Új privát üzeneted érkezett!

A kiságy elkelt :)

A csillár még megvan!
Meg a telefon is.

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szaisztok
Van egy zománcozott kádam eladó!Új 150x70 cm!Pici hibája van!A képen látszik! pici helyen le van a zománc verődve!Javítható!Kép Kép Kép

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!
Nézzétek meg a termékeim a vaterán hátha találtok valami jót!Irjatok és árban egyezkedhetünk!
http://www.vatera.hu/3_db_bugyi_uj_152239989.html

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

Van egy csomó gyönyörű kislány rucim, kb 68-80-asok, mindenféle: body, póló nadrágok, pulcsik, ruhák, fürdőruha....stb.
Tényleg naon szépek, igazi csajos darabok is, és jó állapotban vannak!
Mivel nagyon sok, képtelen vagyok mind lefotózni, és feltölteni ide, de ha vkit érdekel, el kehet jönni, és átnézni a repertoárt! :D
Ja! az áruk jelképes, párszáz forintokra gondoltam...

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani vállalkozásunkat!!! Rövid határidővel, elérhető áron, igény szerinti méretre készítünk gyerekszobai kisbútorokat: asztalt, széket, polcot, "szobainast", pelenkázót, etetőszéket fenyőből, vagy laminált bútorlapból!
Nézd meg (nemrég indított) honlapunkat, vedd fel velünk a kapcsolatot!!
Köszi, hogy elolvastad, és jó egészséget a babázáshoz!!!

Mariann (egy háromgyermekes Smile anyuka)

www.csonkabutor.lapunk.hu
marica69

Sziasztok!

Kb. 80-as méretű hálózsákot keresek, átmeneti jellegűt, nem kell, hogy túl bélelt legyen. Van valakinek?

Köszi

Kokitti
Kép
kokitti

Eladó: Milupa Milumil HA1 0+ hótól hipoallergén tápszer, bontatlan doboz 600 gramm, lejárati ideje: 2010. szeptember 2. Ár: 1600 Ft

Kokitti
Kép
kokitti

kokitti: délután megnézem a hálózsákjainkat, és felteszem ide, ha van kinőtt!

indababa: írtam privit, hogy tudok neked övlehúzót! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Eladó Gréti kinőtt őszi-tavaszi cipője. 24-es, Asso. Valamitől egyik foltos lett, nem erőszakoltam mosószerrel meg semmivel, de lehet, hogy kijön belőle.
2500 forintra gondoltam.
Kép Kép
Kép Kép

Téli csizma, bélelt, Asso, 24-es, szép állapotban, a zippzárja könnyen fel- és lehúzható. 3500 Ft
Kép Kép
Kép Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kötött pulcsi, 18 hós a cimke szerint. 500 Ft
Kép Kép

Kardigán, imádtuk. Cactus Clone, 500 Ft 12-18 hósra, 80-as...de mi jóval tovább hordtuk. 500 Ft
Kép Kép

Overall, Kenguru Goldban fél zsák aranyért vásárolt, 86-os, zsákká zippzározható. Kesztyű van hozzá, ami az ujjhoz tépőzárazható. Talán 2x volt benne Gréti, de csak babakocsiban fekve, fél évesen, szóval nem használtuk szinte. Hibátlan. Aztán mikor belenőtt, hogy overallként lehetett volna használni akkor meg kaptunk egy kéket, és sajnáltam ezt a gyönyörű rózsaszínt koszolni :( 3500 Ft
Kép Kép
Kép Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

kokitti: ezt találtam. Közepesen vastag, őszre-tavaszra, persze meleg lakásban télre is jó. Teljes hossza 83 cm, 86-os méretig biztosan jó. (Dórinak ami még éppen jó, az 89 cm hosszú, ő most 92-es méretű.) Egyik oldalán+alján végig cipzáros, vállán patentos. 2000 Ft
Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Köszi Nóri!

A teszveszen vasárnap jár le egy másiknak az aukciója, azt megvárom (occsóbbé adja na :roll: ) és ha az nem jön össze megnézném a tiedet!

Kokitti
Kép
kokitti

Sziasztok!

