Új privát üzeneted érkezett!

Judy!
Köszi, de hülye vagyok, azt nem írtam, hogy varratni kell, specko méret alapján :roll: Úgyhogy inkább anyag kéne, az is van abban a boltban? Hány szám pontosan? Hétvégén vannak?
Figyu, ha látsz cuki esőkabit kiscsajnak szólsz nekem? Mircinek is kéne... Bár én most ebay-en is találtam jókat, kérdés, hogy postázzák-e. Nézzek nektek is? Milyen méret is kell?
Ucsóra oké! :D De ha jó idő van játszóterezhetünk vagy elmehetünk gödöllőre sétálni vagy kistarcsán a cuki környékén!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
én most a Mária bababoltban láttam cukikat - nem olcsó, de legalább van :( Itt kistarcsán a két bababolt közül egyikben sincs, a Decathlonban meg csak túradzseki van ekkorában, az meg 8000Ft :shock: Azt hiszem 80-as volt a legkisebb méret a honlapon, de berakom a linket nézz körül...
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... 1t&x=0&y=0
Járok arra jövő héten, szóval ha valamelyik tetszik, akkor rendeld meg nyugodtan, elhozom szívesen ;) Annának 80-as kell most, mert még mindig csak 76cm magas - nem egy óriás szegényke :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jaj de lüke vagyok... :oops: Rőfösboltban van anyag is, meg egy csomó minden :wink: http://www.rofosbolt.com/

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Volt ám itt éjszakai élet!
Nagyon helyes, én szarul voltam, így csak a tévére futotta :-)

Veronikusz
Szofinak nagyon, nagyon boldog névnapot!!!

Andi
ez a kép, nagyon édes!!!! :lol:

Veronikusz,
Hát reméljük minél később jön csak elő!
Köszike
Kedved???

ez fini ez a süti, ezt már én is megcsináltam többször! :wink:

Tigris,
Örülök, hogy jó volt a buli, és mit vittetek az ünnepeltnek végül?
Hogy vagy? Jobban már?

Heni
Beninek boldog szülinapot!
Jó lehetett a buli!

Judy
és a TE kedved milyen?
Jó hely a szentorbán.
Sajnos az a rész kimaradt még az életemből, arra nem jártam. Csak tanultam még rég.

Corában láttam esőkabátokat, de a méreteket nem néztem, de szerintem volt ilyen méret is. Hello Kitty-s.

Annyira édes Anna, ahogy séta közben elgondlkodik! :lol:

Tenci
Nem, nem nézünk focit, Apa későn jött és még akkor is dolgozott, Lara meg BK után aludt, és én is lefeküdetm.
Nekem tetszik a kép! Nem kell mindent fotos szemmel nézni Tigris! Az a lényeg, hogy ki van rajta, és hogy hogy!
És a lényeg látszik.

Lilluska,
Aranyos vagy, köszönöm! Hát reggel megint szarul voltam, Apa el sem akart menni, de elküldtem. Sőt még az esti jogájára is mondtam hogy menjen.
Délben beszéltem a Sándorral, és minden lelet negatív, azt mondta ha nem javul, akkor belgyógyászhoz menjek.

Bogi annyira drága, Lara egy jó ideig csak nézte, és magyarázott mindent amit látott! A lényeg, hogy gratulálunk neki!!!

Kriszta,köszönöm, igyekszem.
Nem, nem vezetek, ciki vagy nem ciki még mindig nem mentem el vizsgázni eüből. Ez a sok vizsgálat és fekvés kikészít, nem merek tervezni. Ja, meg már kocsi sincs, eladtuk múlt héten.
Férjednek nagyon boldog születésnapot! Mivel készülsz? Mentek valahova?
Panka már rajzol neki?

Steffi
köszi, sok gyógypusz Nektek!

ancsaboszi

Sziasztok!

Csak egy gyorsra, mert leszakad a derekam. :cry:

Judy: Milánó :lol: irigykedem ám :lol: még ha csak pár napra is. :lol:
Anna nagyon cuki :lol: de a kutya nem féltékeny rá?

