sziasztok!
Tudom, tudom! Már megint leléptem. Nézzétek el nekem, mert megkezdődött a betakarítás a tanyán. H Ha nem melózom, akkor ott vagyok. estére meg hulla fáradt vagyok. Mondjuk ma nem vagyok kinn, mert esik. De ma sem fogok unatkozni. Mostni, takarítanom kell.
Bridget
Végre lement rólad a házvásárlási teher.
És mikor költöztök? Azért majdcsak megkedveled ezt is!
Tényleg ritkán vagoyk. Küldök egy privit is!
SZóval a dokira tényleg nem lehet panasz. Előbb-utóbb csak lesz valami. Mostmár van pé-m. Elég gyorsan lett. .) A mostani is 20 milis volt. A nyálkahártyám is 8-9 milis szokott lenni. Eszem a bogyókat, és szurkálódunk.
A szuri mellékhatását végül nem kívánom sennkinek. Iszonyatosan fájnak a cicijeim, és a hasamban is egy hatalmas dinnye van. De ez van. Majd elmúlik ez is.
a múltok megijedtem, hogy befejezted a blogírást. Nem jött be az oldal. Azt hittem meguntad. De már tudom,, hgoy csak az oldallal van baj. AZért remélem nem csinálnak ilyet sűrűn, mert imádlak olvasni, és a képeidet nézegetni.
Az osztálytársaidat nem értem. Hát milyen "kifogást" fogadnak el,ha nem a kórházi műtét??? Hát azért gondodlhatták volna, hogy nem jókedvedben voltál ott. Na majd hátha a következőre el tudsz menni. Viszed a gyermekek képeit, és tehetnek egy szívességet.
A pipid rendben van már? VOlt új vizeletvizsgálat? Jó sok dologra oda kell figyelni.Na most az együttlét utáni azonnali wc-zéssel van nekem egy kis bajom. Akkor hogy maradnak benn a kis lúrkók??? Hát kifolyik! Hog ylesz ebből baba? Legalább 20 percet kell feküdni együttlét után, hogy ne follyon ki.
Én nem látom túl jól az alaprajzot!
De kár, hogy már nincs meg aoz ügynök oldalán! .( Képed nincs a lakásról? TI nem tudtok mosógépet venni a lakásba? Vagy ott nem ilyen egyszerű ez?
Aranyosak az új vonalzók!
Jajj köszi!! Felraktad a körmidet!
Nagyon jó!!!!
De jó hosszú körmeid vannak!
Tesztelni nem fogok.Majd, ha nem jön meg már egy hete. Ahhoz még nagyon messze vagyok. Még csak a 19. napon vagyok.
Kitty
Mikor lesz nálatok ilyen fesztivál? Nem is hallottam, hogy ott is szokott lenni.
MIért voltál vérvételen? Ne haragudj, ha írtad, de az agyam szita.
Az eredménynek örülök.
Allergiás vagy a macskákra? Jobban vagy már? Mi még csak a szedésnél tartottuk.
De végre az már megvan.
Fűszert válogattatok?
Zsu
VOlt ünnepelni való rendesen nálatok!
Hogy vagy Drága? Manócska jól tűri a frontokat?
Az új ágy nagyon kényelmes.
Lehet is ennyi pénzért.
Na de tényleg jó a derekamnak.
apa dereka sem fáj mostanában.
Csak a nyaka szegénynek! Úgyhogy a következő befektetés egy normális párna lesz.
Mi az a flowmetria? A jó eredményeidnek nagoyn örülök.
Látom Teljesen készülsz nettel a kórházoz.
Jó sok mindent kell még megvenni.
De az a babakocsi tök jól néz ki! Hol vattétek végül?
Enis
Elég nehéz dolga vna a barátnődnek a párjával.
Nem nyomas az a pasi. OPláne, így, hgoy annak a kicsinek ilyen problémái vannak.
Sajnálom a barátnődet is, és a kicsit is.
Az osztálytalálkozóra meg sok sikert kívánok! Legyne olyan élmény neked is, mint nekem!
ennyi időre már majdcsak beértek!
Nócika
Azért apának mond meg, hgoy anak a pici embernek az apjára is szüksége van. Nem igazán elég az, hgoy eljátszok vele, amikor jól viselkedik. Igenis tegye tisztába, fürdesse, meg ilyenek. Ez is hozzátartozik a babaneveléshez!!! De azt azért el kell mondani, hogy nagyon édesek együtt azon a képen!
Isti is nézte a képekeet! Majd el olvadtunk tőle! Hát gyönyörű ez a csajszi!
Annyira megdajkálnám! Olyna kis édes! Annyira... Na nem folytatom, mert még elbőgöm magam. De tényleg annyira cuki!!! az "idegen" pasi ki? Szeret fürdeni? Olyan nagy szemekkel néz!
Az az alvós, meg... Na ténlyeg nem folytatom. De mégis! Szóval az alvóstól tényleg könnyek szaladtak a szememben. Hihetetlenül szép! És az amikor a Petin fekszik, hát idilli, az biztos!
Látszik, hogy megmozdulni nem mer, nehogy manó felébredjen
Abban a fürdetős türcsiben is olyan kis édes, ahogy kandikál ki a sapi alól!
Na ezt nem lehet abbahagyni!
Remélem bejön az új tápszer!
Hát pesze, hgoy bármikor jöhettek! De én még azért óva intelek, hgoy bárhová is vidd! Ő még olyan kicsi! Már az a fánk is jól esne.
Az ágy bevállt,:) Kényelmes! Már épp ideje volt lecserélni a régit. Már azért is,mert ez volt még annó az exxel is az ágyunk. SZóval ez az új már tényleg csak a miénk,nincs benne régi pasi "szelleme"
MI az a neonatologia? MI lett az eeredmény?
Anyci
Te mást is varrsz? Én azt hittem, hogy csak a munkahelyeden szoktál.
Néha kontárkodom én is. Nászajándékba kaptunk anno varrógépet, és nadrágfelvarrást, függönyt, ilyeneket szoktam cisnálni. MOst épp a táskámat kellene új béléssel varni.
Kati
Ja, bocsi, én olvastam akkor félre a befekvést az allergia vizsgálathoz. Nem egyszerű így az életetek. Azóta sem változott semmi?
A párodnak boldog születésnapot. Jó bosszúsra sikeretdett a nap. De majd egy év múlva nevetni fogtok rajta. Még jó, hgoy nem történ nagy baj a füst miatt.
Fürtöske
örülök, hgoy jól éreztétek magatokat anyukádéknál.
Milyen ügyes kisfiad van!
Már felismer ennyi mindent?
Mi az a borostyánnyaklánc? És még mindig megy a szopi? Ez tök jó!