Sziasztok!
Visszanéztem hozzátok!Nem semmi sokk ért minket 2 hete szerdán,tanulságos történet,gondoltam,megosztom veletek!
Ugyebár a januári legutolsó eredményünk 25mill/ml volt,70%gyorsan mozog,20%közepes,10%lassú.Morfológiát soha nem néztek,ami nekem mindig bökte is a csőrömet,de hát nem okoskodtam.
Most,hogy bejelentkeztünk a klinikára(SOTE I:Női),elküldtek minket andrológiára,az Urológiai Klinika egyik orvosának magánrendelésére mentünk,mert a klinikán 2 hónap lett volna a várakozás.
És itt jött a hidegzuhany:18-20M/ml,ez még nem olyan nagy baj,de!majdnem 100%-ban kóros alakúak!!!És a mozgásuk is igen gyatra,progr.gyors:5 %.75%nem mozog.
Teljesen összeomlottunk.ICSI-re kell számítani.Megismételték a vizsgálatot a női klinikán is,holnap megyünk konzultációra,ott azt is megtudjuk,milyen lett.
Hát én aznap egész este+éjjel sírtam,annyira kétségbe voltam esve,de hamar összeszedtem magam,mert felhívtam az onkológusomat,"megengedte",hogy lombikozzunk.Azt mondják,a terhesség maga egy óriási hormonterhelés,a stimuláláskor pár nap alatt kiürülnek a hormonok,nem olyan kockázatos,meg különben is,már 8 éve jól vagyok,és ha lesz kisbabánk,még jobban leszek!
Vayacon,
téged külön megkövetlek,hogy annakidején okoskodtam,nem értettem,miért nem mentek rögtön műtétre,miért kell annyi orvoshoz menni.Már látom,neked volt igazad!Lehet,hogy nálunk is tök felesleges volt a műtét és ez az OGYEI egy csalók gyülekezete!Mert,hogy nem romlott ennyit a sperma fél év alatt,az egészen biztos.azt mondta ez a doktor,hogy amit az OGYEI-ben gyulladásra utaló jelnek láttak,az nem gyulladás volt,hanem kereksejtek(kóros alakok).Hát igen,így járunk,ha nem hozzáértő vizsgálja a spermát.Nem mindegy,hogy ez asszisztensnő nézegeti a mikroszkópban,vagy egy egyetemi tanársegéd.
Szóval teljesen át kellett állítani magunkat,semmi spontán baba,semmi inszem,csak ICSI jöhet szóba,de ezt még holnap megerősítik.
Azért picit vissza is olvastam.
Bea,
nagyon szurkolok!Hű,mennyi petesejt!Vigyázz magadra!
Bumi,
megértem,hogy elkeseredtél.De menj tovább!Csak eltűnik aza a ciszta.Nekem sem szimpatikus,hogy így elküldtek és nem segítenek!
Most ennyit írtam,Lányok,még lehet,hogy jövök,mert hiányoztatok,ez az igazság!