Új privát üzeneted érkezett!

Csilla!

Most már nem kéne neki...
Vendég

Es mi is a jelszo?
geri79

Nóri, nekem nincs jelszavam :roll:

Edit

Kép
ézsóné

ÉN SEM TUDOM MEGNÉZNI...:(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Működik pedig a jelszóval. Ugyanaz mint a közös mélcímnek. Felhasználónév is a mélcímes.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, most kapcsolok, ha Bea sem volt, akkor Te ma 2 sütit megspóroltál. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát nekem is eszemben volt... :lol:
De nem jött, így nem jár süti sem! :D
Vendég

Viszont vettem egy egész tortát egy barátnak, 3muffint Lucámnak, aki úgy örült neki, hogy a nyakamba ugrott és összepuszilgatott, hogy "Szöszönöm!"
meg 2 tortát helyben fogyasztottam! :oops:
Vendég

2 egész tortááát? :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Gondoltam, hogy lesz, aki beleköt! :lol:
Vendég

Nóri! Nóri!

Ez nem volt szép tőled! :)
Mondjuk a fényképész mindig hozott anyagból dolgozik, de az az utolsó kép (amin Szilvi meg én vagyunk) rettenetes! Persze nem Szilvi a rettenetes, hanem én! :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Levegyem?
Vendég

Törölve
Vendég

Naná hogy belekötök. Az én sütiadagom egy pohár kakaó volt az előbb. :lol: Ja, meg egy fél Kinder tojás. De azt már el is felejtettem. :P Kisfiam mindig megfelezi velem. Vagy a tesójával. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

En is meg szeretnem nezni oket, de se jelszavam, se azt nem tudom, hogy hova kene beirni...komputerzseni vagyok :lol:
geri79

Mint mondtam, szamitogep zseni vagyok, csak most vettem eszre, hogy mar jott privim. Bocsi, Nori!
geri79

Nagyon jó volt a tali és köszönöm a képeket is! Jelszó nélkül annak megy, akinek csak a közös gmailos címe van, s abba állandóan be van jelentkezve (okos gép megjegyzi). Nagy meglepetésemre 2 nagy - és nagyon finom! - szelet sütit egyből bevágtam. :oops:
ktc

Katica, először még jelszó nélkül is beadta. Tuti, mert én a saját címemre vagyok folyamatosan bejelentkezve.
Tényleg, milyen sütiket ettetek?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Igen, először rossz volt a link!

Én tejszínes epret és pándi meggyet ettem. Jók voltak.
Vendég

Én brüsszeli krémest és gesztenyés kockát.

Kedvenc videóm küldöm szeretettel: http://www.youtube.com/watch?v=jedd2FiZ ... r_embedded
ktc

Nem véletlenül lettem jogász, műszaki érzékem a nullával egyenlő :oops: Felmegyek a megadott címre megnézni a képeket, erre azt írja, nincsenek nyilvános képek, 0 album, és nincs hely, ahol jelszót lehetne beírni. Segítsen rajtam valaki :cry:

A talit amúgy nagyon élveztem, csaphatnánk még hasonlót :D

Kép
juci-77

És vicky, zarja, gratula a punszishoz ill. kukishoz! :lol:

Zarja tapasztalata viszont nem illik bele népi babonás képbe, miszerint az édeset a lányos mamák kívánják. Ha már itt tartunk, holnap délelőtt kiderül, hogy 0,8-as AFP-vel, lehet-e az embernek fia :?:

Kép
juci-77

juci!!!
Nem tudom közben sikerült-e megnézned a képeket, de ha először belépsz a gmailbe a topik gmailes fiókjába és utánna nyitod meg itt a linket,akkor ott már látni fogod!!! Ha már sikerült, akkor storno!
Ma megyünk UH-ra mi is!!! igaz csak holnap töltjük a 18.hetet, de ma megyünk..mivel itt nem lehet bejelentkezni, mert 3megyét szolgál ki a klinika, így remélem nem kell eszeveszett sokat várni!
:lol: :lol:
És lehet már mi is látni fogjuk, hogy mit rejteget a lába között! :lol:

Kép
Kép
ronci

Nóri, légyszi-légyszi nekem is küld el a jelszót :lol: :lol: :lol:
én az emailest sem tudom :cry:

Dincsike,
én nem tudom ez mit jelent, de kérdezz rá a dokidnál, az a biztos...
üdv itt :lol:

Ronci, nekem is ilyen alacsony az afp-m, de már nem érdekel, várom az uh-t...
megnéztem Lilluval 0.5 volt és itt van egészségesen :lol:
jó hogy Ti ma mentek

Vicky, Zarja
gratula a puncihoz és a kukihoz :lol: én is szeretnék már valamit látni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt Csajok! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a talin és hogy fincsi sütikéket ettetek. Én is szeretném megnézni a képeket, de én sem tudok jelszót, sem a gmail-hez sem ehhez :cry: Segítsetek, hogy én is lássalak benneteket...Nem tudom ma hogy tudok jönni, mert tegnap megint kaptam letolást és nem merek kockáztatni... De ha más nem ebédidőmben meg otthonról biztos. :lol:

Addig is nagyon szép napot mindenkinek...

bellerreni
Eger

Edit! Tengapra boldog névnapot neked :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Dinicske, üdv itt, én még ilyenről nem hallottam, a dokid mit mondott, hogy mi ez?

Reni, nagyon jól néztél ki menyasszonynak!!! És milyen romantikusan táncoltok! :D :D

Molmar, te 19:43-kor már mész lefeküdni?

Nóri, én sem tudtam megnézni a képeket :(
lara

Ronci, tök jó, hogy te már mész UH-ra, én 20-21 hetesen vagyok behívva, úgyhogy még várhatok bő 2 hetet :(
Majd írd meg, hogy milyen méretekkel rendelkeztek!
lara

Lara! :oops: Köszönöm szépen. Ez már nagyon a buli közepén készült, de azért ezt a képet választottam, mert kb ez illik arra, hogy mekkorát buliztunk... Állandóan ráztam a szoknyámat, de volt olyan is, hogy a kamera kedvéért fellibbentettem a ruhát még a hátsófelemről is :oops: Nagyon nagy buli volt, pedig nem is ittam :lol: Mi lett volna, ha még iszok is :shock:

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Én is ma megyek 2-re. Ugye nekem nincs AFP-m, szóval jól megkérem a dokit, hogy alaposan kukkoljon meg!
Attól függetlenül jövő héten megyek HK-hoz.
Vendég

Nóri, köszia jelszót :lol:

jaj de irigyellek Téged is az uh-ért :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

A sütik, amiket hazavittem, nagyon fincsik voltak! :wink:
Remélem, elég lett a fogyasztás, mert elfelejtettem odaadni a blokkokat a végéről.

Amúgy megkaptam az AFP-m eredményét, de mivel az asszisztens telefonon kérdezte meg, így csak két érték van a komplett laboreredmény papírjára kézzel felírva:
AFP: 28,92 ng/ml
MOM: 0,87

Na? Okosok? Ez szerintetek is jó? Az asszisztens szerint az! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kati!

Teljesen jó!
http://www.timmermann.hu/index.php?m=af ... otoprotein
itt bővebben

Én vittem egy nagy tortát és az fedezte a fogyasztást, de végül nem számolták össze, annyit mondott a csaj, hogy ha jól éreztük magunkat, az a fizetség. Azért van a minimum fogyi, mert sokan "beállítanak" egy sereg gyerekkel, összesen 5 gombóc fagyit vesznek és ott ülnek több órát. Nekik meg lennének fizető vendégeik, akik nem tudnak leülni.
De a kismamák fogyasztására még nem volt panaszuk... :lol:
Vendég

Amúgy a tegnapi Big Mac nagyon betett nekem. Este megmértem a hasam és 7cm-rel volt nagyobb, mint előtte való nap. Akkora volt, mint egy hordó, úgy felfújt. Az a sz@r...

