt a fórumot olvasgatom, mert annyi mindenfélét lehet olvasni máshol, hogy az ember tényleg folyton agyalna meg görcsölne, hogy most akkor mi van, minden rendben-e, stb.
Néha be kell ide kukkantani, ha van mihez hozzászólni, akkor írni is, de magunkat feleslegesen stresszelni mások rossz és rémisztő történetei miatt felesleges.
Nekem ma még nem csinálnak UH-t, de azért már nagyon kíváncsi vagyok az orvos véleményére. Már úgy tudom, tapintással is érzékelni ilyenkor a terhességet.

Caysee, szerintem ha bármi adat rossz lett volna, szólt volna az orvos. Kétlem, hogy csak ráírta a papírra az adatokat, és semmit nem közölt. Ha viszont pihenést rendelt el, akkor tessék pihenni.
Vendég

Sziasztok!

caysee
Igaza van a párodnak, tessék elmenni betegre, és pihenni, ha a doki ezt írta elő. Ne foglalkozz azzal, hogy mit szólnak majd, mos ti vagytok a legfontosabbak. Én is úgy gondolom, hogy ha nagy lenne a baj, akkor a doki szólt volna, szerintem nem akart feleslegesen idegesíteni, de valami lehet ott, ami miatt előírta a pihit.

Más fórumokkal kapcsolatban, tényleg nem érdemes minden félét olvasni, mert az emberre a szív baj jön. én is bele estem ebbe többször is, de ezentúl nem fogok. Azzal foglalkozom ami itt és ami velünk történik.

Én később akartam orvoshoz menni, de azt hiszem jövő héten szerdán elegyek. Lássa, és tudjam, hogy minden rendben odabent.

Lányok minden nagytesó nagyon helyes, ilyenek legyenek a kistesók is. :lol:

Vigyázzatok magatokra, szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Kedves kismamák szeretnék egy kedvező lehetőséget a figyelmetekbe ajánlani, a bolti árak feléért készítek kismamaruhákat 34-52-es méretig, akár méretre is.

Nadrágok, felsők, melegítőnadrágok, melegítő felsők, (34-42 méretig): 3700 Ft-4200 Ft
Most ha 2 nadrágot rendelsz nálam, egy bolti nadrág áráért két nadrágot vásárolhatsz: 2 nadrág most 7000-7500 Ft!

Igény szerint anyagtól és mérettől függően hasonló árakon más méreteket is elkészítek, akár egyedi méreteket is!

Vidéki megrendeléseket is vállalok! Hozott anyagból is dolgozom!
További információkért forduljon hozzám bizalommal:
e-mail: sziszilva@freemail.hu
sziszilva

Sziasztok lányok!

Itt van az én kisnagylányom, aki nagyon harcol a leendő kistestvére ellen. mindig azt mondja, hogy neki nem kell tesó.
a jövőhéten akarom neki elmondani csak előre félek mit fog szólni. már annyi mindent olvastam erről de hát nem is tudom......

Nem tud valaki valami okosat erre??

Kép

Mindenkit pusszilok renata2008 :D

Kép
renata2008

csak bekukk...gratulálok a sok sok új kismaminak!

iner: te is győri? ki a dokid?

gyűljetek gyülekezzetek csak 8) szép hónap a május...najó a június is...én 05.30.ra voltam kiirva de Lilike hízlalta magát 06.05.ig :lol:

na off end,pusziiii 8)

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Gratulálok az új kismamiknak!
Heni, nem semmi, ikrek.... :lol: biztos nagyon szuper lesz... :lol:

Nálam még mindig tart az émelygés....remélem m ár nem sokáig...tegnap este nagyon szarul volta, még ennyire sosem voltam...áá... :evil:

caysee

Tényleg pihenj, főleg, ha a doki is mondta, jobb az elővigyázatosság sztem...és már én is rájöttem, hogy azzal egyáltalán nem kell foglalkozni, hogy mit mondanak mások a munkahelyeden...ők is ezt tennék...a baba az első :)

mniki84
Igen, én is győri vagyok, a Nagy Miklóshoz járok!
Neked ki az orvosod?

pussz mindenkinek

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Renata2008
Nálunk másfél év van a két nagyobbik fiú között és ott nem nagyon volt ellenvetés, hiszen még a Viktor is csak másfél éves volt. A legkisebbet meg örömmel várták.:)
De szerintem ha sokat mesélsz neki majd, hogy milyen jó lesz, ha lesz kivel játszani, segíteni anyunak, hiszen ő lesz a nagytesó.....akkor biztos nem ellenkezik majd.:)
heni baba

Sziasztok Mamik!
Gratula az ujjaknak is.