Veronikusz: Boldog Névnapot Szofinak

Heni:Boldog Szülinapot Beninek Jó kis buli lehetett :lol: Nálunk is meg volt a Thomas-torta a miénk marcipános volt.

Tenci: Vikó rájött, hogy lehet gyorsan menni a bringával, Mikey-nak hogy megy a görkorizás? Beni nagyon cuki.

Timi: Szépek a virágaid. :lol: Lányok, hogy vannak?

Steffi: Jobbulást nektek. Küldök gyógypuszikat, meg egy kis+++++++++++++++++++++

Kriszta: Ne legyél depis a szülinap miatt. Szerintem nem éri meg.

Heni: A mi Thomas-os tortánk ilyen volt. Kép

Szép napot mindenkinek
V

valentina

Ancsa,
köszi, kicsit most javult :) Csak ez az esős idő nem tesz jót a hangulatomnak most :(
Corát is megnézem majd, köszi a tippet :) arra is kell járnom jövő hét szerdán, apósomat hozom haza a nyugdíjasbuliból :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

na itt is esik-habár csak szemetel.....Mikey kidolgozta magát délelőtt gondoltam kifárad de áááááá-most ottmaradt anyuéknál:csizma esőcucc-irány kert...és hogy élvezi,mondjuk jóóó mert füves terület végig fákkal nagy lejtővel....Benedek kint teraszon most éppen alszik.... :lol: :lol:

JUDY-neked is rohanás az egész életed....mindig mész valamerre :roll: :lol: :lol: és van időd mindenre-ügyi csaj vagy!!!!-meghívnálak egy pohár sörre-de akkor ki vezet hazafelé???? :wink: :wink: :lol: :lol:
Annakép :lol: :lol: :lol: tényleg hiányzik az esőkabi!!!

STEFF-jobbulást gyerkőcöknek-tényleg rossz ha egy gyerkőc beteg de ha mindkettő.....remélem gyorsan gyógyulnak-szednek valami gyógyszert???-írtad miért kell speckó méret az oviszsáknak???-én akkor is parázok hogy Mikey oviba megy-habár még van időnk... :roll: :roll: lehet addig öregszem és bölcsebb leszek :roll: :wink: :wink: :lol:

VALENTINA-mi van a derakaddal??? :roll: :roll: -próbálgatja Mikey a görkorit-de mivel nem érzi magát biztonságba inkább csak a kíváncsiság hajtja,de próbálkozunk....tetszik neki amúgy...ha lesz sikerélmény :lol: akkor jobb lesz-határozottan alakulunk :roll: :lol: :lol: nektek messze lenne ÉRD????-te vezetsz ugye jól tudom??? :roll:

ANCSA-na akkor ez is kilőve!!de jóóóó negatív!!!!diéta meddig???

Kép
Kép
etenci
Ercsi

ANDI-szóval gyúrtok kertes házra???de jó!! :lol: :lol: :lol: és mostanában akartok-vagy még csak terv??,és merre???

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci
2008-ba vettük ezt a lakást (7,5m Hitel :cry: )
kertesház még odébb van, csak egy álom, egyenlőre.....

emano/Andi
KépKép
emano

jaa értem...de tudod az álmok néha valóra válnak :roll: :lol: :lol: lehet mire Balutesó jön már kertesházba nyomjátok...még fiatal csajszi vagy.... :wink: :lol: :lol: -de tudod inkább hitel mint albérlet....ez egyszer a tiétek lesz....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci
anyósnál laktuk előtte(külön lakásba)kertesházba...........
tudom álmok előbb vagy utóbb valóra válnak :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Tenci: Nem tudom mi van a derekammal, majd elmúlik. Érd tőlünk kb. 40 perc kocsival, igen vezetek már 10 éve. :lol:

valentina

VALENTINA-akkor érdi talira??? :roll: :wink: :lol: nekem 20perc....

