Bikfy,
hát megvolt a konzi a Bajcsy osztályvezető főorvosával, és mostanában nem lesz semmiféle laparom, átjárhatósági, semmi. A februárban aktuális rákszűrésig nem lesz semmi, csak a januári hormonvizsgálat, de az az endokrinológus dolga.
Megvizsgált mensi 2. napján
aminek nem örültem, de kibírható volt. Azt mondta, semmi nem utal endora, se a vérzés jellege, se a hossza, a fájdalmassága (mert nem szokott vészes lenni).
Azt is mondta, h a petevezető elzáródás sem gyakori, ha a termékeny korú nők össz számára vetítjük, csak ugye a fórumokon könnyebb összetalálkozni ilyen esetekkel...
Emiatt azt mondta, hogy elsősorban pszichésen kellene összeszedni magamat, az a legnagyobb bajom, mert már a pcos is szépen javul, és a petefészkeim is jóval kisebbek lettek, aminek persze örülök.
Azt mondta, ha a kedves uram kikezelteti magát, joggal bizakodhatunk a spontán babásodásban, de még a műtéte után is 6-8 hónapot kell hagyni a dolgoknak, mert az elmúlt 9 hónap próbálkozás úgy, hogy én még az elején álltam a dolgoknak, neki pedig nem volt oké a spermaképe, nem is vehető figyelembe, kezdjünk tiszta lapot 2010-re.
Egyébként sajnos nem érzem okos-ügyes nőnek magamat, és még azt sem állítanám, hogy bele tudtam volna törődni a helyzetbe, inkább belefásultam.
Konkrétan rákérdeztem, hogy nem-e arról van szó, hogy mivel június óta egy új sportágat kezdett versenyszerűen, amit eddig még sosem csinált, és kiderült hogy nagyon tehetséges benne, most inkább versenyezni szeretne 1-2 évet, és nem apaszerepet vállalni, mert ez a kettő nem fér össze..... persze nem volt a válasz, de én tudom, ha lenne gyerek, és sem anyagilag, sem időben, energiában nem engedhetné meg magának a versenysportot, akkor nagyon szomorú lenne....
Amikor januárban eldöntöttük hogy legyen gyerek, amit ő hozott fel, akkor még nem volt róla szó, hogy az ország legprofibb szakedzőjével fog edzeni és versenyezni....