Én tegnap este bekerültam a korházba kiszáradás miatt.2 liter infúzió ment le igy most kicsit megint embernek érezhetem magam.Remélem a babunak nem lett baja.
Inner!

Én is győri vagyok csak kint élek egy darabig még.Én a Bodaihoz járok.Puszi mindenkinek.
gtimi83
Győr

sziasztok

En is csak elkoszonni jottem mert sajnos vasarnap ota en is korhazban voltam es a pocaklako mar nincs. Sajnalom de ez van.
Nektek viszont jo egeszseget kivanok es vigyazzatok magatokra
Tid
tide33

Tide

Nagyon sajnálom, ami történt.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Tide!

Nagyon sajnálom a történteket...nem tudom, mit lehet ilyenkor írni...
Nagyon sok erőt kívánok...
Szorítok, hogy mihamarabb összejöjjön újra...

Iner

iner

Tide :cry: :cry: :cry:

Caysee szerintem se foglalkozz mással csak Magatokkal!!Igen,a legjobb kizárni minden negatív körülményt,dolgot és nyugodtan várni a Babucit.

Gtimi elkaptál valami vírusos nyavalyát?Jobbulást,pihizést!!

Renáta nagyon bájos,'vagány'kiscsajod van.
Tesóféltékenység: nem tudom nálunk is mi lesz,ha megszületik a kicsi? :roll: Hány éves a kislányod?

Szép estét Mindenkinek!

Norci
Kép
Kép
norci2007

tide,
nagyon sajnáom.próbáld elfogadni, hogy ennek így kellett történnie.szerintem sokkal rosszabb beteg gyereket nevelni...
biztos hamar sikerülni fog megint és minden rendben lesz, tarts ki!
Vendég

Andi elfelejtettem írni,hogy rá sem ismerek a szülőszobára.Ilyen szép,tágas?
Vizsgálatokon remélem találkozunk majd.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Tide
Együtt érzek veled! Egy nagy nagy ölelés, és drukkolok, hogy mihamarább újra babás legyél. :(

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt mindenkinek!:)

Hogy derűsen induljon a hétvégétek és csakis pozitív gondolatok legyenek......:

A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben,
a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes
zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.
A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a
kutyának nyoma sincs.
Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár
leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban
a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és
játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a
tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött
pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött... Egyből rohan fel a
lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon)
aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.
A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a
fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyósóra, bent csuromvíz minden, a
WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...
Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.
És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy könyvvel a
kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:
- Szia drágám, hogy telt a napod?
A férj dühösen nézi:
- De mi a fene történt ma itt?
A feleség ártatlanul:
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy
mi a f..szt csinálok egész nap?
Férj még dühösebben:
- Persze,... ÉS!
Ekkor a feleség édesen rámosolyog:
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!!
:lol: :lol: :lol:
heni baba

Sziasztok!

Remélem nem bánjátok, ha én is csatlakoznék!
Szerdán produkáltam egy kétcsíkos tesztet, azóta sem merem elhinni :D

Én 29 éves vagyok, és a harmadik hónapban sikerült a babó, aki az első lesz (biztos lesz majd ezer kérdésem a tapasztaltabbaktól :oops: ) A kalkulátorok szerint május 26-ra várható az érkezése.
Egyelőre nem sok tünetem van, mellfeszülés az nagyon erős, már a peteérés után kb. két nappal elkezdődött, ill. két napig erős mensis görcsök voltak, de ezt mára mintha elvágták volna.