ANDI-akkor tudod mi a tuti... :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

elvileg jövőhét péntek...de még addig megdumcsizzuk :wink: :wink: -és majd elnavigálunk!!! :lol: :lol: :lol: -de nem TIMI!!!! :roll: :roll: :lol: :lol: hiába érdi-:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: 8) csak a KenguruG-t tudja hol van :wink: :lol: :lol: :wink:
és tök jó hogy jöttök :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Jól van Tenci, Te fogsz navigálni? :lol:
Remélem nem leszünk betegek és a derekam is rendbe jön addigra.
Most megyek mert Vikó felébredt és kajabál.

valentina

Tenci!
Nem ismersz véletlenül Ercsiben egy Fodor Ruth Elida nevű lányt?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tenci,
frászt van időm mindenre, egy csomószor csak tüzet oltok :? Most is már ráférne a házra egy tisztességes nagytakarítás... Csak ebben a hülye időben megint nem volt kedvem elkezdeni :? Pedig sürgős lenne, mert elhoztam anyuéktól a szőnyegtisztító gépet és nemsokára neki is kell...
De muszáj mennem, mert megőrülnék a négy faltól...nem bírom a bezártságot :oops: Szerintem kocsi nélkül már meghülyültem volna...

Valentina,
kutya egy roppant türelmes jószág :) Még azt is angyali türelemmel viseli mikor Ancsa körömvirágmagot meg zöldparadicsomot próbál lenyomni a torkán :shock: :roll: :D
Milánó - hát igen, jó lesz :D Csak most az dühít, hogy két héttel ezelőtt próbáltam időpontot foglalni a múzeumba, hogy az utolsó vacsorát megnézzük és azóta levelezek a csajszival, mert nem megy át semmilyen foglalás szept-okt hónapokra :? Márpedig nagyon szeretnénk eljutni, mert múltkor sem sikerült mikor arra jártunk... Foglalás nélkül meg nem lehet bemenni :(
Majd én navigállak, ha megvan a helyszín - ott nőttem fel, talán jobban ismerem mint Timi :D

Steffi,
csütörtök délelőtt általában oké :) Beszéljünk még róla, mert a jövő héten még nem tudom melyik nap találkozom a volt főnökömmel - márpedig szeretném látni, nem jön haza olyan sűrűn Sydneyből :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Csajok
Érden hova megyünk ??(vagy kihez?? :lol: :lol: tán Tigrincshez :roll: )

emano/Andi
KépKép
emano

STEFF-így név alapján nem ugrott be,de meglestem nálad iwiwen :lol: -és oks tudom ki ő....ismerem ..anyukájával egy helyen dolgoztam-mondjuk ő az eladótérben-én autón,és két utcával laknak alattunk mi a dombon ők a völgybe....azt hiszem Romániából települtek ide...-te honnan ismered???

ANDI-azt hiszem a mekibe talizunk-és hogy onnan hová????majd eldöntjük.... :wink: :lol: :lol:

JUDY-Milánóba??miről maradtam le??? :roll: :roll: és mikor??Anna hol lesz??-tényleg érdi csaj vagy??,-ezt sem tudtam :roll: :lol: :lol: :lol:

VALENTINA :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci
dobjál már pár képet a házatokról, had irigykedjek :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

ANDI-hová kéred???ill dobjam???-az alapoktól kéred??? :wink: :lol: :lol: és tudod mi is fizetjük vagy 20évig :roll: :roll: vagyismár annyi nincs :lol: :lol:
még annyi ha kertes házad van akkor az mindig viszi a lóvét....van mire költeni....egyébként mi kész vagyunk csak színezésre vár a ház-meg kerítéspillér...no meg mindig ami épp aktuális-de bent tuti....színezve jövőre idén a megane elnyelte a lóvét :roll: :roll: :lol:

Balu hogy áll pelusilag???

