Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszim ma kikészít, annyira rossz.
Sokszor azon gondolkodom,hogy ő nekem olyan, mint a gyrekem, mert takarítok utána, játszok vele, megkívánja a figyelmet. Páromat rendszeresen bokán harapja, ha nem figyel rá. :lol:
lujzedli

Juhéj
Laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
lujzedli

No, látod....
Választ küldtem számodra!
No, léptem lánykák, mert keltem a kincsemet, megyünk pelust venni :lol: .
Laasssaaannn nekem is kő, mert 1 órára nem lehet velem kimozdulni, csak ha MARCI(WC) van a közelben.
Szóval a szobatisztaságom felejthető élmény vóóót, de Lilike kezd belejönni....
Hát nézd meg az anyját, vedd el a lányát=Lilike a nyakunkon marad apával, nem veszi el senki :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
rozsa1979

Itt vgyok visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szijjja Bridget.
lujzedli

Sziasztok! Hoztam Nektek valakit.

arvaierika Lotti babája

Kép
Kép

KépKép
KépKép
madar

bocsánat: arvaerika - így helyes. :)

KépKép
KépKép
madar

Betty
Igen ez mar elis mentettem a jo ejszakattal es jo reggelttel egyutt :wink: Ugy latszik csak te irtal nekem ugyhogy hamar vegeztem is a visszaolvasassal :roll:

A terheleses glukoz vizsgalat vgy nem is tudom,hogy mondjak az babasodas elott mindenkeppen jol jol :!: Mert bar a cukra lehet jo valakinek attol fuggetlen lehet IR-ja es nincs semmi de semmi jele neki :!: En sem voltam meg a beultis topikban mindenki nagyon fontosnak tartja mert lehet ott van a baj es ha nincs kezelve nem jon a baba :roll:

Lujzi
Szia 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaaaj, de cuuki :!: :D
Nagyon szépen köszönjük :!:
És gratulálunk :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Lotti nagyon édes!!!!

Betty!

Hát én is erre gondolok h lehet nem is lesz pé vagy csak próbálkozik és majd pár nap múlva..majd meglátjuk.

És most milyen néven van a névtelen????

Esthajnal

Nem volt totál pozi csak szépen erősödött...de aztán gyengült :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
privi..

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
és az IR-t is vérből nézik :?: Ezt úgy kell kérni külön vizsgálatként :?:

betty615

de szép a kis Lotty.
lujzedli

Lépek kicsit, majd még jövök....

betty615

Betty
etgyomorra vv aztan cukros lotyi ivas es 2orara ra megint vv!Es azert mert az etgyomri vv jo attol lehet a terheleses rossz :!:

Erika
Ngyon szep a babooocad :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

a cukorra csak azt tudom mondani, hogy amikor kórházban voltam az éhgyomori 3,5-4 tökéletes, a terheléses, tehát, ha megittad a lötyit vagy ettél akkor, 6,9ig jó. Legalább is ez volt a SOTE-n

Kép
Kép
onlány

En az ertekek utan meg nem neztem utana de az bizti,hogy attol mert a sima vv jo a terheles meg lehet rossz :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Madar, köszönjük a képeket, tényleg oly gyönyörű e kislány, mint a neve, gratulálunk az édesanyjának, kérlek add át neki :)

Szerintem jó az a cukorszint Lujzedli :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

köszi,csillag
lujzedli

csajok: valaki????
lujzedli

Háj!

Ma megint elkezdett erősödni a második csík az LH-n :lol: kezdek reménykedni...ha így halad akko a tapasztalataim alapján holnap vagy holnapután lesz tuti pozi :wink:
Mi minden nap szorgoskodunk az ügyön :oops: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na csajok. Én léptem mára, kicsit álmos vagyok, meg jönnek a jó filmek az AXN-en.
Na puszi,majd holnap jövök.
lujzedli

Nagyon szép arvaierika babája, gratulálok neki a gyönyörű kislányhoz.

panny: drukkolok Nektek!

bri: teljesen igazad van, a sima vérvételi normál értékek mellett a terheléses inzulin még simán lehet rossz. én így jártam.

lujzi: nagyon nagy arc lehet a nyuszkód, elképzeltem, hogy otthon apát jól bokánharapja.... :D
Vendég