Aki tegnap ott volt, az tudja, hogy mit meséltem apjukról, hogy szülés után már alig bírt magával, hogy rám másszon. Pedig én kívánatosabbnak tartok egy kismamát egy frissen szült nőnél.
Erre tegnap próbálkoztunk némi szexszel és még az eleje fele kinyögte, hogy már alig várja, hogy megszüljek... nem hagytam, hogy befejezze (már a mondatot), mert röhögnöm kellett, hogy mennyire hozza a formáját! :-)
Vendég

Kép
dincsike

Szép jó reggelt mindenkinek!

köszönöm szépen a válaszokat a tegnapi kérdésemre(amnion lehúzódás).

üdv.:Dia
dincsike

Sziasztok,
tényleg jól siekrült a tegnapi tali...
én is ettem egy marcipánburgonyát, meg egy brüsszeli krémest... nagyon fincsi volt mindkettő... :)
Sütit én nem vittem haza... meg is kaptam a magamét emberemtől, de ma sütök neki valami fincsit, mert ma vagyunk 4 évesek... :)
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

jók a képek... pont 7-en, mint a gonoszok... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

zdh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:01-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri, ha vagy olyan viszonyban a dokiddal, megkérdeznéd hogy a Fenyvesvölgyi Krisztina szakmailag milyen? Mert én jövő héten hozzá megyek, de Pesten Kisfalvival is dolgozik egy rendelőben.
Ha nem vagytok olyanban, akkor nem érdekes, csak gondoltam hátha. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kedves Lara!

Igazából annyit mondott a dokim,hogy amnion lefüzödés látható,de nem ér hozzá a babám.
Persze nem hagyott nyugodni a gondolat és utána olvastam a neten.
Már bánom,mert inkább lettem volna tudatlanabb,mint sírva elaludni és kelni,mert annyira félek ettöl.

Aki esetleg tud bármi hasznos infoval szolgálni azt megköszönöm.
Jöhet bármilyen rémtörténet...ennél jobban már nem fogok félni ettöl az amnion mumustól.

Dia
Kép
dincsike

ftu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:02-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Én is kihevertem mostanra a tegnapi talit. Sajnos nem úsztam meg épen és egészségesen. Na jó, ez nem a tali miatt van, de mára virradóra jól kiherpeszesedtem, meg hatalmasra dagadtak a nyakamnál a nyirokcsomóim. De nem kell aggódni, ez nálam gyerekkori átok, ha túlhajszolom magam, mindig így járok.
Amúgy nagyon jól éreztem én is magam (csak egy kicsit fáradtan bambultam néha a társaságra), én csak egy sütit ettem, de az irtó fincsi volt, és Zsolti örült a katicasütinek, amit hoztam neki, rögtön be is falta. :)

Kép
zsizell

Sziasztok lányok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, a sütik is jól hangzanak, amiket felsoroltatok, a képeket is sikerült megtekinteni. (Nem volt számomra egyszerű, mert még nem ismerem igazán a gmailt, így bénáztam is egy sort. :roll: )

Vicky, gratu a kislányhoz! Végre gyarapszik a nunisok tábora! :D

Csuppancs, ügyi voltál a főnököddel! Kár, hogy nem tudtál hamarabb jönni "sütizni".

Lara! Nem szoktam ilyen korán lefeküdni, de tegnap muszáj volt ágyba dőlnöm, a poci nem volt jól. :? De azért későig tévéztem. :wink:

Jaj, de jó azoknak, akik ma mennek uh-ra! Már alig várom a híreket tőletek! :D

Dincsike! Tegnap nem akartalak elkeseríteni, de ahogy itt valaki írta, általában gondjukkal, bajukkal jönnek ide emberek és ezért van több negatív példa. De biztos, hogy több a pozitív példa, csak azt nem írják ide. :x De az jó hír, hogy a szalag nem ér oda a babádhoz! Lehet, hogy addigra felszívódik. :) Ha nagyon be vagy parázva, akkor tényleg keress föl egy profi uh-t. Ott biztos többet mondanak és valószínű, hogy meg is tudnak nyugtatni. 8) Az aggódás csak árt a babádnak!

Kép
Kép
molmar

Kedves Kattkat és Molmar!