Eladó:
- Milupa Milumil HA2 6+ hipoallergén tápszer 1 csomag (300 gramm) Ára: 700 Ft.
- Fa elemekből álló hinta, még nem volt használva. Ára: 2000 Ft. Kérésre küldök képet.
bevimaci

Eladnám a baldachin függönyünket a rácsvédővel. Micimackóban vásárolt, szintén fél zsák arany volt. Uniszex, szerintem gyönyörű :)
4000 Ft
Kép
Kép

Van pár 140x70-es frottír lepedőm is matracra. Fehérek. 500 Ft/db

Kenguru Goldos kispárna paplannal 1000 Ft:
Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hálózsák és takaró egyben. Nagyon-nagyon keveset használtuk ezt is, talán ha 2x beletettem Grétit. Túl szép effektus :( Van egy ilyen fura mániám, hogy a túl szép dolgokat nem használom, mert sajnálom, aztán kinövik, kihízom, stb :(
Szóval babakocsiba is tökéletes hideg napokra babáknak.
Ha zsákká zippzározom, patentolom akkor kb 80 cm hosszú. Kiterítve kb. 90x80 cm.
Takarónak is lehet használni kiterítve. 100% pamut
A képen kicsit gyűrött. Szekrényben nyomorgott szegény.
3000 Ft

Kép Kép
Kép Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

tornacipő 2200 Ft (27-es, vadiúj, most találtam a szerkrényben, amikor M-nak kerestem ovis tornacipőt, ez most éppenéppen jó, de van egy picit nagyobb, így ezt nem tartanám meg)
kendősapi 350 Ft
kesztyű 200 Ft

Kép Kép Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Őszi-téli 20-as , ha lehet magas szárú cipőkét keresnék! Olyat, ami nem csak fogja a bokáját, hanem lépésbetétes is :) (pl Supi+; Szieszta, stb.)

Monika

Kép
monika1979

Jégvirág: Nekem mind az összes gyerekemnek ilyen Ivona Kids-es takarója van (téli, nyári mindeféle) ééééés naaaaagyon szeretem. Bogi még a mai napig az első gólyás Ivona-s takijával alszik, iszonyat milyen strapát kibírnak :wink: , én imádom!!! Szabadkán készítik őket, nem kínai car,úgyhogy bátran vegye meg akinek szüksége van rá, tényleg szuperjó 8)

ceniko
Szeged

Enikő: Köszi a reklámot :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Eladó Lali tavaszi Asso cipője, keveset használt, jó állapotú, tiszta. Mérete 20-as. Monika, nem tudom, mi az a lépésbetét, de mi ezt használtuk első kimenős cipőnek és bevált. Ára 3000 Ft.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
szilcsi

Mónika! Irtam privát üzenetet a cipőkkel.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Helen Doron nyelvtanfolyam díjából 3000 Ft kedvezményre jogosító dm-es kupon eladó!

Részletek:
http://www.helendoron.hu/content/view/177/80/

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Mónika: én se tudom, mi az a lépésbetét, nekünk ez van:
http://www.teszvesz.hu/item741016396_wi ... 20_21.html

Bobbi Shoes szandálcipő, bentinek ajánlom, a csajok is csak lakásban hordták.
22-es, bth 14 cm, belül bőr, kívül szintetikus
350 Ft
Kép
Feltettem a tv-re is, ha valaki rálicitál, akkor már nem tudom odaadni, ezért akinek kell, jelezze gyorsan! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Hallé :)

Párocskám megújította picit a honlapját :)
Ez itt a reklám helye :)

http://www.infrapark.hu/index.html

ceniko
Szeged

M-Linea piros félcipő, nyuszi mintás, 20-as. Márkó cipőboltban vásárolt, keveset használt, talpbetétes. Belső hossz: 13cm. Ár 3e ft
Kép
Elefanten csizma, 23-as méretű, Goretexes. Használt, de szép állapotban! Jó meleg, vizálló. Nincs félretaposva!
Belső talphossz 15cm, de szerintem kényelmesen 14,5 cm lábra jó. Ár 2850Ft
Kép Kép

Bordó keveset használt, kissé bélelt Skippy félcipő 22-es. Orrán enyhe kopás van (az oldalán nincs az a hiba). Belső talphossz: 14 cm. Ár 1400Ft
Kép Kép

Siesta sötétkék félcipő, 19-es méretű. Bőrből van, nem hasított bőr. Kis kopás van az orrán, de a cipőbox teljesen eltünteti. Ár 2500Ft
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nekünk is van (jó)pár őszi-téli cuccunk: Például:

Earlydays vékony, csíkos, hosszú ujjú kapucnis póló, bordás anyagból, 12-18 hós, szuperdögös, 300 Ft
Kép Earlydays

24 hós méretű INFLUX vékony lila kord nadrág, oldalt patentos, egérke hímzéssel, szára alul húzott. Egyszer hordtuk. 500 Ft
Kép Kép