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci
jöhet hotmailre is :lol:
most inkább pelus van, hogy beteg...

emano/Andi
KépKép
emano

Tenci!
Középiskolai osztálytárs :lol: Barátok nem voltunk, de úgy megvoltunk... Romáiából jöttek igen, van egy tesója ő meg nem is tudom hogy hívják tán 9 hónap a korkülönbség köztük és mindig azt mondta, hogy ők majdnem ikrek :roll: :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szép estét Bagolytársadalom! És Mindenki másnak is! :wink:

Végre ideértem és még ma van!!! :lol: 8)

Vero!

Szofinak sok boldog névnapot!
Örülök, hogy jó kedved lett! :wink: Akkor nem hiába őrjöngtek a Lurkók tegnap két órát egyfolytában!!!! :lol: :wink:
Viszont elolvastam amit az oviról vagyis az óvó néniről írtál és ..... :shock: :? Bevallom őszintén ezen elgondolkodva és felbuzdulva ma én is 5-re...na jó, 5 előtt 10 perccel értem oda..... mentem Adriért az oviba és kíváncsiságból megkérdeztem óvó nénit, hogy nem baj-e, hogy csak most értem ide?Gabi néni azt mondta, hogy hát "Anyuka! miért lenne baj? Én 5-ig itt vagyok, ha meg később értél volna ide, akkor megtalálod Adrit Dóri néninél!" (Dóri néni volt ma az ügyeletes óvó néni) 6-ig nyitva vagyunk, szóval még korán is jöttél!! :wink: :lol:
Nagy kő esett le a szívemről, de azt hiszem, hogy nagyot csalódtam volna, ha nem ezt hallom Tőle. Vagy akár bármelyik másik óvó nénitől! Én itt a "mi ovinkban" még sosem hallottam óvi nénit arra panaszkodni, hogy miért "csak" most jött anyuka vagy apuka a gyerekért. Aki ügyeletes az az, tudja, hogy akkor 6-ig kell maradnia. A délutános műszak meg különben is 5-ig tart. És aki a délutános, az ugyebár 11-re megy be az oviba. Szóval akkor is max. 6 órát dolgozik. Legalábbis nálunk így, NORMÁLIS MÓDON zajlik ez. Nincs beszólás a szülőknek, hogy miért csak ekkor vagy akkor ért ide. Egy amire viszont "nagyon adnak"...és ez jogos is a többi gyerkő szempontjából!!! .......hogy ha ebéd után hazaviszed, akkor legkésőbb 3/4 1-re tényleg érjél oda, mert ugye 1-től szunya van a másik meg az, hogy ha mész a gyerekért, akkor ott az oviban nem adhatsz Neki "meglepit". Értem ezalatt, hogy ugye anyukák/apukák szoktak hozni ilyenkor kis csokit, cukit, túró rudit....ki mit szeret.....hogy a többi gyereknek "ne csorogjon a nyála és ne fájjon a szíve", ha esetleg neki nem hoznak semmit! Vagy ha ott bent odaadod, akkor illik megkínálni a többieket is! Na ennyi "csak a kőkemény elvárás a szülőktől", amit illik nekünk felnőtteknek betartani...és be is tartjuk! :wink:
Na jó, ovi témában lelövöm magam! :roll: Csak furcsállottam, hogy nálatok azért szólnak,mert 5-re merészeltél a Gyerekedért menni! Szóval csak nyugika!!!! Egyáltalán nem vagy Te rossz anya....sőt!!!! Inkább fogalmazzunk úgy, hogy óvó néni üljön nyugodtan a seggén, míg melóideje van! :twisted: 8)

Steff!