Természetesen gratulálok minden kismaminak a picurkákhoz és a nagyobb tesókhoz is!

szösz

Kép
szöszmöszke

Szia Szöszmöszke, üdv közöttünk!:)
Gratula a két csíkhoz!:)

Nekem még nincsenek annyira rosszulléteim, néha émelygek, de nem vészes.
heni baba

Szöszmöszke
Üdv köztünk, gratulálok nektek!
Kérdezz csak bátran, azért vagyunk itt.

Végre valaki, akinek tőlem fiatalabb a terhessége. :lol:
Nem én vagyok az utolsó a hónapban akkor.

Szép hétvégét lányok!

Kép
Kép
susytunder

Üdv. Szöszke! (én is szőke vagyok egyébként!)

8)

A tüneteid teljesen normálisak, mondom én, 6. hetes gyakorlott terhes! Nálam is ugyanígy volt, hogy még jóval menstruáció előtt éreztem, hogy érzékenyek a melleim, ami korábban soha nem volt, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Aztán nem sokra rá csináltam tesztet, ami pozitív lett, és akkor már a melleim is még jobban fájtak, plusz nekem 1 hétig voltak olyan fájásaim, mint mensi előtt. De ez már teljesen elmúlt. A melleim csak éjszaka érzékenyek, illetve azóta is rengeteget járok pisilni.

Tegnap az orvos azt mondta, hogy kissé balra hajlik a méhem, ez a terhesség egyértelmű jele. Olyan boldog voltam! És gratulált, mondta, tapintással érzi, hogy növekszik a méhem. Ezt én is érzem, néha olyan érzésem van, mintha puffadt lennék, s mintha már most kényelmetlenek lennének a nadrágjaim, pedig még egy grammot se híztam természetesen.

Ti hogy vagytok ezzel? Én nagyon kontrollálom az egészet, max. 10 kilót engedélyeztem magamnak.

Október 7-re kaptam időpontot az UH-ra, akkor betöltött 8. hetes terhes leszek már. Nálunk ez a szokás, a barátnőmet is a 8. héten ultrahangozták.
A tüneteimről azt mondta az orvos, hogy nagyon jók. Kérdeztem a hányinger, émelygés hiányát, arra pedig azt mondta, hogy az egyáltalán nem baj, ha nincs. Én inkább étvágytalan vagyok, s általában öntöm magamba a hideg szénsavas ásványvizet vagy szódát. Ez esik jól.
Vendég

Üdv Mindenkinek:)

3 napig külföldön voltam a munkám miatt, és rögtön mennyi változás:)
Nagy gratula az Új csatlakozóknak is: Suzy, Bettike, Renáta, Bogme, Szöszmöszke, és Heni - neked külön gratula az ikrekhez:)

Trompipi, Tide: nagyon sajnálom, ami veletek történt, de kitartás, nemsoká jönnek az egészséges bébik

Köszi a táblázatot, nagyon jó. Küldöm az adatokat én is: Erzsi vagyok, 38 éves, 1. baba, az első teszt: aug.18. volt. A próbálkozásra 2. mondok, mert én inszem-es vagyok, és a 2. sikerült. Nevet még nem tudunk. Elevitet szedek, és folsavat. Egyenlőre ennyi.

A tünetek nálam elég rémesek: amikor megjött volna, tényleg azt éreztem, hogy mindjárt megjön, rettegtem is rendesen, de szerencsére csak az érzés volt meg, viszont emellett a hányingerem is felerősödött. Egy barátnőm - két baba után - mondta, hogy ha a hányinger és egyéb tünetek is megmaradnak, akkor nem lehet nagy baj. A hányinger rémes, és szinte egész nap velem van. De ez legyen a legnagyobb bajom:)

puszi mindenkinek:)

Kép
mandula11

Helló!

Sellon! Én nem vagyok szőke :oops: csak a századik foglalt név után ezt fogadta el a rendszer.
Az én tüneteim ezek szerint a tiédre hasonlítanak a legjobban.

Én is alig várom, hogy elmenjek dokihoz, de szeretném megvárni a 6. betöltött hetet, hogy lásson is valamit, ill. esetleg már szívhang is legyen. Türelmetlen vagyok nagyon!

Az evés nálam is változott: én eddig ritkán ettem, de akkor sokat, most pont fordítva, sűrűn éhes leszek, de nem bírok sokat enni. Próbálok egészségesen enni (bár a sósat kívánom nagyon), én is a 10 kilót lőttem be magamnak max hízásnak.