Falcon, újszerű, narancssárga átmeneti bőrcipő, csatos, méret szerint 20-as, de tutira nagyobb (21-es), múlt ősszel volt párszor a lányomon, 1-2 alkalommal használt, látszik a talpán és a belsején. 2000 Ft
Kép

Adams kertész farmer nadrág, szűkebb fazon, rózsaszín varrással, újszerű állapotban. 1-1 1/2 évesre való, 86-os. 400 Ft
Kép

KépKépKépKép
hefe

Képem még nincs, de van téli overálunk, egyszerű, lilás színű, Cherokee, 18-24 hós, szép állapotban. 600 Ft
És kabátkák, 2 évesre valók, minden mennyiségben és minőségben, majd fotózok! :lol:

KépKépKépKép
hefe

Átlapolós, hosszú ujjú body garnitúra, 56-os és 62-es méretben is van egy-egy garnitúránk, imádtam! 600 Ft/garnitúra
Kép

Csíkos kötött kardigán, 2 évesre való, jó állapotban. 500 Ft
Kép

Elefanten, újszerű, drapp-rózsaszín átmeneti bőrcipő, textil béléssel, bőr talprésszel, virágos csatokkal, 21-es méret, párszor hordtuk, látszik rajta, 1500 Ft
Kép

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne, még mindig varrok mosható pelusokat.
Képet tudok küldeni.

Ovisoknak tartanék angolt, ha valakit érdekel. Első óra ingyenes, hogy megnézhesd neked tetszik-e a módszer.

Kép

Kép
sznanna

Nekünk meg van 4 darab bográcsunk, gondoltuk annyi úgysem kell :D , ezért enyimtől megválnék, kb 2x használtuk 16 literes, szép, újszerű állapotban van! Hibátlan.
2500 ftot szeretnék érte....

ceniko
Szeged

Hefe!
Engem érdekelne az overáll. Majd raknál képet?
Köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő, lehet, hogy kell a bogrács, egyeztetek apával.
(Edzőtáboros társaságnak mindig mi főzünk, és mindig apósomtól kell kölcsönkérni...)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

sziasztok,

én puha talpú kislány cipőt v csizmát keresnék nem tudom van e ilyen vkinek?

Kép
bejcsi28

Zita:
Töltöm a képeket! Rosszul emlékeztem, a Cherokee sötét lila overál 12-18 hósra való, legombolható cipőcskével a lábán, a másik halvány lilás-rózsaszín, nagyon szép, az 2 évesre való, múlt télen volt jó Doróra. Mindkettő 600 Ft. A Cherokeenak polár a bélése, a halvány lilának sima bélés anyag. Jó vastag mindkettő. :D
Kép

Kép Kép

KépKépKépKép
hefe

Kabátkák és egyéb:

Cherokee rózsaszín dzseki, polár béléssel, 12-18 hós, ujján pici folt, nem feltűnő, fényképeztem. 400 Ft
Kép Kép

86-os farmer kabátka, 1- 1 1/2 évesre való, 400 Ft
Kép

Next 98-as szőrös pulcsi, nagyon dögös! :D 3 évesre való, de Dorónak picit szűk már, tavaly télen tökéletes volt! 400 Ft
Kép

Van még újszülött overálom 2 db, téli, és sok-sok-rengeteg ruhánk, kisfiúsak 1 éves korig, és csajosak 2-3 évesig! Még nem volt időm kipakolni a szekrényt :oops: , de már nem férünk, ha valakinek kell valammi, szóljon! :)

KépKépKépKép
hefe

56-os éretű, álomszép overál hímzett mintával, unisex, én a másodszülött lányomnak vettem, aki fiú lett, de szerintem simán hordható mindkét nemnek. Szupermeleg. 1500 Ft (a Centrumban vettem, 5000-ért)
Kép Kép

62-68-as méretű szőrös belsejű overál, macis, színében azonos, hímzett mintával, 1000 Ft
Kép Kép

KépKépKépKép
hefe

zituska,

engem érdekelne kislány nadrágok 74 körüliek!!!!!!!!!!!!