Igazatok van,hogy általában a problémákkal élök kérnek segítséget,főleg nyilvánosan.Erre én is élö példa vagyok,hiszen amég nem figyelmeztetett a doki a bajra addig nem is foglalkoztam semmi ilyesmivel és valószínüleg eszembe sem jutott volna regisztrálni ezen a forumon.
Hála Istennek azért lehet sok pozitív példákat is olvasni.
Eszembe jutott egy csacska kis hasonlat. a suliban azt tanultuk,hogy a repülögép a világ legbiztonságosabb személyszállito eszköze.Erre én többed magammal fel is szolaltam,hogy ez lehetetlen,hisz annyian meghalnak,mikor lezuhan.Mire a tanár elmondta,hogy ez igaz,viszont elég kevés géppel történik katasztrófa,s mikor egy becsuszik azt felfujja a média is,mert tömegszerencsétlenség.Szembe állította az autót,mert azt gondoltam annál biztibb nincs,pedig nap mint nap hallunk halálos autobalesetekröl.

Utána olvastam a DRnönek,találtam hozzá számot is.
Tölünk nem messze is rendel egy elég jo UH-s, ö is 10.000 nagyságrendü pénzt kér egy alkalomért,de azt hiszem,annak érdekében,hogy a baba egészségéröl megnyugtassuk magunkat,nincs az a pénz,amit nem adnánk meg.

Üdv mindenkinek:Dia

Kép
dincsike

Sziasztok!!!!
Megérkeztem én is az uh-ról... minden rendben van vele és azt mondta az UH-os, mikor megkérdeztem, hogy látja-e, hogy fiú vagy kislány, hogy: Megmondjam??? én mondtam, hogy igen: ő meg: kislány. :lol: :lol:
Párom meg utánna azt, hogy az meg hogy lehet, hát nálunk sosem sikerül senkinek a lány gyártás.. :lol:
Ugyhogy nagyszülőknél volt nagy örömködés/mert ugyebár semerre sincs lányunoka/
Ildi!!! Végig olvastam a neten az afp értékeket, volt amelyik azt írta, hogy 0,5-től jó!
Most az uh-ra is azt írták, hogy nem látható magzati rendellenesség.
Amúgy nem túl nagy baba, jó kis rövid combocskái vannak:
BPD: 39mm
Mellkas: 39mm
comb: 23mm
I. fejvégű fekvésben fekszik, a lepény a melső falon, jó helyen tapad.
Hát többet nem tudok róla. :lol:
És itt nem kaptam fotót, látszik, hogy nagy üzemben nyomják, még a monitort sem láttam..
Majd jövőhéten megyek a dokimhoz és majd jól megnézem.
Mikor mentek 4D-re??? Én a 22.hét körül szeretnék, hogy még egész sok minden látszódjon belőle...

Kép
Kép
ronci

Dincsike!
Ne mondd, negyedik baba?! Hú, akkor szép nagy család vagytok! :shock: :D :D :D
Hány éves vagy? És a gyerekek? Fiúk-lányok?

Örülök, hogy felkerestek egy másik dokit, biztosan meg fognak nyugtatni benneteket!

Kép
Kép
molmar

Ronci! Jaj de jó!!! Még egy kislány! :D Örülök, hogy az uh-n minden rendben volt, nekem sajna nem mértek, így nem tudok méreteket. Akkor egy igazi hercegnő lesz nektek egyszem lánykaként!

Kép
Kép
molmar

Helloka Csajok!

Elment a főnök tárgyalni úgyhogy felsurrantam olvasni titeket...

Én is nagyon irigylem azokat, akik ma mennek uh-ra. Várjuk a híreket :lol: Nekem még 5-öt kell aludni :cry:

Dia! Érdekes a vonalzónk. Én is 27-ére vagyok kiírva és mégis nekem csak 16 hetes és 4 napost mutat, neked meg 16 hetest és 5 naposat. De végülis miért lepődöm meg. Az orvosom szerint annyi vagyok amennyi te a védőnö szerint meg még 1 nappal fiatalabb, mint a vonalzóm. Úgyhogy ki érti ezt :lol:

bellerreni
Eger

Tényleg Dia! Én is most látom, hogy 4. baba. Nem is meséltél magatokról...

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?