Gyerekeknek jobbulást!!! Nem kell stresszelni ovi miatt. Igaz az óvó nénik mondása, hogy a Gyerekek nagyon "finom lelkűek" és mindent megéreznek! ügyes lesz Martin!!! :wink: Nálatok az oviban nem adnak semmit? És az mit jelent, hogy speckó ovis zsákot kell varratni?? :shock: Gabi még "jómúltkor" tett fel egy linket, hogy hol vette/varratta Encinek az ovis zsákot. Most hirtelen nem jut eszembe a link neve, de utána kukkolok. Vagy hátha valaki emlékszik rá és belinkeli! :wink:
Csajok! Valaki esetleg emlékszik vagy tudja hányadik oldalon van??? :roll:

Orchideámról még annyit, hogy az első virág az pont Adri szülinapján nyilt ki! :shock: :lol: :wink: Úgy hogy ez a gyönyörűség már itt pompázik nekem április 1-je óta!!! :lol: :wink:

És képzeljétek!! Nem is mondtam még!!! Jázmin két hete felült és vasárnap óta pedig mászik 4kézláb!!!! :lol: :wink: Úgy hasít a nappaliban, mint egy gyorsvonat!!!! :lol: :wink: Mondom is neki, hogy Thomas a gőzmozdony!!!! :lol: :wink: Na jó, Emily!!! :lol: :wink: Úgy hogy gatyesz felköt és árgus szemekkel figyelek!!! Szemeim már kocsányon lógnak!!!! :lol: :wink:

És végül, de nem utolsó sorban....Tencikém!

Ezt szántam Neked..... :lol: :wink:

A lényeg....Peti bácsitól és Kati nénitől kaptuk eztete!!!! :lol: )
Kép

Igaz, hogy a másik csoportot "szédítették" :wink: , de aki szépen mosolygott rájuk, azok is kaptak lyufit!!!! :lol: :lol: :wink: :wink: 8) 8)

Mentem alunnyi! Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Judy!

Neked még lemaradt..... 8) nézd el nekem, mert már kicsit késő van.....csütörtökön nem mekiben lesz a buli,hanem a budaörsi KIKA-ban az első emeleten a játszóházi részen. Ott még nem voltam, úgy hogy nem tudom, hogy milyen és hogy mit adnak a gyerkőknek! :wink: 8) Bár Noémi (Benő anyukája) nem mondta, hogy kaját meg piát vigyünk! :lol: 8) Úgy hogy gondolom ott is azért csak kapnak valamit......vagy nem? :roll:

Heni-Kati!

Nektek is lemaradt..... 8) Köszi a "cumis meg iskolás" válaszokat! Így már totál képben vagyok!!!! :lol: 8) Mondjuk nálunk cuminak nem naon örülnek....de azért a kicsiknek még megengedik alváshoz.
És igen Heni! Én sem engedném egyedül a Gyereket....Szandit... egyik suliból a másikba, még ha csak két utcát is kellene mennie. :wink: 8)

Boszi!

Örülök, hogy lelet negatív lett!!! Csak így tovább! És pihengessél sokat!!!! Benedek fotóról meg nem vitázom! 8) :wink:

És akkor még két fotócska a Kiskisasszonyról.... :wink:

Csak csücsülök és nézek.... :wink:
Kép

"Kiskutyám"..... :oops: :roll:
Kép

Most már tényleg mentem. Sziasztok! :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.09.17 23:01-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szép jó estét!

De édes, ezt nem tudtam megállni, hogy ne mondjam milyen drága!
Hát ez a pocakméret nem egyszerű!
Egyem meg a kis drágát!

Nagyon okos még a virágod is!

Többieknek majd holnap!
Mert Lara délután óta hány :cry:
Most Apa alszik vele!

Mindenkinek jó éjt! Nyugodt éjszakát!

ancsaboszi

Na visszaértem szopiztatásból...és mit látok..... :?

Boszikám!

Mi a nagybüdöshelyzet van Larával? Bekapott valami vírust, vagy mi? Voltatok dokinál? Nem lehet, hogy egymástól kaptátok el ezt a hányós/hasmenős dolgot? De honnan a fenéből vajon? Levegőben van? :shock: :? Te jól vagy?
Sok gyógypuszi Nektek!!!! És gyógyulgassatok!!! JófejApa!!! Szeretjük!!!! Hajrá Gellért!!!! :roll: Nyugodt éjszakát Nektek! Remélem......

Szép álmokat Mindenkinek!!! Most már tényleg mentem! :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.09.17 23:08-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja Vero!