Panny, mondtam én... :wink:
Drukk nektek...aztán mindent bele a napokban :!: 8) :lol:

betty615

Lujzi, Csibuc
nagyon el vagytok hallgatva...

betty615

betty: itthon punnyadok csak és olvasgatom vissza a majd 1 hónapos elmaradást a többi topikban
Vendég

Jah, értem...látom Lujzika meg közben lelépett :lol:
Akkor csak olvasgass...

betty615

Lányok én lépek! Jó éjt!
Vendég

Csibuc
Azert mondom...es meg jelei sincsenek ha nem nezik sose tudja az ember meg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc
Azert mondom...es meg jelei sincsenek ha nem nezik sose tudja az ember meg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hoztam valamit csak eros idegzetueknek kommentelni nem kell :!:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=#3147351

KépKép
bridget0801
Kulfold

van egy hirem is monyo 83 nem tudom ki emlexik ra o is olyan sokat vart a babora szal mar 20hetes :shock: es kislanyt vaaar :D Meg a babasodasa eejen jart itt de az mar jo reg volt :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rabbe
Utoljara majusban jelentkeztel irgum-burgum :twisted:

Melisch
Lattalak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali!

Bridget, látom, nem hagy nyugodni a dolog. 8)

Én ma reggel láttam a Szerkesztő topicban írni megint "valakit" a másik LH-s topic miatt, pedig az már rég nem is működik. Viszont most meg eltűnt az a beírás. :shock:

No mindegy.

Monyonak gratula :)

Szép napot mindenkinek!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ja, már nincs is kedvem jönni meg teszteket eladni, pedig azt hittem, hogy ezzel jót teszek, de mindig van olyan, aki beleköt a másikba, és ma valahogy nem vagyok jó passzban, mára belefáradtam ebbe a harcba. Akik eddig vásároltak tőlem teszteket, szerintem tudják, nem a megélhetés miatt csináltam, ugyanis ebből nem is tudnék megélni, de mindegy, még vannak tesztjeim készleten, aki el akar érni, az úgyis el tud, aztán ha elfogytak, befejezem. :cry: Remélem, örül az, aki ezt akarta elérni.
Természetesen nem veletek van bajom kiscsibéim, az is lehet, hogy holnapra elmúlik a bánatom, és megújult erővel jövök, de most csak sírni van kedvem, mint az időjárásnak. :cry:

esthajnalcsillag

EHCS
Tettek róla, hogy eltűnjön onnan az a felesleges "egyenlő bánásmódot" üzenet :arrow: hisz már van belőle vagy 30 :!: :lol:
Én is láttam, mi volt ott... :wink:

Bri
persze, hogy emléxem Monyóra...nekik is spontán sikerült a bébi x év után, mikor nem is számítottak rá :!: :)
Néha még látom itt-ott...
A linket jó, hogy elküldted, minyá végig is olvasom :lol: :lol: kicsit nosztalgiázok :lol: :lol: végülis ez hozott össze minket, ha úgy vesszük :!: :wink:

betty615

EHCS
ne csináld ezt kérlek :!: :(
Mi a baj :?: Miért van rossz kedved :?:
Mivel vidíthatnálak fel :?:
Remélem holnapra már másképp látod a dologokat...mert szükségünk van rád...nagyon jól tudjuk, hogy nem a pénzért csinálod, és ne bántson, ha valaki ide jön, bepofátlankodik, mert úgyis csak kiröhögjük, érted :?: :!:

betty615

Esthajnal

Miért is szereznéd meg neki ezt az örömet,hmmm???!!
Vendég

EHCS
úgysem hagyjuk, hogy elmenj...és én szeretném a teszteket tőled továbbra is venni...

betty615

Na jó, eddig bírtam nélkületek. :lol:

Köszi lányok, dunsztom sincs, miért van rosszkedvem, talán csak összegyűlt bennem sokminden, meg mondom, időjárásfüggő vagyok sajna. De már jobb egy picit, hallgattam Babazenét, közben elintéztem a mosogatnivalót, és megnyugodtam. :)

Ezért szeretek ám idejárni, mert olyan cukik vagytok! :oops:

Holnapra tutira lenyugszom teljesen. Pápusza

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Én is szoktam rendelni Eshajnacsillagtól teszteket. És igeins szükség van rá. Folyamatosan szoktalak olvasgatni titeket, és nagyon sokszor segítenek az itt elhangzott tanácsok. Ha pedig egy féltékeny csaj támad akkor tegye nem kell vele foglakozni, mert mi tudjuk, hogy Esthajnalcsillag tesztjei jók, és mellékesen nem csak árul, hanem támogat is. Örülnék ha már nem kéne több tesztet vennem, mert akkor az azt jelentené, hogy összejött a rég áhított babám, de tuti akkor is olvagatnálak titeket, mert jókat írtok...
Persze féltékeny, mert neki nem ment jól az üzlet, és a topikja is kihalt.

aviubi

Aviubi, köszönöm, hogy ilyen kedves vagy, és kedvelsz engem, a topicot, na meg a tesztjeimet :D

Őszintén kívánom, hogy most már neked is sikerüljön a baba, ti is megérdemelnétek már!

Képzeljétek, úgy örülök, van egy lány, aki privit írt, hogy sikerült a baba, és megmutizta nekem a tesztjeit, ilyenkor boldog a szívem, amikor látom, hogy sokszor milyen hosszú ideje próbálkoznak a párok, és csak nem jön az a picúr, akit annyira várnak, és mindegy, hányadik gyermek. És aztán egyszercsak mégis összejön, és az annyira csudajó érzés nekem is. :)

esthajnalcsillag

sziasztok.

ehcs: én is szeretlek téged, és igenis szükség van rád. Nemcsak a tesztek miatt, hanem mint barát is, akivel megoszthatjuk örömünket-bánatunkat. Sajnálom,hogy rossz hangulatban vagy :(
Rólam: már jól vagyok :D
Apa reggel jött haza melóból,fáradt volt, nyúzott volt, de olyan partit csaptunk,mint a csuda. azt mondta, ha ebből nem lesz gyerek,nem tudja, mit csinál magával.
VISZONT: barnázok, szerintetek miért?
lujzedli

Lujzi :shock:
Sztem...háát nemtom...ha most volt pé.-d, akkor valószínű azért.

EHCS
köszönjük, hogy meggondoltad magad...nemsoká írok privit...mert fogyok :lol:

Aviubi
köszi, hogy jöttél, és te is támogatsz minket :!: :wink:

betty615

Betty: nem hiszem, hogy most volt, mert egy hete jött meg a mensi, két napig tartott, most vagyok a 7-cn-en.
lujzedli

Sziasztok!

madar gyönyörű a kis Lotti köszönjük a képeket!

panny szorítok, ügyesek legyetek! :wink:

bridget melikéről tudtok valami? Ő is nagyon eltűnt.

esthajnalcsillag Te egy tünemény vagy, segítesz mindenkinek !
A rosszindulatú emberekkel pedig nem kell foglalkozni!!!
Remélem kapsz azért egy pár kedves visszajelzést is :!: :?:

Kép
Kép
akella

csajok:én úgy atkozom itthon, apa alszik még,a nyulam is, kész vagyok.
Off: ma vett a férjem a nyulamnak egy nyuszicsomagot,van benne széna, répachips, táp(1,5kilós),meg szalmaalom(az 12 kilós),járt hozzá egy szuperjó táska, mindez 3000ft volt.A kis dög,mikor meglátta a cuccokat, olyan szaladgálásba kezdett, örült, nagyon.
lujzedli

Esthajnalcsillag!

Csak ismételni tudom a többieket...nehogy már abba hagyd egy féltékeny beírkálás miatt???
Vedd sorba hogy kik vannak többen..azok akik szeretnek vagy az az egy aki féltékeny???Sztem nem kérdés tovább :wink:

Igaz hogy én csak nemrég csatlakoztam, de amikor először rendeltem tőled tesztet már akkor is nagyon szimpatikus és kedves voltál priviben(is)..nagyon megszerettelek titeket és tényleg te vagy itt a Tyúkanyó!!Szal nehogy abbahagyd..sok baba várja még hogy a te tesztjeiddel jelezzen először az anyunak-apunak az érkezéséről!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

ÉÉsss...

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?