További szép hétvégét mindenkinek!

szösz

Kép
szöszmöszke

Én is éhes vagyok szinte egész nap, és sokszor eszem keveset. Amúgy a dokik is ezt ajánlják. Mind a 3 terhesség alatt 17 kg-t szedtem fel, és fél év alatt le is ment teljesen. Úgyhogy ne aggódjatok, a szoptatással amúgy is sokkal több kiló megy le. :)
heni baba

Szöszi!

Szerintem szívhang a 6. hét vége felé van. Ha két hét múlva mész el orvoshoz, akkor már kb. van esélyed rá. Hát, amikor én fogok menni, akkor már tuti, hogy lesz. :D

Heni!

Na, az nagyon jó, ha ilyen szépen leadtad a kilókat. Szerencsére én sem vagyok hízásra hajlamos alkat. A ruházkodásból sem akarok nagy gondot csinálni. Persze, csinos akarok lenni,de néhány ruhadarab megteszi.

Nálatok hogy van most ez a babatéma? Nálunk ugye első lesz, és igazából a férjem most kezdi el felfogni, hogy tényleg lesz egy kisbabánk. Olyan jó látni, hogy így örül. Szerintem már ő is alig várja. Mondta is nekem, hogy jaj, de jóóó!
Van egy könyvecském, amibe napra pontosan megvannak a baba megmozdulásának várható időpontjai. Nekem pont karácsonyra írta az első mozgást. Hát, gyönyörű karácsonyi ajándék lenne!
Vendég

Én sosem vettem kifejezett kismama rucikat. Szerintem felesleges pénzkidobás, elég sokba kerülnek és utána adhatod másnak tovább....

Nálunk még meg kell szokni, hogy ikreket várunk.....a gondolatot és hogy később mi lesz.:) Izgalmas és ijesztő is egyben.:)
heni baba

Heni!

Azt hiszem, a nadrág az egyedüli, amit mindenképpen meg kell majd vennem, illetve egy barátnőm már felajánlotta, hogy kölcsönadja az övéit. Persze, előtte fel kellene majd próbálnom. Mert a hasam, ahogy nő, kell majd neki olyan nadrág, amely csak a hasrésznél nagyobb. Mert ha eleve nagyobb nadrágot veszek, hogy fogok kinézni? :D
Egyébként igen, valóban drágák a kismamaruhák. 6000-7000 forint körül vannak a felsők. De felsőből én azt fogom csinálni, hogy csak nagyobbat veszek. Most M-eset hordok, akkor meg majd veszek L-eset, ha kell, XL-eset.
Vendég

Ez az ikrek dolog annyira izgi. Az én férjem nagyon szeretne ikreket, szokta is mondogatni.
Szerintem a babavárást még csak most kezdi felfogni, pl. ma délelőtt azt mondta, kár hogy nincs biciklim, ilyen szép időben elmehettünk volna együtt biciklizni. Nézett nagyon, mikor mondtam, hogy ennek most nem a bicikli az egyetlen akadálya, hanem Pöttöm a pocakban :)

szösz

Kép
szöszmöszke

Sziasztok!

Szösz!
Gratulálok a + teszthez :lol:
Nekem is a mellfeszülés volt az első tünetem + mellbimbó érzékenység...de mára már kicsit enyhült, inkább éjjel érzem, ha hasra akarok fordulni...imádtam úgy aludni, de lassan már nem lehet... :wink: Amúgy én is inkább sósat ennék , de nagyon kell vigyázni a sóssal és sok folyadékot inni rá... :wink:

Sellon!
Én is észrevettem, hogy a szénsavas ásványvíz elég jól enyhíti az émelygést nálam :)
Az én férjem akkor fogta fel, hogy babánk lesz, amikor az uh-on látta, dobogott a pici szíve, azóta is ezt emlegeti, olyan édes :lol:

Mandula!
a hányinger már engem is kikészít, nehezen viselem, meg egyes szagoktól egyenesen rosszul vagyok...ááá... :?

Remélem a többiekkel is minden ok...

pussz mindenkinek

Iner

iner

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?