Neked még egy kérdés. Jáz "hajszerkezetéről" vélemény/meglátás? Reménykedhetek?!?!?!?! :roll: :wink: 8) :lol:

És Ren!

Merre jársz Anyucika? Két mondat erejéig esetleg? Iván ovi? Linda bébi? Zsolti Apu? :wink: Minden ok Veletek? Pussz!

Most már tényleg......Leléptem!!!!! 8) :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

jó reggelt!

csak gyorsan, mert jön egy villanyszerelő picit szerelgetni, és nem lesz áram addig...

Tenci,
10 éves koromtól úgy 22-23 éves koromig laktam ott, anyuék ma is ott laknak :) Úgyhogy "nagyjából" ismerem a várost :D
Anna is jön :D világlátott baba lesz :D Nemrég derült ki amúgy, 1-2 hete hogy megyünk. Páromnak van ott egy kis dolga, úgyhogy "céges út" A brüsszeli is ilyen volt tavaly. Akkor ismerősnél szálltunk meg, most szállodában, de ugye az utiköltséget meg párom szállását fizeti a cég, csak az enyémet kell fizetni - azért így sokkal olcsóbb :D Hülye lennék kihagyni :D Párom is jöhetett volna így velem, mikor én voltam céges úton, csak akkor pont nem volt felesleges 3-400ezer Ftunk - annyi lett volna a repjegye - így ő azt kihagyta sajnos :(

Timi,
Jáz nagyon ügyesen ül :D és az a kiskutyapóz :D :D
Képzeld Ancsa valamelyik nap mit művelt a kertben... Csak egy pillanatra nem figyeltem rá, felkapta a kutya labdáját (le van eresztve, szóval jó puha), szájába vette és úgy rohangált vele, mint a kutya szokott - csak ő két lábon :shock:

Ancsa,

Larának is jobbulást!!! Te jobban vagy már?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Steffi,
hogy vagytok?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok,

Tigrincs, kérésedre uff. :lol: :lol:
még csak a 949. oldalon tartok... jézus mennyit írtatok... megpróbálom elolvasni amíg dédi kolival játszón.
ma itthon vagyunk, egész héten gyöngyösön voltunk.
majd csinálok képeket...de képzeld el milyen egy tök üres ház, szétverve benne minden. na ezt látnátok. :shock:

és nem válaszoltam, lesz 2. neve a picinek, de még nem tudjuk mi.

4d-re is akartam menni, de mikor lesz nekem erre időm??

Judy, örülök, h eladtátok a suzukit. nekünk párom nagymamájának a szegedi lakásától kéne megszabadulni, de nem megy.

Ancsa, ha írtad volna már bocsi, de mi van a babával??? remélem nem megint help.

ezt elkükdöm aztán olvasok tovább...
snooopy

Orsi,
most mindent nehéz eladni... Anno nekünk a lakással szerencsénk volt - jött egy vevő, aki ugyan cirka fél millát alkudott, viszont kp-ben fizetett. Nekünk meg nagyon gyorsan kellett a pénz, mert úgy szerződtünk anno a kivitelezővel, hogy ha az első részletet 1 hónapon belül kifizetjük, akkor az előző évi árakon dolgozik még. Kb 2 milla lett volna a különbség. Fene bánta azt a fél millát a lakáson... :roll:
Hogy halad a felújítás? Most van a "minden szétverve" fázis? Olyankor tényleg vacakul néz ki a dolog, de utána látványos lesz a változás :D Szomszédét végignéztünk, úgyhogy ismerem a szitut :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tenci, jaj de édes Bene a Balusapiban. :lol:

Judy, látom Anna is imád eső után gumicsizmában játszani a kertben. :lol: kolos is rögtön megtalálja a legnagyobb pocsoját.