Kép
bejcsi28

A párocskám ilyen gyönyörű konyhát tud csinálni :) És az összes befőttem benne van, avagy jó nagy a teherbírása :wink:

Kép

Kép

ceniko
Szeged

Töltök fel pár rucit, hátha megtetszik vkinek:

Gyönyörű alkalmi/keresztelő ruha kifogástalan állapotban 1-1,5 év(1x használt) 2500 Ft
Kép Kép
Kép

Cherokee pufi mellény, termo béléssel 1-1,5 év 600 ft.
Kép Kép

Next télikabát cimke szerint 6-9 hó, de nagyobb, kb 1- 1,5 év 500 Ft
Kép Kép

Kép
Kép
zituska28

Cherokee téli overál termo béléssel 6-9 hót ír, de nagyobb, mi 1 évesen még hordtuk. 700 Ft
Kép

Szürke orkán, belül pamut béléses vastag overál lepatentolható cipőcskével 1-1,5 év 700 Ft
Kép

piros orkán overál termobéléssel 12 hó 700 ft
Kép

Kép
Kép
zituska28

Van 2 ilyen kicsit elvont, vagy autentikus jellegű felsőm! :) Meg nem mondom milyen népviselet vagy mi.... De jól néznek ki, csak nekem nem stílusom!

Ez kb L-XL méret! Csupa kézi munka, és nagyon szép! Vastag anyaga van, kicsit emlékeztet a vőfélyek ingére :P Az ujja végénél meseszép hímzés van!
Kép

Közeli:
Kép

Ez is nagyon szép a váll kivan belőle, elöl megköthető, ez középvastagságú anyag, picit áttetsző nagyon szép, kb L-es méret !
Kép
Közeli:
Kép

A halvány folt minden képen nem a felsők hibája, hanem a lencse foltos volt, és nem vettem észre bocsikaaaaaa :lol:

ceniko
Szeged

Zituska! Engem Boti kinött (fiús) overáljai majd érdekelnének:) Szóval olyan 86cm körüli majd ha lesz.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! Régóta figyelem az oldalt lám nem hiába..
Zituska, ha megvan még a szürke és a piros overál, engem érdekelne mindketttő.
incsilla

Karmen :)
Botinak unisex overáljai voltak, azokat most Noncsi fogja hordani.
Fiús cuccok nem nagyon vannak, mert elég sok fiúcska van az ismerősök között, sorban állás van rájuk! :lol:

Incsilla :)
Ok, eltettem Neked!
Privi megy! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Még pár motyesz:

Princess kifordítható mellény, a rózsaszín fele termo, 80-as. (imádtuk!!) 500 Ft
Kép Kép

C&A csini együttes 80-as. 550 Ft
Kép

Nagyon vagány melegítő, a felső termo, a nadrág anyaga ami a szabadídők anyaga (pl nike vagy adidas). Nagyon jó minőségű! 2 évesre való, kb 80-as. 1000 Ft
Kép

Két hosszúujjú body vékonyabb, de nagyon jó puha és rugalmas anyag. Cimke szerint 62-68, de ez nem igaz, sokkal nagyobb, minimum 74-es! 350 Ft/2db
Kép

Két hosszúujjú body, a cimke lekopott, de kb 74-es. 350 ft/2db
Kép

Kép
Kép
zituska28

Morris Mouse csini felső, cimke szerint 6-9 hós, de nagyobb (mi most nőttük ki, Noémi 80 cm) 350 Ft
Kép

Next felső 9-12 hó 80 cm. 350 Ft
Kép

No name felső, nagyon csin, a minta csillogós. Cimke lekopott, de kb 74-80-as 300 Ft
Kép

Grace pamut felső 12 hós, kb 80-as 350 ft
Kép

Kép
Kép
zituska28

Fisher Price projektoros zenélő körforgó kifogástalan állapotban! 6 féle (asszem :oops: ) dallam, természet hangja is, állítható hangerő, távirányító, kiságyra szerelhető és éjjeli szekrényre is tehető, édes plüss macik....stb,stb... :lol: 7000 Ft.
Kép Kép

És eladó a szobahintánk is, 7000 Ft

Kép Kép

Na mára eldugultam! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zituska28

Zita, a C&A-s együttest és a Morris Mouse felsőt eltennéd nekünk? Vmikor majd megpróbálunk kiugrani érte... Köszi :wink:

Nekem meg lesz egy eladó vadiúj (még cimkés) halvány rózsaszín Benetton kötött pulcsim 62-es méretben. Délután próbálok majd képet feltenni róla.

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Na akkor ide is felteszem, hogy KERESEK:

ezen a héten kiszállítással 1 köbméter marosi homokot a Sárgára,
illetve
jövő hétre (max két hét múlva) pedig kellene jó minőségű termőtalaj ugyanoda, szintén kiszállítással!

Kép
szilcsi

Elfogadnék Nestlé Junior gyermekital 50% kedvezmény kuponokat (többet is ha van mert csak 400g a doboz, az Norbinak pár nap csak :lol: ) DM-ben beválthatót. Nagyon köszönöm, ha tud valaki adni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?