Pat a képek szépek!Mira ugy megváltozott nekem!
Megnőtt a haja,már ő is olyan kislányos!Ugy nőnek ezek a lurkók!
Márk is cukker azzal a palacsintával!Mennyit evett meg belőle?
Szép család vagytok!Az asztal pedig ááááá,gyönge idegzetüknek miért?Ugy zabálnák belőle!
Ovit sajnálom,majd csak megszokja a kiskölyök!A tenger nem annyira sós igaz?(legalább is a barátnőm azt mondta,h Bulgáriába kevésbé sós a tenger,mint pl Montenegróba)
Egyetértek veled a cipővel kapcsolatos dolgokban!Azt mi is csakis újat veszünk Fruzsinak!Rucikat kap a barátnőeimtől,családtól de cipőt nem fogadok el!Főleg nem olyant,amiben már ugye járt valaki!Minden ember másként tapos!Szerintem!
Joli én azzal is megelégednék,ha már január vége felé járnál!(meg mi is
)akkor születik meg a ketteske!Miért voltál ideges tegnap?
Bébé Pupáknak jobbulást,szegényke bizti fájhat neki,amikor pisil
Csilla akkor Bogi is tartja az alakját!
Hiába ezek a lányok ilyen kis manöken alakot szeretnek maguknak!Máris megmérgezi őket a soványitásra törekvő társadalom!
Toncsinak gratula az ovihoz!
Berni Dorkónak jobbulást!Remélem már nincs láza neki!
Ez milyen oltás amire most vittétek a gyereket?Mert nálunk nincs 15 hós oltás!Csak majd 18 hós korában!
Réka Máté aranyos és ügyes!Egyébként gyorsan lefigyelnek mindent ezek a lúrkók és probálnak utánnozni!Már ők is felnöttesen akarnak viselkedni!Mi a baj a szemeddel?Milyen rendelleneséged van?
Egyébként én sem voltam elszállva Fruzsi külsejével ugy 7hós koráig,akkor kezdett kislányosodni!Amikor visszanézem a képeket,hát mit ne mondjak,,,
Fruzsi is sokmindent produkál már!Tegnap betojtam neki!Felvette az apucija téli sapkáját,az én papucsomat,félig felhúzta a saját mellényét éy sétálgtott a szobába!Mondtam is a férjemnek,hogy nézd már a kis csövest!Ugy nézett ki,na!
Kedvenc reklám a kiskegyedes,a segitesz anyának?Már előre kianbálja,ha meghallja,hogy NEEMMMM!
Sokmindent megért,amit mondasz neki azt megcsinálja!
Deee nagyon csintalan kislány,mindenhol ott van,szalad nem vigyáz,esik ááááá!Apukám szerint a viselkedése tisztára rám hasonlit!Én is ilyen kis rosszaság voltam!
Nos az uhu-n minden rendeben,méretek korához megfelelőek,de nemet nem látott,tehát még mindég rejtély!3-4 hét múlva megint uhu a korházban,akkor majd megtudjuk,talán!
A cukorom is rendbe van,ez sokkal könyebb terhesség,mint az első volt!A vérnyomom is ok!Ugy örülök,hogy most nem kell annyit orvoshoz szaladgálnom!
Kicsit hosszú lettem,,,
Puszi mindenkinek!!!!