Timi, tök jó már Jáz után is rohangálhatsz. :lol: remélem a zsolnayt magasabbra raktad. :lol: :lol: anyósoméknál koli megtalált egy tálat, rögtön kettő lett belőle. :shock:
látom nem panaszkodhattok kishurkák terén. :lol:

Ancsa, sok sok gyógypuszi Larának!!!!!!

ha vlmit kihagytam nézzétek el, kutyafuttában olvastam... mennem kell ebédet csinálin.
snooopy

Orsi
Balu imádja a könyvet, mindenhova visszük magunkkal :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, örülök!!! :lol: :lol:
snooopy

Orsi
mikorra lesz kb kész az átalakítás

Judy
megtudtam a start kártya rejtelmeit :roll:

emano/Andi
KépKép
emano

ANDI-milyen könyveket szeret Bali???-vagy van külön kedvenc??? :lol: meggyógyultatok???

JUDY-de jó ,hogy így eltudtok menni!!!és persze ki ne hagyjátok!!! :wink: :wink: :wink: Milánó-klassz lesz az tuti-sok szép látnivaló-de azthiszem szánnék időt shoppingolásra is,hiszen a divat fővárosának nevezik is Milánót :lol: :lol: :lol: -mondjuk az nem biztos hogy vásárolnék is :roll: :roll: :lol: :lol: :wink:
Érden jártál középsuliba???-innen Ercsiből nagyon sokan jártak-járnak Érdre tanulni...Miki is ott végezte középsulit :wink: :lol:

ANCSA-mi van veletek????egy uffra.......remélem semmi komoly

ORSI-nem is olyan sokára,majd azt írod milyen kupi van a lakásba takarítanom kéne,most ablakot pucolok...szóval hamar itt az idő :roll: :wink: :wink: de látom Kolos jólérzi magát-ő is mobilis kissrác... :wink: :lol:

TIMI -most akkor ki is mosolygott szépen???? :wink: :lol: és ki kapta a lufit???mert többesszámban írtad... :roll: :lol: :lol: te tényleg nagy HP fun vagy :wink: :wink:
JÁZMIN :D :D na látod ő igazi kiscsaj :wink: a pózolás a vérében van!!!-és hurkák..... :wink: :lol: :lol: 8)

STEFF-igen igen,tényleg most hogy mondod-jaa ikrek vagyunk...szerintem nem egész százasok :roll: :wink: :wink:
hogy vannak gyerkőcök???-képeket kaphatnánk??-valamikor régen ígértél.....de nem kaptunk... :roll: :roll:

Mikey tegnap ottmaradt anyáéknál-és még mindíg ott van...hívtam reggel-csak ennyit kérdezett-Benedek mit csinál??? :roll: :lol: és közölte főzök mamával-Benedeknek palacsintát :lol: :wink: szia anya :roll: :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Andi,
mesélj... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tenci
Bali jól :lol:
kép a házról??? :lol:
Mikey :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Tenci,
ott jártam gimibe igen :) Sokan járnak oda a környékről, meg a 220-ba is (bocs, fogalmam sincs mi a frissebb neve a szakmunkásképzőnek, a mi időnkben még csak 220 volt :oops: )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

ANDI-mailra küldöm csak cd-n van meg kell keresnem-tudod alapoktól és máris megy :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

JUDY-igen 220 :wink: :wink: hogy most hívják én sem tudom....
akkor te a VMG-be jártál???

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Judy
ki kell lépni a melóhelymeről, elmenni apehba, kiváltani start plusz kártyát
http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=21112

Tenci
várom, várom

emano/Andi
KépKép
emano

Balázs fürdik
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, hát...nem tudom. most vezetik be a 3. fázist, hogy elbírja a kerámia főzőlapot. cserélik a csöveket is. szerintem ez után jön a csempézés, de fogalmam sincs mi mi után jön. még nem építettem házat. :shock: :lol: szerintem nov elején lesz költözés. addigra jön meg a konyhám is. :lol:

Judy, Milánó?? és mikor mentek? biztos írtad, de nem vettem észre.

Tenci, de édes Mikey-duma. jó, hogy ilyen jól alvan szüleiddel. én is örülök, h Koli elvan velük.
snooopy

Orsi,
okt.4-én indulunk és 7-én jövünk haza :D Épp most foglaljuk a szállást meg próbáljuk a jegyet foglalni az Utolsó vacsorát megnézni. Nem eccerű :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, és Anna is megy? vagy nagyszülőknél lesz?
snooopy

ANDI-küldtem-elvileg átment....
Balu fürdés-nagyon laza :lol: :lol: :wink:

ma reggel jöttek vizesek hozzánk:mi négy éve vettük a telket,persze első dolog volt a vízóra felszerelés-habár 2,5 éve lakunk itt jöttek órákat cserélni-kettő van mert kerti óránk is van....semmi baj-de kötelező négy évenként cserélni :roll: :roll: szerintetek ez nem pénzkidobás az államnak???-mert ugye ezt nem én fizetem....első évben télen mikor még nem laktunk itt télen elfagyott az óra...18ezer volt!!!-persze azt mi fizettük mert a mi hibánkból történt....most meg mennek mindenhová ahol lejár a négy év....értitek ezt??-mondják van olyan ahol csak üres telken áll nincs is benne mérés-de az is csere :roll: :roll: :?

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Szisztok!

Szép napot Mindenkinek!!!
Süt a napocska!
De hajnalban milyen idő volt, hú, ez már igazi ősz!

Tenci
Ne irigykedj, Ti is el tudnátok menni bármikor. :wink: Nem?
Hát a doki azt mondta hogy 4 nap, de ma már úgy ébredtem másodszor, hogy nem fájt a gyomrom!! Halelhuja!
De édes Benedek! Imádom a pacsintát!! :lol:

Judy,Örülök, ha segíthetek!
Az jó, de hát ilyen kutyus kell gyerek mellé! Milyen fajta?
De jó lesz nektek! Biztos jót tesz majd Neked/Nektek! Érezzétek nagyon jól magatokat! Mikor mentek? Na erre már láttam a választ!!! :wink:

Andi
Az álmok jók, álmok nélkül nem lehet élni, azok visznek minket előrébb. Emlékszem mikor 2008-ban még a lakás volt álom, és tessék már ott laktok. És milyen szép lett!Szerettek ott lakni?

Nagyon jó ez a kép!!!

Veronikusz, Tigrincs.
Volt tali? Képeket kaphatunk?

Tigrisem,
Nagyon szép lufikát kaptál! Készül már hozzá az üveg vitrin? :lol:
De nem válaszoltál, hogy hogy vagy? és mit vittél az ünnepeltnek???

Orsi,

De jó hogy jöttél! Én szeretetem az ilyen volt ilyen lett képeket!!! Konyhabutorba gépek? Választottál?

Na és akkor rólunk!
Szóval a Baba jól van, reméljük. Mert mozog rendesen. Doki szerdán nézett szívhangot jól volt. Szivecskéjé javulgat, (bár ezt a professzor asszony nem mondja, csak a leletek) genetikáról nem hivtak, és hétfőn megyünk a leletekért. Szóval reméljük jól van!!!
Lara tegnap este hányt, aztán hajnalban Apa ébredt óriási büzre, hogy nem tud aludni, nagy, nagy hasmenés volt, akkor helycsere, én maradtam vele 8-ig játszott, aztán 10-ig aludtunk. Most ivott vizecskét meg evett egy szem kekszet! De nagyon jó a kedve! Nem tudom mi lehetett ez! De jól van már szerencsére, és ami a legfontosabb, nem fáj a pocakja!!!
Én már jobban, szerencsére tegnap kiderül, hogy minden leletem negatív!!! Trombocita is 200 felett, szóval vagyunk! HELLP sajnos bármikor kialakulhat, a 3 trimeszterben a legvalószinűbb, de még szülés után is jöhet a kis alattomos. Lara születése után is jött, de elkapták.
Gyomrom még hajnalban fájt egy kicsit, de mióta Lara is hányt, én már jól! Hát ez az Anyák dolga!
Na hát ez van velünk.

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?